-
Τι golf, τι scirocco.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τι golf, τι scirocco.Τι Κοζανη, τι Λωζαννη...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κωνσταντίνε μ'αυτό το ποστ έχω χάσει πραγματικά κάθε εκτίμηση που είχα για σένα.
Έπιασες πάτο. Πιο κάτω δε πάει.
Λυπάμαι πραγματικά για λογαριασμό σου.
Btw...δε ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά δε πήρες Ferrari.
Πήγες από Audi, σε Volkswagen.
Περαστικά εύχομαι.
μολις εχασες βολτα με το R.
αλλα δε πειραζει μπορει να παμε μαζι με κατι καλυτερο -
Κοίτα που θα συμφωνήσω για άλλη μια φορά με ινφινιτι
Το 'ροκκο (σιφρέντι) μου θυμίζει αυτή τη διαφήμιση. Kάντε τον παραλληλισμό.Όσο για την... αναζήτηση πεζοδρομίων... ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ με 250 άλογα στους μπροστά τροχούς σε ελληνική άσφαλτο σε φέρνει πιο κοντά με τους πεζούς. Εκτός αν μιλάμε για κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Κωνσταντίνε μ'αυτό το ποστ έχω χάσει πραγματικά κάθε εκτίμηση που είχα για σένα.
Έπιασες πάτο. Πιο κάτω δε πάει.
Λυπάμαι πραγματικά για λογαριασμό σου.
Btw...δε ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά δε πήρες Ferrari.
Πήγες από Audi, σε Volkswagen.
Περαστικά εύχομαι.
μολις εχασες βολτα με το R.
αλλα δε πειραζει μπορει να παμε μαζι με κατι καλυτεροΜη τα γράφεις έτσι Σπύρο γιατί δε θα μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ απ'τη στεναχώρια μου.
Τέτοια ζημιά πάθαμε, ε?!
Πωωωω...τι λες τώρα...
Άχου και δε με νοιάζει που λέει και η Παπιδάκη το πρωί...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το 'ροκκο (σιφρέντι) μου θυμίζει αυτή τη διαφήμιση. Kάντε τον παραλληλισμό.Όσο για την... αναζήτηση πεζοδρομίων... ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ με 250 άλογα στους μπροστά τροχούς σε ελληνική άσφαλτο σε φέρνει πιο κοντά με τους πεζούς. Εκτός αν μιλάμε για κάτι τέτοιο.
Mε την σημερινη τεχνολογια, πλεον ειναι θεμα οδηγου...Ακομα και με 150ιππους μπορεις να ερχεσαι πιο κοντα με τους πεζους σε Ελληνικη ασφαλτο...
Το εχω ξαναπει. Οσοι μενουν σε στερεοτυπα περασμενης 5-10ετιας, τους ξεπερνουν τα γεγονοτα-καταστασεις.
Τα ιδια ελεγαν καποτε για οτιδηποτε, με περισσοτερα απο 150αλογα στους εμπροσθιους τροχους.
Εδω και ηδη 6 χρονια δεν εχω ακουσει/διαβασει κανεναν, να παραπονιεται για 'υπερβολικα' 200ps σε Golf GTI, Civic Type R κ.α...P.S Δειχνεις ενα Primera αγωνιστικων προδιαγραφων, που συμμετειχε σε BTCC, για πρωτη φορα το 1998-99, και κερδισε
το αντιστοιχο πρωταθλημα.
Μιλαμε ομως για -αγωνιστικη- τεχνολογια 20ετιας... Ακομα εκει εχεις μεινει...? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τα χέρια μου δεν ταιριάζουν με γερμανικά υποστροφικά ψυγεία κύριος.Νομίζω ξεπερασες τα όρια...
Σε επαναφερω στην τάξη και απαιτώ να ζητήσεις συγγνώμη... -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μη τα γράφεις έτσι Σπύρο γιατί δε θα μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ απ'τη στεναχώρια μου.
Τέτοια ζημιά πάθαμε, ε?!
Πωωωω...τι λες τώρα...
Άχου και δε με νοιάζει που λέει και η Παπιδάκη το πρωί...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Mε την σημερινη τεχνολογια, πλεον ειναι θεμα οδηγου...Ακομα και με 150ιππους μπορεις να ερχεσαι πιο κοντα με τους πεζους σε Ελληνικη ασφαλτο...
Το εχω ξαναπει. Οσοι μενουν σε στερεοτυπα περασμενης 5-10ετιας, τους ξεπερνουν τα γεγονοτα-καταστασεις.
Τα ιδια ελεγαν καποτε για οτιδηποτε, με περισσοτερα απο 150αλογα στους εμπροσθιους τροχους...Με τα ηλεκτρονικά και η γιαγιά μου το πάει γρήγορα. Στείλτα για ύπνο και οδήγα το. Εκεί θα δούμε αν μιλάω με στερεότυπα ή εκ πείρας.
Τα χέρια μου δεν ταιριάζουν με γερμανικά υποστροφικά ψυγεία κύριος.
Νομίζω ξεπερασες τα όρια...
Σε επαναφερω στην τάξη και απαιτώ να ζητήσεις συγγνώμη...Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τα ψυγεία.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Με τα ηλεκτρονικά και η γιαγιά μου το πάει γρήγορα. Στείλτα για ύπνο και οδήγα το. Εκεί θα δούμε αν μιλάω με στερεότυπα ή εκ πείρας.
Εκ ΠΟΙΑΣ πειρας μιλας? Οδηγησες το Scirocco R υπο πιεση?
-
Θα έπρεπε να οδηγήσω το Σιρόκο υπό πίεση για να έχω μια εικόνα? Άλλα δυνατά προσθιοκίνητα δεν υπάρχουν? Ή μήπως καταργεί τους νόμους της φυσικής που ισχύουν για όλα τα υπόλοιπα?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα έπρεπε να οδηγήσω το Σιρόκο υπό πίεση για να έχω μια εικόνα? Άλλα δυνατά προσθιοκίνητα δεν υπάρχουν? Ή μήπως καταργεί τους νόμους της φυσικής που ισχύουν για όλα τα υπόλοιπα?Για να μιλας με ΤΕΤΟΙΑ σιγουρια, θα επρεπε να το εχεις οδηγησει πρωτα, ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ, και μετα να κρινεις, ΟΠΩΣ
κρινεις. Σαφως και υπαρχουν και αλλα προσθιοκινητα, σε αυτα τα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ αλογα, (γιατι για τετοιες περιπτωσεις και μονο μιλαω) ΑΥΤΑ ομως ειναι μετρημενα-συγκεκριμενα, και φερουν νεες
ΝΕΕΣ τεχνολογιες, ειτε μηχανολογικες, ειτε ηλεκτρονικες.
Αρα, εχεις οδηγησει, ειτε Focus RS, ειτε Megane RS?, γιατι σε αυτη την κατηγορια ιπποδυναμης, δεν υπαρχει κατι αλλο πιο
αντιπροσωπευτικο, ΣΗΜΕΡΑ. Εχεις οδηγησει ΚΑΠΟΙΟ απο αυτα? -
P.S Δειχνεις ενα Primera αγωνιστικων προδιαγραφων, που συμμετειχε σε BTCC, για πρωτη φορα το 1998-99, και κερδισε
Μιλαμε ομως για -αγωνιστικη- τεχνολογια 20ετιας... Ακομα εκει εχεις μεινει...?Όχι, απλά ήταν η πρώτη εικόνα προσθιοκίνητου btcc που μου άρεσε όταν έκανα την αντίστοιχη αναζήτηση στον γκούγκλη και βαριομουν να ψάξω για άλλη. Αν θες την αλλάζω, αλλά έτσι θα σου χαλάσω το επιχείρημα. Έχω και σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να γκουγκλίζω.
Θα έπρεπε να οδηγήσω το Σιρόκο υπό πίεση για να έχω μια εικόνα? Άλλα δυνατά προσθιοκίνητα δεν υπάρχουν? Ή μήπως καταργεί τους νόμους της φυσικής που ισχύουν για όλα τα υπόλοιπα?
Για να μιλας με ΤΕΤΟΙΑ σιγουρια, θα επρεπε να το εχεις οδηγησει πρωτα, ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ, και μετα να κρινεις, ΟΠΩΣ
κρινεις. Σαφως και υπαρχουν αλλα προσθιοκινητα, στα αλογα ΑΥΤΑ ομως ειναι μετρημενα-συγκεκριμενα, και φερουν νεες
Αρα, εχεις οδηγησει, ειτε Focus RS, ειτε Megane RS?, γιατι σε αυτη την κατηγορια ιπποδυναμης, δεν υπαρχει κατι αλλο πιο
αντιπροσωπευτικο, ΣΗΜΕΡΑ. Εχεις οδηγησει ΚΑΠΟΙΟ απο αυτα?Έχει σημασία? Αφού τα εχεις οδηγήσει εσύ όλα και τα ξέρεις.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για να μιλας με ΤΕΤΟΙΑ σιγουρια, θα επρεπε να το εχεις οδηγησει πρωτα, ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ, και μετα να κρινεις, ΟΠΩΣ
κρινεις. Σαφως και υπαρχουν αλλα προσθιοκινητα, στα αλογα ΑΥΤΑ ομως ειναι μετρημενα-συγκεκριμενα, και φερουν νεες
αντιπροσωπευτικο, ΣΗΜΕΡΑ. Εχεις οδηγησει ΚΑΠΟΙΟ απο αυτα?Έχει σημασία? Αφού τα εχεις οδηγήσει εσύ όλα και τα ξέρεις.
Nαι, και δεν απαντας.
-
ΥΠΕΡ-ΑΤΟΥ!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΥΠΕΡ-ΑΤΟΥ!Είσαι πολύ ΜΕΣΟΣ τελικά
-
Εγώ να ξανασχοληθώ η θα φάω πάλι μήνυση????
Τώρα που χαλάρωσα από την δουλειά, φωνάξτε τον Κούγια να τον έχετε εύκαιρο... -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
ΥΠΕΡ-ΑΤΟΥ!
Είσαι πολύ ΜΕΣΟΣ τελικά
Τι να κάνουμε που η φύση μου έδωσε κάτι χερούκλες ΝΑ και παρόλα αυτά δε μου έδωσε το χάρισμα της οδήγησης...
-
Τα ιδια ελεγαν καποτε για οτιδηποτε, με περισσοτερα απο 150αλογα στους εμπροσθιους τροχους.
Εδω και ηδη 6 χρονια δεν εχω ακουσει/διαβασει κανεναν, να παραπονιεται για 'υπερβολικα' 200ps σε Golf GTI, Civic Type R κ.α...P.S Δειχνεις ενα Primera αγωνιστικων προδιαγραφων, που συμμετειχε σε BTCC, για πρωτη φορα το 1998-99, και κερδισε
Μιλαμε ομως για -αγωνιστικη- τεχνολογια 20ετιας... Ακομα εκει εχεις μεινει...?Για πες ρε συ Κίκιζα, τι τρομερή τεχνολογία έχει το R δλδ και βάζει κάτω χωρίς δράματα 265 άλογα σε στριφτερή ελληνική διαδρομή με στριμμένους τροχούς;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
ΥΠΕΡ-ΑΤΟΥ!
Είσαι πολύ ΜΕΣΟΣ τελικά
Τώρα που το θυμήθηκα... εσύ γρήγορα στο τόπικ της ΜΕΣΗΣ κατανάλωσης!
VW Scirocco