-
Ο χρήστης Joker Myrddin έγραψε:
Άμα το κερδίσεις μην αλλάξεις άποψη όμως μετά....
Οκ εδώ είμαστε
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Χαλαρωσε βρε φιλε ωρα που ειναιΟταν αρχιζει να γινεται της π$%%ς σε ενα θεμα το κλειδωνουν για λιγο να ηρεμησουν τα πνευματα
Αν ηθελες κατι να γραψεις, μπορεις να το κανεις τωρα!
τι κάνετε τέτοια ώρα στο φόρουμ??
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Είχα πάει σε ένα χορό χθές και είχε λαχειοφόρο για ένα aveo πήρα 5 λαχνούς άμα το κερδίσω χάρισμά σουρε τους π@υστιδες , παλία δίναν cd-player , μίξερ και τώρα σου δίνουν αβέο??
πουτ@ν@ οικονομική κρίση... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Είχα πάει σε ένα χορό χθές και είχε λαχειοφόρο για ένα aveo πήρα 5 λαχνούς άμα το κερδίσω χάρισμά σου
ρε τους π@υστιδες , παλία δίναν cd-player , μίξερ και τώρα σου δίνουν αβέο??
πουτ@ν@ οικονομική κρίση...Γ@μησέτα , αρκεί να μην είναι και αυτό ελλατοματικό σαν κάτι cd player και κάτι τοστιέρες που δίναν παλιότερα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Χαλαρωσε βρε φιλε ωρα που ειναι
Οταν αρχιζει να γινεται της π$%%ς σε ενα θεμα το κλειδωνουν για λιγο να ηρεμησουν τα πνευματα
Αν ηθελες κατι να γραψεις, μπορεις να το κανεις τωρα!
τι κάνετε τέτοια ώρα στο φόρουμ??
γυρισαμε απ'εξω, ειδαμε τον υπολογιστη ανοιχτο, κι ειπαμε να ριξουμε μια ματια.
Ε, τελικα επεσε κ μια απαντηση
-
Μιας και έγινε μία μικρή αύξηση του προυπολογισμού είμαστε πλέον σε 3 αμάξια
-ΚIA CEED 11650 βασική έκδοση
-SUZUKI SWIFT 11550 βασική έκδοση
-HYUNDAI i20 10770 GL έκδοση
Το ceed και το swift τα καινούργια μοντέλα. Προσωπικά προτειμώ το ceed γιατί μου αρέσει πολύ σαν εμφάνιση
Σαν ασφάλεια είναι όλα 5 αστέρια
Υπάρχει κάποιο αμάξι που να υπερέχει του άλλου σε κάποιο τομέα....??? -
Το πρώτο περιμένω να υπερέχει σε ποιότητα κύλισης, χώρους και θα είναι πιο καλοτάξιδο γιατί ανήκει σε άλλη κατηγορία αφού δεν είναι μικρό, ούτε μίνι ούτε καν σούπερμίνι αλλά μικρομεσαίο!
Φυσικά χάνει σε ευελιξία και χώρο παρκαρίσματος και πιθανότατα και σε κατανάλωση. -
Σαν κάτοχος hyundai i10 επί τρία χρόνια, μπορώ να πω πως εξεπλάγει ευχάριστα με το αυτοκίνητο΅, από την ποιότητα, χώρους (εκτός πορτ παγκαζ), κατανάλωση, αξιοπιστία (ως τώρα). Και σε ταξίδι, με πάνω από 140 και ήτανε σταθερότατο (έχω το 1200 κυβικά με 84 hp). Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
-
Ο χρήστης basdel έγραψε:
Σαν κάτοχος hyundai i10 επί τρία χρόνια, μπορώ να πω πως εξεπλάγει ευχάριστα με το αυτοκίνητο΅, από την ποιότητα, χώρους (εκτός πορτ παγκαζ), κατανάλωση, αξιοπιστία (ως τώρα). Και σε ταξίδι, με πάνω από 140 και ήτανε σταθερότατο (έχω το 1200 κυβικά με 84 hp). Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Το ι10 έχει το μεγαλύτερο πορτπαγκαζ της κατηγορίας του.
-
Μιας και έγινε μία μικρή αύξηση του προυπολογισμού είμαστε πλέον σε 3 αμάξια
-ΚIA CEED 11650 βασική έκδοση
-SUZUKI SWIFT 11550 βασική έκδοση
-HYUNDAI i20 10770 GL έκδοση
Το ceed και το swift τα καινούργια μοντέλα. Προσωπικά προτειμώ το ceed γιατί μου αρέσει πολύ σαν εμφάνιση
Σαν ασφάλεια είναι όλα 5 αστέρια
Υπάρχει κάποιο αμάξι που να υπερέχει του άλλου σε κάποιο τομέα....???ceed προτείνω απ'τα τρία κι αν μπορείς πάρε την έκδοση lx heart esp. Κοστίζει μόνο 400 ευρώ παραπάνω απ΄τη βασική έκδοση. Επίσης έχεις 7 χρόνια εγγύηση!
-
Μιας και όπως είχα πει πιο παλιά έχουμε hyundai και έχει επιζήσει για 20,5 χρόνια χωρίς κάποια ιδιαίτερη ζημιά τους έχω εμπιστοσύνη οπότε κλείνω προς ceed γιατί έχει και 7 χρόνια εγγύηση όπως αναφέρθηκε.
Τι γνωρίζουμε όμως για το swift? -
Μιας και όπως είχα πει πιο παλιά έχουμε hyundai και έχει επιζήσει για 20,5 χρόνια χωρίς κάποια ιδιαίτερη ζημιά τους έχω εμπιστοσύνη οπότε κλείνω προς ceed γιατί έχει και 7 χρόνια εγγύηση όπως αναφέρθηκε.
Τι γνωρίζουμε όμως για το swift?Αν όντως ισχύει το σαν τίτλος του topic τότε γιατί θες ceed?Το swift είναι ποιο μαζεμένο σε διαστάσεις(αλλά και πάλι μεγάλο).
Το ι10 που σου πρότεινε ο φίλος από πάνω δεν σε ενδιαφέρει?Τώρα βγαίνει και το facelift(όποτε το φέρει ο Δαβάρης) που δεν πληρώνει και τέλη κυκλοφορίας.
-
Το συγκεκριμένο μου το είχαν πει και πιο πάνω... Ο τίτλος έπρεπε να είναι μικρομεσαίο πόλης
-
Το συγκεκριμένο μου το είχαν πει και πιο πάνω... Ο τίτλος έπρεπε να είναι μικρομεσαίο πόληςΟκ σορρυ τότε γράψε λάθος.
+1 στον φίλο από πανω.Να πας στο Heart Esp
-
Αν θελεις μικρο αυτοκινητο πολης τοτε i10 και θα σου μεινουνε και λεφτα.Το αυτοκινητο το εχω λιγοτερο απο 2 χρονια εχω κανει 55000 βαρβαρα km και δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο. Ριξε και μια ματια στο mitsubishi colt βγαινει λιγο πανω απο τα 10500 με την αποσυρση
Μικρό πόλης