-
Και φαντασου ποσες μοναδες απο αυτες τις 43 ηταν limited edition η μαλλον greek misery edition
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
43 μοναδες μονο πουληθηκαν στην ελλαδα το 2011 !!!Να σου πω την αμαρτία μου, προτιμώ να μην κυκλοφορούν και πολλά...
Μην καταντήσει σαν το RAV... -
Καλησπέρα σε όλους. Μάλλον παραλάμβάνω αύριο μετά από μία καθυστέρηση 15 ημερών. Από εβδομάδα θα ανεβάσω εντυπώσεις. Τελικά με το δείκτη λαδίου ρε παιδιά, τον έχει παραγγείλει κανείς ή μήπως ανησυχώ χωρίς λόγο; Πάντως βρήκα τον κωδικό του (06J115611Ε) και θα ρωτήσω στην αντιπροσωπεία με την παραλαβή.
-
Ο χρήστης stelaras123 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Μάλλον παραλάμβάνω αύριο μετά από μία καθυστέρηση 15 ημερών. Από εβδομάδα θα ανεβάσω εντυπώσεις. Τελικά με το δείκτη λαδίου ρε παιδιά, τον έχει παραγγείλει κανείς ή μήπως ανησυχώ χωρίς λόγο; Πάντως βρήκα τον κωδικό του (06J115611Ε) και θα ρωτήσω στην αντιπροσωπεία με την παραλαβή.Καλορίζικο, να το χαρείς με υγεία...
Τον έχω τοποθετήσει εγώ. Μου είπαν ότι ήταν ό πρώτος που έγινε εισαγωγή από Γερμανία...
Κόστος 17 €, αλλά ποτέ δεν τον ελέγχω... Με την οθόνη όλα μια χαρά...
-
Ο χρήστης skek έγραψε:
43 μοναδες μονο πουληθηκαν στην ελλαδα το 2011 !!!
Λογικό... ο λαός προτιμά καλύτερα αυτοκίνητα, όπως το Tiguan....
Αλήθεια που χάθηκαν αυτοί;;;;
Συγγνώμη αλλά προς τι η ειρωνία για το 'λαο που προτιμά καλύτερα αυτοκινητα'?
Λετε πως αν ηθελε/μπορουσε καποιος να διαθεσει τα χρηματα που εχει το Q5 θα επαιρνε tiguan?
Ναι το tiguan ειναι μια πιο οικονομικη λυση στην κατηγορία SUV που εχει και μια μακρινη συγγενεια με το Q5 λογω group.
Απο εκει και περα δεν ειναι αμεσα συγκρισιμα και ανηκουν και σε διαφορετικη κατηγορια μεγεθους( αν ειναι με κατι, καπως συγκρισιμο το tiguan θα ειναι με το επερχομενο Q3 που στηριζονται και στο ιδιο πατωμα)
Ετσι δε νομιζω πως χωρανε συγκρισεις, ειρωνίες και 'αντιπαραθεσεις' ουτε απο την πλευρα των κατοχων tiguan (πηρα σχεδον το ιδιο αυτοκινητο με λιγοτερα χρηματα) αλλα περισσοτερο ουτε απο τους κατοχους Q5 (για το 'λαουτζικο' που πηρε το 'φτωχο' tiguan). Και επιτρεψτε μου να θεωρω τη δευτερη περιπτωση καπως 'χειροτερη', καθως αν στην πρωτη καποιος θελει να δωσει 'αξια' στα λεφτα του (που μαζεψε με πολυ κοπο) και να αισθανθει πως πηρε ενα καλο αυτοκινητο, σε αρκετα καλη τιμη, στη δευτερρη περιπτωση δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να υποτιμαται, τοσο ο 'λαος', οσο και το αυτοκινητο που επελεξε, απο μια θεση 'ισχυος' αυτου που ειχε τα χρηματα και τα διεθεσε για το πολυ καλο κατα τα αλλα Q5.
Δηλαδη αν ειχα Cayenne θα επρεπε να κανω υποτιμητικα σχολια για το λαουτζικο με τα Q5?Υ.Γ. Ναι, για να προλαβω οποιαδηποτε σχολια και ερωτησεις, ειμαι μελλοντικος κατοχος tiguan. Αυτό δε με αποτρεπει απο το να αναγνωριζω την αξια του Q5 (για αυτο αλλωστε και διαβαζω και αυτο το topic, οπως και πολλα αλλα άλλωστε σχετικα με αυτοκινητα και θεματα που με ενδιαφερουν). Και σιγουρα αν ηθελα/μπορουσα να διαθεσω περιπου 15000 παραπανω (απο το 'φτωχο' tiguan 1.4 150 ps) ηταν παρα πολυ πιθανο να καταληξω στο Q5. Ομως αυτη ηταν η επιλογη μου με βαση τα προσωπικα μου κριτηρια και αναγκες και απο εκει και περα δε βλεπω φυσικα ανταγωνιστικα κανενα πιο ακριβο αυτοκινητο αλλα επιτρεψτε μου να μη νιωθω και 'δευτερης' κατηγοριας πολιτης!!
-
Ο χρήστης dinoaka έγραψε:
43 μοναδες μονο πουληθηκαν στην ελλαδα το 2011 !!!
Λογικό... ο λαός προτιμά καλύτερα αυτοκίνητα, όπως το Tiguan....
Αλήθεια που χάθηκαν αυτοί;;;;
Συγγνώμη αλλά προς τι η ειρωνία για το 'λαο που προτιμά καλύτερα αυτοκινητα'?
Λετε πως αν ηθελε/μπορουσε καποιος να διαθεσει τα χρηματα που εχει το Q5 θα επαιρνε tiguan?
Ναι το tiguan ειναι μια πιο οικονομικη λυση στην κατηγορία SUV που εχει και μια μακρινη συγγενεια με το Q5 λογω group.
Απο εκει και περα δεν ειναι αμεσα συγκρισιμα και ανηκουν και σε διαφορετικη κατηγορια μεγεθους( αν ειναι με κατι, καπως συγκρισιμο το tiguan θα ειναι με το επερχομενο Q3 που στηριζονται και στο ιδιο πατωμα)
Ετσι δε νομιζω πως χωρανε συγκρισεις, ειρωνίες και 'αντιπαραθεσεις' ουτε απο την πλευρα των κατοχων tiguan (πηρα σχεδον το ιδιο αυτοκινητο με λιγοτερα χρηματα) αλλα περισσοτερο ουτε απο τους κατοχους Q5 (για το 'λαουτζικο' που πηρε το 'φτωχο' tiguan). Και επιτρεψτε μου να θεωρω τη δευτερη περιπτωση καπως 'χειροτερη', καθως αν στην πρωτη καποιος θελει να δωσει 'αξια' στα λεφτα του (που μαζεψε με πολυ κοπο) και να αισθανθει πως πηρε ενα καλο αυτοκινητο, σε αρκετα καλη τιμη, στη δευτερρη περιπτωση δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να υποτιμαται, τοσο ο 'λαος', οσο και το αυτοκινητο που επελεξε, απο μια θεση 'ισχυος' αυτου που ειχε τα χρηματα και τα διεθεσε για το πολυ καλο κατα τα αλλα Q5.
Δηλαδη αν ειχα Cayenne θα επρεπε να κανω υποτιμητικα σχολια για το λαουτζικο με τα Q5?Υ.Γ. Ναι, για να προλαβω οποιαδηποτε σχολια και ερωτησεις, ειμαι μελλοντικος κατοχος tiguan. Αυτό δε με αποτρεπει απο το να αναγνωριζω την αξια του Q5 (για αυτο αλλωστε και διαβαζω και αυτο το topic, οπως και πολλα αλλα άλλωστε σχετικα με αυτοκινητα και θεματα που με ενδιαφερουν). Και σιγουρα αν ηθελα/μπορουσα να διαθεσω περιπου 15000 παραπανω (απο το 'φτωχο' tiguan 1.4 150 ps) ηταν παρα πολυ πιθανο να καταληξω στο Q5. Ομως αυτη ηταν η επιλογη μου με βαση τα προσωπικα μου κριτηρια και αναγκες και απο εκει και περα δε βλεπω φυσικα ανταγωνιστικα κανενα πιο ακριβο αυτοκινητο αλλα επιτρεψτε μου να μη νιωθω και 'δευτερης' κατηγοριας πολιτης!!
Καθένας ακούει μόνο αυτά που καταλαβαίνει..... (Σοπενχάουερ)
-
Ωραιος ο Σοπενχαουερ και δεν τολμω να αντιπαρατεθω στο πνευμα μαζι του...
Με αυτα που καταλαβαινω εγω λοιπον η δηλωση 'ο λαός προτιμά καλύτερα αυτοκίνητα, όπως το Tiguan...' ειναι ειρωνική και ειλικρινα δεν μπορω να την εκλαβω αλλιως, οσο και αν προσπαθω να διευρυνω το πνευμα μου...
Εκτος αν οντως θεωρεις το tiguan καλυτερο αυτοκινητο (πραγμα βεβαια που αντιμειμενικα δε στεκει!!), οποτε μπορεις να το δηλωσεις ευθεως!
Και σιγουρα θα μπορουσες να με 'βοηθησεις' και να απαντησεις με επιχειρηματα πανω σε αυτα που εγραψα και οχι αντιπαραβαλοντας ρητα και 'απαξιώνοντας' τα γραφομενα μου και τη σκεψη μου με κειμενα του Σοπενχαουερ.Τελος παντων, δεν εχω σκοπο να ανοιξω οποιαδηποτε 'βεντετα' και συγγνωμη απο ολους αν ξεφευγω και σας κουραζω με off topic θεματα! Απλα προσπαθω (ειδικα εδω οπου η μονη μας δυνατοτητα επικοινωνιας ειναι το γραψιμο) να ειμαι οσο πιο αναλυτικος και κατανοητος γινεται. Δεν υπαρχει τιποτα προσωπικο, ουτε νομιζω πως προσβαλω κανενα με τα γραφομενα μου. Προσπαθω να μιλαω με επιχειρηματα (σωστα ή λαθος...) και να αναλυσω τις σκεψεις μου και δε μιλαω με 'αφορισμους' ή 'ρητα' και γενικευσεις.
Συγνωμη παλι απ' ολους και δε θα σας κουρασω αλλο με αυτο το θεμα. Ουτε προσπαθω να πεισω κανενα ή να 'δικαιωθω' για κατι...Ο Σοπενχαουερ εξαλλου εχει δικιο, οποιος καταλαβε καταλαβε... Αλλα τουλαχιστον εγω προσπαθησα να αναλυσω τις σκεψεις μου και απο εκει και περα ουτε μπορω ουτε θελω να επιβαλω οποιαδηποτε αποψη! Το θεμα εκλεισε για μενα, εγραψα αυτα που ηθελα να πω, ευχαριστω οσους μπήκαν στο κοπο να τα διαβασουν, οποια και αν ειναι η θεση τους! -
Μη μιλατε υποτιμητικα για τα Audi....
-
@dinoaka μάλλον έχεις χάσει παλιότερες διαφωνίες εδώ μέσα,
οπότε λογικό να μην καταλάβεις το σχόλιο του skek. -
Ο χρήστης dinoaka έγραψε:
Ωραιος ο Σοπενχαουερ και δεν τολμω να αντιπαρατεθω στο πνευμα μαζι του...
Με αυτα που καταλαβαινω εγω λοιπον η δηλωση 'ο λαός προτιμά καλύτερα αυτοκίνητα, όπως το Tiguan...' ειναι ειρωνική και ειλικρινα δεν μπορω να την εκλαβω αλλιως, οσο και αν προσπαθω να διευρυνω το πνευμα μου...
Εκτος αν οντως θεωρεις το tiguan καλυτερο αυτοκινητο (πραγμα βεβαια που αντιμειμενικα δε στεκει!!), οποτε μπορεις να το δηλωσεις ευθεως!
Και σιγουρα θα μπορουσες να με 'βοηθησεις' και να απαντησεις με επιχειρηματα πανω σε αυτα που εγραψα και οχι αντιπαραβαλοντας ρητα και 'απαξιώνοντας' τα γραφομενα μου και τη σκεψη μου με κειμενα του Σοπενχαουερ.Τελος παντων, δεν εχω σκοπο να ανοιξω οποιαδηποτε 'βεντετα' και συγγνωμη απο ολους αν ξεφευγω και σας κουραζω με off topic θεματα! Απλα προσπαθω (ειδικα εδω οπου η μονη μας δυνατοτητα επικοινωνιας ειναι το γραψιμο) να ειμαι οσο πιο αναλυτικος και κατανοητος γινεται. Δεν υπαρχει τιποτα προσωπικο, ουτε νομιζω πως προσβαλω κανενα με τα γραφομενα μου. Προσπαθω να μιλαω με επιχειρηματα (σωστα ή λαθος...) και να αναλυσω τις σκεψεις μου και δε μιλαω με 'αφορισμους' ή 'ρητα' και γενικευσεις.
Συγνωμη παλι απ' ολους και δε θα σας κουρασω αλλο με αυτο το θεμα. Ουτε προσπαθω να πεισω κανενα ή να 'δικαιωθω' για κατι...Ο Σοπενχαουερ εξαλλου εχει δικιο, οποιος καταλαβε καταλαβε... Αλλα τουλαχιστον εγω προσπαθησα να αναλυσω τις σκεψεις μου και απο εκει και περα ουτε μπορω ουτε θελω να επιβαλω οποιαδηποτε αποψη! Το θεμα εκλεισε για μενα, εγραψα αυτα που ηθελα να πω, ευχαριστω οσους μπήκαν στο κοπο να τα διαβασουν, οποια και αν ειναι η θεση τους!Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα και να κλείσουμε το θέμα εδώ...
Πρώτον, η λέξη 'λαός' έχει πολλές έννοιες με κυριότερη, των κατοίκων μιας χώρας, πόλης, περιοχής...
Το αν εσύ πιστεύεις ότι η λέξη 'λαός' αναφέρεται μόνο στις κοινωνικές τάξεις που χαρακτηρίζονται από μικρό εισόδημα ή και χαμηλό μορφωτικό, πολιτιστικό επίπεδο, δεν φταίω εγώ γι'αυτό... Άλλωστε εσύ έγραψες 'λαουτζίκος', όχι εγώ...Δεύτερον, αν πήγαινες μερικές σελίδες πιο πίσω, θα διάβαζες απόψεις (απόλυτα σεβαστές από εμένα) που έλεγαν ότι προτιμούν ένα full extra Tiguan ,από ένα Limited Q5. Σ'αυτούς και μόνο αναφέρθηκα στο post μου και μάλιστα με πολύ δόση χιούμορ και καθόλου ειρωνείας...
Τρίτον, επίσης αν είχες διαβάσει πιο πίσω, θα έβλεπες, ότι ήμουν κι εγώ ένας υποψήφιος αγοραστής Tiguan, μόνο που δεν μπορούσα να περιμένω 11 μήνες παράδοση... Άρα αποκλείεται εγώ να σνομπάρω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο...
Τέλος, σε καμμία περίπτωση δεν θεωρώ, ότι όποιος έχει Q5 είναι ψώνιο ή έχει χρήματα.. Εγώ προσωπικά δεν έχω τίποτα από τα δύο...
Υπάρχουν πολύ καλύτερα αυτοκίνητα από το Q5, όπως υπάρχει και λαός που έχει πολύ χρήμα και κυκλοφορεί με αυτοκίνητο εικοσαετίας... -
-
Ααααα δεν θέλω παρείσακτους στο τόπικ!! Εδώ είναι το Μονακό όλου του 4Τ forum!! Είμαστε πλούσιοι λέμε!!!
-
@shek ευχαριστω για την απαντηση!
Επι της ουσιας δε θα γραψω τιποτα αλλο γιατι δεν ειχα ουτε εχω σκοπο να 'αναψω' μια κοντρα!!
Οι αποψεις διατυπωθηκαν εξαλλου και δεχομαι κυριως την εξηγηση πως το 'ο λαός προτιμά καλύτερα αυτοκίνητα, όπως το Tiguan...' ειχε πιο πολυ χιουμορ παρα ειρωνια.
Μερικες φορες ειναι δυσκολο να ανιχνευσεις τις προθεσεις και το υφος των αλλων εδω! Και εξαλλου και μικρα εκφραστικα ατοπήματα ειναι ευκολο να συμβουν απο όλους μας, γραφοντας κατι λίγο διαφορετικο απο αυτο που θα θελαμε να εκφρασουμε.
Συγνωμη αν και απο την πλευρα μου ημουν καπως περισσοτερο αιχμηρος και απολυτος, απ΄οτι θα έπρεπε...
Δε νομιζω να εχουμε να χωρισουμε τιποτα εδω και οι οποιες διαφωνιες(και οχι διαμαχες!!) ειναι απλα στα πλαισια του δημοσιου διαλογου εδω, που σκοπο εχει την ανταλλαγη αποψεων και γνωσεων, ωστε να πλησιασουμε λιγο την 'αληθεια'(με οποια εννοια την αντιλαμβανεται κανεις) και τιποτα αλλο...
Ε και λιγο χιουμορ καλο ειναι, γιατι κανει τη ζωη μας πιο ευχαριστη!!
(και χαιρομαι που η 'αντιπαραθεση' μας ενεπνευσε σχολια και γελοιογραφικες παρεμβασεις οπως του leftgalan) -
.
-
Το θέμα έκλεισε, εδώ μέσα δεν υπάρχουν ούτε κόντρες, ούτε ειρωνείες...
Σε περιμένουμε στην εκδρομή του Μαΐου... -
Τελικά η παραγγελεία έγινε 8 Απρίλη tdi 2.0 stronic μαύρο , μετραω τις μέρες μια μια . Έχω βέβαια και λίγο άγχος αν εκανα καλά που προτίμησα την diesel έκδοση .
-
Ο χρήστης skek έγραψε:
Το θέμα έκλεισε, εδώ μέσα δεν υπάρχουν ούτε κόντρες, ούτε ειρωνείες...
Σε περιμένουμε στην εκδρομή του Μαΐου...Ευχαριστω για την προσκληση αλλα δεν ειμαι απο Αθηνα και ουτε και θα εχω παραλαβει ακομα το tiguan (προς τελος Ιουνη περιμενω).
Αλλωστε τι δουλεια εχει το 'φτωχο' tiguan αναμεσα στα 'αριστοκρατικα' Q5??
Πλακα κανω φυσικα και δεν ειναι ειρωνεια απο μερους μου αυτη τη φορα, ουτε προσπαθεια να 'ανταποδωσω'
Απλα πλακα και 'ξορκιζω' λιγο τις διαφωνίες!!Καλη εκδρομη και γενικά καλες διαδρομες και ασφαλη χιλιόμετρα στους τυχερους που εχουν Q5.
Προσωπικα το θεωρω το κορυφαιο SUV στην ελληνική αγορα, στην κατηγορια τιμων 40-50 χιλιαδες.
Για παραπανω ισως υπαρχουν και αλλες επιλογες...
Για παρακατω, υπαρχει και το tiguan... -
αγαπητε μου
1ον δε χρειάζεται να είσαι από αθήνα για να έρθεις στην εκδρομή μας .
2ον δε χρειάζεται να έχεις κιού για να ερθεις ! εδω κάποιος (ο γραμματέας του συλλόγου )θα έρθει με ibiza του 98 και μάλιστα πράσινο
3ον to q5 μακάρι να κυμαίνοταν ανάμεσα στις 40 με 50 αλλά έχει βασική τιμή 59.200 + καμια 10.000 τα εξτρα = 70.000
4ον για την εκδρομή υπάρχουν και κουπόνια της εργατικής εστίας
και 5ον (και πέραν της πλάκας ) είσαι πραγματικά ευπρόσδεκτος ! Στείλε μου pm αν θες να συμμετάσχεις -
Ο χρήστης mouzourakisk έγραψε:
Τελικά η παραγγελεία έγινε 8 Απρίλη tdi 2.0 stronic μαύρο , μετραω τις μέρες μια μια . Έχω βέβαια και λίγο άγχος αν εκανα καλά που προτίμησα την diesel έκδοση .Καλή επιλογή έκανες...Με το καλό να το παραλάβεις...
Πες μας μόνο αν θες, τί χρόνο παράδοσης έχει και τί έξτρα έβαλες? -
Ο χρήστης mouzourakisk έγραψε:
Τελικά η παραγγελεία έγινε 8 Απρίλη tdi 2.0 stronic μαύρο , μετραω τις μέρες μια μια . Έχω βέβαια και λίγο άγχος αν εκανα καλά που προτίμησα την diesel έκδοση .Με το καλό και καλορίζικο
Η επιλογή του ντίζελ (ειδικά αυτούς τους καιρούς),είναι οτι καλύτερο κατά τη γνώμη μου,μόνο που θα πρέπει να προσέχεις που θα βάζεις πετρέλαιο
AUDI Q5