-
giulietta από εμένα καινούριο μοντέλο συνδυάζει επιδόσεις με χώρους και χαμηλή κατανάλωση είναι πολύ καλύτερη αγορά αλλά με το χέρι στη καρδιά την gt θα έπαιρνα , 116 τώρα έχει καλή συμπεριφορά καίει λίγο και έχει και χαμηλά τέλη , αλλά υπολοίπεται των άλλων σε επιδόσεις και χώρους σε σχέση με την g , αν θα το κυκλοφορείς καθημερινά πάρε την g αν θες κυριακάτικο αμάξι την gt αλήθεια τι μοντέλα είναι αυτές που έχουν στόκ ;
-
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Το αυτοκίνητο θα είναι για όλες τις χρήσεις. Και καθημερινό και βολτάδικο. Το καλό είναι ότι η καθημερινότητά μου δεν περιλαμβάνει συχνές επισκέψεις στο κέντρο, αλλά αντίθετα μικρές ημιαστικές αποστάσεις (υπολογίζω οτι κάνω μαξ 7-8.000 χλμ το χρόνο). Βέβαια όλα αυτά αλλάζουν πολύ εύκολα!
GT και 116 έχουν λίγο πολύ τις ίδιες επιδόσεις στα χαρτιά και τους ίδιους χώρους. Η g είναι όντως γρηγορότερη και ακούγεται πιο λογική αγορά, αλλά κάτι δεν μου κολλάει σε αυτό το αμάξι.. κάτι ότι το θεωρώ ακριβό, κάτι ότι δεν μου αρέσει η μούρη της και το εσωτερικό της, κάτι με χαλάει εν πάση περιπτώσει..αλήθεια τι μοντέλα είναι αυτές που έχουν στόκ ;
κάποιες 1.8 progression veloce
-
Μια Brera 2,2 που έχει μείνει στο alfa gain με 25 χήνες τι τέλη πληρώνει;
-
πρεπει να ειναι γυρω στα 550€
-
Ο χρήστης acrobat έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Το αυτοκίνητο θα είναι για όλες τις χρήσεις. Και καθημερινό και βολτάδικο. Το καλό είναι ότι η καθημερινότητά μου δεν περιλαμβάνει συχνές επισκέψεις στο κέντρο, αλλά αντίθετα μικρές ημιαστικές αποστάσεις (υπολογίζω οτι κάνω μαξ 7-8.000 χλμ το χρόνο). Βέβαια όλα αυτά αλλάζουν πολύ εύκολα!
GT και 116 έχουν λίγο πολύ τις ίδιες επιδόσεις στα χαρτιά και τους ίδιους χώρους. Η g είναι όντως γρηγορότερη και ακούγεται πιο λογική αγορά, αλλά κάτι δεν μου κολλάει σε αυτό το αμάξι.. κάτι ότι το θεωρώ ακριβό, κάτι ότι δεν μου αρέσει η μούρη της και το εσωτερικό της, κάτι με χαλάει εν πάση περιπτώσει..αλήθεια τι μοντέλα είναι αυτές που έχουν στόκ ;
κάποιες 1.8 progression veloce
ΠΟΛΥ ταχύτερη η GT 1.8 από την 116.
Δεν είμαι κάτοχος αλλά έχω οδηγήσει αρκετά την δίλιτρη GT. Υπέροχο αυτοκίνητο. Θα έπαιρνα άνετα ακόμα και το 1.8 αλλά πρακτικό για κάθε μέρα δεν είναι. Ειδικά αν προκύψει και παιδί...
-
ρε παιδιά άλλη μια απορία...
Ας πούμε οτι ζεις εκτός Αθηνας-Θεσσαλονίκης και οτι αγοράζεις ένα ωραίο ντηζελάκι και έισαι ωραίος
Αν κάποια στιγμή σε στείλουν απο τη δουλειά σου στην Αθήνα το
ντηζελάκι τι το κάνεις?
Ειλικρινά αν έχει κάποιος μια απάντηση θα του ήμουν ευγνώμων...
(και ναι σκέφτομαι και την G 1.6 JTDm ) -
Απαγορεύεται ρητά να το κυκλοφορείς ακόμα κ ως περαστικός από Αθήνα-Θεσ/νικη.
Κυκλοφορούν αρκετά από όσο έχω δει αλλά αν σε πιάσουν την π@υτσισες. -
Σιγά μην καταλάβει ο μπατσινίλας αν η Giulietta είναι diesel ή βενζίνη. Εδώ μας κυνήγαγε πριν χρόνια ένα ασφαλίτικο Rover με ένα Ε30 325 και τον αφήναμε για πλάκα πίσω και μόλις το πήραμε χαμπάρι και σταματήσαμε μας ρωτάει 'ρε μάγκες σαν πολύ γρήγορα δεν πάει αυτό? 1800 είναι?'...απάντηση 'ναι ναι, μας βγήκε καλό...'
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σιγά μην καταλάβει ο μπατσινίλας αν η Giulietta είναι diesel ή βενζίνη. Εδώ μας κυνήγαγε πριν χρόνια ένα ασφαλίτικο Rover με ένα Ε30 325 και τον αφήναμε για πλάκα πίσω και μόλις το πήραμε χαμπάρι και σταματήσαμε μας ρωτάει 'ρε μάγκες σαν πολύ γρήγορα δεν πάει αυτό? 1800 είναι?'...απάντηση 'ναι ναι, μας βγήκε καλό...'Δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί χαζοί... Εξάλλου τα ντίζελ το γράφουν και στην άδεια.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σιγά μην καταλάβει ο μπατσινίλας αν η Giulietta είναι diesel ή βενζίνη. Εδώ μας κυνήγαγε πριν χρόνια ένα ασφαλίτικο Rover με ένα Ε30 325 και τον αφήναμε για πλάκα πίσω και μόλις το πήραμε χαμπάρι και σταματήσαμε μας ρωτάει 'ρε μάγκες σαν πολύ γρήγορα δεν πάει αυτό? 1800 είναι?'...απάντηση 'ναι ναι, μας βγήκε καλό...'έχεις μείνει λίγο πίσω στο θέμα του μπατσινίλα.
-
Ο χρήστης acrobat έγραψε:
Αν κάποια στιγμή σε στείλουν απο τη δουλειά σου στην Αθήνα το
ντηζελάκι τι το κάνεις?Αυτο τιποτα, εσυ κανεις την.. παπια αν δεν εχει επιτραπει η πετρελαιοκινηση μεχρι τοτε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σιγά μην καταλάβει ο μπατσινίλας αν η Giulietta είναι diesel ή βενζίνη. Εδώ μας κυνήγαγε πριν χρόνια ένα ασφαλίτικο Rover με ένα Ε30 325 και τον αφήναμε για πλάκα πίσω και μόλις το πήραμε χαμπάρι και σταματήσαμε μας ρωτάει 'ρε μάγκες σαν πολύ γρήγορα δεν πάει αυτό? 1800 είναι?'...απάντηση 'ναι ναι, μας βγήκε καλό...'
έχεις μείνει λίγο πίσω στο θέμα του μπατσινίλα.
Και μακάρι να παραμείνει έτσι!!
-
Για την ιστορία και για να κλείσει τον κύκλο του το τοπικό:
Πριν λίγο έκλεισα μια 116i 3d -
Καλοτάξιδη!
Θέλεις να μας πεις τι ήταν αυτό (πχ κύρος μάρκας, καλός αντιπρόσωπος, άμεση διαθεσιμότητα, πίσω κίνηση κλπ) που σε ώθησε στην επιλογή αυτή;
-
Καλοτάξιδο , το ότι θα την ευχαριστηθείς είναι παραπάνω από βέβαιο οδική συμπεριφορά , τιμόνι και κατανάλωση στην κορυφή της κατηγορίας
-
Σας ευχαριστώ πολύ!
Έπαιξα πολύ ανάμεσα σε GΤ, Giulietta και 116. Παρότι η επιλογή της καρδιάς μου ήταν η GT, πρακτικοί και οικονομικοί λόγοι, το γεγονός οτι οδηγικά η μπέμπα με ενθουσίασε (παρόλο που ξέρω ότι θα τρώω τις σκόνες των τούρμπο), και η γενική αίσθηση στιβαρότητας (πλαισιού και εσωτερικού) που σου αφήνει με έκαναν να καταλήξω στην 116. Ελπίζω να δικαιωθώ! -
Χρώμα , εξοπλισμός ;
-
Μαύρο 3πορτο, έκδοση λαϊφστάιλ.
-
Καλοτάξιδος φίλε μου!
-
Εξαιρετική επιλογή. Καλοτάξιδος
Giulietta120, 116i ή Megane Tce;