-
Καλησπέρα σε όλους, ετοιμάζομαι για μια αγορα αυτοκινητού, ψάχνω κατί γρήγορο αυστήρα 3θύρο και το budget που υπάρχει είναι περί τις 20.000. εγω στο μυαλο μου εχώ το polo gti, τώρα ομως ο πατέρας μου είναι της άποψης να πάρουμε κατι μεγαλύτερο από απόψη χώρων άλλα παλι για 3θυρό μιλώντας, και μου πρότεινε το έξης golf 1.4 tsi 122hp άλλα εγω δεν συμφωνώ διοτι έχουμε ηδη το golf 160 σε 5θύρο και απο οτι εχώ δει κιολας δεν εχουν και καμια απολυτώς διαφορά στην κατανάλωση. Συγνώμη για το μακροσκελές post αλλά είμαι μπερδεμένος, περιμένω τις προτάσεις σας!
-
Καλησπέρα σε όλους, ετοιμάζομαι για μια αγορα αυτοκινητού, ψάχνω κατί γρήγορο αυστήρα 3θύρο και το budget που υπάρχει είναι περί τις 20.000. εγω στο μυαλο μου εχώ το polo gti, τώρα ομως ο πατέρας μου είναι της άποψης να πάρουμε κατι μεγαλύτερο από απόψη χώρων άλλα παλι για 3θυρό μιλώντας, και μου πρότεινε το έξης golf 1.4 tsi 122hp άλλα εγω δεν συμφωνώ διοτι έχουμε ηδη το golf 160 σε 5θύρο και απο οτι εχώ δει κιολας δεν εχουν και καμια απολυτώς διαφορά στην κατανάλωση. Συγνώμη για το μακροσκελές post αλλά είμαι μπερδεμένος, περιμένω τις προτάσεις σας!
-
-
Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες, κοιταξε να δεις εγω δεν ξετρελονομαι για πολυ μεγαλο αμαξι, αλλα η αληθεια ειναι οτι και το polo δεν ειναι και οτι πιο ανετο, αν και αυτο πιστευω σε ταξιδι θα φανει, αλλα αμα σου πω οτι και στα ημι-μπακετ του golf εχει τυχει να πιαστω??
-
δεν με εχει τραβηξει κατι ιδιαιτερα να σου πω την αληθεια αλλα ειμαι ανοιχτος σε ολοες τις προτασεις αν και να σου πω οτι προτιμω το turbo απο τον ατμο
-
Δες και τα Renault, Fiat εχουν αξιολογες προτασεις και ποιο οικονομικες απο τα Vag
-
οτι πει ο μπαμπας!
Εφ' οσον εχει γνωμη, παει να πει πως δικα του χρηματα θα μπουν.. διαφορετικα, θα επαιρνες αυτο που σου αρεσε εσενα -
Για φιατ το ψιλοσκεφτομαι αν και κολλαω στο ονομα να πω την αληθεια γιατι εχω δει ζωντανα παραδειγματα, οσο για το νεος οδηγαω ηδη 5 χρονια εκ των οποιων και το 160αρι γκολφ που ανεφερα, και το λιονταρι το σκεφτομαι αλλα με τιποτα το 1.800 αλλα μετα μπαινω στο τρυπακι τι να δωσεις 18.000 κοπμλε για λεον και να μην παρεις με +2000 το πολο και πιο δυνατο και κυριως να ομολογησω την αληθεια ειναι το dsg που με εχει τραβηξει, δεν ξερω αν το οδηγησω τι εντυπωσεις θα παρω αλλα φανταζομαι θετικες!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
οτι πει ο μπαμπας!
Εφ' οσον εχει γνωμη, παει να πει πως δικα του χρηματα θα μπουν.. διαφορετικα, θα επαιρνες αυτο που σου αρεσε εσεναδεν παει ακριβως ετσι, απλα συζητηση κανουμε και το ψαχνουμε το θεμα!δεν εχει αρνηθει και το gti
-
Ibiza cupra?
Πιο σπορτίβικα στημένο από το polo, δίπορτο και αυτό, dsg και νομίζω με λίγο καλύτερους χώρους και φτηνότερο. -
Mπα, στην ίδια πλατφόρμα είναι βασισμένα, μόνο που το πολο έχει μικρότερο χώρο αποσκευών, λόγω της μπαταρίας πίσω!
Απο εκεί και πέρα, πολλά ρε παιδιά 20k για κουβαδάκια όπως το Polo και το Ibiza Cupra... Αφου είστε διατεθιμένοι να ανοιχτείτε τόσο, καλύτερα να πάρεις κάτι μεγαλύτερο, όχι πολύ, σε στυλ λεόν, (όχι το νεο golf, αφου έχετε το παλιό, έλεος) Megane Coupe Tce, ή ακόμα και Scirocco
-
Ο χρήστης managercor έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, ετοιμάζομαι για μια αγορα αυτοκινητού, ψάχνω κατί γρήγορο αυστήρα 3θύρο και το budget που υπάρχει είναι περί τις 20.000. εγω στο μυαλο μου εχώ το polo gti, τώρα ομως ο πατέρας μου είναι της άποψης να πάρουμε κατι μεγαλύτερο από απόψη χώρων άλλα παλι για 3θυρό μιλώντας, και μου πρότεινε το έξης golf 1.4 tsi 122hp άλλα εγω δεν συμφωνώ διοτι έχουμε ηδη το golf 160 σε 5θύρο και απο οτι εχώ δει κιολας δεν εχουν και καμια απολυτώς διαφορά στην κατανάλωση. Συγνώμη για το μακροσκελές post αλλά είμαι μπερδεμένος, περιμένω τις προτάσεις σας!Φίλε, στα μικρά υπάρχουν abarth punto evo 1.4 multiair 165 άλογα, mito 1.4t 155 άλογα, ds3 1.6 thp 156 άλογα, colt 1.5t ralliart 150 άλογα, corsa 1.6t sport 150 άλογα, 207 1.6t rallye 150 άλογα, ibiza 1.4 tsi cupra dsg 180 άλογα.
Στα μικρομεσαία υπάρχει astra gtc 1.6t 180 άλογα.
Όλα αυτά τα αμάξια έχουν ισχύ από 150-180 ίππους, είναι όλα 3θυρα turbo και κοστίζουν μέχρι 20.000 περίπου. Εγώ θα σου πρότεινα το gtc γιατί και γρήγορο είναι και μεγαλύτερους χώρους έχει. Καλή τύχη στην επιλογή σου... -
Ο χρήστης managercor έγραψε:
...να σου πω οτι προτιμω το turbo απο τον ατμοΜε ατμό δουλεύει μόνο η λοκομοτίβα, ατμοσφαιρικά όμως οχήματα υπάρχουν πολλά
οτι πει ο μπαμπας!
Εφ' οσον εχει γνωμη, παει να πει πως δικα του χρηματα θα μπουν.. διαφορετικα, θα επαιρνες αυτο που σου αρεσε εσενα+1 όποτε άρχισε την γκρίνια για το πόλο/ίμπιζα/πούντο/207 κτλ, μπαμπάς είναι θα λυγίσει. Ποιό από όλα αυτά? Πήγαινε με το μπαμπά, γιατί μπορεί μόνο σου να μην σε αφήσουν σε κάποια, οδήγησε τα ΟΛΑ και θα δεις ποιο σου κάνει.
Εγώ πάντως θα προτιμούσα το γκόλφ 160 λόγω πατήματος και μόνο, έχει και πολύ καλύτερη καμπίνα από οποιοδήποτε κουβαδάκι σούπερμίνι με ημιάκαμπτο. Με το πιστόλι στο κεφάλι για σούπερμίνι, μάλλον σε ίμπιζα φρ (το κούπρα είναι απλά όβερκιλ)
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Εγώ πάντως θα προτιμούσα το γκόλφ 160 λόγω πατήματος και μόνο, έχει και πολύ καλύτερη καμπίνα από οποιοδήποτε κουβαδάκι σούπερμίνι με ημιάκαμπτο. Με το πιστόλι στο κεφάλι για σούπερμίνι, μάλλον σε ίμπιζα φρ (το κούπρα είναι απλά όβερκιλ)Προτείνεις να ανοίξουν εμπορία Golf? Ένα δεν φτάνει στην οικογένεια;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προτείνεις να ανοίξουν εμπορία Golf?Πάντως δεν είναι και ανήκουστο. Ξέρω οικογένεια με δύο αμάξια ακριβώς ίδιας έκδοσης! Εξάλλου ένα τρίπορτο γκόλφ με καλό εξοπλισμό μπορεί να έχει το ίδιο πουλ μουρ εάν όχι περισσότερο σε σχέση με το πόλο τζιτιάι, και όπως είναι γνωστό 'τα άλογα πολλοί εμίσησαν, το πουλ μουρ ουδείς'
-
Ξέρω πολλούς που μισούν το πουλ μουρ...
-
Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια. Εγώ ξέρω πολλούς που δηλώνουν ότι δεν πήραν κάτι πουλ μουρ για την πουρμουροσύνη του αλλά *'για τα καλά πλαστικά, σε σχέση με το άλλο με τό ίδιο μοτέρ/σασί', 'για την αίσθηση ελευθερίας της ανοικτής οροφής' * και πάνω από όλα 'γιατί μου αρέσει η σ(μ)πορ οδήγηση'
Λέτς φέις ίτ, εβριμπάντι λάις πουλ μουρ
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια. Εγώ ξέρω πολλούς που δηλώνουν ότι δεν πήραν κάτι πουλ μουρ για την πουρμουροσύνη του αλλά *'για τα καλά πλαστικά, σε σχέση με το άλλο με τό ίδιο μοτέρ/σασί', 'για την αίσθηση ελευθερίας της ανοικτής οροφής' * και πάνω από όλα 'γιατί μου αρέσει η σ(μ)πορ οδήγηση'Λέτς φέις ίτ, εβριμπάντι λάις πουλ μουρ
Πλαστικά;
Ανοιχτό;
Σπορ!!! -
Αφού μπαίνει ο μπαμπάς στη μέση ως χρηματοδότης και εχει και γκολφ ,σε βλέπω με polo gti.
-
Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα κοίταζα προς citroen - C4 & DS3 μοιάζουν καλές επιλογές με τον νέο κινητήρα., και γύρω στα 20Κ αν θυμάμαι καλά. Κι αφού πιάστηκες στα ημιμπάκετ του γκολφ, μαλλον C4.
MIA BΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟ!