-
Μπράβο στον VET! Έχει κερδίσει 5 από τα 6 τελευταία GP.
Είμαι ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ ευχαριστημένος από τη Scuderia, εξαιρετικό race pace δεδομένου του αποτελέσματος των δοκιμαστικών.
Epic fail τελικά ο Χάμιλτον που χρειάστηκε ένα παραπάνω στοπ, αποδεικνύοντας ότι είναι λαστιχοφάγος.
Εξαιρετική η Renault με τον Heid...ιπτάμενος ο Ρώσος
Καλό αποτέλεσμα και από τον Φιλιπάκο.
Ένα πολύ μα πολύ καλό GP και φαίνεται ότι οι νέοι κανονισμοί θα μας δώσουν έναν πολύ έντονο πρωτάθλημα...από τη 2η θέση και κάτω γιατί βλέπω τον Seb να τα σαρώνει
@pik ...ο Αλόνσο ήταν πιο γρήγορος από το 3ο Χάμιλτον και θα τον πέρναγε και ΧΩΡΙΣ DRS.
...άσε που θα έμπαινε για το 4ο στοπ ο Χάμιλτον.
Άρα...τη 3η θέση την είχε πιστεύω ο Αλόνσο, αυτό λέω.
-
Πάνω που βλέπαμε στεριά ξαφνικά Ναυάγιο .....
Δεν ξέρω αν ο LH έκανε μαλακία και έχει συμμετοχή στο ατύχημα θα φανεί. Αλλά ίσως φταίει ο FA Και τα όσα του έκαναν από την ίδια του την ομάδα .
Αυτό που είδα είναι ότι σήμερα σε συνθήκες αγώνα ο FA είχε δυνατότητα για P2 .Ο FM είναι σε άλλο πλανήτη ..... όταν έρθει ας τον ειδοποιήσει κάποιος ότι ο teammate του έκανε α) 1 pitstop παραπάνω γ) έσπασε 1 αεροτομή και γ) σερνόταν να φτάσει στα pit ..... τελικά τερμάτισαν μαζί .
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Epic fail τελικά ο Χάμιλτον που χρειάστηκε ένα παραπάνω στοπ, αποδεικνύοντας ότι είναι λαστιχοφάγος.Από που προκύπτει αυτό; Από τον πρώτο γύρο μετά το στοπ είχε πρόβλημα.
-
Σκέψου τι θα έκανε ο φέτος ο Κούμπιτσα...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μήπως θα ήταν καλό να τσεκαριστει η τηλεμετρία του LH για το συμβάν με τον Αλόνσο?
Εγώ προτείνω να κρεμάσουν τον LH για παραδειγματισμό...
Δηλαδή το αποκλείεις να σήκωσε γκάζι? Ή να μην πάτησε?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μήπως θα ήταν καλό να τσεκαριστει η τηλεμετρία του LH για το συμβάν με τον Αλόνσο?
Epeidh den to eida to symban... Egine sta frena sto apex h sthn eksodo?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
@pik ...ο Αλόνσο ήταν πιο γρήγορος από το 3ο Χάμιλτον και θα τον πέρναγε και ΧΩΡΙΣ DRS.
...άσε που θα έμπαινε για το 4ο στοπ ο Χάμιλτον.
Άρα...τη 3η θέση την είχε πιστεύω ο Αλόνσο, αυτό λέω.
υπαρχει αλλη μια Μακλαρεν μπροστα ομως...
εκτος αν σας αρκει να περνατε τον Χαμι...παντως ειναι ενδεικτικο που ζητουσε βροχη ο Ναντο...
Epic fail τελικά ο Χάμιλτον που χρειάστηκε ένα παραπάνω στοπ, αποδεικνύοντας ότι είναι λαστιχοφάγος.
Από που προκύπτει αυτό; Από τον πρώτο γύρο μετά το στοπ είχε πρόβλημα.
επρεπε να τερματισει μπροστα απο τον Αλονσο...εχει δικιο ο Νικος...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ να σήκωσε το γκάζι...
Λίγη σημασία έχει πάντως. Εφόσον καταστράφηκε ο αγώνας του σιχαμένου, όλα καλά...
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Στην έξοδο έγινε.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Από που προκύπτει αυτό; Από τον πρώτο γύρο μετά το στοπ είχε πρόβλημα.
Ήταν απλά λάθος στρατηγική. Περίμεναν να μπουν για 10 γύρους με μαλακά στο τέλος και να τους καβαλήσουν όλους. Μια χαρά διαχείριση έκανε ο Lewis, αναλογικά με την πίεση των μονομαχιών που είχε. Ο Vettel είχε προβλήματα χωρίς να πιέζεται καν. Δυστυχώς για μια ακόμα φορά δε μπορέσαμε να δούμε τί κάνει η Red Bull και ο Vettel με τα λάστιχα σε στενή πίεση. Εκτιμώ ότι το πρόβλημά τους είναι μεγαλύτερο απ'όσο μας έχουν αφήσει να δούμε οι συγκυρίες.
-
-
Kανένα βιντεάκι από το αεροπλανικό το Petrov, επειδή το έχασα?
-
@Φαεθων
Ποια μαλακά; Εδω εβαλε σκληρα στο τελευταιο 3 γυρων στιντ. Αρα δεν ειχανε μαλακά στην αποθηκη -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
ο ήχος στο 0:45
-
Χαώδες αγώνας, με τον SV να εχει των έλεγχο σε όλο τον αγώνα, και μάλιστα χωρίς KERS.
Τραγική στρατηγική στην McLaren, τραγικός και ο FA που δεν αρκέστηκε την 4η θέση.
Επίσης πως έγινε και βγήκε το τιμόνι του VP? -
Ο χρήστης greo έγραψε:
@Φαεθων
Ποια μαλακά; Εδω εβαλε σκληρα στο τελευταιο 3 γυρων στιντ. Αρα δεν ειχανε μαλακά στην αποθηκηΕίχαν μαλακά, απλά ίσως πατημένα. Μια χαρά κάνουν για ένα sprint αν χρειαστεί. Ίσως περίμεναν ότι οι άλλοι θα κάνουν ένα παραπάνω? Ίσως περίμεναν να μην ξανακάνουν οι ίδιοι (χλωμό). Δεν ξέρω τί σκέφτονταν, θα πρέπει να αναλύσω (όπως κάθε φορά) τους γύρους του αγώνα. Μέχρι Τετάρτη, ως συνήθως

-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ο ήχος στο 0:45
απο την υγρασια γλυστρησε το ποδι πανω στο πενταλ...
-
Γιατι τοτε δεν εβαλαν ενα σετ μαλακά για 3 γυρους στο τελος;
-
ΠΟΛΥ ωραιος αγωνας. Φαινεται οτι και το DRS και τα λαστιχα και το KERS δουλευουν τελικα.
Η RBR (ειδικα με το KERS να δουλευει) ειναι (προς στιγμη) πολυ μπροστα. ΠΙστευω ο Φετελ εκανε σημερα συντηρηση, ενω και ο Γουεμπερ με 4 στοπ και χωρις ΚΕΡΣ εφτασε σχεδον στο βαθρο. Δυσκολα ο Φετελ να το χασει, δειχνει τη γνωστη ταχυτητα και μεγαλη αυτοπεποιθηση, ενω η γκαντεμια μοιαζει να εχει περασει στον Καγκουρα.
Για τον Χαμιλτον δεν ειναι μονο οτι αλλαξε λαστιχα (εστω οτι επαθε κατι στο ατυχημα, αν και κατι τετοιο δεν φανηκε). Χρειαστηκε 2 στιντ με τα σκληρα και παλι δεν εβγαλε τον αγωνα. Ο Μπατον ειχε καθαρο πλεονεκτημα.
Ο ναυαγος τι επαθε και εξαφανιστηκε μετα το πρωτο πιτ στοπ; Αργησε μεσα; Πιστευω θα ειναι πενταδα παρα πολυ συχνα.
Και ο Κομπα, που οπως φαινεται θα τη βγαζει με -1 στοπ σε καθε αγωνα, θα τσιμπαει βαθμουλακια μια χαρα. Τους βλεπω φαβορι για best of the rest.
Petronas Malaysian Grand Prix-2011