-
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
ΕΧΘΕΣ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑ ΣΤΙΣ 95000Κμ. ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΜΑ PEUGEOT ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΖΟΥΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ. TO AYTOKINHTO ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ! ΚΟΣΤΟΣ 230Ε ΤΑ 4, ΕΡΓΑΣΙΑ 135Ε!Μάλιστααα 135Ε εργασία .... μας πηδάνε κανονικά και λέμε και ευχαριστώ ...ρε δε πα να πνιγούνε όλοι τους ,καθάρματα εεε καθάρματα
-
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΣΩ ΤΙΣ ΖΑΝΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΘ ΧSI ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΠΕΖΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ?ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΜΕ ΛΙΓΟ!205 55 16 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟς Ε?
-
Ξέρει κανείς τελικά τί γίνεται με το ζουάν και την 'κεντρική μονάδα διακοπτών';
Τελευταία φορά τα άλλαξα πριν μια εβδομάδα (στην lion - έχω το XSI 1600) και το φλας άρχισε πάλι τα δικά του. Περιμένω πως και πως να ακούσω το ζουάν ξανά!
Μέχρι στιγμής δεν έχω πληρώσει τίποτα για τις αλλαγές τους (από 5-6 το καθένα.... ) αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει από την στιγμή που θα λήξει η εγγύηση. Θα πρέπει να πληρώνουμε άραγε τα εργατικά; Για τα ανταλακτικά δεν το συζητώ, δεν υπάρχει περίπτωση να τα πληρώσω ποτέ.
Πως μπορούμε να κατωχυρωθούμε απέναντι στην lion;
Δεν πρέπει να ζητήσουμε επέκταση της εγγύησης επ΄άπειρον για τα ελλατωματικά μέρη;
Ή κάποιο είδος παραδοχής από αυτούς ότι τα προβλήματα υπάρχουν;
Έχει κινηθεί κανείς νομικά εναντίων τους;
Μπάμπης
-
ΟΚ, 307ακια, πήρα τις 5άκτινες του XSI αλλά 'μαϊμού' me 550 ευρώ από τον Κουτσοδήμα στη Θηβών (σχεδόν απέναντι από τον Λακιώτη στο ύψος της Πετρούπολης). Το θέμα είναι οτι αν και 'τυπικά' εξυπηρετικοί, δεν με εντυπωσίασαν από το σερβις τους, και επίσης είχαν βάλει με λαθεμένο τρόπο τα λάστιχα πάνω στις ζάντες, οπότε για να ζυγοσταθμιστούνε θέλανε 120 γραμμάρια μολύβι!!!!
πήγαινε λοιπόν εκεί μόνο για να αγοράσεις τις ζάντες θα έλεγα. Καλού κακού έλεγξε αν είναι οκ κατασκευαστικά.
Λαστιχάκι φόρεσα το Michelin Pilot Primacy 205/55/16, το οποίο για να είμαι ειλικρινής ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ κάθε μέρα. Έχω κάνει 600 χιλιόμετρα από τότε, και σε σημεία που τα φαγωμένα Continental PremiumContact μου πήγαιναν κυριλέ, σήμερα πήγε να φύγει αισθητά (Περιφερειακός Καρέα, με 80-90 χιλιόμετρα περίπου - τίποτα υπερβολικό και χωρίς νερά στο δρόμο), όταν δοκίμασα να αφήσω το γκάζι απότομα.
Άρα, θα έλεγα να μείνετε παιδιά στα PremiumContact, πάντα με Η δείκτη ταχύτητας (δεν χρειάζεστε τίποτα παραπάνω).
Μόνη δικαιολογία που δίνω στα λάστιχα είναι οτι είναι με προδιαγραφή 'high mileage', δηλαδή για αυτούς που κάνουν πολλά χιλιόμετρα και θέλουν να μην αλλάζουν λάστιχα συνέχεια.....λέτε να είναι αυτο;
-
Ο χρήστης babiz έγραψε:
Ξέρει κανείς τελικά τί γίνεται με το ζουάν και την 'κεντρική μονάδα διακοπτών';Τελευταία φορά τα άλλαξα πριν μια εβδομάδα (στην lion - έχω το XSI 1600) και το φλας άρχισε πάλι τα δικά του. Περιμένω πως και πως να ακούσω το ζουάν ξανά!
Μέχρι στιγμής δεν έχω πληρώσει τίποτα για τις αλλαγές τους (από 5-6 το καθένα.... ) αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει από την στιγμή που θα λήξει η εγγύηση. Θα πρέπει να πληρώνουμε άραγε τα εργατικά; Για τα ανταλακτικά δεν το συζητώ, δεν υπάρχει περίπτωση να τα πληρώσω ποτέ.
Πως μπορούμε να κατωχυρωθούμε απέναντι στην lion;
Δεν πρέπει να ζητήσουμε επέκταση της εγγύησης επ΄άπειρον για τα ελλατωματικά μέρη;
Ή κάποιο είδος παραδοχής από αυτούς ότι τα προβλήματα υπάρχουν;
Έχει κινηθεί κανείς νομικά εναντίων τους;
Μπάμπης
Το καθε ανταλλακτικο που αλλαζεις εχει και αυτο εγγυηση με τη σειρα του... Απλα πρεπει να εχεις το παραστατικο που κοπηκε οταν αντικατεστησες το οτιδηποτε για να απαιτησεις παλι την δωρεαν επισκευη του.
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Το καθε ανταλλακτικο που αλλαζεις εχει και αυτο εγγυηση με τη σειρα του... Απλα πρεπει να εχεις το παραστατικο που κοπηκε οταν αντικατεστησες το οτιδηποτε για να απαιτησεις παλι την δωρεαν επισκευη του.Δεν διαφωνώ, το λέει ξεκάθαρα στο κάτω μέρος για την ετήσια εγγύηση. Τα εργατικά με απασχολούν. Για αυτά δεν είμαστε κατωχυρωμένοι....
-
Ο χρήστης santhis έγραψε:
...από τον Κουτσοδήμα στη Θηβών (σχεδόν απέναντι από τον Λακιώτη στο ύψος της Πετρούπολης)...Σπύρο τι γυρεύεις στη γειτονιά μου;
-
Ο χρήστης babiz έγραψε:
Το καθε ανταλλακτικο που αλλαζεις εχει και αυτο εγγυηση με τη σειρα του... Απλα πρεπει να εχεις το παραστατικο που κοπηκε οταν αντικατεστησες το οτιδηποτε για να απαιτησεις παλι την δωρεαν επισκευη του.
Δεν διαφωνώ, το λέει ξεκάθαρα στο κάτω μέρος για την ετήσια εγγύηση. Τα εργατικά με απασχολούν. Για αυτά δεν είμαστε κατωχυρωμένοι....
Περιλαμβανονται και αυτα...
-
ΤακιςΒ, μένω στο Αιγάλεω, και επειδή η δουλειά μου είναι στο Μαρούσι, συχνά για να αποφύγω το ποτάμι και την κίνηση εκεί πάω από Θηβων->...-> Λ. Δημοκρατίας, και μπαίνω εκεί αττική οδο.
ο Κουτσοδήμας που πήγα και έβαλα λάστιχα, τι όνομα έχει σε εσάς εκεί;
γενικά, τώρα που τα ζυγοστάθμισα ΣΩΣΤΑ, είναι μια χαρά. Απλα ταλαιπωρήθηκα μέχρι να τα καταφέρω.
-
ΤακιςΒ, μένω στο Αιγάλεω, και επειδή η δουλειά μου είναι στο Μαρούσι, συχνά για να αποφύγω το ποτάμι και την κίνηση εκεί πάω από Θηβων->...-> Λ. Δημοκρατίας, και μπαίνω εκεί αττική οδο.ο Κουτσοδήμας που πήγα και έβαλα λάστιχα, τι όνομα έχει σε εσάς εκεί;
γενικά, τώρα που τα ζυγοστάθμισα ΣΩΣΤΑ, είναι μια χαρά. Απλα ταλαιπωρήθηκα μέχρι να τα καταφέρω.
Την ίδια διαδρομή χρησιμοποιώ κι εγώ καθημερινά: Θηβών, Λεωφ.Φυλής, Αττική Οδός, αφού κι εγώ ...εργάζομαι στο Μαρούσι!
Την ίδια περιπέτεια με ζυγοστάθμιση είχα κι εγώ πέρυσι το καλοκαίρι, μέχρι που έκανα ζυγοστάθμιση πάνω στο αυτοκίνητο και ησύχασα...Και για την περίπτωση που συναντηθούμε κάποιο πρωί, blue recife XSI, ΖΜΤ... με ελαφρώς πιο σκούρα ...παράθυρα!
-
Δεν θυμαμαι εαν το αναφεραμε παλιοτερα αλλα για το ζουαν στο συνεργειο που παω εκαναν μια μετατροπη και εβαλαν ζουαν απο HDI και περιμενει τα αποτελεσματα. Εαν τους κρατησει θα στειλει υπομνημα στα κεντρικα στη Γαλλια για ενημερωση. Οσο για τα michelin primacy νομιζω οτι θελουν περισσοτερο ζεσταμα για κρατανε καλα.
-
Τάκη, εγώ έχω ένα μαύρο XS 2πορτο, με ηλιοροφή. Ζάντες - οι look Ariane XSI. ΖΜΤ επισης.
Σε ποιόν έκανες ζυγοστάθμιση πάνω στο αυτοκίνητο; Ίσως το πάω για 2η άποψη (σοβαρά τώρα).
Τα Michelin Pilot Primacy όντως θέλουν ζέσταμα, αλλά....ΠΩΣ τα ζεσταίνουμε; Απλά οδηγάμε;
Ίσως θέλουν περισσότερο ζέσταμα, ώστε να έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, όπως υπόσχονται στο web site τους. Φαντάζεστε να τα έχουν όλα ένα speed rating πάνω;;;
-
Καλημέρα σας!
σας στέλνω το τηλέφωνο του Κουτσοδήμα, του ζαντάδικου / λαστιχάδικου από όπου πήρα τις ζάντες: 210-2611-194.
το είδα όπως περνούσα σήμερα - δεν προλάβαινα να σταματήσω για να μάθω περισσότερα για μοντέλο κτλ.
(αυτό το post πάει κυρίως στον 307ακια που ψήνεται για αυτές πολύ :-))
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Κι εγώ κάποια στιγμή θα πρέπει να αποφασίσω ανάμεσα στα Exalto II και τα Bridgestone RE 720. Σε διάσταση 205/55-16 που φοράει το XSI, νομίζω πως παίζουν στα 400-420 €...
Και εγώ στα ιδια λαστιχα είχα καταλήξει και τελικά προτίμησα τα RE 720, απλώ ς και μόνο επειδή τα Exalto μου φάνηκαν πολύ πιο μαλακά. Τιμή μαζί με ευθυγράμιση 530 euros σε διασταση 205/55/16
Πως πάνε τα Bridgestone RE720?
Τι φορούσες πριν ?
Θα δω μαλλον και τα Turanza ER 300 καινούργια σειρά μάλλον με χαμηλότερο speed rate H αντι V που είναι τώρα τα Pirelli P7 ωστε να ζεσταίνονται πιο εύκολα..
Τα michellin μαλλον τα αποκλείω . Τα RE720 από ότι διαβάζω είναι πιο θορυβώδη συγκριτικα με τα ER300 και πιο βρόχινα .
Πέστε μου τη γνώμη σας -
Ο χρήστης NTINOS_307 έγραψε:
Κι εγώ κάποια στιγμή θα πρέπει να αποφασίσω ανάμεσα στα Exalto II και τα Bridgestone RE 720. Σε διάσταση 205/55-16 που φοράει το XSI, νομίζω πως παίζουν στα 400-420 €...
Και εγώ στα ιδια λαστιχα είχα καταλήξει και τελικά προτίμησα τα RE 720, απλώ ς και μόνο επειδή τα Exalto μου φάνηκαν πολύ πιο μαλακά. Τιμή μαζί με ευθυγράμιση 530 euros σε διασταση 205/55/16
Πως πάνε τα Bridgestone RE720?
Τι φορούσες πριν ?
Θα δω μαλλον και τα Turanza ER 300 καινούργια σειρά μάλλον με χαμηλότερο speed rate H αντι V που είναι τώρα τα Pirelli P7 ωστε να ζεσταίνονται πιο εύκολα..
Τα michellin μαλλον τα αποκλείω . Τα RE720 από ότι διαβάζω είναι πιο θορυβώδη συγκριτικα με τα ER300 και πιο βρόχινα .
Πέστε μου τη γνώμη σαςΤα RE720 τα 'φόρεσα' για περίπου 45.000 χλμ στο 106 που είχα πριν και πέρα από τις πολύ καλές εντυπώσεις που μου άφησαν σε στεγνό, βρεγμένο και φρενάρισμα, σημειώνω ένα ακόμα 'κρυφό' ατού: Έχουν 'μάγουλα' που βοηθούν στην προστασία της ζάντας στις στενές επαφές με τα κράσπεδα των πεζοδρομίων...
ΥΓ.: Είδα προχθές το παλιό μου 106: Ο πιτσιρικάς που το έχει, έβαψε προφυλακτήρες, καθρέπτες, και... υαλοκαθαριστήρες στο χρώμα του αυτοκινήτου, έβαλε ένα τεράστιο μπουρί πίσω που θα το ζήλευε και η 911 turbo του 1978, αλλά λάστιχα δεν άλλαξε! Ακόμα τα RE720...
-
Καλημέρα στην εκλεκτή ομήγυρη
Μια που πλησιάζει η ώρα του πρωτου service εκτός εγγύησης έχει κανείς καμία πρόταση για συνεργείο?Το αυτοκίνητο είναι 307 SW 1.6.
Όλες οι προηγούμενες επισκέψεις ήταν στην Λιον στο Κηφισσό και γενικά είμαι ευχαριστημένος αλλά θα ήθελα να ακούσω και για εναλλακτικές.
Θα προτιμούσα κάτι προς τα δυτικά προάστια.
Ευχαριστώ....
Παναγιώτης
-
Ο χρήστης NTINOS_307 έγραψε:
.
Πέστε μου τη γνώμη σαςΤι την θες τη γνωμη μας???Αφου οτι και να σου πουμε θα σε κοροιδεψουμε, οπως και εσυ επισημαινεις!!!
-
Καλημέρα παίδες,
σερβις μπορείτε να κάνετε και στην Οσκαρ, που είναι πίσω περίπου από τα ΚΤΕΛ, πάλι στον Κηφισό. Έχοντας τα ΚΤΕΛ στα δεξιά σου, συνεχίζεις προς Λένορμαν, και στο πρώτο στενό δεξιά. Έχει απαγορευτικό, αλλά κάντε εσείς δεξιά, και στο πρώτο που πηγαίνει δεξιά και πάλι δεξιά. Βγαίνετε πίσω ακριβώς από την Volkswagen που είναι μετα τα ΚΤΕΛ δηλαδή.
καλά μαστόρια, δεν έχω καταλήξει υπέρ Λαϊον ή Όσκαρ. Πάντως πιστεύω οτι η Λάιον έχει μεγαλύτερα περιθώρια για εκπτώσεις και δωράκια γενικότερα....
Πείτε μου και αυτό: Αν το αυτοκίνητό μου μου τρέμει στα 120-130 μόνο στην Αττική Οδό και σε μερικά κομμάτια της Αθ. Λαμίας, από Μεταμόρφωση ώς Αγ. Στέφανο, αλλά όχι σε άλλους δρόμους, θα το πηγαίνατε για ζυγοστάθμιση ξανά;; Αρχίζω να βγάζω αφρούς με το θέμα
Σπύρος
-
Παρακαλω τα φωτα σας. Το κιβωτιο στο 306 φιλου μου τα εφτυσε κ δεν επισκευαζεται. Υπαρχει περιπτωση να βρει λυση με λιγοτερα απο 900€ που του ζηταει το συνεργειο του για τοποθετηση μεταχειρισμενου;
Ευχαριστω. -
Πείτε μου και αυτό: Αν το αυτοκίνητό μου μου τρέμει στα 120-130 μόνο στην Αττική Οδό και σε μερικά κομμάτια της Αθ. Λαμίας, από Μεταμόρφωση ώς Αγ. Στέφανο, αλλά όχι σε άλλους δρόμους, θα το πηγαίνατε για ζυγοστάθμιση ξανά;; Αρχίζω να βγάζω αφρούς με το θέμα
Σπύρος
Σπυρο λαβε σοβαρα υποψη σου οτι μερικα κομματια δρομου χωρις να φαινονται με το ματι εχουν κυματιστο οδοστρωμα και το αυτοκινητο μπορει να τρεμει επειδη συντονιζει στο συγκεκριμενο δρομο με την συγκεκριμενη ταχυτητα.Αυτο βεβαια δεν ειναι τεκμηριωμενο επιστημονικα, αλλα μπακαλιστικα μαλλον αυτο συμβαινει.
Αστο ησυχο γιατι και οι ζυγοσταθμισεις επι αυτοκινητου βλαπτουν σοβαρα την υγεια του διαφορικου!!!!(μου το εχουν πει αρκετοι μαστορες αυτο..)
PEUGEOT FORUM