-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Κατέβασα και το SmartRunner στο iPhone και το δοκίμασα τις προάλλες. Καλή φάση, καταγράφει κλασικά δεδομένα: χρόνο, ταχύτητα μέγιστη, ταχύτητα μέση, θερμίδες κλπ. Καταγράφει και την διαδρομή και την βγάζει μετά στον χάρτη.
Δοκίμασε και το runkeeper prο.
Είναι free?
Γιατι το SmartRunner είναι!Ναι, είναι free, και έχει εξαιρετική υποστήριξη με web interface κ.λπ.
Το δοκίμασα και εγώ, ωραίο! Μου αρέσει έχει και την επιλογή να ενεργοποιείς και την μουσική σου,
To interface του φαίνεται πολύ παρόμοιο με το SmartRunner, οπότε παίζει να είναι σχεδόν ίδια. Anyway, το κατέβασα και εγώ και θα το δοκιμάσω μάλλον σήμερα. Thanks!
Τελικά θα μείνω στο SmartRunner, γιατί δεν είδα πουθενά στο runkeeper να μπορείς να βάλεις ηλικία και βάρος, με αποτέλεσμα να σου βγάζει λάθος μέτρηση θερμιδών. Και στην ουσία δεν βρήκα να προσφέρει κάτι περισσότερο από το smartrunner.
-
Φυσικα και τα βάζεις και αυτά στο runkeeper, απλώς τα συμπληρωνεις στη web εφαρμογή του που συνδέεται αυτόματα με το iPhone app.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σήμερα έβγαλα πρώτη βόλτα το εργαλείο σε ελληνική άσφαλτο... πίκρα
-
γλύστραγε, κοπάναγε, όλα μαζί ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γλύστραγε, κοπάναγε, όλα μαζί ;ε ναι
Αρχίζω να νοσταλγώ το Viale Abruzzi μου -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Φυσικα και τα βάζεις και αυτά στο runkeeper, απλώς τα συμπληρωνεις στη web εφαρμογή του που συνδέεται αυτόματα με το iPhone app.Sent from my iPhone using Tapatalk
Tελικά φαίνεται αρκετά καλό. Θα το ξαναδοκιμάσω.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Φυσικα και τα βάζεις και αυτά στο runkeeper, απλώς τα συμπληρωνεις στη web εφαρμογή του που συνδέεται αυτόματα με το iPhone app.
Tελικά φαίνεται αρκετά καλό. Θα το ξαναδοκιμάσω.
Η αλήθεια είναι ότι με το ποδήλατο δεν το εχω δοκιμάσει ακόμα (περιμένω εντός της εβδομάδας τη βάση), αλλα στο τρέξιμο το χρησιμοποιώ καθημερινά, και πραγματικά είναι απο τις εφαρμογές που απο μόνες τους δικαιολογούν το κόστος αγοράς του μηλόφωνου.
-
Έχω μερικές ενστάσεις με το runkeeper σε σχέση με την μέτρηση της απόστασης που τελικά αλλοιώνει το ολο αποτέλεσμα.
Εξηγούμαι.
Το δοκίμασα σε περπάτημα σε συγκεκριμένη διαδρομή την οποία κυρολεκτικώς την έχω κάνει χιλιάδες φορές και την έχω μετρήσει δεκάδες με κοντεράκια διαφορετικών ποδηλάτων.
Η απόσταση είναι 2750 μέτρα.
Το runkeeper μου βγάζει την απόσταση μεταξύ 2500 και 2600 μέτρων και ξεκινώ την διαδρομή πάντα όταν η ένδειξη GPS είναι Good.
Υποθέτω ό,τι το GPS χάνει την επαφή του με τους δορυφόρους κάποιες στιγμές με αποτέλεσμα να προκύπτουν διαφορές στο μέτρημα που εν τέλει αλλοιώνει όλο το αποτέλεσμα.
Θα συνεχίσω το μέτρημα να δούμε. -
Λογικά αυτό οφείλεται στην ανακρίβεια (5-10 μέτρα νομίζω) που έχει ούτως ή άλλως το GPS σαν τεχνολογία.
@tazz: και εγώ περιμένω την βάση από ebay, οπότε προς το παρόν το runkeeper παίζει μέσα από το τσαντάκι που κουβαλάω μαζί μου. Βέβαια δεν βλέπω live δεδομένα γιατί δεν το έχω μπροστά μου, αλλά η καταγραφή τους γίνεται κανονικά και τα βλέπω στο τέλος.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Έχω μερικές ενστάσεις με το runkeeper σε σχέση με την μέτρηση της απόστασης που τελικά αλλοιώνει το ολο αποτέλεσμα.
Εξηγούμαι.
Το δοκίμασα σε περπάτημα σε συγκεκριμένη διαδρομή την οποία κυρολεκτικώς την έχω κάνει χιλιάδες φορές και την έχω μετρήσει δεκάδες με κοντεράκια διαφορετικών ποδηλάτων.
Η απόσταση είναι 2750 μέτρα.
Το runkeeper μου βγάζει την απόσταση μεταξύ 2500 και 2600 μέτρων και ξεκινώ την διαδρομή πάντα όταν η ένδειξη GPS είναι Good.
Υποθέτω ό,τι το GPS χάνει την επαφή του με τους δορυφόρους κάποιες στιγμές με αποτέλεσμα να προκύπτουν διαφορές στο μέτρημα που εν τέλει αλλοιώνει όλο το αποτέλεσμα.
Θα συνεχίσω το μέτρημα να δούμε.Πού να δεις τι γίνεται στο τρέξιμο, που κάνω π.χ. 20 γύρους στο στίβο, και όταν μπαίνω μετα στο site για να τσεκαρω το pace μου, μου εμφανίζει διαδρομή και στους δρόμους γύρω απο το γήπεδο. Προφανώς είναι θέμα λοκαρισματος του gps, που δεν ξέρω κατα πόσο με ένα πιο εξειδικευμένο εργαλείο (πχ garmin) θα μπορούσε να αποφευχθεί.
-
GPS accuracy: http://www.kowoma.de/en/gps/accuracy.htm
-
Δυστυχώς η σημερινή βόλτα μου κόστισε. Σε ανύποπτη στιγμή μου έπεσε η αλυσίδα από την βάση της, και το κατάλαβα όταν γύρισα πίσω και πήγα να δέσω το ποδήλατο.
Πάμε για καινούργια τώρα. -
είσαι τυχερός
αύριο στα lidl http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr ... _10554.htm -
Thanks αλλά έχω παραγγείλει ήδη μια κλειδαριά με μεγαλύτερο πάχος (18mm).
-
γύρω στα 100 χλμ το σκ σε δύο βόλτες
Μιλάμε ο καιρός ΔΕΝ υπάρχει, δεν έχουμε δει τόσο ήλιο συνεχόμενα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σήμερα έβγαλα πρώτη βόλτα το εργαλείο σε ελληνική άσφαλτο... πίκραΣε σχέση με το αλουμινένιο πλαίσιο του δικού μου, ένα 100% ατσαλάκι κουρσοειδές που το είχα πάει βόλτα ήταν πολύ πιο μαλακό. Θα ήθελα να δοκιμάσω και ένα αλουμίνιο σε κούρσα πάντως να δω διαφορές. Με τα φρένα είχε ένα θέμα αλλά όχι λόγω πρόσφυσης αλλά μειωμένης απόδοσης του συστήματος πέδησης.
Μήπως τα 25άρια λάστιχα ή και 28άρια αν χωράνε στα φρένα δώσουν λύσεις?
γύρω στα 100 χλμ το σκ σε δύο βόλτες
Μιλάμε ο καιρός ΔΕΝ υπάρχει, δεν έχουμε δει τόσο ήλιο συνεχόμενα
Φλαταδούρα, ήλιος και υποδομές. Ζουπερ!
-
drdine!
http://cgi.ebay.com/Bike-Holder-Cradle- ... 121wt_1139
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
drdine!http://cgi.ebay.com/Bike-Holder-Cradle- ... 121wt_1139
Ήρθε και η δικιά μου βάση για το μηλόφωνο, που είναι αυτή:
http://www.ideashop.gr/index.php?page=s ... t&Itemid=9Με την κ@λ@βροχή βέβαια δεν έχω προλάβει να τη δοκιμάσω στο δρόμο (και βασικά σε κανένα πατημένο χώμα θέλω να την τσεκάρω). Δείχνει να στερεώνεται καλά πάνω στο τιμόνι πάντως, και έχει και οπή στην πίσω πλευρά για την κάμερα. Το τηλέφωνο πρέπει να είναι γυμνό από θήκες κ.λπ. για να μπει.
-
Ήρθε η βάση για το iPhone σήμερα από ebay.
Μεγάλη απογοήτευση. Οι άκρες είναι τραχιές και μυτερές, και το iPhone θα γίνει π0υτ@να στις γρατζουνιές αν τολμήσω και το βάλω/βγάλω.Προσοχή σ'αυτό το θέμα όσοι ψάχνετε βάσεις. Κοιτάξτε να έχει μαλακή εσωτερική επένδυση για να μην σας γρατζουνάει τις συσκευές.
-
Άμα βάλεις κάποια θήκη..? απλή από σιλικόνη για να μην ακουμπάει το πλαστικό.. Δεν χωράει..?
Αυτή που έβαλα πιο πιο πάνω δείχνει ότι έχει 'σφουγγαράκι' εκεί που πιάνει..
Η ζωή...ποδήλατο!