-
Παρουσιαστηκε απο την Htc το htc sensation με δυπυρηνο επεξεργαστη,android 2.3 με sense 3.0 και οθονη 4.3 με 540Χ960 αναλυση
Αναμενεται τελη μαιου απο τη βονταφον
http://www.htc.com/europe/product/sensa ... ation.html
-
Τα νέα κινητά της htc είναι φοβερά
-
άμα θέλουν ένα χέρι και ένα πόδι, κανά 500+ δλδ, όσο και φοβερά να είναι θαααααα το σκεφτώ.
-
Αμα είναι σαν παντόφλες και δε χωράνε στο χέρι μου που είμαι 190 (πόσο δε μάλλον στην τσέπη μου) δεν θα το σκεφτώ καθόλου.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ασχετο, αλλα χθες θυμηθηκα τη συγκεκριμενη εφαρμογη και αποφασισα οτι μου ειναι παρα πολυ χρησιμη και αυτη
γ@μαει παντως + οτι μπορεις να το πουλησεις ποζερια στους φιλους σου
(οχι αυτους που ξερουν απο android βεβαια, στους αλλους )η μεγαλη χρησιμοτητα του παντως (για μενα) ειναι οτι μπορει να ελεγχω απο μακρια τι γινεται με τα torrents μου , να κλεινω το pc για να μην καιει τσαμπα ρευμα ή ακομα και να βαζω κατι να κατεβαινει
Teamviewer
Απο εδώ: http://www.teamviewer.com/en/download/index.aspx (δέν υπάρχει στο market)
-
ειναι ακριβως το ιδιο με το logmein
(ειδα ενα βιντεο του στο youtube)ολοιδιο βασικα πώς γινεται αυτο?
τεσπα οπως και να χει το θεμα ειναι οτι αυτο δουλευει τελεια και εμενα μου χρειαζεται
σκεφτομαι να βαλω και στο pc του πατερα μου στη δουλεια για να παψει να με ρωταει βλακειες θα του λεω 'παρε τα χερια σου απο το pc' και δε θα χρειαζεται να τρωω απειρες ωρες εξηγησων
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αμα είναι σαν παντόφλες και δε χωράνε στο χέρι μου που είμαι 190 (πόσο δε μάλλον στην τσέπη μου) δεν θα το σκεφτώ καθόλου.Εσυ να περιμενεις......Πληροφοριες αναφερουν οτι σε 2 χρονια βγαινουν τα πρωτα εξαπυρηνα....................................................................................................................................................................................................................................................................................................
-
Για remote desktop υπαρχουν και δεκάδες εφαρμογές VNC που βασίζονται στο πρώτυπο RFB (TightVNC, RealVNC κτλ.). Το πλεονέκτημα με αυτές τις εφαρμογές είναι οτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετικό server στο PC και διαφορετικό client στο τηλέφωνο, εφόσον είναι το ίδιο πρώτυπο επικοινωνουν χωρίς πρόβλημα. Επίσης η σύνδεση είναι απευθείας απο το PC στο τηλέφωνο και όχι μέσω κάποιου server όπως τα Teamviewer και LogMein.
Το μόνο μειονέκτημα είναι οτι για να λειτουργήσει το VNC πρέπει να ρυθμίσεις το dynamic DNS στο ρούτερ και να ανοίξεις πόρτες, όχι το πιό εύκολο πράγμα για έναν άσχετο χρήστη. Γι αυτό όλα τα helpdesk που ξέρω χρησιμοποιούν teamviewer (τη free έκδοση και λόγω μεγάλου όγκου δεδομένων μετά απο λίγο τους κλειδώνει ).
-
Καλό
EDIT: bujinkan, το ξέρεις ότι έχω χρησιμοποιήσει τέτοιο κινητό ? (1992 στις ΗΠΑ) Κυκλοφορείς με τσαντάκι 2 κιλά και μέσα είναι το κινητό, σαν ασυρματιστής στη 'Μάχη' επί λοχία Σώντερς (για τους αρχαίους σαν και λόγου μου αυτό )
Απλά στην περίπτωση των κινητών η τεχνολογία έρχεται #2 στις προτιμήσεις μου, #1 είναι η πρακτικότητα (μέγεθος / βάρος, διάρκεια μπαταρίας κτλ.) Για το λόγο αυτό έχω αγοράσει και ένα από τα καλύτερα laptop της αγοράς (i5, SSD, 1600x900, 1.4 Kg), διότι έχω αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να κάνω όλες μου τις δουλειές με μία συσκευή.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Καλό
Απλά στην περίπτωση των κινητών η τεχνολογία έρχεται #2 στις προτιμήσεις μου, #1 είναι η πρακτικότητα (μέγεθος / βάρος, διάρκεια μπαταρίας κτλ.) Για το λόγο αυτό έχω αγοράσει και ένα από τα καλύτερα laptop της αγοράς (i5, SSD, 1600x900, 1.4 Kg), διότι έχω αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να κάνω όλες μου τις δουλειές με μία συσκευή.Vaio Z?
To μόνο κακό είναι ότι σου βγαίνουν τα μάτια σε αυτή την ανάλυση στην 13άρα... -
Tην ανάλυση τη συνηθίζεις...
-
το galaxy s ειναι καλυτερο και η μπαταρια δεν κραταει πολυ σε αυτα ειδικα αν αρχισεις και παιζεις μαζι τους συνεχεια
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το μόνο μειονέκτημα είναι οτι για να λειτουργήσει το VNC πρέπει να ρυθμίσεις το dynamic DNS στο ρούτερ και να ανοίξεις πόρτες, όχι το πιό εύκολο πράγμα για έναν άσχετο χρήστη. Γι αυτό όλα τα helpdesk που ξέρω χρησιμοποιούν teamviewer (τη free έκδοση και λόγω μεγάλου όγκου δεδομένων μετά απο λίγο τους κλειδώνει ).
ειδα κατι τετοιες εφαρμογες και μολις ειδα τις ρυθμισεις που πρεπει να γινουν με επιασε πονοκεφαλος
τα αλλα μπορει να τα χρησιμοποιησει και ο πιο ασχετος και δουλευουν μια χαρα, αρα ποιος ο λογος να ζοριζεσαι ?
-
Εγώ το Remote Desktop χρησιμοποιώ, σε συνδυασμό με DynDNS.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δοκιμασα για λιγο το LG P990 Optimus 2X.εντυπωσιακη η οθονη και παρα παρα πολυ γρηγορη συσκευη
η τιμη του ειναι λογικη, ειδικα οταν διπλα ηταν το nexus S, το οποιο εκτος απο πιο ακριβο δειχνει αργο
για να το παιξω λιγο Κικιζας, αντιγραφω απο γνωστο site:
- Speed, speed, speed! Τι να πει κανείς. Το μάτι δεν προλαβαίνει κάποιες φορές τα animations του Android OS. Τρομερό στην ταχύτητά του...
- Πανίσχυρο στην απεικόνιση video/Flash. Μηδενικά κολλήματα κατά την αναπαραγωγή video Full HD και πολύ καλές επιδόσεις σε flash ιστοσελίδες. Η επεξεργαστική ισχύς του 2x δεν αποτελεί θέμα... είναι πολύ μπροστά.
- Πληρέστατο στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Δεν του λείπει απλά, τίποτα: HSDPA/USUPA, WLAN (b/g/n), Bluetooth 2.1 και A2DP, micro USB 2.0, HDMI υποδοχή, δυνατότητα χρήσης του σαν WiFi HotSpot… τι άλλο να ζητήσεις;
- Εντυπωσιακές φωτογραφίες στα 8.0Mpixels και πολύ καλά videos στα 720 p με 30 fps!
- Σταθερότατο λειτουργικό, πολύ γρήγορο στην απόκριση, πανεύκολο στην εκμάθηση για αρχάριους χρήστες. Οι 7 οθόνες αναμονής είναι υπεραρκετές για κάθε χρήση.
- Εντυπωσιακά widgets επιτέλους από κάποια εταιρία ΕΚΤΟΣ της HTC. Μπράβο στην LG που έδωσε βάση στο σχεδιασμό κομψών, δικών της widgets και σίγουρα έπιασε τον παλμό των νέων/hard core χρηστών που θέλουν social διασύνδεση άμεσα, εκτός από email και ΙΜ.
- Πλήρες το πακέτο προσφοράς. Ποιοτικό, προσεγμένο και κυρίως – εφοδιασμένο με HDMI καλώδιο για άμεση μεταφορά των videos στην τηλεόρασή σας.
- Μεγάλη και φωτεινή, αλλά όχι τόσο ευκρινής η οθόνη. Κάτω από το έντονο ηλιακό φως, παρατηρήσαμε φαινόμενα καθρέπτη/αντανακλάσεων. ΄
- Μία κάρτα μνήμης θα ήταν καλό να υπήρχε στο – ήδη – πολύ καλό πακέτο προσφοράς
- Με 512ΜΒ μνήμης δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα ακόμα και αν θελήσετε να «λιώσετε» το 2x από τη χρήση. Όταν το Motorola Atrix όμως έχει 1GB RAM, το Desire HD 768 ΜΒ... δεν αισθάνεστε λίγο «ριγμένοι;».
- Αυτονομία... καλή, αλλά όχι τόσο όσο θα θέλαμε. Μπαίνουμε στη γενιά των διπύρηνων smartphones. Μήπως πρέπει να μειώσουμε τις απαιτήσεις μας και να αποδεχθούμε το αναπόφευκτο της μείωσης της αυτονομίας τους;
Η παραπάνω περιγραφή ταιριάζει κατά 95% και με τις δικές μου εντυπώσεις από το 2Χ.
Όσον αφορά την αυτονομία, η demo συσκευή την οποία είχα την ευκαιρία να περιεργαστώ έλεγε πως ήταν 4,5 μέρες unplugged και η μπαταρία της έδειχνε 28% γεμάτη - δεν είχε όμως μέσα SIM, οποτε είναι υπερβολικά αισιόδοξο το νούμερο ακόμα και για minimal χρήση σε πραγματικές συνθήκες. Αν το λιώνεις στα παιχνίδια θα πρέπει να κυκλοφορείς με 2 μπαταρίες.
Πολύ προσεγμένο μου φάνηκε και από design & ποιότητα κατασκευής - στη χειρότερη θα έλεγα ότι είναι μισό κλικ πιο κάτω από το εγωτηλέφωνο 4.
στην LG από εμένα.
-
φιλος μου μου ελεγε οτι το κραζουν επειδη τρωει λαγκαρισματα
βεβαια επειδη φανταζομαι ποιες μπορει να ειναι οι πηγες του και γενικα την εκτιμηση που δεν εχει απο πολλους αυτη η εταιρεια , δεν εδωσα και πολλη βαση θα ηθελα να το δω πρωτα απο κοντα
ελπιζω να πεσει αισθητα η τιμη του μες στο χρονο μπας και το τσιμπησω
-
Γι αυτά που έχει είναι ήδη πολύ ανταγωνιστική η τιμή του πιστεύω - άντε να πάει 400 μετά από κανένα χρόνο, πιο κάτω δεν ξέρω... Εκτός κι αν έχουμε πήξει στα 3D με διπύρινους στα 1.2 και βάλε...
-
Πιστευω στην lg
Αλλωστε ηδη δινει πολυ φθηνα το 2x , σκεψου ποσο θα το διναν οι υπολοιποι..
Και το δικο μου πχ εχει κατρακυλησει τιμολογιακα στα -60 με 70 ευρω απο τα χριστουγεννα
Δε θα το παρουν και πολλοι ειδικα ελλαδα επειδη ειναι lg, ανετα λοιπον το περιμενω αρκετα κατω απο 400 μεχρι τελος του ετους
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Χθες είχα την ατυχία να μου φύγει το κινητό (Ε52) από το χέρι και να πέσει κάτω. Ήμουν όμως σε ένα....σκάφος και έπεσε στα 4 μέτρα. Έτσι η αγορά νέου κινητού είναι άμεση.
Είμαι αποφασισμένος για android και κοιτούσα το HTC desire HD. Τώρα βλέπω και το LG. Το motorola λέει τίποτα (nass?). Δεν έχω απαιτήσεις για extreme πράγματα. Ένα καλό συγχρονισμό με το PC και πλοήγηση με e-mail. Αυτονομία είναι το πιο σημαντικό.
Για πείτε... -
Συγχρονισμο κανε με google να περνουν οι επαφες σου αμεσα απο το internet και σε αλλα μελλοντικα κινητα
Το desire hd παντως δεν αξιζε τοσο τα λεφτα του imho
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Περι συσκευών Android...