Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    M
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 16
    • Best 0
    • Groups 0

mr-cleaner

@mr-cleaner

0
    Profile views
    16
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

mr-cleaner Unfollow Follow

Latest posts made by mr-cleaner

• RE: Peugeot 3008 '08

Εγώ τελικά πάω για τα Petlas, έχω το εξής δίλημμα όμως... ο ένας λαστιχάς μου προτείνει αυτό: Velox Sport PT 711 http://www.petlas.com/en/tire/velox-sport-pt711/PT711/
      και ο άλλος αυτό: Velox Sport PT 741 http://www.petlas.com/en/tire/velox-sport-pt741/PT741/ και δεν ξέρω τι να διαλέξω... μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο δίλημμά μου? (Peugeot 3008 1.6 VTi 120 100% άσφαλτος)

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      M
      mr-cleaner

Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
      Μόλις γύρισα.
      Το αυτοκίνητο που αγάπησα με πόνεσε πολύ.

Για την οθόνη θέλουν 250 για αντικατάσταση της .
      Για το αμορτισέρ μου είπαν ότι 'μπορεί' κάποια στιγμή αυτή η μικρή διαροή να παρουσιάσει πρόβλημα και να θέλει αντικατάσταση.
      Επειδή αλλάζει όλο το πίσω σύστημα (αυτό το έξυπνο με την απόσβεση της κλίσης) , δεν αλλάζει μόνο αμορτισέρ , έχει κόστος γύρω στο 1000 !!

Δεν άλλαξα τίποτα από αυτά φυσικά.

Βοήθεια παιδιά , πείτε κανα συνεργείο ή ηλεκτρονικό να πάω να δω το θέμα της οθόνης.

http://www.ebay.com/itm/Peugeot-1007-207-3008-307-308-5008-807-Expert-Partner-Display-Screen-LCD-/380621260457?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item589ecb86a9&vxp=mtr

άλλαξα κι εγώ όταν μου κάηκε μία ολόκληρη 'γραμμή' ! 10' δουλειά είναι και αφού σου το αντικαταστήσει μετά το 'μπριζώνει' για να σου περάσει τα Menu.

M
      mr-cleaner

Εγώ ρώτησα για Continental και μου είπαν 800€ και τα MICHELIN PRIMACY 3 750€ σε 225/50/17. Πολλά τα λεφτά Άρη...

M
      mr-cleaner

Ο χρήστης ZONAS έγραψε:
      JohnnyX,

μπορείς να δώσεις πληροφορίες σχετικά με την έως τώρα απόδοση του υγραερίου; (με καταναλώσεις, προβλήματα αν υπάρχουν, αν αξίζει τελικά κλπ)

ενδιαφέρομαι να μάθω κι εγώ!!!

M
      mr-cleaner

Σε 10.000 Klm 2.2 lt λάδι είναι πολλά?

M
      mr-cleaner
      1. Δεν υπάρχει λόγος να τα ξαναγράφεις. Προφανώς όσοι είχαν απαντήσεις, θα τις έγραφαν.
      2. Πως μπορείς να διακρίνεις τόση μικρή διαφορά στο όργανο της θερμοκρασίας;
      3. Πόσες σκάλες έχει το βεντιλατέρ και πως μπορεί κανείς να καταλάβει το χειμώνα με κλειστά παράθυρα και εν κινήσει, πότε δουλεύει το βεντιλατέρ και σε ποιά σκάλα; Εγώ καλά καλά δεν ακούω τον κινητήρα, πώς θα ακούσω τον θόρυβο της φτερωτής;
      4. Δεν έχω 1.6 120 Hp αλλά 1.6 150 Hp
      5. Ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημά σου; Για κάποιο λόγο άρχισε να ανοίγει ο θερμοστάτης σου σε χαμηλότερη θερμοκρασία;

1, Οκ. Είπα μήπως δεν έγινε αντιληπτό (σχωρα με …)
      2. Εάν προσέξεις το όργανο μέτρησης θερμοκρασίας νερού είναι διαβαθμισμένο π.χ. 70 – 80 – 90 εμένα ο δείκτης ορισμένες φορές πέφτει στην μέση από το 80 και το 90, και λέω ότι έπεσε περίπου 5 οC! τι να υποθέσω ότι έπεσε 10 οC?

3.Όλα τα αυτοκίνητα έχουν 3 σκάλες λειτουργίας και δεν είπα ότι το ακούω εν κινήσει χειμώνα με κλειστά τζάμια
      4. –
      5. Δεν γνωρίζω πιο είναι το πρόβλημα (ούτε στο σέρβις) και δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό ! γι αυτό τον λόγο απευθύνθηκα στο γκρουπάκι εδώ !
      Συγχώρεσε με για τον τόνο αλά διέκρινα μια ειρωνεία στα γραφόμενά σου αν πάλι κάνω λάθος συγγνώμη!

Φιλικά Γιώργος .

M
      mr-cleaner

Καλημέρα σε όλους, να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κανείς μικρή πτώση της θερμοκρασίας νερού της τάξεως τον 5 οC περίπου και μια δεύτερη ερώτηση πόσο συχνά ανάβει το βεντιλατέρ στην γρήγορη σκάλα? Έχω αυτά τα δυο θεματάκια και θέλω να δω αν είμαι ο μόνος ή συμβαίνει και σε άλλους το ίδιο (Συμπληρώνω Peugeot 3008 1.6 120 Hp)

M
      mr-cleaner

παιδια ψηνεστε για ομαδικη αγορα? http://peugeot-3008.sgpetch.co.uk/pages/accessories/detail/model=263/category=ROOT-exterior/accessory=Styled+Muflaps/id=8032

M
      mr-cleaner

Καλημέρα σε όλους, να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κανείς μικρή πτώση της θερμοκρασίας νερού της τάξεως τον 5 οC περίπου και μια δεύτερη ερώτηση πόσο συχνά ανάβει το βεντιλατέρ στην γρήγορη σκάλα? Έχω αυτά τα δυο θεματάκια και θέλω να δω αν είμαι ο μόνος ή συμβαίνει και σε άλλους το ίδιο (Συμπληρώνω Peugeot 3008 1.6 120 Hp)

M
      mr-cleaner

Ο χρήστης mr.cleaner έγραψε:
      Καλησπέρα στα παιδιά!!! αν θέλετε να κάνουμε μεγάλη την παρέα μας και στο Facebook join as! https://www.facebook.com/pages/Peugeot-3008/237721339644932?sk=info Ομάδα φίλων και ιδιοκτητών Peugeot 3008

vive la France
      vive la Peugeot

παιδιά διαγράφηκε το παραπάνω ανοίξαμε καινούριο περιμένουμε κόσμο και κοσμάκη!!! https://www.facebook.com/groups/234859699935875/

M
      mr-cleaner
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ