-
Εγώ πάντως με ΙΧ στην Αθήνα είχα 2 άμυνες για τα μονά-ζυγά: 1) Εγώ από Σαλονίκη είμαι, δε ξέρω... και 2)... απλά έληγε εκεί όταν έκανα χρήση υπηρεσιακής...
-
στην εταιρεια που δουλευα περσυ ειχαμε πινακιδες απο Θεσσαλονικη...Σταματαει εναν ο αστυνομος του λεει αυτο οτι απο Θεσσαλονικη ειμαι και του κανει 'ναι, ναι γι αυτο σε βλεπω καθε μερα και περνας, με σε ξαναδω'
-
Και πάλι την γλύτωσε όπως είδες...
Στη δέυτερη άμυνα όμως δεν υπάρχει γιατρειά...
-
Ε ναι η δευτερη πολυ καλη...και το αλλο που εχω κατα νου οταν παω απο Πατρα - Αθηνα ειναι οι αποδειξεις διοδιων 'να τωρα ερχομαι δεν ξερω αλλο δρομο, δες και τα διοδια'
-
Δεν γνωρίζω... και κανονικά δεν θα έπρεπε να προτρέπω στην παρανομία ως πρώην Αξ/κος.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Σταματαει εναν ο αστυνομος του λεει αυτο οτι απο Θεσσαλονικη ειμαι και του κανει 'ναι, ναι γι αυτο σε βλεπω καθε μερα και περνας, με σε ξαναδω'ψυχολογος ο 'μπατσος'... δεν παιζει να τον ειχε ξαναδει
-
O 1,9dCi πρεπει να ειναι πιο παλιος.. Εμπαινε απο lagunaII εποχης, περιπου δηλαδη 2001, ενω ο 1,5dCi ηταν νεος κινητηρας στο meganeII/scenicII εν ετει 2003..Παρεπεπτοντως ο 1,9 ειναι ο κινητηρας πετρελαιου του G.Vitara και αρκετων ακομα μοντελων.Παντως για τα renault dCi και τις πωλησεις τους στην Ελλαδα μην το λετε καθολου οτι δεν πουλανε.. Στα Χανια αποτελουν μεγαλη μεριδα των πωλησεων της τοπικης renault, και σε scenicIII ηδη κυκλοφορουν στα Χανια 5 με τον κινητηρα 1,9dCi (αφου μολις προσφατα ηρθε με τον 1,5), τα 4 7αθεσια και το ενα κανονικο, και ενα clio me ton 1,5dCi, χωρια τα επαγγελματικα και τα μεταχειρισμενα.. Προχτες ειδα στη Γαλατσιου ενα νεο megane απο Αρτα που κροταλιζε και γενικα απο το renault club και απο το δρομο φαινεται οτι πουλανε πολύ καλα (σε πετρελαιο, οχι γενικα ), ειδικα τωρα με το duster..
Τωρα αν ειναι να ερθει ο 1,6dCi στην Ελλαδα, γνωμη μου ειναι οτι θα ερθει σε κανα χρονο το λιγοτερο, εκτος και αν σου δινεται η δυνατοτητα να κανεις ειδικη παραγγελια οπως με τη laguna fl πχ.. -
-
Για εμάς που παραγγείλαμε τέλος μαρτίου και ακόμα δεν έχουμε παραλάβει θα ισχύει η 5ετής εγγύηση?
Ή είναι για μάιο και μετά? Γιατί βλέπω έριξαν και την έκπτωση απο 1500 σε 1250. -
Ο χρήστης Dardanian έγραψε:
Για εμάς που παραγγείλαμε τέλος μαρτίου και ακόμα δεν έχουμε παραλάβει θα ισχύει η 5ετής εγγύηση?
Ή είναι για μάιο και μετά? Γιατί βλέπω έριξαν και την έκπτωση απο 1500 σε 1250.Νομίζω αυτό είναι στο πλάισιο της προσφοράς για τα ετοιμοπαράδοτα κι όχι για τις παραγγελίες
-
Έχω την εντύπωση, έτσι όπως βλέπω τις προσφορές, ότι η 5ετής εγγύηση ισχύει για αγορές από Μάιο και μετά συμπεριλαμβανομένων και νέων παραγγελιών (μαζί με τα ετοιμοπαράδοτα).
-
Οπότε λες να μην ασχοληθώ και να θεωρήσω ότι έχουν εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία τους?
Αλλά μάλλον είναι θέμα μαρκετινγκ και ότι κάτι παραπάνω. Ίσως και για να κρατήσουν τον κόσμο στα συνεργεία των αντιπροσωπειών για 3 χρόνια ακόμα.
Πάντως 2μιση μήνες αναμονή δε παλεύεται. Είμαι ακόμα στη μέση -
Στο twingo πέρυσι το καλοκαίρι μου είχαν κάνει δώρο τα 2 χρονιά εγγύησης και αγόρασα τον τελευταίο, οπότε κι εγώ στα 5 χρόνια είμαι, αν αυτό λέει κάτι.
Οπότε αν σε απασχολεί, θα έλεγα να πάρεις ένα τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις. Στη θέση σου, θα ενδιαφερόμουν, έστω και για ψυχολογικούς λόγους (δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή τί ακριβώς καλύπτει η παραπάνω εγγύηση ). Προσωπική άποψη πάντα.
-
Ο χρήστης Dardanian έγραψε:
Οπότε λες να μην ασχοληθώ και να θεωρήσω ότι έχουν εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία τους?
Αλλά μάλλον είναι θέμα μαρκετινγκ και ότι κάτι παραπάνω. Ίσως και για να κρατήσουν τον κόσμο στα συνεργεία των αντιπροσωπειών για 3 χρόνια ακόμα.
Πάντως 2μιση μήνες αναμονή δε παλεύεται. Είμαι ακόμα στη μέσηΚάνε υπομονή
Εκτός από τις αντιπροσωπίες υπάρχουν και ανεξάρτητα εξουσιοδοτημένα με πολύ καλύτερες υπηρεσίες -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εκτός από τις αντιπροσωπίες υπάρχουν και ανεξάρτητα εξουσιοδοτημένα με πολύ καλύτερες υπηρεσίεςΕννοεις εξειδικευμενα
-
5-ετής εγγύηση! Ωρε μάνα μου Νο 5
Φαίνεται ότι το γινόμενο βλαβών χ κόστος επισκευών έπεσε σοβαρά (όπως και έχουμε διαπιστώσει) και θέλουν να τραβήξουν κόσμο. Πολύ καλή κίνηση πάντως. Ελπίζω ότι δεν θα περιλαμβάνονται ψιλά γράμματα και λαμογιές στιλ Hyundai
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Εκτός από τις αντιπροσωπίες υπάρχουν και ανεξάρτητα εξουσιοδοτημένα με πολύ καλύτερες υπηρεσίες
Εννοεις εξειδικευμενα
Όχι εξουσιοδοτημένα εννοώ
Στην Αθήνα έχουμε 2-3 αν θυμάμαι καλά -
Εκτός από τις αντιπροσωπίες υπάρχουν και ανεξάρτητα εξουσιοδοτημένα με πολύ καλύτερες υπηρεσίες
Εννοεις εξειδικευμενα
Στην Αθήνα έχουμε 2-3 αν θυμάμαι καλάΟΚ
+1 πολυ καλο στον Πειραια -
Εννοεις εξειδικευμενα
Στην Αθήνα έχουμε 2-3 αν θυμάμαι καλάΑμα θελεις σου κανει σερβις και ο αδερφος μου , βασικα τον προτεινω μονο σε VAGεληδες μιας και μαθαινει πανω σε αυτα
-
Πέντε χρόνια εγγύηση από τη Renault
Η Ελληνική αντιπροσωπία της Renault ανακοίνωσε την επέκταση της εγγύησης στα μοντέλα της Megane, Scenic, Grand Scenic, Fluence και Laguna στα πέντε χρόνια, καθώς και σημαντικές εκπτώσεις που φτάνουν τα 4.130 ευρώ.
Αναλυτικότερα το προνόμιο της 5ετούς εγγύησης θα απολαμβάνουν όσοι πελάτες της αποκτήσουν κάποιο από τα μοντέλα Megane, Scenic, Grand Scenic, Fluence και Laguna μέχρι τις 31/12/2011.
Πέραν της 5ετούς εγγύησης, η Renault προσφέρει για τα περισσότερα μοντέλα της δωρεάν service, μια υπηρεσία που απαλλάσσει τους κατόχους των μοντέλων της από τα συνεχή οικονομικά βάρη δίνοντας τους ταυτόχρονα τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες συντήρησης που προσφέρουν οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της. Πιο αναλυτικά, προσφέρεται δωρεάν service για τρία χρόνια (ή 45.000 χλμ.) για τα μοντέλα Megane, Scenic, Grand Scenic, Fluence και Laguna και δωρεάν service για δύο χρόνια για το Clio ( ή 35.000 χλμ.).Υπενθυμίζουμε τέλος πως η Renault συνεχίζει να προσφέρει με σημαντικές εκπτώσεις, που ξεκινούν από τα 1.440 και φτάνουν μέχρι τα 4.130 ευρώ, όλη τη γκάμα των μοντέλων της.
RENAULT FORUM