-
Καλημέρα. Ας μου πει όποιος έχει υπόψιν του κάποιο μαγαζί με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για renault. Ψάχνω για πορτάκι από ντουλαπάκι για megane II και η αντιπροσωπεία ζητά 200€!!!!! Ευχαριστώ.
-
Τα εχει θαψει ο Σακαρακακης................., τα Volvo του πουλαει μονο και τα Ρενω μονο σε διαγωνισμους
Δεν τα έχει θάψει ο Σ, απλώς τα Σκάνια και τα Βόλβο τα σπάνε για τιρ και όλοι οι άλλοι τρέχουν πίσω τους καταιδρωμένοι. Για χωματουργικά παγαίνουν σε Μερσεντέ κυρίως μετάχειρα, κάτι λίγοι παίρνουν Νταφ και ΜΑΝ και εκεί τελειώνει το παραμύθι.
Ρενώ και Ιβέκο ψάχνουν πελάτες με το τυφέκιον. Δατς όλ φολκς. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Τα εχει θαψει ο Σακαρακακης................., τα Volvo του πουλαει μονο και τα Ρενω μονο σε διαγωνισμους
Δεν τα έχει θάψει ο Σ, απλώς τα Σκάνια και τα Βόλβο τα σπάνε για τιρ και όλοι οι άλλοι τρέχουν πίσω τους καταιδρωμένοι. Για χωματουργικά παγαίνουν σε Μερσεντέ κυρίως μετάχειρα, κάτι λίγοι παίρνουν Νταφ και ΜΑΝ και εκεί τελειώνει το παραμύθι.
Ρενώ και Ιβέκο ψάχνουν πελάτες με το τυφέκιον. Δατς όλ φολκς.Έτσι ακριβώς.
-
Οντως συγγενης που ασχολειτε με νταλικες μου χει πει οτι Βολβο και Σκανια ειναι τοπ...Το πρωτο λιμουζινατο και το δευτερο πιο σπορ! Οσον αφορα τα ρενο ειναι οντως εντυπωσιακα στο ματι αλλα στην Ελλαδα τουλαχιστον δεν προτιμουνται ισως γιατι δεν ειναι καλα ισως γιατι δεν εχουν δοκιμαστει ιδιαιτερα. Παντως κυκλοφορουν πολλα με Ευρωπαικες πινακιδες.
-
παιδιά ενδιαφέρομαι για την αγορά ενος καινούργιου scenic diesel,στην αντιπροσωπεία που επισκέφτηκα μου είπαν πως οι επιλογές που έχω είναι ανάμεσα στο 1.5 dci 110 hp και το 1.9 dci 130hp.Απο μια μικρή έρευνα όμως που έκανα στο ίντερνετ είδα οτι έξω κυκλοφορεί ήδη ο καινούργιος 1.6 dci 130hp που αντικαθηστά τον 1.9.Μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει και στο Ελλαντα?Φανταστείτε οτι μου έιπαν πως ο 1.9 είναι πιο καινούριος απο τον 1.5 και για αυτό να τον προτίμήσω!
-
Ο χρήστης dentdim έγραψε:
παιδιά ενδιαφέρομαι για την αγορά ενος καινούργιου scenic diesel,στην αντιπροσωπεία που επισκέφτηκα μου είπαν πως οι επιλογές που έχω είναι ανάμεσα στο 1.5 dci 110 hp και το 1.9 dci 130hp.Απο μια μικρή έρευνα όμως που έκανα στο ίντερνετ είδα οτι έξω κυκλοφορεί ήδη ο καινούργιος 1.6 dci 130hp που αντικαθηστά τον 1.9.Μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει και στο Ελλαντα?Φανταστείτε οτι μου έιπαν πως ο 1.9 είναι πιο καινούριος απο τον 1.5 και για αυτό να τον προτίμήσω!Μολις με χαλασες φιλε.... και ο λογος ειναι πως οταν ψαχναμε για αμαξι πριν απο 5-6 μηνες σε scenic dCi υπηρχε μονο το 1.9 μοτερ και γιαυτο τελικα πεσαμε στο clio 1.5 dCi (μην σε μπερδευει που πηγαμε σε τοσο μικρο... ενα οικονομικο αμαξι θελαμε μεχρι 20.000 αλλα αν ειχε και μεγαλους χωρους δεν θα λεγαμε οχι...)
τεσπα...
Και σε Γερμανια... Γαλλια παλι οι ιδιες επιλογες υπαρχουν + τον 2.0 dCi 160hp
Αν δεν σε νοιαζει να 'τρεχεις' νομιζω πως και το 1.5 θα ειναι καλο! η μεγαλη ροπη σωζει την κατασταση στα ταξιδια.... φυσικα με τον 1.9 ειναι ακομα καλυτερα!!!
Οσο αφορα το ποιος ειναι πιο καινουριος δεν νομιζω πωα μπορω να απαντησω γιατι καπου τα εχω μπερδεψει... αλλα ο 1.5 ειναι σιγουρα δοκιμασμενος σε πολλα αμαξια Ρενο και μη!!!
Δεν ξερω ποσο βιαστικος εισαι αλλα αν μπορεις να περιμενεις νομιζω πως ο 1.6 θα ειναι μια καλη επιιλογη!!!
-
Φανταστείτε οτι μου έιπαν πως ο 1.9 είναι πιο καινούριος απο τον 1.5 και για αυτό να τον προτίμήσω!Πρέπει να παίζει μια χρονική διαφορά (περίπου 2,3 χρόνια) υπέρ του 1,9 (να είναι νεώτερος) αλλά ο 1,5 κυκλοφορεί σε περισσότερα αυτοκίνητα.
Εχω την εντυπωση πως ο 1,9 παρόλο που είναι και αυτός προιόν συνεργασίας Renault/Nissan μπήκε μόνο σε Renault. -
ο 1.9 νομιζω παντως πως παει για απόσυρση και αντικαταστάτης του θα είναι ο 1.6 που φαίνεται να είναι διαμαντάκι !Σ'ιγουρα κυκλοφορει σε Βρετανία και Γαλία,αν θέλετε δείτε λεπτομερειες τεχνικές εδώ http://www.renault.com.gr/discover/dCi_130.html. και εδώ ενα άρθρο στο top gear τον Δεκέμβριο του 2010 http://www.topgear.com/uk/renault/scenic-grand-scenic/road-test/1.6-dci-130-expression δείτε ακόμη αυτό που λέει πως η παραγωγή του άρχισε ήδη απο τον Ιανουάριο του 2011 http://www.carpages.co.uk/renault/renault-energy-dci-130-engine-15-04-11.asp .Μου φαίνεται πάντως περίεργο που στην Ελλάδα το παίζουν ανίδεοι και σκέφτομαι πως ισως έχουν εκτελώνιστα 1.9 που περιμένουν για σπρώξιμο! Εγω πάντωσ σίγουρα θα περιμένω γιατί ο 1.6 φανεται να αξίζει την αναμονή,μένει μονο να δούμε και την τιμή,ελπιζω να μην φρικάρουμε
-
Οι τύποι είναι σε γενικές γραμμές απίστευτοι. Σε παραπλήσια ερώτηση που έκανα και εγώ μου απάντησαν ότι 'καινούργιους κινητήρες στα Ρενό θα δούμε από το 2016 και βάλε'. Ελπίζω να μην τα λένε αυτά απλά για ξεστοκάρισμα και να αντιλαμβάνονται επίσης ότι αυτού του είδους οι πρακτικές έχουν στείλει τον κόσμο πακέτο στους ανταγωνιστές τους.
-
ο 1.9 νομιζω παντως πως παει για απόσυρση και αντικαταστάτης του θα είναι ο 1.6 που φαίνεται να είναι διαμαντάκι !Σ'ιγουρα κυκλοφορει σε Βρετανία και Γαλία,αν θέλετε δείτε λεπτομερειες τεχνικές εδώ http://www.renault.com.gr/discover/dCi_130.html. και εδώ ενα άρθρο στο top gear τον Δεκέμβριο του 2010 http://www.topgear.com/uk/renault/sceni ... expression δείτε ακόμη αυτό που λέει πως η παραγωγή του άρχισε ήδη απο τον Ιανουάριο του 2011 http://www.carpages.co.uk/renault/renau ... -04-11.asp .Μου φαίνεται πάντως περίεργο που στην Ελλάδα το παίζουν ανίδεοι και σκέφτομαι πως ισως έχουν εκτελώνιστα 1.9 που περιμένουν για σπρώξιμο! Εγω πάντωσ σίγουρα θα περιμένω γιατί ο 1.6 φανεται να αξίζει την αναμονή,μένει μονο να δούμε και την τιμή,ελπιζω να μην φρικάρουμεΦίλε μου τι θέμα είναι πόσο βιάζεσαι
Αυτό το μοτέρ μπορεί να μην το δούμε στην Ελλάδα ποτέ
Και είναι κρίμα διότι απ' τα τεχνικά χαρακτηριστηκά του φαίνεται ότι μιλάμε ίσως για τον καλύτερο dieseloκινητήρα της αγοράς μέχρι τα 1600 κ.ε.
Πάντως όπως είπαν και άλλοι νωρίτερα και το 1.5 μια χαρά μοτέρ είναι και μπορεί να κινήσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο παραπάνω από ικανοποιητικά λόγω της ροπής του
Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να πας στο 1.5 καθώς να πω την αλήθεια πάντα είχα ένα πρόβλημα με τα καινούρια μοτέρ. (πιθανότητα παρουσιάσης παιδικών ασθενειών κλπ) -
Ο χρήστης jlian έγραψε:
... μου απάντησαν ότι 'καινούργιους κινητήρες στα Ρενό θα δούμε από το 2016 και βάλε'.Το λογικότερο να αναφερόταν σε βενζινοκινητήρες ... αλλιώς το 2016 πιο σίγουρο για αυτόν να πουλάει καναπέδες και τραπεζαρίες σε επιπλάδικο ή να του έχει λήξη η επιδότηση του ΟΑΕΔ και να βρίσκεται στις λίστες των μακροχρόνια ανέργων!
Όσο το diesel αφορά μόνο την επαρχία και εγώ να ημουν ο εισαγωγέας ... δεν θα ενδιαφερόμουν για άμεση αντικατασταση.
Ορέστη ... από εμπειρία μου και μόνο οι μηχανικές τουλάχιστον 'παιδικές ασθένειες' στα Renault δεν βγαίνουν στην πρωτοπαρουσίαση αλλά στην ενδιάμεση βελτίωση εκεί (όχι απαραίτητα f/l) που όλοι νομίζουν ότι διορθώνονται κάποιες λεπτομέριες. Αν δεις ή ακούσεις καμιά βελτίωση στον 1,6 σου ... να χαίρεσαι που έχεις τον προηγούμενο!
-
Δεν νομίζω οτι δεν θα τον φερουν και εδω τον 1.6 γιατι απο οτι καταλαβαινω θα ειναι η αιχμη του δορατος για τα diesel στη RENAULT εκτος και αν δεν τους ενδιαφερουν οι πωλησεις που δεν το πιστευω .Παντως φίλε cosneo τα diesel εκτος Αθηνας-Θεσ/νικης πουλανε αρκετα.Πριν 5 χρονια που αγορασα το diesel που εχω τωρα στα βενζιναδικα με κοιτουσαν σαν UFO και τωρα περιμενω στην ουρα!
-
Ναι η ερώτηση ήταν για βενζινοκινητήρες. Καλά... Ύστερα από τα νέα μοντέλα της Opel και μερικών ακόμα θα δουν πωλήσεις... στον βυθό. Μιλάω για Ελλάδα πάντα.
-
Παντως φίλε cosneo τα diesel εκτος Αθηνας-Θεσ/νικης πουλανε αρκετα.Πριν 5 χρονια που αγορασα το diesel που εχω τωρα στα βενζιναδικα με κοιτουσαν σαν UFO και τωρα περιμενω στην ουρα!Δεν αμφιβάλω! Απλώς παρέχουν οι περισσότεροι πολύ συγκεκριμένα κομμάτια και εκδόσεις κάποιων (πχ ο 1,5 σε μια ή δυο εκδόσεις και σε κάποια μοντέλα) ενώ στα βενζινοκίνητα είναι πιο ... ανοιχτοί. Στο Qashqai κάποια στιγμή μου είχαν πει μία μόνο έκδοση του 1,5 και ... τέσσερις για το 1,6 στην δε Suzuki για το GV τρεις (ετοιμοπαραδοτες) για το 2λιτρο και μία (με παραγγελία) για το 1,9d (ενώ για 3θυρο 1,9 ... ούτε λόγος να γίνεται).
-
Εγω παντως που εκανα μια αναζητηση στην Γερμανια και Γαλλια ο 1.6dCi δεν υπαρχει ακομα στην αγορα!!! (σε scenic ειδα μονο...)
-
Στην Ελλάδα... ντίζελ μόνο για επαρχία... με αυτήν τη κρίση... και αυτές τις πωλήσεις της Ρενό... χλωμό. Αν ο 1.6Τ περάσει στα επαγγελματικά πχ Kangoo μπορεί. Χωρίς να ξέρω τι παίζει από πωλήσεις και εκεί. Το αμάξι αυτό έχει καλό όνομα αλλά δεν ξέρω παραπάνω. Ισως έτσι φέρουν και επιβατικά με τον 1.6Τ. Τουλάχιστον megane, laguna θα πουλήσουν επαρχία. Τώρα για τα άλλα...
-
Μια χαρα βολταρει και στην αθηνα το πετρελαιο... πιστεψε με!!!
-
Ναι, αλλά αυτό ανεπίσημα φυσικά, μέχρι να αποφασίσουν να βγουν σαφάρι.
-
Κυκλοφορούν πολλά diesel στην Αθήνα. Οι περισσότερες πωλήσεις diesel στις αντιπροσωπείς της επαρχίας έχουν πραγματική έδρα την Αθήνα και φυσικά αναφέρομαι σε όλες τις μάρκες.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Κυκλοφορούν πολλά diesel στην Αθήνα. Οι περισσότερες πωλήσεις diesel στις αντιπροσωπείς της επαρχίας έχουν πραγματική έδρα την Αθήνα και φυσικά αναφέρομαι σε όλες τις μάρκες.Εδω εχω γειτονες με πινακιδες Κορινθιας ντιζελ και κυκλοφορουν ανετα . Καλα να μου πεις εδω δεν κανουν και ελεγχους για Μονα-Ζυγα στο ντιζελ θα κολλησουμε
RENAULT FORUM