-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ευχαριστώ πολυ!
Επισης στη Λ.Μαραθωνος εχει καμερες
Δε με ενδιαφερει παω ταριφας παντου τωρα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καλημερα!!!
Ειδα ονειρο οτι ημουν με εναν φιλο για καφε και μετα απο λιγο ηρθε ο kacey και ηπιαμε καφεδακι και οι 3 μας!!!
ο kacey το καγκουρό?
οχι βρε..Το μελος kacey που δεν το ξερω το παιδι.
-
-
Οι 'θεωριες συμπεριφορας' θα ξανανοιξουν??
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Οι 'θεωριες συμπεριφορας' θα ξανανοιξουν??Το φαγε η μαρμαγκα
-
Ελπιζω τωρα που το ανεφερα να επανελθει
-
Βατραχια, παντου βλεπω βατραχια
-
imageshack ?
-
pasxo πώς νιώθεις που δεν είναι η ομάδα σου στον τελικό; εμένα δε με πειράζει καθόλου, πραγματικά αντίθετα θα προτιμούσα να νικούσε κ ο Ατρόμητος γιατί καλά παίζουν τα παιδιά απόψε
μόλις ήπια μια Erdinger weiss Οι weiss γενικώς μου προκαλούν πολύ ρέψιμο σχετικά με άλλες μπύρες
-
-
Ρε φίλε 1000 χρόνια θα ζήσεις!
Σήμερα σκεφτόμουν πως έρχεται καλοκαιράκι και το μυαλό μου πήγε στο 2ο βίντεο και εσένα που το έχεις καθιερώσει πλέον στο φόρουμ!
-
-
ορέγιος
ένα όμως τραγούδι που το χω συνδέσει απόλυτα με το καλοκαίρι και δε το βαριέμαι ποτέ είναι το
-
Αυτά είναι.....
Mαζορέτες και αρνιά την Κυριακή στο Αγρίνιο!
Στη χθεσινή του συνεδρίαση (2/5) το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός πήρε αποφάσεις σχετικά με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή για να γιορταστεί η άνοδος στη Super League.
Σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε να γίνει ένα μικρό τελετουργικό στο γήπεδο μετά τη λήξη του αγώνα με τον Διαγόρα, παρουσία των χιλιάδων φιλάθλων που θα βρίσκονται εκεί.
Την ίδια ημέρα, από το πρωί στους δρόμους της πόλης θα υπάρχουν μουσικές μπάντες αλλά και μαζορέτες και βέβαια θα έχουν παρουσία και στο γήπεδο πριν τον αγώνα, στο ημίχρονο και στο τελετουργικό μετά τη λήξη.
Στο Αγρίνιο, όπως άλλωστε σε όλη τη Στερεά Ελλάδα, είναι γνωστό πως σε γιορτές και εορταστικές εκδηλώσεις, σουβλίζονται αρνιά και γίνεται μεγάλο γλέντι.
Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Παναιτωλικού, όπου ανάλογες εκδηλώσεις θα γίνουν για να εορταστεί η άνοδος της ομάδας μετά από 34 χρόνια στη Super League, την επομένη του αγώνα με τον Διαγόρα την ερχόμενη Δευτέρα (9/5) στην πλατεία έξω από το γήπεδο.
Προσκεκλημένοι στις εκδηλώσεις αυτές όπου θα υπάρχει και ζωντανή μουσική, όλοι οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού.
Στο μεταξύ, ανάρπαστα αναμένεται να γίνουν μόλις κυκλοφορήσουν, τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής.
Οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας βρίσκονται σε εγρήγορση, καθώς ανυπομονούν να γιορτάσουν την ιστορική άνοδο, και θα δώσουν μάχη για να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι που θα τους επιτρέπει την είσοδο και το να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα, αυτή την μοναδική στιγμή που δεν θέλει να χάσει κανείς.
ΑΓΡΙΝΙΟ: Γιάννης Τσιρώνης
onsports
Γειά σου προεδράρα......Άντε και τον Μέσσι στον Παναιτωλικό......Λεφτά υπάρχουν.....
-
κάτι μου λέει ότι θα διοργανωθεί έκτακτη πανελλήνια συνάντηση του 4ΤF με κασκόλ του παναιτωλικού
-
-
Eννοείται φυσικά ότι θα έχουμε συναντήσεις στα derby . ......Θωμά ετοιμάσου......και ας ''τον πίνουμε''.......
-
Δεν παμε καθολου καλα.....
http://loutrakiblog.blogspot.com/2011/0 ... .html#more
-
Γιατι το αλλο δε το εχεις ακουσει???Μαζευονται Αλβανοι-Ελληνες για ξυλο οργανωμενοι χωρις πραγματα γυρω στα 15 ατομα καθε ομαδα.Πλακωνονται και μετα εχουν κανει συμφωνια οτι οτι ειπωθει εκει μεσα μενει εκει και δε βγαινει εξω.Ελα μου ντε που ενας Ελληνας πηρε απο πισω εναν Αλβανο για τσαμπουκα και ο Αλβανος του τραβηξε οπλο... Μαγκες μαζευονται για ξυλο. Τι τους λεει το μυαλλο τους.
-
Άνοδος σε όλα τα επίπεδα. http://youtu.be/AYmF_WxU3mM...........
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]