May 8, 2011, 9:12 AM

Σας σήμερα πριν 29 χρόνια .. the most genuine man ... όπως είπε ο Jody Scheckter έφυγε για το τελευταίο του ταξίδι, σήμερα τρέχει στους ουρανούς μαζί με όλους τους μεγάλους.
Η 'πάστα' που είναι φτιαγμένοι οι μεγάλοι οδηγοί της Formula 1 για εμένα είναι η ίδια, η προσωπικότητα του καθενός είναι που κάνει τη διαφορά του ενός από τον άλλο καθώς και το επίπεδο που ανεβάζουν την τέχνη της οδήγησής τους.
Για εμένα είναι ανευ ουσίας η σύγκριση μεταξύ τους καθώς ο καθένας οδήγησε και έζησε σε διαφορετικές εποχές και με διαφορετικούς κανονισμούς και ο καθένας έγραψε την αγωνιστική του ιστορία με το δικό του τρόπο.
Αν πρέπει να δώσω μία απάντηση στον Joe Bar Team, εγώ νρίσκω πολλές ομοιότητες ανάμεσα στον Gilles και στον Francois, στην εποχή του ο καθένας ανέβαζε τον πήχυ ψηλότερα για αυτό και ξεχώριζαν, ο Francois θα ήταν σίγουρα ο πρώτος Γάλλος πρωταθλητής στη Formula 1, όπως και ο Ronnie ο πρώτος Σουηδός, όπως και ο Gilles ο πρώτος Καναδός, όπως και ο Stefan Bellof ο πρώτος Γερμανός (θυμηθήτε το Monaco του 1984 ερχόταν πίσω από τον Senna) και ο τελευταίος που ταξίδεψε, o Ayrton ανέβασε τον πήχυ τόσο ψηλά που δεν υπάρχει διάδοχος για να τον πάει ψηλότερα, τουλάχιστον όπως εγώ βλέπω τη Formula 1 στα τριάντα τόσα χρόνια που την παρακολουθώ.
Τάκης.