-
ΝΑΙ ΠΟΟΟΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ?απλα δε μου κανει τοσο σαν αυτοκινητο ειναι σαν τηλεκατευθυνομενο!
-
Άντε τι έγινε το πήρες , θα το πάρεις , να σου πούμε γειά ; μην το σκέφτεσαι άλλο και κουράζεσαι άδικα , σε τέτοια θέματα δεν υπάρχει γιατί .
αυτά τα είδες ;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1410200/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1227016/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1126997/ -
στην δευτερη αγγελια αναφερει οτι σου δινουν κ ενα ιδιο επιπλεον....για ανταλλακτικα
-
Φαντάσου τι έχει τραβήξει ο ιδιοκτήτης του...
Έχει και ένα τροπέτο για να μην ψάχνεται...
Και μαμώ τις αγορές -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Φαντάσου τι έχει τραβήξει ο ιδιοκτήτης του...
Έχει και ένα τροπέτο για να μην ψάχνεται...
Και μαμώ τις αγορέςΝα φανταστω δε σου περνα απο το μυαλο οτι με τοσο σπανιο αμαξι θα ταν καλο καποιος να εχει μια πληρη καβα ανταλλακτικων απο καποιο εισαγωγης ,τρακαρισμενο κτλπ... Οχι οτι δεν εχει βαση και αυτο που λες αλλα υπαρχουν 2 πλευρες..
Παντως ρε φιλαρακι KIA θα πας να παρεις?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Να φανταστω δε σου περνα απο το μυαλο οτι με τοσο σπανιο αμαξι θα ταν καλο καποιος να εχει μια πληρη καβα ανταλλακτικων απο καποιο εισαγωγης ,τρακαρισμενο κτλπ... Οχι οτι δεν εχει βαση και αυτο που λες αλλα υπαρχουν 2 πλευρες..Μα και η δεύτερη άποψη, υποστηρίζει το γεγονός ότι ΔΕΝ είναι λογική η αγορά ενός τέτοιου αυτοκινήτου. Βάζεις δάνειο-γραμμάτεια για ένα αμάξι, που η εύρεση ανταλλακτικών είναι δύσκολη; Στο βαθμό που να σε οδηγήσει να αγοράσεις τροπέτο;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Να φανταστω δε σου περνα απο το μυαλο οτι με τοσο σπανιο αμαξι θα ταν καλο καποιος να εχει μια πληρη καβα ανταλλακτικων απο καποιο εισαγωγης ,τρακαρισμενο κτλπ... Οχι οτι δεν εχει βαση και αυτο που λες αλλα υπαρχουν 2 πλευρες..
Μα και η δεύτερη άποψη, υποστηρίζει το γεγονός ότι ΔΕΝ είναι λογική η αγορά ενός τέτοιου αυτοκινήτου. Βάζεις δάνειο-γραμμάτεια για ένα αμάξι, που η εύρεση ανταλλακτικών είναι δύσκολη; Στο βαθμό που να σε οδηγήσει να αγοράσεις τροπέτο;
αν βρεις τσάμπα τροπέτο γιατί να μην το παρεις?
ένα φτερό να χρειάστείς τα έβγαλε τα λεφτά του...προσωπικά έχω μια από τις πιο αξιόπιστες honda που κυκλοφόρησαν ποτέ και έχω και μια δευτερη που την πήρα σχεδόν τσάμπα για τα χοντρά ανταλλακτικά...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Να φανταστω δε σου περνα απο το μυαλο οτι με τοσο σπανιο αμαξι θα ταν καλο καποιος να εχει μια πληρη καβα ανταλλακτικων απο καποιο εισαγωγης ,τρακαρισμενο κτλπ... Οχι οτι δεν εχει βαση και αυτο που λες αλλα υπαρχουν 2 πλευρες..
Μα και η δεύτερη άποψη, υποστηρίζει το γεγονός ότι ΔΕΝ είναι λογική η αγορά ενός τέτοιου αυτοκινήτου. Βάζεις δάνειο-γραμμάτεια για ένα αμάξι, που η εύρεση ανταλλακτικών είναι δύσκολη; Στο βαθμό που να σε οδηγήσει να αγοράσεις τροπέτο;
Κλασσικα απαντας κατι διαφορετικο και ασχετο με αυτο που εγραψα.. εγω απαντησα ακριβως σε πληρη συσχετιση με κατι που εγραψες.. Κατα τ αλλα συμφωνω απολυτα με την παραπανω αποψη.
Απλα επειδη ειχαμε οικογενειακως σπανιοτατο αυτοκινητο παλιοτερα αγοραστηκε προληπτικα κι αλλο ολοκληρο για ανταλλακτικα..Αυτο εγραψα ουσιαστικα.
-
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
ΝΑΙ ΠΟΟΟΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ?απλα δε μου κανει τοσο σαν αυτοκινητο ειναι σαν τηλεκατευθυνομενο!Μικρούλη ναι. Γλυκούλη όμως? Απόλυτο roadster ευχαρίστησης είναι που μπορεί ανα πάσα στιγμή όταν θελήσει να αγριέψει!
Και με 3 πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά. Χειροποίητη κατασκευή σε συνδυασμό με ιαπωνική αξιοπιστία και συμπεριφορά καρτ! -
Εγώ στην θέση σου, θα έβρισκα κάποια πατέντα να το κάνω πισωκούνα!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ΝΑΙ ΠΟΟΟΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ?απλα δε μου κανει τοσο σαν αυτοκινητο ειναι σαν τηλεκατευθυνομενο!
Μικρούλη ναι. Γλυκούλη όμως? Απόλυτο roadster ευχαρίστησης είναι που μπορεί ανα πάσα στιγμή όταν θελήσει να αγριέψει!
Και με 3 πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά. Χειροποίητη κατασκευή σε συνδυασμό με ιαπωνική αξιοπιστία και συμπεριφορά καρτ!Χμμμ ιαπωνική τί;
Παίζει να επισκέπτεται τα συνεργεία με μεγαλύτερη συχνότητα και από τον Πάσχο
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κλασσικα απαντας κατι διαφορετικο και ασχετο με αυτο που εγραψα.. εγω απαντησα ακριβως σε πληρη συσχετιση με κατι που εγραψες.. Κατα τ αλλα συμφωνω απολυτα με την παραπανω αποψη.
Απλα επειδη ειχαμε οικογενειακως σπανιοτατο αυτοκινητο παλιοτερα αγοραστηκε προληπτικα κι αλλο ολοκληρο για ανταλλακτικα..Αυτο εγραψα ουσιαστικα.
Ποιο είναι το διαφορετικό;; Λες ότι είναι δύσκολη η εύρεση ανταλλακτικών. Και συμφωνώ, και σου λέω ότι αυτό ενισχύει τήν άποψη ότι δε χρεώνεσαι, για ένα τέτοιο αμάξι. Γιατί αυτό λέμε τόσες σελίδες. Ότι δεν είναι συνετή η αγορά ενός αυτοκινήτου 20ετίας. Με 'ανάγκη' τροπέτου ώστε να μη έχεις προβλήματα χρήσης. Για ένα αμάξι που κοστίζει όσο κάποια καινούρια αξιοπρεπέστατα.
Επίσης αν νομίζεις ότι απαντάω κουκουρούκου, μπορείς ανετότατα να μην τα σχολιάζεις. Αν ο τρόπος γραφής μου είναι δυσνόητος ή ακόμα και ηλίθιος, μπορείς να τον αγνοήσεις εφόσον δεν σε προσβάλει. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εγώ στην θέση σου, θα έβρισκα κάποια πατέντα να το κάνω πισωκούνα!εγώ αεροθούμενο... δεν παίζει να είναι δύσκολο...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εγώ στην θέση σου, θα έβρισκα κάποια πατέντα να το κάνω πισωκούνα!
εγώ αεροθούμενο... δεν παίζει να είναι δύσκολο...
Τσου
-
@kyr
Το τι εισαι , το πως απαντας και το ποσο ευγενικος εισαι μου το εχεις αποδειξει σε παλιοτερες συζητησεις...Αυτο δε σημαινει οτι αυτα που γραφεις δε μπορω να τα σχολιαζω και ουτε και θα σε ρωτησω..Απο εκει και επειτα χεστηκα για ολα αυτα που λες περι κοστους και ενα σωρο αλλα.Δε εξετασα αυτα ,σε αυτο που εγραψα.. Αν δλδ ειναι λογικη η αγορα, αν πρεπει να γινει αυτη η αγορα κτλπ..Δε με νοιαζει τι νομιζεις οτι τραβηξε ο προηγουμενος ιδιοκτητης, σου εγραψα οτι ισως προληπτικα υπαρχει η καβατζα ανταλλκτικων..Σου ειπα αλλωστε οτι συμφωνω με αυτο που λες περι λογικης αγορας.
Νομίζω πως και χωρίς αυτά γίνεσαι κατανοητός...edit mod Δεν εχω να πω ή να προσθεσω κατι αλλο, ειναι εντελως γελοιο αυτο που γραφω και ξαναεξηγω πλεον..
-
Παιδια ηρεμηστε και μην τσακωνεστε! Παρτε και εσεις μια Elan να γουσταρετε
-
Μυγα σας εχει τσιμπησει; Για ηρεμηστε λιγο!!!!! [mod]
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μικρούλη ναι. Γλυκούλη όμως? Απόλυτο roadster ευχαρίστησης είναι που μπορεί ανα πάσα στιγμή όταν θελήσει να αγριέψει!
Και με 3 πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά. Χειροποίητη κατασκευή σε συνδυασμό με ιαπωνική αξιοπιστία και συμπεριφορά καρτ!Χμμμ ιαπωνική τί;
Δεν το ξέρω αυτό! Αλλη 'εικόνα' έχω ... μέσα από συνεργείο της Daihatsu.
Αν είναι έτσι τότε ... 'Χειροποιητη κατασκευή σε συνδυασμό με συμπεριφορά καρτ' μόνο! -
**Και τώρα που αφαιρέθηκαν flames και τρολλαρίσματα συνεχίστε την κουβέντα σας χωρίς ηλίθιους χαρακτηρισμούς που δεν προσφέρουν τπτ στα επιχειρήματα σας. Το αντίθετο θα έλεγα mod **
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν το ξέρω αυτό! Αλλη 'εικόνα' έχω ... μέσα από συνεργείο της Daihatsu.
Αν είναι έτσι τότε ... 'Χειροποιητη κατασκευή σε συνδυασμό με συμπεριφορά καρτ' μόνο!Δεν έχεις παρά να ρωτήσεις άτομα που έχουν/είχαν Elan
LOTUS ELAN 1993 H MAZDA MX-5 TOU 06-07?