-
Η χειμερινή περίοδος έκλεισε για φέτος με μια καταπληκτική βόλτα στον Παρνασσό. Ο δρόμος προς το καταφύγιο δεν είχε αποχιονιστεί από την βραδινή χιονόπτωση, και ο δρόμος από τα Κελλάρια προς το κάτω πάρκινγκ της Φτερόλακκας δεν είχε αποχιονιστεί καλά (ή και καθόλου, δεν κατάλαβα). Είναι άλλη αίσθηση να σηκώνεις πίσω σου χιόνι όπως σηκώνεις σκόνη στον χωματόδρομο
Και ερημιά, δεν συνάντησα απολύτως κανέναν σε αυτούς τους δύο δρόμους!Η πρώτη φωτό από την κάθοδο από το καταφύγιο, και η 2η από το κάτω πάρκινγκ της Φτερόλακκας.
Γυρίζοντας δεν άντεξα στον πειρασμό, και μπήκα σε κάτι ωραία «δρομάκια» σαν τα ακόλουθα, με μπόλικη λάσπη σε πολλά σημεία (με αποτέλεσμα να είναι βουτηγμένο στη λάσπη και πάλι το καημένο, το επόμενο αυτοκίνητό μου θα είναι στο χρώμα της λάσπης ).
Δεν μπορώ να πω ότι δεν το καταευχαριστήθηκα πάντως!
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Γυρίζοντας δεν άντεξα στον πειρασμό, και μπήκα σε κάτι ωραία «δρομάκια» σαν τα ακόλουθα, με μπόλικη λάσπη σε πολλά σημεία (με αποτέλεσμα να είναι βουτηγμένο στη λάσπη και πάλι το καημένο, το επόμενο αυτοκίνητό μου θα είναι στο χρώμα της λάσπης ).Το δικό μας είναι ήδη...
Ωραίες φωτογραφίες Αlexandr και το κόκκινο μέσα στο άσπρο κάνει φανταστικό contrast.
Σήμερα εθεάθη μπορντοροδοκόκκινο λιοντάρι στην Εγνατία, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Ο ατιμούλης είχε πινακίδα κυκλοφορίας ***3008!!!
Λοιπόν, εχθές για πρώτη φορά είπα να πρωτοτυπήσω και να αράξω στα πίσω καθίσματα όπως οι επίσημοι... Ήμουν απλωμένος και την έβρισκα έως ότου η σύζυγος έκλεισε το CD με τους Jethro Tull γιατί την τσάτιζε το Locomotive Breath. Εκεί άρχισε η δική μου τσατίλα... Τσίκι, τσίκι, τσίκι η πίσω δεξιά πόρτα. Σύμπτωση θα είναι λέω. Μετακινούμαι και πλησιάζω το αυτί στην πίσω αριστερή. Χριτς, χριτς, χριτς η αριστερή...
Γ@μώτο!
ΟΧΙ, δεν είχα κέρματα ή συμπράγκαλα στις θήκες των πορτών...
ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΘΟΜΑΙ ΠΙΣΩ!
Ευτυχώς μπροστά (και με γεμάτες τις θήκες με διάφορα άχρηστα πράγματα) δεν ακούγεται τίποτε.
-
Δοκίμασε λίγο λάδωμα στις κλειδαριές για αρχή, από την μεριά της πόρτας.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δοκίμασε λίγο λάδωμα στις κλειδαριές για αρχή, από την μεριά της πόρτας.Θα βάλω λαδάκι στις κλειδαριές, όπως θα βάλω & σιλικόνη στα λάστιχα.
Φοβάμαι όμως Κωνσταντίνε ότι οι θόρυβοι ίσως είναι από τον μηχανισμό της κουρτίνας που είναι ενσωματωμένος στην πόρτα. Εκεί δεν παίρνει να κάνεις και πολλά.
Παρατηρησα ομως σε ιδιο ταξιδι 300χλμ αυξηση καταναλωσης απο 9.4 σε 9.8. Μηπως ειναι ο αναπρογραμματισμος που εκαναν, μηπως τα νεα λαστιχα που ειναι αφθαρτα ή μηπως επειδη ειναι στραβα και δεν υπαρχει σωστη ευθγραμμιση...
Επειδή η διαφορά του 4% είναι πολύ μικρή και με την έννοια που το λές, ποτέ ένα ταξίδι δεν είναι ίδιο με ένα άλλο, ακόμη και αν έχεις τους ίδιους επιβάτες. Η ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ, η κίνηση στο δρόμο, η ώρα της ημέρας, η θερμοκρασία περιβάλλοντος, η διεύθυνση και η ταχύτητα του ανέμου είναι παράγοντες που επηρεάζουν την κατανάλωση και είναι δύσκολο να συμπίπτουν σε δύο ταξίδια ώστε να οδηγηθείς σε ασφαλές συμπέρασμα.
Βέβαια επειδή μιλάμε για αλλαγή ελαστικών, αν όλες οι παραπάνω συνθήκες ήταν απολύτως ίδιες (πράγμα σχεδόν αδύνατο), σκέψου μήπως είχες ελαφρώς διαφορετική πίεση στο παλιό σετ ελαστικών.
Την καταναλωση δεν την επηρεασε βεβαια, μηπως ομως βελτιωσε τον υπολογισμο στο trip comp καθως υπηρχε καποια αποκλιση
Όχι, δυστυχώς, στο δικό μου έχει την ίδια απόκλιση που είχε και πριν. Ήταν κάτι που έλπιζα ότι θα μπορούσε να κάνει η αναβάθμιση, αλλά ατύχησα!
Όπως έχω ξαναγράψει, η αναβάθμιση αφορά μόνο την προτεραιότητα των προειδοποιήσεων για τα προβλήματα που εμφανίζονται κατά την οδήγηση.
-
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΦΗΝΑ .ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΠΛΕ 1600Τ 150ΙΠΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΟ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ(ΝΑΥΤΙΚΟΣ)ΤΟ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΟΝΟ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ(6400ΚΜ).ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ 1)ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ 2DIN ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,BLUETOOTH, TV,GPS,DVD,CAMERA,ΚΛΠ(ΜΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΜΑΜΙΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΩΝ) , ΚΑΙ 2) ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΨΗΛΩΣΕΙ ΤΟ 3008 ΜΕ ΑΛΛΑ ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ(ΔΥΣΚΟΛΟ)Η' ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ.
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ (ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΥΠΟΘΕΤΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΝΑΜΕΝΩ. -
Ο χρήστης miatasgk έγραψε:
Καλησπερα σε ολους.
Μετα απο καιρο απουσιας λογω αφιξης του διαδοχου, επιστρεφω ψαχνοντας το θεμα του ηχοσυστηματος.
Γενικα δεν ειμαι ευχαριστημενος και με τιποτα δε μπορω να πετυχω τον ιδανικο ηχο ακομα και με CD που στο στερεοφωνικο ειναι απιστευτο.
Οι σκεψεις πολλες:Να αλλαξω τα ηχεια με πολυ καλυτερα (και αν χρειαζεται να βαλω και ενισχυτη).
Να παραγειλω απο το εξωτερικο το subwoofer που εχει η Peugeot ολλανδιας
http://www.peugeot.nl/media/deliacms/me ... ff095d.pdf
η τελος να δω αν υπαρχει επιτελους καποιο 2din που υποστηριζει και τη προσβαση στις παρεμετρους του οχηματος.Περιμενω οποια πληροφορια εχετε.
Για δες εδω : http://cgi.ebay.fr/PEUGEOT-308-3008-CIT ... 3a6415f0bf
Ευχαριστω. Υποθετω οτι καποιος θα πρεπει να αναλαβει να κανει τη τοποθετηση στο ταμπλο της οθονης.... σωστα;
-
Ο χρήστης captain giannis έγραψε:
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΦΗΝΑ .ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΠΛΕ 1600Τ 150ΙΠΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΟ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ(ΝΑΥΤΙΚΟΣ)ΤΟ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΟΝΟ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ(6400ΚΜ).ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ 1)ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ 2DIN ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,BLUETOOTH, TV,GPS,DVD,CAMERA,ΚΛΠ(ΜΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΜΑΜΙΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΩΝ) , ΚΑΙ 2) ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΨΗΛΩΣΕΙ ΤΟ 3008 ΜΕ ΑΛΛΑ ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ(ΔΥΣΚΟΛΟ)Η' ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ.
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ (ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΥΠΟΘΕΤΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΝΑΜΕΝΩ.Δεν έχω απάντηση στα δυο σου ερωτήματα, αλλά, όταν λες να ψηλώσει, εννοείς να αυξήσεις την απόσταση από το έδαφος; Χρειάζεσαι κάτι τέτοιο ή για λόγους εμφάνισης; Πάντως δεν νομίζω να το έχει κάνει κανείς εδώ μέσα!
Για το 2din δες και το αμέσως προηγούμενο από το δικό μου post.
Πάντως 6400χμ σε 2,5 μήνες δεν είναι και λίγο!
-
ΝΑΙ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ.ΒΡΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΑΙΤ: www.alibaba.com οπου πουλανε ενα 2 ντιν με ονομα:witson w2-d743p.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ 240 ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΒΡΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ 761 ΕΥΡΩ.
-
Post no. 1: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2000654#p2000654
Post no. 2: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2002842#p2002842
Σαν γενικός μπούσουλας αυτά. Είναι γεγονός πως οι ντόπιοι κλέβουν αβέρτα.
-
Ο χρήστης JohnnyX έγραψε:
Τελικα βγαλαμε ακρη με τα HP24-24W (φλας και φωτα ημερας ?) Θελω να τα αλλαξω με LED lights αλλα αυτοι οι κωδικοι ειναι εντελως αγνωστοι . Με τα Ρ21* ΡΥ21* που ειναι πισω ..ολα οκ .Υπαρχει και η P5W πισω και αυτη δε μπορω να βρω..Φιλε μου,
μετα απο αρκετο ψαξιμο, εμαθα απο ηλεκτρολογο μεσα στη peugeot οτι τα φωτα ημερας δεν δεχονται ανταλακτικη λαμπα αλλα ειναι σετ με το ντουι. Ο κωδικος ΗΡ24 - 24W ειναι κωδικος μονο της peugeot και το αλλαζουν μονο σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο.
Επισης μου ειπαν οτι η αλλαγη τοσο της συγκεκριμενης λαμπας οσο και του φλας ειναι αδυνατη απο ιδιωτη γιατι αλλαζει απο το κατω μερος του αυτοκινητου και πολλες φορες θελει και να λυθει το φαναρι!!
ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!! -
Απλά, δεν θα έχουμε φώτα ημέρας όπως και όλα τα άλλα αυτοκίνητα.Θα χρεωνόμαστε μόνο την αλλαγή των φλας.
-
Ο χρήστης ZONAS έγραψε:
Παρατηρησα ομως σε ιδιο ταξιδι 300χλμ αυξηση καταναλωσης απο 9.4 σε 9.8.Επανέρχομαι στο θέμα γιατί μου γεννήθηκε η απορία μετά από ένα ταξιδάκι που έκανα προχθές ως τον Βόλο.
Επειδή νομίζω ότι η κατανάλωσή σου είναι υπερβολική (τόσο καίω στην πόλη) θέλω να σε ρωτήσω με πόσα άτομα έκανες το ταξίδι, με τι ταχύτητες και σε τι δρόμο;Αυτά είναι τα δικά μου στοιχεία κατανάλωσης, με δυο επιβάτες, φουλαρισμένο ρεζερβουάρ, πλήρως γεμάτο πορτμπαγκάζ και οδήγηση με cruise control όπου ήταν εφικτό.
Θεσσαλονίκη-Βόλος (Εθνική οδός)
Μέση ταχύτητα: 99 km/h
Κατανάλωση: 6,7 L/100km
Απόσταση: 210 kmΒόλος-Θεσσαλονίκη (Εθνική οδός με παρακάμψεις διοδίων)
Μέση ταχύτητα: 88 km/h
Κατανάλωση: 6,4 L/100km
Απόσταση: 227 kmΝα σημειώσω ότι αναφέρομαι στις ενδείξεις του οργάνου και όχι σε πραγματικές καταναλώσεις. Πριν ξεκινήσω από τον Βόλο, γέμισα το ρεζερβουάρ και είδα ότι η απόκλιση ήταν ασήμαντη. (Πραγματική κατανάλωση 6,8 έναντι 6,7 του οργάνου)
Θα ήθελα λοιπόν να μάθω γιατί η δική σου κατανάλωση είναι 50% περίπου υψηλότερη από την δική μου.Σημείωση: Επειδή στην επιστροφή είχαμε χρόνο και η σύζυγος είχε αγανακτήσει με τους κλέφτες των διοδίων (12,70€ μόνο να πάς!) είπαμε να το 'διασκεδάσουμε' αποφεύγοντάς τα. Στην επιστροφή λοιπόν πλήρωσα μόνο αυτά που είναι πριν τα Τέμπη (1,00€). Όλα τα υπόλοιπα τα απέφυγα μπαίνοντας σε παράδρομους, εξ ού και η χαμηλότερη μέση ταχύτητα. Φυσικά ήταν και βράδυ και οι δρόμοι μου ήταν άγνωστοι.
Φιλε μου,
μετα απο αρκετο ψαξιμο, εμαθα απο ηλεκτρολογο μεσα στη peugeot οτι τα φωτα ημερας δεν δεχονται ανταλακτικη λαμπα αλλα ειναι σετ με το ντουι. Ο κωδικος ΗΡ24 - 24W ειναι κωδικος μονο της peugeot και το αλλαζουν μονο σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο.
Επισης μου ειπαν οτι η αλλαγη τοσο της συγκεκριμενης λαμπας οσο και του φλας ειναι αδυνατη απο ιδιωτη γιατι αλλαζει απο το κατω μερος του αυτοκινητου και πολλες φορες θελει και να λυθει το φαναρι!!
ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!!Το ότι χρειάζεται επίσκεψη στο συνεργείο του γι΄αυτές, είναι γνωστό σε όλους τους κατόχους 3οο8.
Στον οδηγό χρήσης αναφέρεται με ποίο τρόπο αλλάζουν οι λαμπτήρες. Ειδικά γι' αυτές όμως γράφει:
Σελ 173 'Αλλαγή λαμπτήρων φλάς: Απευθυνθείτε στο δίκτυο της Peugeot' (τα εμπρός φλάς εννοεί)
Σελ 174 'Αλλαγή λαμπτήρων φώτων ημέρας: Απευθυνθείτε στο δίκτυο της Peugeot'Το ότι είναι απαράδεκτο, δεν το συζητώ... Όπως και το γεγονός ότι χρησιμοποιούν μια απλή λάμπα πυρακτώσεως με ειδική βάση έτσι ώστε να την προμηθεύεσαι μόνο από αυτούς στην εξωφρενική τιμή που προαναφέρατε.
Απλά, δεν θα έχουμε φώτα ημέρας όπως και όλα τα άλλα αυτοκίνητα.Θα χρεωνόμαστε μόνο την αλλαγή των φλας.
Αφού υπάρχουν, θα σου συνιστούσα για λόγους ασφαλείας (για να σε βλέπουν και οι στραβοί) να τις έχεις μονίμως αναμμένες.
Εκτός αν το αιλουροειδές σου είναι μπορντοροδοκόκκινο, όπως του Alexandr...
-
Aν πέσει στο χέρι σας κανένα σετ, για ρίχτε καμιά φωτό από 'δω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aν πέσει στο χέρι σας κανένα σετ, για ρίχτε καμιά φωτό από 'δω.Ορίστε, να την χαιρόμαστε...
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Παρατηρησα ομως σε ιδιο ταξιδι 300χλμ αυξηση καταναλωσης απο 9.4 σε 9.8.
Επανέρχομαι στο θέμα γιατί μου γεννήθηκε η απορία μετά από ένα ταξιδάκι που έκανα προχθές ως τον Βόλο.
Επειδή νομίζω ότι η κατανάλωσή σου είναι υπερβολική (τόσο καίω στην πόλη) θέλω να σε ρωτήσω με πόσα άτομα έκανες το ταξίδι, με τι ταχύτητες και σε τι δρόμο;Αυτά είναι τα δικά μου στοιχεία κατανάλωσης, με δυο επιβάτες, φουλαρισμένο ρεζερβουάρ, πλήρως γεμάτο πορτμπαγκάζ και οδήγηση με cruise control όπου ήταν εφικτό.
Απόσταση: 227 kmΝα σημειώσω ότι αναφέρομαι στις ενδείξεις του οργάνου και όχι σε πραγματικές καταναλώσεις. Πριν ξεκινήσω από τον Βόλο, γέμισα το ρεζερβουάρ και είδα ότι η απόκλιση ήταν ασήμαντη. (Πραγματική κατανάλωση 6,8 έναντι 6,7 του οργάνου)
Θα ήθελα λοιπόν να μάθω γιατί η δική σου κατανάλωση είναι 50% περίπου υψηλότερη από την δική μου.
...Νομίζω έχει δίκιο ο Pitt, τα 9,8 ακούγονται πολλά για εκτός πόλης. Στο πρόσφατο ταξίδι μου Λάρισα-Αθήνα (355χμ), με όλη την οικογένεια μέσα, με μέση ωριαία 102Km/h το trip computer μού έδειξε 6,7λτ/100χμ (και 7,3 πραγματική υπολογισμένη με τη μέθοδο του φουλαρίσματος, το κλασικό ~10% απόκλιση).
Το ότι είναι απαράδεκτο, δεν το συζητώ... Όπως και το γεγονός ότι χρησιμοποιούν μια απλή λάμπα πυρακτώσεως με ειδική βάση έτσι ώστε να την προμηθεύεσαι μόνο από αυτούς στην εξωφρενική τιμή που προαναφέρατε.
Κάποιος από εδώ μέσα δεν είχε βάλει λυχνίες LED aftermarket; Πώς τα είχε καταφέρει τόσο περίεργες που είναι;
Να τα απενεργοποιήσω τότε, μην μου καεί και καμιά λάμπα και πληρώνω κερατιάτικα!
-
Στο χρώμα έπεσες μέσα Pitt.Πάντως μια έρευνα στην Αμερική έδειξε ότι τα κόκκινα εμπλέκονται πιο συχνά σε τροχαία.
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Παρατηρησα ομως σε ιδιο ταξιδι 300χλμ αυξηση καταναλωσης απο 9.4 σε 9.8.
Επανέρχομαι στο θέμα γιατί μου γεννήθηκε η απορία μετά από ένα ταξιδάκι που έκανα προχθές ως τον Βόλο.
Θα ήθελα λοιπόν να μάθω γιατί η δική σου κατανάλωση είναι 50% περίπου υψηλότερη από την δική μου.
...Νομίζω έχει δίκιο ο Pitt, τα 9,8 ακούγονται πολλά για εκτός πόλης. Στο πρόσφατο ταξίδι μου Λάρισα-Αθήνα (355χμ), με όλη την οικογένεια μέσα, με μέση ωριαία 102Km/h το trip computer μού έδειξε 6,7λτ/100χμ (και 7,3 πραγματική υπολογισμένη με τη μέθοδο του φουλαρίσματος, το κλασικό ~10% απόκλιση).
Το ότι είναι απαράδεκτο, δεν το συζητώ... Όπως και το γεγονός ότι χρησιμοποιούν μια απλή λάμπα πυρακτώσεως με ειδική βάση έτσι ώστε να την προμηθεύεσαι μόνο από αυτούς στην εξωφρενική τιμή που προαναφέρατε.
Κάποιος από εδώ μέσα δεν είχε βάλει λυχνίες LED aftermarket; Πώς τα είχε καταφέρει τόσο περίεργες που είναι;
Να τα απενεργοποιήσω τότε, μην μου καεί και καμιά λάμπα και πληρώνω κερατιάτικα!
Τελικα το 9,8 μαλλον ηταν επειδη σε εκεινο το ταξιδι τραβουσε πολυ το αμαξι λογω κακης ευθυγραμμισης. Τελικα το προβλημα λυθηκε καπως και πλεον ειμαι σε 9,2-9,4, σε ταξιδι 300 χλμ με 150 σε εθνικη
-
Ο χρήστης ZONAS έγραψε:
Παρατηρησα ομως σε ιδιο ταξιδι 300χλμ αυξηση καταναλωσης απο 9.4 σε 9.8. Μηπως ειναι ο αναπρογραμματισμος που εκαναν, μηπως τα νεα λαστιχα που ειναι αφθαρτα ή μηπως επειδη ειναι στραβα και δεν υπαρχει σωστη ευθγραμμιση...Καλησπέρα.
Να πω εδώ ότι και εγώ από 8,1 πήγα σε 8,4 σιγά σιγά μετά από αναβάθμιση .
Έχω το 1600 turbo με 150 άλογα.
Οδηγώ κυρίως εκτός πόλης.Με cruise control σε ταξίδια φυσικά βλέπεις νούμερα 7 με 8 και ταχύτητες 140 ή 6 με 7 λίτρα με ταχύτητες πιο κάτω .
Αλλά η συνολική κατανάλωση πάλι κοντά στο 8 είναι πάλι.
Όλο και καμιά προσπέρασι θα κάνεις , όλο και καμιά ανηφόρα θα έχει το ταξίδι ή στροφές με αλλαγές ταχυτήτων....Μάλλον στην κατανάλωση μεγάλο ρόλο παίζουν και άλλα πράγματα όπως π.χ πόσο γρήγορα γεμίζεις τις ταχύτητες , πόσο γρήγορα ξεκινάς στα φανάρια κ.λ.π
-
paidia kalhspera eimai neos katoxos enos 3008! exei kaneis idea ti paizei me monada multimedia?
-
Ο χρήστης mr.cleaner έγραψε:
paidia kalhspera eimai neos katoxos enos 3008! exei kaneis idea ti paizei me monada multimedia?Καλοτάξιδο! 2-3 σελίδες πίσω έχει αναφερθεί κάποιο σύστημα άλλου κατασκευαστή (όπως επίσης και σε πιο παλιά μηνύματα αν έχεις όρεξη να ψάξεις).
Peugeot 3008 '08