-
Παρανόησες Σήφη και μάλλον εγώ δε το έθεσα σωστά.'Επιπλο' λέγοντας εννοώ χωρίς συμβατικές πινακίδες κυκλοφορίας.
-
ναι χωρις δυστηχως, απλα εχει αρκετα πραγματακια προικα
-
Ο χρήστης gazos έγραψε:
[b]Coupes
Model No. Details Engine No. Variants
818.130 1.2, 1965-69 818.130 (818.202 from 1967) 818.131 rhd
818.140 1.2 HF, 1966-67 818.140 818.141 rhd
818.330 Rallye 1.3, 1967-69 818.302 818.331 rhd
818.360 Rallye 1.3S, 1968-70 818.303 818.361 rhd
818.340 Rallye 1.3 HF, 1968-69 818.340 818.341 rhd
818.540 Rallye 1.6 HF, 1969-70 818.540 818.541 rhd
818.630 1.3S 2nd series, 1970-76 818.303 818.631 rhd
818.740 1.6 HF Lusso, 1970-73 818.540 818.741 rhdεχω πιάσει από την αρχή και ψάχνομε, αρχίζω και βρίσκω σημαντική βοήθεια.
γιατί χάθηκαν άνθρωποι σαν τον 'gazos', αν έβαζα καμιά ερώτηση για 'pony' θα γινόταν πάλη της πουτάνας -
Σήφη η Alba είναι ο άνθρωπος σου.
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Σήφη η Alba είναι ο άνθρωπος σου.τοτε θα παρακαλέσω 'την' (η 'τον' πάλι θα μπλέξουμε εδώ ) Alba αν παρακολουθεί το θέμα να γράψει την γνώμη της(του)
-
Ο 'gazos' ειναι εδω και παρακολουθει
Απλα αλλαξανε τα δεδομενα και δεν πολυασχολουμαι. Περα απο τα 3Χ που χρειαζονται, χρειαζεται και διαθεση που μας την κοψανε αποτομαΑλλα που θα παει! Θα γυρισει ο τροχος....
Καλα να ειμαστε! -
Βρε, βρε...... καλώς τα παιδιά !!!
-
Γεια σου συνάδελφε
Η 'γριούλα' ειναι παρκαρισμένη εδω και 2 χρόνια σε ενα σκοτεινό γκαράζ.... μακριά οχι μονο απο τα αδιάκριτα βλέμματα...αλλα και τα δικά μου
Μου έχει λείψει. Θα την επισκεφτώ σύντομα....
-
Ρε συ κρίμα.....
Την έχεις τελειώσει ή θέλει πραγματάκια ακόμα? -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
θα ήθελα από ανθρώπους που γνωρίζουν σχόλια για το fulvia που εμφανίζετε εδώ.
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1355965/Είναι μία Fulvia 3, με μάσκα 1.
Δεν έχει τις σιδερένιες στενές ζάντες του, αλλά μπορεί να έχει τiς Cromodora της HF που τοποθετούσαν πολλοί και στις απλές.
Δε νομίζω ότι το αυτοκίνητο νοιώθει καλά στις γραμμές που έχει.
Μπροστά έχει το κλασσικό στενοχωρημένο ύφος της coupe που έχει τρακάρει κάποια στιγμή (κατεβασμένο καπώ προς τα μπρος).
Η γενική εικόνα (κομμένο χρώμα, προφυλακτήρες που θέλουν επισκευή, λάστιχα προφυλακτήρων που λείπουν, λάθος μάσκα, καλύμματα στα καθίσματα) δείχνει παραπεταμμένο αυτοκίνητο καθημερινής χρήσης.
Ότι και να δείχνει, λεφτά πολλά θα θέλει.
Εάν έχεις κι άλλες φωτό ή θελήσεις κάτι άλλο, στη διάθεσή σου. -
ευχαριστώ για την απάντηση.
για ρίξε και μια ματια και εδώ viewtopic.php?f=16&t=27486&start=7140
την κόκκινη, δεν έχει άλλη αλλωστε.
το ταμπελακι γράφει, 1300s σειρα 2
(αν και πρεπει να την ξερεις) -
ευχαριστώ για την απάντηση.
για ρίξε και μια ματια και εδώ viewtopic.php?f=16&t=27486&start=7140
την κόκκινη, δεν έχει άλλη αλλωστε.
το ταμπελακι γράφει, 1300s σειρα 2Έχω την πλήρη σειρά φωτογραφιών στο αρχείο μου ήδη.
Σκεφτόμουν κάποια στιγμή να την πάρω για donnor car, αλλά για βάση ανακατασκευής δεν ξέρω.
Υποτίθεται ότι είναι έτοιμη για συναρμολόγηση, αλλά ποτέ δε θα αγόραζα ένα αυτοκίνητο σε κουτιά.
Πρόκειται όντως για σειρά 2.
Ένας Θεός ξέρει αν και τι της λείπει (υποτίθεται, όμως, ότι έχει και ένα υποπλαίσιο με μηχανή για προίκα επιπλέον).
Εξωτερικά δείχνει στις γραμμές της, αλλά εμένα μου φαίνεται για δουλειά που έγινε χωρίς ξήλωμα κινητήρα και πατωμάτων. Εξηγούμαι: τα λάστιχα στα πατώματα δείχνουν ανέγγιχτα, επομένως δεν τα έβγαλαν. Από κάτω τι γίνεται; Επίσης, είναι προφανές ότι ο χώρος του κινητήρα δε βάφτηκε. Ούτε και ο κινητήρας έχει επισκευαστεί, τις χοάνες τις θέλεις ή θα τρέχεις για παπά;
Ένα καινούργιο τιμόνι θέλει 80-100 € (αν το βρεις γερό), επίσης 80 €+ θέλει το καπάκι του ραδιοφώνου με το Fulvia script (άντε βρες το). Το ντουλαπάκι λείπει, το πάνω μέρος είναι ντυμένο. Όσο για τη ρίζα στο ταμπλό, τι να πω....
Οι μοχλοδιακόπτες είναι σετ των τριων, αλλά λείπουν οι δύο αριστερά.
Τα καθίσματα είναι άθλια φτιαγμένα ενώ στο χώρο του κινητήρα εντυπωσιάστηκα από το σωλήνα του υδραυλικού αριστερά.
Τρέχα γύρευε. Βέβαια, νομίζω ότι ζητάει περί τα 3 k, αλλά τα έχει όλα; -
Ο χρήστης gazos έγραψε:
Ο 'gazos' ειναι εδω και παρακολουθει
Απλα αλλαξανε τα δεδομενα και δεν πολυασχολουμαι. Περα απο τα 3Χ που χρειαζονται, χρειαζεται και διαθεση που μας την κοψανε αποτομαΑλλα που θα παει! Θα γυρισει ο τροχος....
Καλα να ειμαστε!πρέπει να παραδεχτείς ότι σε έκανα να εμφανιστής, μη χάνεσαι
-
Ο χρήστης Fulvia 3 έγραψε:
Τρέχα γύρευε. Βέβαια, νομίζω ότι ζητάει περί τα 3 k, αλλά τα έχει όλα;σωστός σε όλα,έχει γίνει ένα βάψιμο χωρίς να πειραχτεί τίποτα άλλο.
για να γίνει αυτοκίνητο θέλει ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑλέει ότι τα έχει όλα αυτά που της λείπουν.
ευχαριστώ.
-
[.......έχει γίνει ένα βάψιμο χωρίς να πειραχτεί τίποτα άλλο.
για να γίνει αυτοκίνητο θέλει ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ....Επομένως, όλα από την αρχή. Καλά κρασιά!
Δε θέλεις να ξέρεις πόσα έδωσα για τη δική μου (αν και θα μαντέυεις). -
Και με ένα προυπολογισμό 15000 plus,ε Fulvia 3;
-
Ο χρήστης Fulvia 3 έγραψε:
[.......έχει γίνει ένα βάψιμο χωρίς να πειραχτεί τίποτα άλλο.
για να γίνει αυτοκίνητο θέλει ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ....Επομένως, όλα από την αρχή. Καλά κρασιά!
Δε θέλεις να ξέρεις πόσα έδωσα για τη δική μου (αν και θα μαντέυεις).αν μαντεύω λέει.
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ρε συ κρίμα.....
Την έχεις τελειώσει ή θέλει πραγματάκια ακόμα?Θελει σαλονι καποια στιγμη.... κατα τα αλλα ειναι κομπλε
Ας μην αρχισουμε τις συζητησεις για το τι εχουμε δωσει....γιατι....ειναι πολλα τα λεφτα Αρη
-
4t 10/1971 - Fulvia test
http://library.techlink.gr/4t/PDF/13b.pdfΈχει ενδιαφέρον το κάπως 'ερασιτεχνικό' ύφος γραφής του Κ. Καββαθά στο τεύχος αυτό (10.1971).
Πάντως, το 'Μπλογκς μπομπίλ' το είχε ανακαλύψει από τότε.
Και η περίληψη αρκετά χρόνια μετά:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=12390 -
Fulvia...
Classic Lancia Forum