-
Πας δικαστικά και σε 5 χρόνια θα τα πάρεις αυτά που ζήτησες μειον την αμοιβη δικηγόρου.
-
Κοινώς δεν αξίζει, και ξεχνάω το 50ρικο.
Δεν είναι για τα 50€. Είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ασφαλιστική, το κάνει σε όλους. Ενώ άλλες όχι.
Και όταν κόβει από 10-30% επί των ανταλλακτικών, μιλάμε για κέρδη εκατομμυρίων κάθε χρόνο. -
Φίλος μου είπε να ανησυχώ με την μινεττα. Έχει πάρει τπτ το αυτί σας?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αυτές όμως είναι απλές ζημιές και περιπτώσεις ρουτίνας για τις ασφαλιστικές. Σε κάτι πιο σύνθετο είσαι σίγουρος πως θα συνέβαινε το ίδιο;Οι περισσότεροι για υποθέσεις ρουτίνας ταλαιπωρούνται.
Με συγγενή ασφαλιστή, μου έσπασε το πίσω τζάμι,τον ενημέρωσα,ενημέρωσε την ασφαλιστική, πήρε το Ο.Κ. να πάω σε δικό μου τζαμά και μετά έκαναν νερά πως επειδή ήταν φυμέ τα τζάμια δεν φαινόταν καλά το σπάσιμο στις φωτογραφίες.
Και ο ασφαλιστής μου έλεγε '...τι να κάνουμε,θα δω τι γίνεται...'
Το συμβόλαιο έληγε μετά από 1,5-2 μήνες και μόνο όταν είπα πως δεν θέλω να ανανεώσω, ενδιαφέρθηκαν και πλήρωσαν.
Φυσικά έφυγα όταν τελείωσε το συμβόλαιο.
Και τώρα της γυναίκας το αασφαλίσαμε στην anytime. -
Και σωστα έπραξες..από την στιγμή που δεν σε εξυπητερησαν αμεσως και πήγαν να σε κανουν νερα καλα έκανες και άλλαξες ασφαλεια...Ας χασει η ασφαλιστική ενα πελατη και ο πράκτορας το ποσοστο του...
-
Εχω το μικρο αυτοκινητο ασφαλισμενο στην Αγροτικη.
Τον Ιανουαριο, στριμωχτηκα με καποιον μαι μου εσπασε τον δεξι καθρεφτη (μονο κρυσταλλο)Μου ειπαν απο την εταιρια να κανουμε φιλικο διακανονισμο, εκανα τα χαρτια, πηρα το ανταλλακτικο (50€) και κατεθεσα τον φακελο 23 ή 25 Ιανουαριου
Πριν κανα δυο βδομαδες τους ενοχλησα, μου ζητησαν ακομα ενα δικαιολογητικο (φωτοτυπια του ασφαλιστηρίου) και μου ειπαν να τους τηλεφωνησω παλι την 'αλλη εδβομαδα, προςτο τελος'.
Πηρα προχθες και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να με αποζημιωσουν γιατι δεν κατεθεσε δλωση ο αλλος οδηγος στην εταιρία τουΠριν παρω το ανταλλακτικο ομως,, ειχα ρωτησει για το θεμα αυτο και μου ειπαν ΟΚ
Σε κανα μηνα που ληγει το συμβολαιο, γειά σας κι απο μενα.
Ειπα να βοηθησω, αλλα αυτοι δεν θελουν να βοηθηθουν.Εννοείται απο εξυπηρετηση, τηλεφωνα και αναμονες...
-
Ακριβώς ίδια περίπτωση με το προηγούμενο post (περι αγροτικής για αποζημίωση 50euro) εχω και εγώ με την Ευρωπαϊκή
Πίστη και φιλικό διακανονισμό για αντίστοιχο ποσό.Τα τηλεφωνήματα σε λίγο καιρό θα μου έχουν στοιχίσει περισσότερο.Οπότε άλλαξα ασφαλιστική τώρα που έληξε το συμβόλαιο (μικτή παρακαλώ ,800euro πλήρωνα στη Ευρωπαϊκή Πίστη). -
έχω την απορία..Αν σε ενα ατύχημα με υλικες ζημιες,συμπληρωθεί η φιλική δήλωση και υπογραφτει και από τους 2 εμπλεκόμενους,και ο φταίχτης δεν την καταθεσει στην ασφαλιστική του,τότε δεν αποζημειώνεται ο άλλος οδηγός?
Άρα ειναι καλο να καλούμε και την τροχαία ωστε να έχουμε ενα επισημο κρατικό εγγραφο δελτίο υλικών ζημιων για να κινηθούμε δικαστικα αν κανει αρνητική δήλωση?
Καλα κανετε ολοι οσοι δεν εχετε σωστη εξυπηρετηση απο τις ασφαλιστικες σας και τις μαυριζετε!!! -
Άκουσα απο φίλο (που πήρε ο ίδιος προσφορά),οτι σε μικρή κωμόπολη της Β.Ελλάδας,πράκτορας που συνεργάζεται και με την ιντερσαλόνικα έδωσε προσφορά 150 ευρώ το εξάμηνο με οδική βοήθεια για πεζώ 207 1.6 του 2005
Τι να παίζεται; -
189euro το εξάμηνο, σε ξένη ασφαλιστική , με οδική βοήθεια Interpartner και νομική προστασία...στο 207 στην Αθήνα.
(και διαθέτει και φιλικό διακανονισμό)Από 260euro που είχα πριν για το ίδιο πακέτο, κατέβηκα στα 189euro...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Φίλος μου είπε να ανησυχώ με την μινεττα. Έχει πάρει τπτ το αυτί σας?Μην μου λες τετοια!!!! Και το ασφαλιστηριο ληγει τον Αυγουστο Οτι κανει η Μινετα να το κανει απο τον Σεπτεμβρη και μετα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Φίλος μου είπε να ανησυχώ με την μινεττα. Έχει πάρει τπτ το αυτί σας?
Μην μου λες τετοια!!!! Και το ασφαλιστηριο ληγει τον Αυγουστο Οτι κανει η Μινετα να το κανει απο τον Σεπτεμβρη και μετα
Eμένα φίλος μου είπε να ΜΗΝ ανησυχώ καθόλου για την ΜΙΝΕΤΤΑ!
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Άκουσα απο φίλο (που πήρε ο ίδιος προσφορά),οτι σε μικρή κωμόπολη της Β.Ελλάδας,πράκτορας που συνεργάζεται και με την ιντερσαλόνικα έδωσε προσφορά 150 ευρώ το εξάμηνο με οδική βοήθεια για πεζώ 207 1.6 του 2005
Τι να παίζεται;155€ δίνω για πούντο 1.4 του 2004. Με οδική, κλοπή, τρομοκρατικές, πυρκαγιά κλπ κλπ. Βασικά τα πάντα πλην ιδίων ζημίων.
Θέλησα να κάνω ασφάλεια στο 50ράκι μου και μου τη βγάζει η γνωστή σελίδα 120€. Και το V-Strom του αδερφού μου στα 180€. Μήπως κάτι δεν είναι σωστό. Ετήσια και τα δύο. Να πάρω μηχανή αν είναι.
-
http://www.makthes.gr/news/economy/72596/
1 στα 6 οχηματα ανασφαλιστο λογω της οικονομικης κρισης!!!
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
155€ δίνω για πούντο 1.4 του 2004. Με οδική, κλοπή, τρομοκρατικές, πυρκαγιά κλπ κλπ. Βασικά τα πάντα πλην ιδίων ζημίων.
Θέλησα να κάνω ασφάλεια στο 50ράκι μου και μου τη βγάζει η γνωστή σελίδα 120€. Και το V-Strom του αδερφού μου στα 180€. Μήπως κάτι δεν είναι σωστό. Ετήσια και τα δύο. Να πάρω μηχανή αν είναι.
Υπάρχει κατώτατο όριο νομίζω, σύμφωνα με το κατώτατο όριο κάλυψης.
-
Πάει και η ευρωστάρ
http://www.capital.gr/News.asp?id=1184461 -
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63001244
Λουκετο στη Eurostar από την Τράπεζα της Ελλάδος!!
-
Μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν, αλλά και μια 'ενημέρωση' για το ποιόν των ασφαλειών.
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο αδελφός μου είχε ένα μικρό τροχαίο. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε. Ένα Πούντο κινούταν στο ίδιο ρεύμα και εμπρός από τον αδελφό μου, όταν αποφάσισε να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να καβαλήσει το απέναντι πεζοδρόμιο, αγνοώντας οτι ερχόταν μηχανάκι στην αντίθετη κατεύθυνση. Το μηχανάκι δε χτύπησε πάνω στο Πούντο, ωστόσο απο το απότομο φρενάρισμα και τον ελιγμό κατέληξε να σέρνεται στην άσφαλτο. Τελικά κατέληξε (ευτυχώς) μόνο το μηχανάκι πάνω στο αυτοκίνητο του αδελφού μου, προκαλώντας σημαντική ζημιά.
Επειδή οι ασφαλιστικές τους εταιρείς (του Πούντο και το δίκυκλου) δεν αποδέχονται τον φιλικό διακανονισμό, κλήθηκε η Τροχαία και έγιναν καταθέσεις. Στη συνέχεια η ασφαλιστική το Πούντο έστειλε εμπειρογνώμονα για να εκτιμήσει τη ζημιά
Χθες, μετά από 4 μήνες, ειδοποιήθηκε ο αδελφός μου οτι οι ασφαλιστικές των άλλων δύο εμπλεκομένων αρνούνται να πληρώσουν, δίχως να αναφέρουν αιτία, ωθώντας πρακτικά τον αδελφό μου να κινηθεί δικαστικά. Φυσικά ευλεπιστούν οτι πολύ λίγοι πολίτες θα αποφασίσουν να κινηθούν νομικά!
Θεωρώ οτι αυτή η συμπεριφορά δείχνει τεράστιο θράσος! Πιστεύετε οτι μπορεί να βγει άκρη; Υπάρχει κάποιος φορέας που να καλύπτει τον πολίτη; Ειλικρινά με έχει εκνευρίσει αφάνταστα αυτή η ιστορία...
-
ο αδερφός σου παρέμεινε στο ρεύμα του;
η ασφαλιστική του τι λέει;
-
Η ασφαλιστική του Punto ίσως να βρίσκει πάτημα στο ότι δεν υπήρξε επαφή των 2 οχημάτων (punto-μηχανής).
Η ασφαλιστική της μηχανής όμως πρέπει να πληρώσει καθώς υπήρξε σύγκρουση και προξένησε ζημιές.
Δεν υφίσταται το αρνούμαι να πληρώσω χωρίς αιτιολόγηση. Να καλέσει ο ίδιος ο αδερφός σου στον κλάδο ζημιών κάθε ασφαλιστικής δίνοντας αριθμό κυκλοφορίας των άλλων οχημάτων ώστε να βρουν τον φάκελο και να του πουν τι έχουν αποφανθεί.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ