-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτή η διάκριση είναι ίσως μέρος και της απάντησης στο ερώτημα ... ανάγκης επέκτασης της εγγύησης!Μην κολλάς σε τέτοια!!!! Το αμάξι έχει εγγύηση για πάντα!!!!!!
Εδώ το πριμέρα του πατέρα μου 1993 μοντέλο είναι τζάμι!!!!
Τι σημασία έχει να σου πει κάποιος στην περίπτωσή μας έστω και η Νισσάν ότι το αμάξι έχει 3 4 ή 6 χρόνια εγγύηση, το αμάξι δεν χαλάει , αν υπάρξει πρόβλημα από το εργοστάσιο τον πρώτο ή έστω τον δεύτερο χρόνο θα στο βγάλει!!!!! -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
... αν υπάρξει πρόβλημα από το εργοστάσιο τον πρώτο ή έστω τον δεύτερο χρόνο θα στο βγάλει!!!!!Κώστα ... το μόνο πρόβλημα στο δικό μου -ελπίζω να μην το δω και αυτό- που παίζει να το δω στα 2 πρώτα χρόνια θα είναι η αδέσποτη κ@λογάτα του γκαράζ ... να μην χτίσει 2όροφη μεζονέτα πλέον πάνω στο καπό του για κάτι πιο μόνιμο!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... αν υπάρξει πρόβλημα από το εργοστάσιο τον πρώτο ή έστω τον δεύτερο χρόνο θα στο βγάλει!!!!!
Κώστα ... το μόνο πρόβλημα στο δικό μου -ελπίζω να μην το δω και αυτό- που παίζει να το δω στα 2 πρώτα χρόνια θα είναι η αδέσποτη κ@λογάτα του γκαράζ ... να μην χτίσει 2όροφη μεζονέτα πλέον πάνω στο καπό του για κάτι πιο μόνιμο!!!
Γι αυτό υπάρχει λύση
Ναυθαλίνη.Βάλε μέσα σε τρία διχτάκια και βάλε ένα πάνω στο καπό και δύο ένα μπροστά κι ένα πίσω στην οροφή.Δεν ξαναπλησιάσει γιατί τις ενοχλέι η μυρωδιά
Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα μετά ήταν ότι έβρισκα και βρίσκω πατημασιές στην ποδιά του κινητήρα(πως διάολο παέι και χώνεται εκεί δεν μπορώ να καταλάβω ) -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Γι αυτό υπάρχει λύση
Ναυθαλίνη.Βάλε μέσα σε τρία διχτάκια και βάλε ένα πάνω στο καπό και δύο ένα μπροστά κι ένα πίσω στην οροφή.Δεν ξαναπλησιάσει γιατί τις ενοχλέι η μυρωδιάΚαι να φύγει ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του QQ? Η μυρωδιά 'ιαπωνικής καινουργίλας' ... επένδυση είναι! Πλέον λόγω Φουκοσίμα είναι και σπάνια ή προς εξαφάνιση οπότε σκέφτομαι να κάνω και το πρώτο μου επιχειρηματικό βήμα! Εμφιαλωση της και προώθηση σε ... Delicatessen!!!
Ορέστη η σχέση μου με το QQ έχει φτάσει στο άγγιγμα ... της λαμαρίνας! Επιτέλους 'ακουμπάμε' ο ένας τον άλλον! Και η μυρωδιά ναυθαλίνης ίσως δημιουργήσει αναπνευστικά θέματα. Αν η γάτα δεν καταλάβει από μόνη της ότι στους δύο τρίτος δεν χωρεί ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γι αυτό υπάρχει λύση
Ναυθαλίνη.Βάλε μέσα σε τρία διχτάκια και βάλε ένα πάνω στο καπό και δύο ένα μπροστά κι ένα πίσω στην οροφή.Δεν ξαναπλησιάσει γιατί τις ενοχλέι η μυρωδιάΚαι να φύγει ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του QQ? Η μυρωδιά 'ιαπωνικής καινουργίλας' ... επένδυση είναι! Πλέον λόγω Φουκοσίμα είναι και σπάνια ή προς εξαφάνιση οπότε σκέφτομαι να κάνω και το πρώτο μου επιχειρηματικό βήμα! Εμφιαλωση της και προώθηση σε ... Delicatessen!!!
Ορέστη η σχέση μου με το QQ έχει φτάσει στο άγγιγμα ... της λαμαρίνας! Επιτέλους 'ακουμπάμε' ο ένας τον άλλον! Και η μυρωδιά ναυθαλίνης ίσως δημιουργήσει αναπνευστικά θέματα. Αν η γάτα δεν καταλάβει από μόνη της ότι στους δύο τρίτος δεν χωρεί ...Νταξ οκ τότε
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
... αν υπάρξει πρόβλημα από το εργοστάσιο τον πρώτο ή έστω τον δεύτερο χρόνο θα στο βγάλει!!!!!
Κώστα ... το μόνο πρόβλημα στο δικό μου -ελπίζω να μην το δω και αυτό- που παίζει να το δω στα 2 πρώτα χρόνια θα είναι η αδέσποτη κ@λογάτα του γκαράζ ... να μην χτίσει 2όροφη μεζονέτα πλέον πάνω στο καπό του για κάτι πιο μόνιμο!!!
Γι αυτό υπάρχει λύση
Ναυθαλίνη.Βάλε μέσα σε τρία διχτάκια και βάλε ένα πάνω στο καπό και δύο ένα μπροστά κι ένα πίσω στην οροφή.Δεν ξαναπλησιάσει γιατί τις ενοχλέι η μυρωδιά
Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα μετά ήταν ότι έβρισκα και βρίσκω πατημασιές στην ποδιά του κινητήρα(πως διάολο παέι και χώνεται εκεί δεν μπορώ να καταλάβω )και αν δεν θες ναυθαλινη ξυδακι βαζεις γυρω γυρω και τελος επισης αλλη μια μυρωδια που δεν αντεχουν οι γατες......
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
και αν δεν θες ναυθαλινη ξυδακι βαζεις γυρω γυρω και τελος επισης αλλη μια μυρωδια που δεν αντεχουν οι γατες......Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ!
-
Eγω εχω δοκιμασει ναφθαλινη, ξυδι, ειδικο spray απο petshop αλλα τιποτα Το μονο που εκανε δουλεια ηταν το θειαφι αλλα διαμαρτυρηθηκαν οι συγκατοικοι της πολυκατοικιας Παιδια μια ειναι η λυση: ΣΚΥΛΟΣ
Παντως πολυ προσοχη με τις γατες!!! Περα απ' το οτι με τα νυχια τους γρατζουνανε χρωμα, παρμπριζ κλπ ειδικα αν τις τρομαξεις και τα βγαλουν εξω για αμυνα, μπορει να μπλεχτουν και στους διαφορους ιμαντες της μηχανης. Το αποτελεσμα καλυτερα να μη το αναφερω... Γι' αυτο πριν γυρισουμε τη μιζα 2-3 πατηματα της κορνας δε βλαπτουν... -
Ρε παιδιά ..... τι αμάξι είναι αυτό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εκανα σήμερα καμιά 100στή χιλιόμετρα και έκανα και τριπλή προσπέραση και άλλες δύο που τους πέρασα με 110!!!! Επιασα και 120 !!!!!Να θυμίσω ότι είμαι Σάμο!!!!!!
Και το 5,9 στην κατανάλωση δεν άλλαξε!!!!
-
Και το 5,9 στην κατανάλωση δεν άλλαξε!!!!Αλοίμονο!!!
Και ... δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά το QQ παει και παραπάνω απο 120!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και το 5,9 στην κατανάλωση δεν άλλαξε!!!!
Αλοίμονο!!!
Και ... δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά το QQ παει και παραπάνω απο 120!!!
και βάααααααααλε
Αν και για να πω την αλήθεια αυτός ο Qashqαρος πρέπει να είνα κάργα μπουκομένος -
Παλιά μπουκώνανε τα αμάξια, τώρα δεν έχουν πρόβλημα!!!!!
-
Και όμως έχουν...
-
Είστε υπερβολικοί , όπως πολλοί φίλοι μου εδώ!!!! Το αμάξι δε το ζορίζω καθόλου και μου λέτε ότι του κάνω κακό , το μπουκώνω κ.λ.π.!!! Στην κατηφόρα με την νεκρά μου λένε και εδώ ότι θα χαλάσω τα τακάκια κ.λ.π.!!!!
Σας πληροφορώ ότι με την χρήση που του κάνω δεν θα πάθει τίποτα!!!!
Υπήρξα και νεότερος άρα και και ξεμπούκωνα το αμάξι μου!!!
Αποτέλεσμα να αλλάξω 5 μηχανές στο αμάξι, σπασμένα αμορτισέρ ,2-3 φορές δίσκο πλατώ, μέχρι και σασμάν!!!!!
Αφήστε σας λέω και δεν είμαι ... χθεσινός!!!!!!!!! -
Παλιά μπουκώνανε τα αμάξια, τώρα δεν έχουν πρόβλημα!!!!!Μια χαρά μαζεύουν επικαθήσεις, δεν αυτοκαθαρίζονται τα μπουζί κλπ κλπ κλπ. Μετά βλέπεις να ανοίγονται θέματα του στυλ 'Γεια σας, έχω ένα Μπονζάι GLX και μου καίει λάδια ενώ δεν περνάω ποτέ τις 2000 στροφές'.
Doh
Επίσης, όταν βάζεις νεκρά σε κατηφόρες και έχεις πάνω από 1500-2000 τότε ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ καις βενζίνη. Αν έχεις ταχύτητα στην ίδια περίπτωηση, τότε δεν καις τίποτα. Μηδέν.
-
Θα το διαπιστώσω μετά από χρόνια αν τώρα κάνω το σωστό ή όχι!!! Πάντως η προηγούμενη οδηγική μου συμπεριφορά από την τωρινή μόνο ωφέλη (τουλάχιστον στην κατανάλωση) έχει!!!!
Αλλά μη βιαζόμαστε ... θα το δείξει ο χρόνος!!!!!!!
Πάντως όταν ήμουν γρήγορος όλο στα συνεργεία έτρεχα και λεφτά δεν είχα στην τσέπη μου!!!!!!!! -
Συνάδελφε, έχεις λάθος! Το προβλέπει ο κανονισμός αυτό που σου λέω!!!
-
Εγώ πάντως στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο αντιμετωπίζω θέμα. Τα μάτια μου βλέπουν το οικονομόμετρο αλλά τα πόδια μου όχι! Και καλά κάνουν!
Είμαι λίγο παραπάνω από τα 5000 χλμ, το αμάξι έκανε 3, 4 μακρυνά ταξίδια με ταχύτητες μέχρι τα 140/150 χλμ, τα υπόλοιπα είναι πόλη σε σημεία με ανηφόρες και γκαράζ που θέλουν γκάζι. Νομίζω ότι χωρίς να είναι τίποτα προγραμματισμένο το 'ανοιγμα' του γίνεται κανονικά!
Γενική εντύπωση μου πάντως είναι ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο 'βγάζει' από μόνο του μια χρήση σαν αυτή του Κώστα (costaslio) λόγω του όγκου του. Τα μηχανικά/τεχνικά χαρακτηριστικά του σε περίπτωση που το QQ ήταν ένα χαμηλότερο μικρομεσαίο θα 'έπαιζε' ίσως πιο οδηγοκεντρικά, πιο ... φυσιολογικά να το πω! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γενική εντύπωση μου πάντως είναι ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο 'βγάζει' από μόνο του μια χρήση σαν αυτή του Κώστα (costaslio) λόγω του όγκου του.Exεις απόλυτο δίκιο!!!! Ετσι είναι !!!! Το 107 π.χ της συζύγου , όταν το παίρνω το πάω στο όριο!!! Το μηχανάκι μου επίσης τέρμα γκάζι !!! Το κασκάι όμως δεν με επνέει να το οδηγώ.... παιδιάστικα!!!!!!
-
πολυς ντορος για αυτο το αυτοκινητο. Απ εξω ειναι σχεδιαστικα ομορφο και προχωρημενο απο μεσα ειναι σα να μπαινεις σε σπηλια.... (αυτη την αισθηση μου εδωσε )
Κινητήρας επισης πολυ μετριος για αυτο το αυτοκινητο.
Συμπερασμα του έλληνα βιτρίνα δώστου και παρτου την ψυχη.....
Το asx είναι πλέον πολύ καλύτερο , καλα δε το συζητω για το εσωτερικο και τον κινητηρα diesel το αφηνει πολυ πισω το qashqai
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)