-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
το θεμα ειναι παλιο αλλα για να μην ανατρεχεις πισω μιλαμε για σφυριγμα των φρενων οταν κανουμε οπισθεν σαν να εχουν φαγωθει τα τακακια δηλαδηΣ'ευχαριστώ
-
Καλησπέρα και από μένα λοιπόν, έναν υποψήφιο αγοραστή CRUZE , η ερώτησή μου είναι απλή,
θα ήθελα λιπών να μάθω τι θα πρέπει να προσέξω στην αγορά ενός Chevrolet Cruze Plus , και επίσης σε τι τιμή περίπου το αποκτήσατε εσείς? Ρωτώ γιατί οι απόψεις διίστανται από 15,780 έως 16,880*ευχαριστώ εκ των προτέρων *
-
Ο χρήστης mr.cleaner έγραψε:
Καλησπέρα και από μένα λοιπόν, έναν υποψήφιο αγοραστή CRUZE , η ερώτησή μου είναι απλή,
θα ήθελα λιπών να μάθω τι θα πρέπει να προσέξω στην αγορά ενός Chevrolet Cruze Plus , και επίσης σε τι τιμή περίπου το αποκτήσατε εσείς? Ρωτώ γιατί οι απόψεις διίστανται από 15,780 έως 16,880*ευχαριστώ εκ των προτέρων *
Ήμουν πολύ κοντά στην αγορά του εν λόγω οχήματος της GM άλλα τελικά προτίμησα το Octavia TSI. Το Chevrolet Cruze είναι πολύ καλό σαν αμάξι και οι τιμές είναι όντως καλές για τη κατηγορία. 1600κ.εκ. 110 ίπποι είναι καλός κινητήρας από την Opel. Σε αξιοπιστία είναι το θέμα. Μέχρι τώρα τα πηγαίνει καλά. Να ξέρεις ότι τιμές αυξήθηκαν τώρα σε αρκετά μοντέλα της αγοράς. Είναι και θέμα αν θα βάλεις μεταλλικό χρώμα. Γενικά κάνεις άψογη επιλογή αν δεν έχεις τα λεφτά για το Octavia TSI. Είναι ακριβότερο, καίει λιγότερο, και έχει καλυτερες επιδόσεις και χαμηλότερα τέλη ειδικα το 1.2 TSI. Άλλα αφού έχεις αποφασίσει για το Cruze να ξέρεις ότι είναι από τα λίγα οχήματα που δίχνουν ωραία και χωρίς μεταλλικό χρώμα. Σε άσπρο η συμβουλή μου.
-
@mr.cleaner ,Καλώς ήρθες .
Γιά δές κάποιες σχετικές δημοσιεύσεις με αυτό που ρωτάς : viewtopic.php?f=15&t=26150&start=1140 -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
@mr.cleaner ,Καλώς ήρθες .
Γιά δές κάποιες σχετικές δημοσιεύσεις με αυτό που ρωτάς : http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=26150&start=1140Thnx φίλε μου
-
Τι θα γινει ρε παιδια με τα φρενα???
Ουτε φωνη ουτε ακροαση!!!Εχει αλλαξει κανεις φιλτρο καμπινας?
Το νεο φιλτρο τι χρωμα ηταν?
Ασπρο μεσα και μαυρο το πλαισιο του ή ολο ασπρο? -
Καλησπεριζω την παρεα... Ειμαι ο Κωστας απο Θεσσαλονικη και χαιρομαι που σας βρηκα!
-
για σου κωστα εχουμε το ιδιο αμαξι θα ηθελα να μου πεις οτι αρνητικο η θετικο εχεις εντοπισει
-
Καλώς ήρθες Κώστα.
Γιά πές μας ,για το αυτοκίνητο σου. -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Ασπρο μεσα και μαυρο το πλαισιο του ή ολο ασπρο?εμενα μου αλλαξανε δαγκανες και τακακια και το προβλημα λυθηκε οσο αφορα το φιλτρο δεν ξερω πες μου καθε ποτε το αλλαζουμε;
-
εμενα μου αλλαξανε δαγκανες και τακακια και το προβλημα λυθηκεΣου τα χρέωσαν ?
-
οχι
-
Ασπρο μεσα και μαυρο το πλαισιο του ή ολο ασπρο?εμενα μου αλλαξανε δαγκανες και τακακια και το προβλημα λυθηκε οσο αφορα το φιλτρο δεν ξερω πες μου καθε ποτε το αλλαζουμε;
Οποτε νιωθεις οτι δεν πρεπει να εισπνεεις τον αερα απο τις εξατμισεις των γυρω σου.
Αυτοι μαλλον θα μας το αλλαξουν στο μεγαλο service αλλα αν ανοιξεις να το δεις μαλλον θα το αλλαξεις την αλλη μερα οπως εγω. -
Με το δεικτη εξ.θερμοκρασιας που κολαει εχουμε καποιο νεο; Αν θυμαμαι καλα ο cruzakias ειχε αναφερει και για εμφανιση υπολειμματων λαδιου στη φλαντζα πανω στο καπακι εμενα μου σφιξανε τις βιδες αλλα λιγο παλι δακριζει εχουν αλλαξει σε καποιον φλαντζα;
-
Καλησπερα μηπως πρεπει να ζωντανεψουμε το φορουμ απο 25μαρτιου εχουμε να γραψουμε παλοιοτερα δεν υπηρχαν τετοια κενα εκτος κι αν πηραμε πολυ καλο αυτοκινητο
-
Απλώς να πω ότι τα Κούμο δεν είχαν αρκετά σκληροτράχυλα μάγουλα και μετά απο ένα σκίσιμο στο δεξί τροχό άγνωστης αιτιολογίας αλλά αρκετά βαθύ ώστε να φανούν ελάχιστα τα λινά αναγκάστικα να αλλάξω τα μπροστινά ελαστικά. Για να ξέρετε λοιπόν οι 1.8 215/50/17 Φούλντα 150 το ένα και ήταν απο τα φθηνά για Πιρέλι, Μισελέν, Κοντινένταλ ήθελες 210++
Επίσης δεξιός καθρέπτης άβαφος και χωρίς τοποθέτηση 170 ευρώ αλλά επειδή εμένα βασικά έχει φύγει το καπάκι και έχει σπάσει ελάχιστα η βάση και λειτουργεί ο καθρέπτης θα παραγγείλω απο Αμερική μόνο καπάκι με 50 περίπου.
Τέλος επειδή με κράξαν πολύ στο θέμα ξένον για τα φώτα που βάζει η αντιπροσωπεία πήγα και έκανα έλεγχο φώτων και το αποτέλεσμα είναι οτι έχουν μια μικρή απόκλιση στον οριζόντιο άξονα οκ στον κάθετο δεν τυφλώνουν τον απέναντι σαν στόχευση αλλά τα μεγάλα ειδικά έχουν κενά στην κάλυψη και δεν φωτίζουν όλη την περιοχή που πρέπει οπότε καλύτερα μάλλον να μείνει κανείς στα συμβατικά με κάλύτερες λάμπες ίσως. -
http://cgi.ebay.com/Black-Trunk-Cargo-M ... 336209fa90
Καλησπερα,
μηπως γνωριζετε αν το παραπανω μπορω να το βρω πουθενα στην Ελλαδα.
Ρωτησα στο εξουσιοδοτημενο που παω και δεν το εβρισκε στον καταλογο τησ CHEVROLET.
Αν δεν βρω θα το χτυπησω απο ebay που μαλλον θα εχει και καλη τιμη. -
Λοιπόν ,έχουμε και λέμε.....Έκανα κέγώ στο cruzάκι μου το πρώτο του σέρβις των 15.000 χλμ στά 12.000 χλμ.
Το σέρβις + κάρτα καυσαερίου κόστισε περίπου 160 ευρώ.
Επίσης για το γνωστό πρόβλημα του τριξίματος των πίσω τροχών ( τους το επισήμανα ), παρήγγειλαν τις βάσεις των δαγκανών και θα μου τις αντικαταστήσουν φυσικά χωρίς δική μου χρέωση αφού ειναι κατασκευαστικό το πρόβλημα. -
Εμενα αλλαξανε δαγκανες ολα καλα και πληρωσα μονο το σερβις 120Ε.Φιλε cruzakia με την φλαντζα τι εκανες εμενα σφιξανε το καπακι αλλα παλι λιγο δακρυζει
-
Εμενα αλλαξανε δαγκανες ολα καλα και πληρωσα μονο το σερβις 120Ε.Φιλε cruzakia με την φλαντζα τι εκανες εμενα σφιξανε το καπακι αλλα παλι λιγο δακρυζειΜε κάρτα καυσαερίου 120 ?
Η φλάντζα κ΄εμένα είχε λίγο δάκρυ αλλά καμία σχέση με την πρώτη φορά.
Τους είπα και ξαναέσφιξαν λίγο το ''ψευτοκάπακο'' αφού δέν είναι τέτοια η διαρροή ώστε να την αλλάξω .
Του έχω κάνει 3 σφιξίματα ( από λίγο όμως ,ούτε μια στροφή τη φορά )και έχω δει διαφορά.
Μου έχουν πει από την αντιπροσωπεία για αλλαγή φλάντζας ,και έτσι εάν δεν λυθεί το προβλημα εντελώς και με αυτό το σφίξιμο τότε θα τήν αλλάξω.
Chevrolet Cruze