-
Ο χρήστης ΣΧ έγραψε:
Αγαπητοί συνεργάτες,
Μετά την άτυχη τηλεφωνική μου συνομιλία που δημοσιοποιήθηκε, σε συνδυασμό με τις αντιδράσεις στον ηλεκτρονικό χώρο και την αδιαφορία ακόμα και άμεσων συνεργατών μου, εκτός ευτυχώς από την ηθική συμπαράσταση του Προέδρου της ΟΜΑΕ Μανώλη Χαλιβελάκη και του ΣΟΑΑ Γιώργη Κοσμόπουλου, είναι μονόδρομος η παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου της ΕθΕΠΑ.
Πρόσβαλλα συναθλητές μου, πρωταγωνιστές στο χώρο που υπηρετώ, μικρή σημασία έχει το πως και το γιατί και είναι σαφές πως με τη δική μου λογική, για εμένα δεν υπάρχει επόμενη ημέρα.
Σας ευχαριστώ για τις αντοχές και την ανοχή σας, λυπάμαι που σας απογοήτευσα και εύχομαι η επόμενη ημέρα να είναι πιo δημιουργική ώστε να δικαιωθούν οι προσδοκίες όσων πίστεψαν και πιστεύουν στο σχήμα.
Με εκτίμηση
Στράτης ΧατζηπαναγιώτουΠροφανώς ο ΣΧ αναφέρεται στο
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=285761&cid=12
Πριν από λίγες ημέρες διεξήχθη στην περιοχή του Σχίνου (κοντά στο Λουτράκι) αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων. Στον συγκεκριμένο συμμετείχαν σχεδόν 50 οδηγοί, οι οποίοι έδωσαν τη δική τους μάχη και τον καλύτερό τους εαυτό, για να κυνηγήσουν την πρωτιά. Το αποτέλεσμα του αγώνα ελάχιστη σημασία έχει, αφού, όπως έγινε χθες γνωστό, τέσσερις κορυφαίοι οδηγοί τέθηκαν εκτός αγώνα, επειδή τα καύσιμά τους βρέθηκαν εκτός των ορίων που προβλέπουν οι τεχνικοί κανονισμοί της FIA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου). Ο λόγος για τους Λεωνίδα Κύρκο, Γιώργο Καϊτατζή, Μιχάλη Ευθυμίου και Σπύρο Παπαδόπουλο…
Το κήρυγμα…
Το θέμα που διαβάζετε σήμερα δεν θα αναφερθεί στους συγκεκριμένους οδηγούς (στους οποίους θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο), αλλά στον τρόπο συμπεριφοράς του προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων, Στράτη Χατζηπαναγιώτου, γνωστού και ως «Στρατισίνο». Χωρίς να μακρηγορούμε, θελήσαμε να μάθουμε, πριν βγει επίσημα η ανακοίνωση για τους 4 οδηγούς, τι θα συμβεί. Έτσι, επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον «Στρατισίνο», ο οποίος με το που μας άκουσε ξεκίνησε ένα άνευ προηγουμένου κήρυγμα, μέσα από το οποίο μάθαμε ότι δεν είναι… σωστό να σχολιάζεις στην Ελλάδα πραγματικές καταστάσεις! Από την ομιλία που είχαμε μαζί του, πληροφορηθήκαμε έκπληκτοι ότι ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ, Βασίλης Δεσποτόπουλος, δεν σχετίζεται με τους αγώνες, ότι η ΕΛΠΑ έχει γεμίσει κω...γερους, πως ο αντιπρόεδρος της ΕΛΠΑ, Θεόδωρος Βουκίδης, είναι αδε… ρα και bisexual (μάλλον μπέρδεψε τα λόγια του με το επάγγελμα του αντιπροέδρου, ο οποίος είναι πλαστικός χειρουργός) και πως οι Κύρκος και Καϊτατζής είναι αγράμματοι. Επιπλέον, μας έγινε γνωστό πως δεν μπορεί να ζει με την… αγωνία της Τριανταφυλλοπουλικής (!) λογικής των κωδικοποιήσεων και των μαγνητοφωνήσεων.Παρατήρηση για την αλήθεια!
Αυτά που διαβάζετε παραπάνω είναι εκφράσεις του ίδιου του προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων, Στράτη Χατζηπαναγιώτου, ο οποίος ενοχλήθηκε από άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει πριν από λίγες ημέρες με τίτλο «Ανίκανοι να διαχειριστούν τους αγώνες ράλι στην ΕΛΠΑ». Με απλά λόγια, ο κ. Χατζηπαναγιώτου μάς έκανε και… παρατήρηση για όλα αυτά που γραφούμε, διότι, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, δημοσιεύσαμε ένα άρθρο που αναφέρεται στην πραγματικότητα των ελληνικών αγώνων και όχι σε ψέματα και δυστυχώς όσοι ζούνε στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού το γνωρίζουν από πρώτο χέρι. Αντί, λοιπόν, να ψάξει μαζί με τους συνεργάτες του να βρει τι φταίει για να πάει μπροστά το σπορ, δίνει λύση με επιθέσεις σε δημοσιογράφους (ο ίδιος είναι δημοσιογράφος!!!), που, όπως μάθαμε, σέβεται και μας προστατεύει από τους... κακούς που σχολιάζουν τα άρθρα της zougla.gr, τα οποία ως γνωστόν, πονάνε, γιατί λένε την αλήθεια!Τα ίδια και τα ίδια…
Όλα τα παραπάνω είναι καταγραφή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ γεγονότων που σκοπό έχουν όχι να θίξουν κάποιον, αλλά να δώσουν την πραγματική εικόνα σε χιλιάδες ανθρώπους που αγαπάνε το σπορ. Το γεγονός ότι επί πάρα πολλά χρόνια δεν αλλάζουν τα πρόσωπα που χειρίζονται τις τύχες του Motorsport στην Ελλάδα δεν τους δίνει αυτομάτως το δικαίωμα να θεωρούν το σπορ αυτό ότι είναι αποκλειστικά δικό τους. Η έκφραση που χρησιμοποιήσαμε «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς» αναφέρεται στο σύνολο των προσώπων που έχουν περάσει και παραμένουν σε καίρια πόστα της ΕΛΠΑ – ΕΘΕΑ – ΟΜΑΕ – ΕΘΕΠΑ και όπως αλλιώς τις έχουν ονομάσει (ανάλογα με την εποχή και τα κέφια) και δεν έχει να κάνει επί προσωπικού. Εκτός και εάν, όπως λέει ο λαός, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται…Υ.Γ. Νο1: Στο εξωτερικό, έχουν μάθει ακόμα και υπουργοί, πρόσφατα και πρωθυπουργός (βλέπε Πορτογαλία) να παραιτούνται για λόγους ευθιξίας, όταν το έργο τους είναι λειψό. Στην Ελλάδα όλο κακαρίσματα είμαστε. Από… αυγά, τίποτα.
Υ.Γ. Νο2: Το σημερινό άρθρο δεν σχετίζεται με την Πρωταπριλιά
-
Ο χρήστης ΣΧ έγραψε:
Αγαπητοί συνεργάτες,
Μετά την άτυχη τηλεφωνική μου συνομιλία που δημοσιοποιήθηκε, σε συνδυασμό με τις αντιδράσεις στον ηλεκτρονικό χώρο και την αδιαφορία ακόμα και άμεσων συνεργατών μου, εκτός ευτυχώς από την ηθική συμπαράσταση του Προέδρου της ΟΜΑΕ Μανώλη Χαλιβελάκη και του ΣΟΑΑ Γιώργη Κοσμόπουλου, είναι μονόδρομος η παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου της ΕθΕΠΑ.
Πρόσβαλλα συναθλητές μου, πρωταγωνιστές στο χώρο που υπηρετώ, μικρή σημασία έχει το πως και το γιατί και είναι σαφές πως με τη δική μου λογική, για εμένα δεν υπάρχει επόμενη ημέρα.
Σας ευχαριστώ για τις αντοχές και την ανοχή σας, λυπάμαι που σας απογοήτευσα και εύχομαι η επόμενη ημέρα να είναι πιo δημιουργική ώστε να δικαιωθούν οι προσδοκίες όσων πίστεψαν και πιστεύουν στο σχήμα.
Με εκτίμηση
Πριν από λίγες ημέρες διεξήχθη στην περιοχή του Σχίνου (κοντά στο Λουτράκι) αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων. Στον συγκεκριμένο συμμετείχαν σχεδόν 50 οδηγοί, οι οποίοι έδωσαν τη δική τους μάχη και τον καλύτερό τους εαυτό, για να κυνηγήσουν την πρωτιά. Το αποτέλεσμα του αγώνα ελάχιστη σημασία έχει, αφού, όπως έγινε χθες γνωστό, τέσσερις κορυφαίοι οδηγοί τέθηκαν εκτός αγώνα, επειδή τα καύσιμά τους βρέθηκαν εκτός των ορίων που προβλέπουν οι τεχνικοί κανονισμοί της FIA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου). Ο λόγος για τους Λεωνίδα Κύρκο, Γιώργο Καϊτατζή, Μιχάλη Ευθυμίου και Σπύρο Παπαδόπουλο…
Το κήρυγμα…
Το θέμα που διαβάζετε σήμερα δεν θα αναφερθεί στους συγκεκριμένους οδηγούς (στους οποίους θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο), αλλά στον τρόπο συμπεριφοράς του προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων, Στράτη Χατζηπαναγιώτου, γνωστού και ως «Στρατισίνο». Χωρίς να μακρηγορούμε, θελήσαμε να μάθουμε, πριν βγει επίσημα η ανακοίνωση για τους 4 οδηγούς, τι θα συμβεί. Έτσι, επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον «Στρατισίνο», ο οποίος με το που μας άκουσε ξεκίνησε ένα άνευ προηγουμένου κήρυγμα, μέσα από το οποίο μάθαμε ότι δεν είναι… σωστό να σχολιάζεις στην Ελλάδα πραγματικές καταστάσεις! Από την ομιλία που είχαμε μαζί του, πληροφορηθήκαμε έκπληκτοι ότι ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ, Βασίλης Δεσποτόπουλος, δεν σχετίζεται με τους αγώνες, ότι η ΕΛΠΑ έχει γεμίσει κω...γερους, πως ο αντιπρόεδρος της ΕΛΠΑ, Θεόδωρος Βουκίδης, είναι αδε… ρα και bisexual (μάλλον μπέρδεψε τα λόγια του με το επάγγελμα του αντιπροέδρου, ο οποίος είναι πλαστικός χειρουργός) και πως οι Κύρκος και Καϊτατζής είναι αγράμματοι. Επιπλέον, μας έγινε γνωστό πως δεν μπορεί να ζει με την… αγωνία της Τριανταφυλλοπουλικής (!) λογικής των κωδικοποιήσεων και των μαγνητοφωνήσεων.Παρατήρηση για την αλήθεια!
Αυτά που διαβάζετε παραπάνω είναι εκφράσεις του ίδιου του προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων, Στράτη Χατζηπαναγιώτου, ο οποίος ενοχλήθηκε από άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει πριν από λίγες ημέρες με τίτλο «Ανίκανοι να διαχειριστούν τους αγώνες ράλι στην ΕΛΠΑ». Με απλά λόγια, ο κ. Χατζηπαναγιώτου μάς έκανε και… παρατήρηση για όλα αυτά που γραφούμε, διότι, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, δημοσιεύσαμε ένα άρθρο που αναφέρεται στην πραγματικότητα των ελληνικών αγώνων και όχι σε ψέματα και δυστυχώς όσοι ζούνε στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού το γνωρίζουν από πρώτο χέρι. Αντί, λοιπόν, να ψάξει μαζί με τους συνεργάτες του να βρει τι φταίει για να πάει μπροστά το σπορ, δίνει λύση με επιθέσεις σε δημοσιογράφους (ο ίδιος είναι δημοσιογράφος!!!), που, όπως μάθαμε, σέβεται και μας προστατεύει από τους... κακούς που σχολιάζουν τα άρθρα της zougla.gr, τα οποία ως γνωστόν, πονάνε, γιατί λένε την αλήθεια!Τα ίδια και τα ίδια…
Όλα τα παραπάνω είναι καταγραφή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ γεγονότων που σκοπό έχουν όχι να θίξουν κάποιον, αλλά να δώσουν την πραγματική εικόνα σε χιλιάδες ανθρώπους που αγαπάνε το σπορ. Το γεγονός ότι επί πάρα πολλά χρόνια δεν αλλάζουν τα πρόσωπα που χειρίζονται τις τύχες του Motorsport στην Ελλάδα δεν τους δίνει αυτομάτως το δικαίωμα να θεωρούν το σπορ αυτό ότι είναι αποκλειστικά δικό τους. Η έκφραση που χρησιμοποιήσαμε «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς» αναφέρεται στο σύνολο των προσώπων που έχουν περάσει και παραμένουν σε καίρια πόστα της ΕΛΠΑ – ΕΘΕΑ – ΟΜΑΕ – ΕΘΕΠΑ και όπως αλλιώς τις έχουν ονομάσει (ανάλογα με την εποχή και τα κέφια) και δεν έχει να κάνει επί προσωπικού. Εκτός και εάν, όπως λέει ο λαός, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται…Υ.Γ. Νο1: Στο εξωτερικό, έχουν μάθει ακόμα και υπουργοί, πρόσφατα και πρωθυπουργός (βλέπε Πορτογαλία) να παραιτούνται για λόγους ευθιξίας, όταν το έργο τους είναι λειψό. Στην Ελλάδα όλο κακαρίσματα είμαστε. Από… αυγά, τίποτα.
-
Ο χρήστης ΣΧ έγραψε:
Αγαπητοί συνεργάτες,
Με εκτίμηση
Το κήρυγμα…
-
Μισολογα? Ουτε γι αστειο.
Ολοι ξερουμε τον Στρατη , πως λειτουργει, πως αντιδρα, ενιοτε πως σκεφτεται. Εγω , τριαντα χρονια εχω παλεψει πολυ με τον εαυτο μου και τον χαρακτηρα μου για να δεχτω τα καλα του και τα κακα του, αναγνωριζοντας οτι τα πρωτα ειναι πιο σημαντικα και περισσοτερα απο τα δευτερα.
Αυτο που προφανως λιγοι ξεραμε, ειναι οτι μπορει να αποτελεσει δημοσιευσιμο δημοσιογραφικο υλικο μια ιδιωτικη τηλεφωνικη συνομιλια και μαλιστα σε καθεστως 'βρασμου ψυχης' . Και 'μαλιστοτερα' με παραθεση χαρακτηρισμων που αν μη τι άλλο είναι προσωπικοι και που η δημοσιευση τους ουτε βοηθαει το σπορ, ουτε ενισχυει την επιχειρηματολογια του δημοσιευματος.
Κατα συνεπεια, δεν μπορω παρα να υποθεσω οτι κατι αλλο κρυβεται κατω απο τη δημοσιευση αυτη, κατι σαν το 'σε περιμενα στη γωνια' . Το μονο που δεν θαθελα ν ακουσω απο τον κ. Σαρημπαλιδη, ειναι οτι το εκανε για το καλο του σπορ.Επι προσωπικου τωρα. Στρατη παραπονιεσαι οτι δεν ενοιωσες την αρμοζουσα συμπαρασταση απο τους συνεργατες σου κι απο αυτους που σ εκτιμουν. Πρεπει να ξερεις οτι πολλες φορες η σιωπη ειναι η καλυτερη απαντηση σε αισχρες πρακτικες, ιδιαιτερα οταν δεν θελει κανεις να τους προσδωσει αξια.
Νομιζω οτι μια προσωπικη σου συζητηση με τους ανθρωπους που αναφερει η δημοσιευση και τους οποιους δεχεσαι οτι προσεβαλες, θα λυσει το προβλημα και δεν θα στερησει απο το σπορ την χρησιμη παρουσια σου.
Κι εσυ φιλε Σαρημπαλιδη, προσπαθησε να μαθεις οτι η δημοσιογραφια διεπεται απο δεοντολογια και δεν συναδει με προσωπικα συμφερονται και μανιες εκδικησης. Προσεφερες μια ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ και ΑΚΑΙΡΗ υπηρεσια στο σπορ, τουτη τη δυσκολη στιγμη. Κατραπακια, να παει παρακατω. Αν ολοι μας δημοσιευαμε με καποιον τροπο τα οσα κουβεντιαζουμε στο τηλεφωνο, που ξερεις, μπορει να 'ειμασταν' αλλού τωρα...
Καλημερα. -
'Πρεπει να ξερεις οτι πολλες φορες η σιωπη ειναι η καλυτερη απαντηση σε αισχρες πρακτικες, ιδιαιτερα οταν δεν θελει κανεις να τους προσδωσει αξια. '
ενα ειναι αυτο.....
2.εμενα δεν με πειραζει που τα δημοσιευσε ο σαρημπαλ.
(προφανως αφου δεν τα ειπα εγω.χαχα,αλλα δεν το λεω με αυτο το σκεπτικο,αλλα οτι ειναι καλυτερα απο το να λεμε τι καλοι ειμαστε ολοι μας....
3. ε δεν ειναι και τοσο τρομακτικο...... εδω αλλοι εχουν κλεψει δις (βλεπε βουλη ,παρτους εναν εναν...) και δεν τρεχει καστανο
για πεντε κουβεντες πανω,πεντε κατω ,ε,δεν αλλαζει και κατι......
το οτι ο προεδρος της ΕΘΕΑ(προσωπικη μου γνωμη) δεν πρεπει να ασχολειται* με βενζινες ,φιλτρα αερος(βλεπε παλλαδιο) κλπ,
αλλα με πιο ουσιαστικα πραγματα ειναι αλλο θεμα.*ασχολειται εννοω τοσο ενεργα και μεσα στα πραγματα σε ουσιαστικα λεπτομερειες......του σπορ,οπως τα πανω προβληματα
εγω τον προτιμω ακομα εντος του σπορ και στη θεση που ειναι(ηταν,εστω....) ,οπως και τον χ σαρημπαλ. να γραφει,αφου αλλιως δεν γραφει κανενας.....
επισης βεβαια συμφωνω με τον πλατη,οτι για ολους ειναι πανευκολο να βρεις να γραψεις κατι.....!!!!
απλως καποιες θεσεις ειναι πιο ευαλωτες στο κοινο.....(βλεπε προεδρος ΕΘΕΑ)ΣΧ δεν τρεχει τπτ......πεντε κουβεντες ολοι μα ολοι τις λεμε......(εδω ο αλλος ειπε οτι μαζι τα φαγαμε χαχαχαχαχα)
cheer up που λενε και οι κενυατες..... -
http://www.omae-epa.gr/pressrelease/131
Ανακοίνωση ΟΜ.Α.Ε.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΜ.Α.Ε. ανακοινώνουν πως δεν γίνεται αποδεκτή η παραίτηση του Στράτη Χατζηπαναγιώτου από τη θέση του Προέδρου της ΕΘ.Ε.Π.Α.
-
«......πεντε κουβεντες ολοι μα ολοι τις λεμε......»(
Εεεεεεε και τι υπε?. Ότι όλοι λέμε?.
Βρήκαμε έναν άνθρωπο που είναι εξωστρεφής, εξωστρέφεια που όλοι θέλουμε και μας λείπει, και σπεύδουμε να συγχωρήσουμε?!. Μα εμείς έτσι, εμμέσως πλην σαφώς, δεν είναι σαν τα καταδικάζουμε τα λεγόμενα του?. Και γιατί να είναι καταδικαστέες οι αλήθειες?.- Δεν είναι αλήθεια, ότι κάποιες γριές και κάποιοι γεροί, αρπαγμένοι με νύχια από τα ρυτιδιασμένα χέρια τους, και με δόντια (έστω μασέλες κολλημένες με steraden?), κρεμασμένοι από τα ‘αχαμνά’ του σπορ, το τραβάνε ώσπερ ‘βαρίδια’ που είναι, προς την φυσική τους θέση?.
- Και λέγοντας «αγράμματους» τους φίλους μου Λεωνίδα & Γιώργο, σίγουρα τους είπε για θέματα που δεν συνάδουν με την προσωπική τους ακαδημαϊκή μόρφωση!. Εμείς τέτοιες περιπτώσεις δεν θα της λέγαμε μαϊμουδίτσες?!, είναι ποιο ευγενική έκφραση……. Σίγουρα οι αποφάσεις των αγωνοδικών, καθώς και η δικαστική πλευρά της κεφαλής του σπορ, θα αποφανθεί έγκυρα.
- Και πιστεύω ακράδαντα ότι ο χαρακτηρισμός του για το φίλο Βουκιδη ( τον γνωρίζω τον Θόδωρο από το 1963, από την στάση Σόνια, εκείνος γνωρίζει!!, και του έχω στείλει αρκετές πελάτισσες, καθώς και ο φίλος του Περικλής…) είναι η συνήθεις έκφραση που όλοι λέμε για έναν άνθρωπο όταν κάτι που κάνει δεν είναι αυτό που θα θέλαμε…. Και σίγουρα αυτό συμβαίνει….. δεν είναι δυνατών να εννοούσε σεξουαλικές προτιμήσεις ο φίλος Σράτης.
- ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, είναι απαράδεκτη η εγράφη του κειμένου από τον Σαρημπαλιδη, μια εποχή που το σπορ ταλανίζετε από την φτώχια μας. Είναι κατ’ έμενα πιθανώς υπόπτως καθοδηγούμενο, και σίγουρα ο Σράτης, έχει χαλάσει την ‘σούπα’ αρκετών….. Σίγουρα δεν μπορούμε να περιμένουμε από μια ΚΙΤΡΙΝΗ πένα κάτι διαφορετικό. Σαφώς η επιλεκτικότητα είναι κατακριτέα. Δεν είναι αυτό ενημέρωση του πολίτη. Ένα σχόλιο σε ένα ‘νέο’, μπορεί να φτάσει σε επίπεδο νεκροφιλίας, διαστρέβλωσης μια αλήθειας, υπεροδήγηση ηλιθίων…..
- Στην θέση σου ΦΙΛΕ Στρατή, θα έλεγα….. ΝΑΜΟΥ!!……. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΟΥΜΗΝ , και θα συνέχιζα ακάθεκτος στην ποριά της κάθαρσης του σπορ. Δεν σε συγχωρώ!!!!...... διότι ΑΠΕΤΩ να τα λες και να τα γράφεις. Τέρμα η …..
Antonis-team.
-
Στεναχωρεθηκα απο τα λεγομενα του SX τα οποια μπορει να τα ειπε για οποιονδηποτε λογο και με οποιαδηποτε αφορμη ή εννοια.
Οταν ομως εισαι τιμονιερης μιας προσπαθειας και ενος οργανου τοτε το θεωρω απο χαζο ως ανεπιτρεπτο.
Θεωρω αντρικια την αποφαση του να παραιτηθει και για τα υπολοιπα οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος.
Το για ποιους λογους τωρα μεταφερθηκε οτι μεταφερθηκε, ειπαμε κοσμος αγγελικα πλασμενος....Δεν πιστευω τωρα να το ριξουμε στις κρεπαλες εεεεεε?????
-
«Οταν ομως εισαι τιμονιερης μιας προσπαθειας και ενος οργανου τοτε το θεωρω απο χαζο ως ανεπιτρεπτο.»
Όλες οι απόψεις σεβαστές, στο τραπέζι της συζήτησης.
Άποψη μου, που σαν «τιμονιέρης» πολλές φόρες, διαφωνώ εν μέρη με τον προλαλήσαντα….
Και είναι «χαζό», όταν ο καθένας τιμονιέρης, στηλιτεύει τους εποπτευόμενους από αυτόν παρανομούντες?.
Και είναι «ανεπίτρεπτο» να εξανίσταται για αυτούς ?. δηλαδή με αλλά λόγια να τους αφήσει να ‘αλωνίζουν’?. Και πιστεύεις ότι μια ευγενική παραίνεση, θα τους επανέφερε στην ταξί?. Φιλάκια, φιλάκια. Στρατούλα, στρατούλα. Χαδάκια, χαδάκια. Αυτά φιλέ μου μπορεί να πιάνουν σε εσένα, που όπως καταλαβαίνω είσαι καλό παιδί, ευαίσθητος, λογικός, νομοταγής. Εδώ πρέπει να τα βάλει με τους λύκους, και οι ‘γητευτές’ μας τέλειωσαν.
Καλέ μου φιλέ, ρόπαλο χρειάζεται.«Θεωρω αντρικια την αποφαση του να παραιτηθει και για τα υπολοιπα οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος».
Το μονό μεγάλο για έμενα λάθος που του προσάπτω του Στρατή, μα ευτυχώς που το ‘έπιασε’ εγκαίρως ο Μανώλης (μεγάλος γάτος, με πέταλα!!!...), και σταμάτησε το θέμα.
Και είναι σίγουρο, ότι ο Στρατής, δεν έπεσε άρτι τελευταία από τον ουρανό!. Στο παρόν αθλητικό σκηνικό, μπορεί να είναι καλός μαέστρος, εφόσον το θέλει, και που διακαώς περιμένουμε, και όχι μόνον κουνώντας τα χέρια του, μα χτυπώντας και την πακέτα στο αναλόγιο, ίνα μην τη χείρων ειπώ….. Δεν αποδέχομαι την παραίτηση του, κάνοντας έτσι την παράδοση του δαχτυλιδιού, σε αυτόν που κατά πάσα πιθανότητα, κουνούσε τα νήματα στο ‘παράξενο’ άρθρο…… άλλωστε να βγω ψεύτης όταν του ευχόμουν ελπίζοντας?!!!!.....
Και σίγουρα είναι επιβεβλημένη ηθικά και πρακτικά η παραμονή του, και μάλιστα παντί τρόπο να καταφέρει να τραβήξει από την ‘ξερα’, το παραπαίοντα καράβι του σπορ. Μας το οφείλει και μπορεί.
ΜΙΑΛΟ, ΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ…..
Φιλικά
Antonis-team. -
Τα ασχημα και η μποχα του χωρου δεν ειναι χτεσινο φρουτο, ουτε εγινε με παρθενογεννηση...
Οταν εχεις να τα βαλεις με λυκους και αλεπουδες τοτε οπλιζεσαι αναλογα.
Αν καποιοι κουνανε τα νηματα απο πισω και επεσε στην παγιδα τοτε...
Τελος παντων δεν εχω τιποτα εναντιον του ΣΧ ουτε μπορω να τον κατακρινω εφοσον ειμαι ενας απλος θεατης (το πουλακι πεταξε πια) και δεν ειμαι διαπλεκομενος.
Αν στην ηλικια σας (μιλαω γενικα) και με τοσα χρονια αλησβερησι μεταξυ σας το συναφι δεν μπορειτε να κοιτατε ο ενας στα ματια τον αλλον.. μην εχετε την απαιτηση να λυσετε οποιοδηποτε προβλημα ή να παει αθλημα ενα βημα μπροστα. -
«Αν καποιοι κουνανε τα νηματα απο πισω και επεσε στην παγιδα τοτε...»
Δεν είδα καμία παγίδα, φίλε μου. Δεν ήξεραν τι κυνηγάνε!. Πήγαν με σφεντόνα, να σκοτώσουν ελέφαντα, και σκόνταψαν στα ….. Εάν πόνταραν στην δική μου εξωστρέφεια, αυτά που θα άκουγαν……… δεν θα γραφόντουσαν ….. Σε βεβαιώ, ότι δεν άκουσαν τίποτα από αυτά που γνωρίζει.
«Αν στην ηλικια σας (μιλαω γενικα) και με τοσα χρονια αλησβερησι μεταξυ σας το συναφι δεν μπορειτε να κοιτατε ο ενας στα ματια τον αλλον.. μην εχετε την απαιτηση να λυσετε οποιοδηποτε προβλημα ή να παει αθλημα ενα βημα μπροστα.»
…πέστα αγόρι μου πέστα!. Αλήθεια στην περίπτωση λες. 65 κάηκα είμαι……..
Και απολογούμενος σου γράφω, ότι οι 4 – 5 δερβέναγες του αθλήματος τότε, με όλα τα κουσούρια που μπορούσε να έχει ένας άνθρωπος, και δολοπλόκοι ήταν, και συμφεροντολόγοι ήταν, και αρπαχτικά ήταν, και ανίερες συμμαχίες έκαναν. Μα είχαν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ προσόν, ήταν ΓΙΓΑΝΤΕΣ στο αντικείμενο. Τότε εμείς 30 – 40 χρονών, και λόγο του φαινομένου των συγκοινωνούντων δοχείων!, άδειαζε η επάνω δεξαμενή…. προς τα κάτω!!!....
Και έτσι μας έφτιαχναν αγώνες, και γέμιζε το καλαντάρι της ΕΘΕΑ, και εμείς όλο χαρά και ευτυχία, πολύ τρέχαμε!. Μα έπρεπε και να δουλεύουμε, να φτιάξω το αγωνιστικό μου, τα 6 – 7 που πατρονάριζα – μανατζάριζα, τους πόλους πελάτες για να βγάζω χρήματα, την οικογένεια…… και αφήναμε αυτούς που είχαν εισοδήματα η δούλευαν άλλοι για αυτούς …..και συμπλήρωναν τον πλούτο τους κάτω από το τραπέζι, γεννώμενοι έτι πλουσιότεροι, να οργώνουν στο άθλημα. Έπαιρναν από τον πατρονο 4 για πάρτι τους, και έλεγαν ότι πήραν 6 για την λέσχη, ενώ ο πατρόνας είχε δώσει 10!!!!!...... μα τα λεφτά τότε ήταν πολλά, και κενά δεν υπήρχαν για να σχολιάσει κάποιος αρνητικά μια κατάσταση. Και όταν συνεργάτες τους, ζητούσαν να ‘γλύψουν’ και αυτοί κάτι, τους πετούσαν ένα ‘εξτρά’ κοκαλάκι, οι ΓΙΓΑΝΤΕΣ, η μέσο της κλίκας τους, τους ενταφίαζαν. ( σου υπόσχομαι θα τα διαβάσεις….)!!...
Ο καιρός πέρασε, και άρχισε η κάτω δεξαμενή να συρρικνώνετε,…. και λόγο της όποιας στεγανότητας έχει το κύκλωμα!!!.... άρχισε φαιά ουσία να γεμίζει την άνωθεν δεξαμενή……. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.
Καπάκι άρχισε η οικονομική κατρακύλα. Με τον διπλασιασμό των συλλογικών συμβάσεων, από τον ….. έκλισαν δεκάδες ΑΕ. Έκλισαν οι τρις αυτοκινητοβιομηχανίες στον βόλο, και δεκάδες άλλες εταιρίες δορυφόροι αυτών. Θυμάμαι και όχι μόνον!, ότι πασίγνωστη εταιρία με κρύσταλλα αυτοκινήτων, με 2 αυτοκόλλητα, μου κάλυπταν όλα τα έξοδα του αγωνιστικού!…. ‘ περασμένα μεγαλεία και θυμόνταστα να κλαις’…. Και έτσι οι πατρόνοι, έθεσαν έκτος αντικειμένου την διαφήμιση……
Και εκεί φάνηκε το μεγάλο κακό που είχαν κάνει οι ΓΙΓΑΝΤΕΣ!. Τα σαθρά συμφεροντολογικά θεμέλια που είχαν στήσει για το σπορ, οι υποχρεώσεις που είχαν δημιουργήσει σε τρίτους, άρχισαν να φαίνονται. Γαντζωμένοι στην εξουσία, οι ΓΙΓΑΝΤΕΣ…. Άρχισαν να κονταίνουν, και όταν άρχισαν να τους φτύνουν, άρχισαν να γλιστράνε, παρασύροντας το σπορ στον καιάδα….. μα πάντα γαντζωμένοι με τα μαυρισμένα θολά νύχια τους, και της καλοστημένες μασέλες τους….
Αυτά ο φίλος μου ΣΧ, τα γνωρίζει, μάλιστα όπως και εγώ είναι άμεσα παθόν, διότι είναι γνωστό το μπιλιάρδο που έπαιξαν στην πλάτη του, οι δυο γηραιοί καρεκλοκένταυροι, και άσπονδοι φίλοι……. και σίγουρα η οποία ηλικία του, δεν επηρεάζει την ορθότητα της κρίσης του, και με την σωστή επιλογή της ‘αυλής’ του, με άτομα που έχουν διάθεση, γνώση, και ικανότητα…. Bingo!!!!. Δεν του ζητήσαμε να οργώσει το χωράφι, η να σκάψει με την τσάπα και να ίδρωση. Η κεφαλή, πρέπει να κατεβάζει ιδέες, και νε μεν αυτό δεν προκαλεί τον ιδρώτα, μα σίγουρα φέρνει πονοκέφαλο!!!!.
Θα με βρίσετε, μα το θεωρώ αναπόφευκτο: δυο χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, υπό την κρατική αιγίδα!. Μην ταράζεστε….. στην Ελλάδα δεν θα έχει αποτέλεσμα, διότι στην Ελλάδα κυβέρνα ο συρφετός του ΓΑΠ….. και όχι η ΘΑΤΣΕΡ….. ΖΗΣΤΕ ΛΥΠΟΝ ΜΕ ΜΠΑΛΟΜΑΤΑ στο σπορ, με κίτρινους τύπους, με ανίσχυρες δυνάμεις λεσχών, με ΔΣ που της κατάντησαν από κορωνίδες με πολυπληθή μελή, σε λέσχες μικρής παρέας τρωκτικών, πιράνχας του αντικειμένου. Και σίγουρα ‘λεφτά δεν υπάρχουν’….. και έτσι τρώνε τα καλώδια του ρεύματος, μέχρι να πέσουν τα βραχυκυκλώματα, και το πλήρες σκοτάδι στο σπορ.
Μα υπάρχει λύση!!!!!!!!!........... σήμερα δεν υπάρχει ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΑΝΔΡΕΑΣ στο πολύπαθο σπορ, ΓΙΓΑΝΤΕΣ, μα Αντωνάκης και Γιωργάκης (μεταφορικά)!, άρα οι γνώστες, 50αριδες 40αριδες 30αριδες, μπορούν να υψώσουν παράστημα, τους παίρνει πλέον, και αποτάσσοντας τον σατανά της ρεμούλας, να εξαρθρώσουν τα ‘βαρίδια’ και γρήγορα μα σταθερά, με την ‘καθοδήγηση’ από πλευράς γνώσεων του φίλου μου ΣΤΡΑΤΗ (γιατί όχι), και σίγουρα και με τον ‘πεταλωμένο γάτο’, και άλλα άξια στελέχη, μέσα σε μια διετία, να μπουν οι υγιής βάσεις, για το πολύπαθο, καταληστεμένο σπορ. Μα με διεργασίες κρυστάλλινες….. ΚΑΙ ΥΓΙΩΣ ΣΤΙΜΕΝΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.
ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, πολλά ζητώ?.
Antonis-team.
ΥΓ απολογήθηκα, κρίνεται με…… -
....'ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΙΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ........'
http://www.msfree.gr/ms.php?id=20094
....ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ , ΦΥΛΑΚΙ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ...
-
«....'ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΙΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ........'»
Και συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα, ότι ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ……. Διότι με τι κουράγιο ένας αξιωματικός θα θυσιάσει έναν οπλίτη, για την νίκη, που είναι και το ζητούμενο……
Μα ακράδαντα πιστεύω, ότι ο ‘σκοπός’ πρέπει να είναι παραλληλισμένος, και όχι αντίρροπος, και ο καθένας από το δικό του μετερίζι, να βάλει το λιθαράκι του, για την νίκη του ‘σκοπού’, που είναι η αναγέννηση του σπορ…… υπό την καθοδήγηση των αξιωματικών……«Πρεπει να ξερεις οτι πολλες φορες η σιωπη ειναι η καλυτερη απαντηση σε αισχρες πρακτικες, ιδιαιτερα οταν δεν θελει κανεις να τους προσδωσει αξια.»
Και εδώ, γενικά και αόριστα, όσο και περιστασιακά, συμφωνώ με τον ΜΕΓΑΛΟ γιατρούλη μου.
Μετά από τα τεκταινόμενα της τελευταίες μέρες, παραλληλίζω την γνώμη μου μαζί του.
Και μπορεί να μην διασύρουμε το σπορ εκ των έσο, μπορεί γράφω…. Μα να μην δίνουμε ερείσματα στους ‘από έξω’ να το κάνουν… . Γι ’αυτό BASTA πάμε γι’ άλλα…
Antonis-team. -
Θερμή παράκληση προς όλους: Κρατήστε το forum καθαρό από οποιοδήποτε σχόλιο δημοσιογράφου. Δεν εννοώ είδηση, εννοώ σχόλιο. Αποτελούν σκέτο δηλητήριο για το forum, όπως και για τους περισσότερους τομείς της ζωής άλλωστε. Αν δείξετε έστω και μία θετική επίδραση στους ελληνικούς αγώνες από σχόλιο επαγγελματία δημοσιογράφου τα τελευταία 20 χρόνια (δεν εννοώ αγωνιζόμενους που είχαν ψώνιο με τους αγώνες και για να τους προβάλλουν ανέλαβαν καθήκοντα δημοσιογράφου κουτσά στραβά) τότε ευχαρίστως να αποσύρω την παράκληση. Εγώ, πάντως, από το 1988 που παρακολουθώ ελληνικούς αγώνες μόνο πικρόχολα σχόλια, απαξίωση, άρνηση και κουτσομπολιά έχω διαβάσει.
-
να προτεινω μετα τα δυσαρεστα νεα να το αφησουμε για σημερα?
και γενικως ολο το θεμα 'ελληνικοι αγωνες'...
κι αυριο μερα ειναι.. -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
να προτεινω μετα τα δυσαρεστα νεα να το αφησουμε για σημερα?
και γενικως ολο το θεμα 'ελληνικοι αγωνες'...
κι αυριο μερα ειναι..Συγγνώμη, δεν το είχα διαβάσει όταν έκανα την ανάρτηση. Συμφωνώ απόλυτα και θα παρακαλούσα, αντί για συλλυπητήρια, όποιον έχει εκείνο το θεϊκό πέρασμα του Γιώργου Μοσχού στην ΕΔ 'Ναύπακτος' που μετέδωσε απευθείας η ΕΡΤ στο Ακρόπολις του '86 να το αναρτήσει εδώ ως φόρο τιμής.
-
δεν περίμενα ποτέ από δημοσιογράφο να φέρει σε τόσο δύσκολη θέση συνάδελφο του ??
δεν είμαι με το μέρος κανενός.. άσχετα που ξέρω ότι εάν χρειαστώ βοήθεια θα την έχω από τον Στράτη .
η δύναμη της πένας είναι πιο ισχυρή από φίλιες και σεβασμό .. κρίμα για την παραίτηση , και για τις κουβέντες που διάβασα
τέλος θα ήθελα μόνο να συμφωνήσω σε κάτι με τον Στρατή .. οι παππούδες να μείνουν πίσω να συμβουλεύουν τους νέους ,, που κάποια στιγμή πρέπει να έρθουν οι νέοι να διοικήσουν αυτό το άθλημα
-
τελικα ακομα δεν εχω καταλαβει
παραιτηθηκε η οχι ο προεδρος της ΕΘΕΠΑ?
ανακαλεσε η οχι την παραιτηση του?
αλλα και κυριως εγινε αποδεκτη η παραιτηση του η οχι αλλα και απο ΠΟΙΟΝ εγινε η δεν εγινε δεκτη η παραιτηση? -
Ο χρήστης n.gikas polo 6n έγραψε:
δεν περίμενα ποτέ από δημοσιογράφο να φέρει σε τόσο δύσκολη θέση συνάδελφο του ??δεν είμαι με το μέρος κανενός.. άσχετα που ξέρω ότι εάν χρειαστώ βοήθεια θα την έχω από τον Στράτη .
η δύναμη της πένας είναι πιο ισχυρή από φίλιες και σεβασμό .. κρίμα για την παραίτηση , και για τις κουβέντες που διάβασα
τέλος θα ήθελα μόνο να συμφωνήσω σε κάτι με τον Στρατή .. οι παππούδες να μείνουν πίσω να συμβουλεύουν τους νέους ,, που κάποια στιγμή πρέπει να έρθουν οι νέοι να διοικήσουν αυτό το άθλημα
ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ,ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ.
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ !!!!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
«δεν περίμενα ποτέ από δημοσιογράφο να φέρει σε τόσο δύσκολη θέση συνάδελφο του ??»
Και πολύ σωστά το γράφεις φιλέ Νίκο, διότι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΙ, και κανονικά δεοντολογικά, κόρακας κοράκου μάτι, δεν πρέπει να βγάζει, μάλιστα με τέτοιο προκλητικό τρόπο……
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης leonakias έγραψε:
τελικα ακομα δεν εχω καταλαβει
παραιτηθηκε η οχι ο προεδρος της ΕΘΕΠΑ?
ανακαλεσε η οχι την παραιτηση του?
αλλα και κυριως εγινε αποδεκτη η παραιτηση του η οχι αλλα και απο ΠΟΙΟΝ εγινε η δεν εγινε δεκτη η παραιτηση?
Με βάση της όποιες γνώσεις έχω, καθώς και λογική, μια παραίτηση εάν δεν γίνει αποδεκτή, θεωρείτε ‘ως μη γεννώμενη’. Το τελικό αποτέλεσμα δεν το γνωρίζω, μα προσωπικέ θα προτιμούσα ο Στρατής να την ξεχάσει….
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Παραίτηση ΣΧ από ΕΘΕΠΑ