-
Μπλε.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
όταν διάβαζα συγκριτικά πιτσιρικάς πάντα χάζευα τους πίνακες μετρήσεων όπου υπήρχε και το σφάλμα ταξίμετρου.Γι αυτό κατέληξες να οδηγείς Corona;
Και σκεφτομαι για κατι τετοιο στο μελλον..
Πως μπορω να διαποστωσω εξ οψεως αν τα ελαστικα μου ειναι σε καλη κατασταση ή εχουν φθορες που ειναι επικυνδινες για την ασφαλεια και χρειαζονται αλλαγη?Σε ποια ση,εια του ελαστικου θα πρεπει να κοιταξω?
Το βάθος του πέλματος πρέπει να είναι τέτοιο ώστε αυτά να μην φτάνουν στην επιφάνεια:
Το λάστιχο δεν πρέπει να εχει σκληρή-ξεραμένη υφή και να μην έχει γεμίσει σκασιματάκια (σαν ρυτίδες) στην επιφάνεια του. -
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Πως μπορω να διαποστωσω εξ οψεως αν τα ελαστικα μου ειναι σε καλη κατασταση ...? -
@Geo F1: Κάνω ότι δεν το είδα αυτό που ρώτησες... γιατί αν το δω θα πρέπει να σε βάλω στους Αυστραλούς.
-
ok ok!!!
-
Κάποιοι περισσότερο εγκάθετοι θα σου πουν να σβήσεις και τους προβολείς.
-
Εμένα μ αρέσει!
(η διχρωμία μπροστά) -
Ξεκινάς με ένα καπνισμένο καπώ.
Μετά δε σου φαίνεται κακή ιδέα να βάλεις τεράστια σήματα της φορντ στα πλάγια.
Έπειτα σου γυαλίζει εκείνη η μαύρη οροφή που έχεις δει.
Και ξυπνάς μια μέρα και το έχεις κάνει έτσι:
Οι φίλοι σου δε σου έχουν πει τίποτα, γιατί σταμάτησαν να σε κάνουν παρέα χρόνια πρινΧχεχε
-
χαχαχαχα πολυ καλο Αρη!!
Λετε να πηγαινει να ξυπνησει ο καγκουρας μεσα μου??
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
χαχαχαχα πολυ καλο Αρη!!Λετε να πηγαινει να ξυπνησει ο καγκουρας μεσα μου??
Ξύπνιος είναι ήδη με τον προβληματισμο που μας έθεσες,βάλτον για ύπνο γρήγορα!
-
Όχι, δε σε φοβάμαι εσένα.
Αρκεί έπειτα από **ΚΑΘΕ **παρόμοια σκέψη σου, να συμβουλεύεσαι το φόρουμ.@Προσφυσίωνα ( δε θα παλιώσει ποτέ
-
Εγώ πάντως ένα μαυρισμα της οροφής θα το σκεφτόμουν. Δεν το θεωρώ περισσότερη καγκουριά από τα εργοστασιακά δίχρωμα ακριβά μικρά που πλασσάρουν από μονοχρωμίες έως σημαίες και αφηρημένη τέχνη!
Πρόσφατα είδα λευκό ολοκαίνουριο 3θυρο Ι20 με 'μαυρισμένη' οροφή και μου άρεσε!!!
Το καπό όμως θα το ήθελα στο χρώμα του αυτοκινήτου. -
Όχι στα μαύρα καπώ!
Θα μπορούσα να δεχτώ την μαύρη ταινία πάνω από το ψυγείο στην αρχή του καπώ ιδίως αν παίζει και ρόλο προστασίας από πετραδάκια! Και μαύρο μπορεί να ταιριάζει με άλλα χρώματα αλλά όχι με μπλε. Και είναι πολύ ωραίο μπλε, μην το χαλάσεις... -
εμένα δεν με ενοχλεί το μαύρο καπό.
ΣΕ ΜΑΥΡΟ αυτοκινητο!
-
Tι ειναι η συμμετοχικοτητα???
-
To θέλεις με μοίρες ή σκέτο; Να στο τυλίξω να το πάρεις σπίτι;
-
To πληρες πακετο.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
@Προσφυσίωνα ( δε θα παλιώσει ποτέ
Ποίο Άρη το νέο μου nick?
-
Είναι λίγο περίεργη η ερώτηση αλλά αν έχει κάποιος υπ όψη του οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει:
είμαι ιδιοκτήτης θέσης σε πιλωτή στην οποία για να μπει το αμάξι μου περνάει από το πεζοδρόμιο όπου υπάρχουν και ρολόγια ΕΥΔΑΠ. Με τον καιρό και πιθανώς από το βάρος του αυτοκινήτου (ή και κυρίως από το βάρος άλλων αυτοκινήτων που παρκάρουν κατά καιρούς παράνομα πάνω στο πεζοδρόμιο) σε συνδυασμό με κακή κατασκευή από τον εργολάβο, τα ρολόγια έχουν βουλιάξει κατά πολύ, τα πλακάκια γύρω τους έχουν ραγίσει με αποτέλεσμα να φοβάμαι ότι μπορεί σύντομα να καταρρεύσουν την ώρα που περνάει το αυτοκίνητο από πάνω τους και να βρεθεί το αυτοκίνητο βουλιαγμένο κάτω.
Που πρέπει να απεθυνθώ; Αυτό είναι μερίδιο του δήμου ή της πολυκατοικίας μου; -
Αν ηταν λευκο το αυτοκινητο θα του πηγαινε πολυ το μαυρο καπω!!
Εγω ελεγα να βαλω ματ μεμβρανη στους καθρεφτες, αλλα μετα το ξανασκεφτηκα και λεω 'ας σκεφτω αλλη αλλαγη'Τωρα στο μπλε, ειναι λιγο... παραταιρο!!
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο