-
Τωρα θυμηθηκα μια ιστορια περα για περα αληθινη.
Διαβολικη συμπτωση;Ειχα ενα συμμαθητη στο δημοτικο με τον οποιο χασαμε καθε επαφη, αφου στο γυμνασιο εγω αλλαξα σχολειο και φυσιολογικα χαθηκαμε.
Πριν 1 χρονο καθως περνουσα την πυλη ενος νοσοκομειου με το αυτοκινητο τον ειδα να περναει προς τα εξω με ενα Megane ιδιο με το δικο μου.
Την ιδια περιοδο πηγα το αμαξι στη Ρενο για το σερβις του και πεφτω πενω σε ενα αλλο συμμαθητη μου, απο το γυμνασιο, (με τον οποιο επισης ειχαμε χαθει εντελως) ο οποιος ειχε και αυτος το ιδιο αυτοκινητο (μονο που αυτουνου ηταν σενταν). -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Διαβολικη συμπτωση;Ε, όχι και διαβολική. Άλλωστε, οι έξυπνοι.......
-
[>quote='Megane98hp']Τωρα θυμηθηκα μια ιστορια περα για περα αληθινη.
Διαβολικη συμπτωση;
Ειχα ενα συμμαθητη στο δημοτικο με τον οποιο χασαμε καθε επαφη, αφου στο γυμνασιο εγω αλλαξα σχολειο και φυσιολογικα χαθηκαμε.
Πριν 1 χρονο καθως περνουσα την πυλη ενος νοσοκομειου με το αυτοκινητο τον ειδα να περναει προς τα εξω με ενα Megane ιδιο με το δικο μου.
Την ιδια περιοδο πηγα το αμαξι στη Ρενο για το σερβις του και πεφτω πενω σε ενα αλλο συμμαθητη μου, απο το γυμνασιο, (με τον οποιο επισης ειχαμε χαθει εντελως) ο οποιος ειχε και αυτος το ιδιο αυτοκινητο (μονο που αυτουνου ηταν σενταν).[/quote]
Μηπως απεναντι απο το σχολειο σας ειχατε καμια αντιπρωσοπεια της Ρενο και σας ειχε μεινει αποθημενο??
-
Διαβολικη συμπτωση;Ειχα ενα συμμαθητη στο δημοτικο με τον οποιο χασαμε καθε επαφη, αφου στο γυμνασιο εγω αλλαξα σχολειο και φυσιολογικα χαθηκαμε.
Την ιδια περιοδο πηγα το αμαξι στη Ρενο για το σερβις του και πεφτω πενω σε ενα αλλο συμμαθητη μου, απο το γυμνασιο, (με τον οποιο επισης ειχαμε χαθει εντελως) ο οποιος ειχε και αυτος το ιδιο αυτοκινητο (μονο που αυτουνου ηταν σενταν).Μπας και στο δημοτικό είχατε δάσκαλο με Ρενώ; (11, 19, ανάλογα την ηλικία! )
Ως γνωστόν, 'μ'όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις!!'
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Την ιδια περιοδο πηγα το αμαξι στη Ρενο για το σερβις του και πεφτω πενω σε ενα αλλο συμμαθητη μου, απο το γυμνασιο, (με τον οποιο επισης ειχαμε χαθει εντελως) ο οποιος ειχε και αυτος το ιδιο αυτοκινητο (μονο που αυτουνου ηταν σενταν).Μπας και στο δημοτικό είχατε δάσκαλο με Ρενώ; (11, 19, ανάλογα την ηλικία! )
Να σου πω, εκεινη την εποχη ο πατερας μου (που ηταν καθηγητης στο ιδιο γυμνασιο που πηγαινα) ειχε ενα Dacia 1300, που ως γνωστον ηταν σχεδον ιδιο με το '12'.
Οποτε λες να εχει καμμια σχεση;;;
-
Διαβαζα σε μια εφημεριδα για ενα αγνωστο πυρομανη ο οποιος εβαλε φωτια σε δυο αυτοκινητα. Το ενα λεει, επαθε ζημιες 500 ευρω και το αλλο. ενα Zafira επαθε ζημιες 10000 ευρω!!! Δηλαδη απο οτι μας λεει ο δημοσιογραφος δεν καταστραφηκε το αυτοκινητο.Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις σε παρακαλω λεπτομερειες?? Που ελαβε χωρα το περιστατικο? και σε παρακαλω αν μπορεις το μοντελο του αλλου αυτοκινητου...
-
Να σου πω, εκεινη την εποχη ο πατερας μου (που ηταν καθηγητης στο ιδιο γυμνασιο που πηγαινα) ειχε ενα Dacia 1300, που ως γνωστον ηταν σχεδον ιδιο με το '12'.
Οποτε λες να εχει καμμια σχεση;;;
Και η οποία Ντάτσια αγοράστηκε από την Ρενώ!!!
Αμεση σχέση!! -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
100-200 φοιτητές περιμένου το λεωφορείο για το Ε.Μ.Π.Μέσα σ'αυτούς και εγώ...
Ασε,που είναι και μονό το λεοφωρείο και έχει κάθε 15 λεπτά αν δεν κάνω λάθος.Και οι 4 λωρίδες της κατεχάκη γίνονται 2
Υγ:Johnnyka εγώ συνεχίζω να χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο λεοφωρείο ακόμα και τώρα που έχω δίπλωμα,αλλά μάλλον δεν πάει άλλο
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Διαβαζα σε μια εφημεριδα για ενα αγνωστο πυρομανη ο οποιος εβαλε φωτια σε δυο αυτοκινητα. Το ενα λεει, επαθε ζημιες 500 ευρω και το αλλο. ενα Zafira επαθε ζημιες 10000 ευρω!!! Δηλαδη απο οτι μας λεει ο δημοσιογραφος δεν καταστραφηκε το αυτοκινητο.
Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις σε παρακαλω λεπτομερειες?? Που ελαβε χωρα το περιστατικο? και σε παρακαλω αν μπορεις το μοντελο του αλλου αυτοκινητου...
Εδω στο Ηρακλειο εγιναν χθες- προχθες. Ηταν Στις σημερινες τοπικες εφημεριδες γραμμενα αυτα. Στη περιοχη 'Κηπουπολη'. Το αλλο αμαξι ηταν ενα Fiat Uno νομιζω η κατι τετοιο.
-
Κάποτε πρέπει επιτέλους να απαγορευθούν οι λευκές και σκούρες πράσινες Xsara και τα ίδιου χρώματος Skoda Octavia!
Έχω βαρεθεί να κοιτάω απ'τα παράθυρά τους να δω τι και πόσους επιβάτες έχουν, για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι στρουμφ.
-
Διαβαζα σε μια εφημεριδα για ενα αγνωστο πυρομανη ο οποιος εβαλε φωτια σε δυο αυτοκινητα. Το ενα λεει, επαθε ζημιες 500 ευρω και το αλλο. ενα Zafira επαθε ζημιες 10000 ευρω!!! Δηλαδη απο οτι μας λεει ο δημοσιογραφος δεν καταστραφηκε το αυτοκινητο.
Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις σε παρακαλω λεπτομερειες?? Που ελαβε χωρα το περιστατικο? και σε παρακαλω αν μπορεις το μοντελο του αλλου αυτοκινητου...
Εδω στο Ηρακλειο εγιναν χθες- προχθες. Ηταν Στις σημερινες τοπικες εφημεριδες γραμμενα αυτα. Στη περιοχη 'Κηπουπολη'. Το αλλο αμαξι ηταν ενα Fiat Uno νομιζω η κατι τετοιο.
OK, γιατι κατι παρομοιο εγινε πριν 3-4 μερες στους Αμπελοκηπους μου ειπανε (Αθηνα) και ειπα μηπως τον πιασανε... Νεα μοδα?
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
100-200 φοιτητές περιμένου το λεωφορείο για το Ε.Μ.Π.
Μέσα σ'αυτούς και εγώ...
Ασε,που είναι και μονό το λεοφωρείο και έχει κάθε 15 λεπτά αν δεν κάνω λάθος.Και οι 4 λωρίδες της κατεχάκη γίνονται 2
Υγ:Johnnyka εγώ συνεχίζω να χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο λεοφωρείο ακόμα και τώρα που έχω δίπλωμα,αλλά μάλλον δεν πάει άλλο
Να πως δημιουργείται το κυκλοφοριακό, όταν ως φοιτητής για να πας παν/μιούπολη θες αυτοκίνητο, διότι αλλιώς θα κάνεις ωωωωρες σαν σαρδέλα, ενώ δημιουργείς και ως... πεζός κίνηση!
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
100-200 φοιτητές περιμένου το λεωφορείο για το Ε.Μ.Π.
Μέσα σ'αυτούς και εγώ...
Αν περναγε καθε 15 θα ηταν κυριλε. Περναει στην καλυτερη καθε 20 με 25.
Προχθες το πρωι δεν ειχε περασει για μιση ωρα και εγινε Της π#$%^#!ς.
Για να παω ΕΜΠ με ΜΜΜ θελω 40 λεπτα και κουραζομαι τρελα ενω με ΙΧ κανω 10 και παω και ανετος -
Τους είδα και εγώ ένα πρωί έξω από την ΝΕΤ και λέω
τι λαός είναι τούτος ωρέ!!!!
Θα γίνονται καλά στριμώγματα μέσα στο λεωφορείο? Κουβάλανε και τους χάρακες οι αρχιτέκτονες? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Θα γίνονται καλά στριμώγματα μέσα στο λεωφορείο? Κουβάλανε και τους χάρακες οι αρχιτέκτονες?Για το αν πεφτει στριμωγμα πραγματικα αμφιβαλλεις ή ρωτας ετσι?
Ενα θα σου πω παντως, μου εχει τυχει το λεωφορειο να ειναι τοσο τσιτα φορτωμενο που οταν κατεβαινε τα σαμαρακια μεσα στη πολυτεχνειουπολη κοπαναγε το πατωμα κατω!!!
ΜΠΑΜ!!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Θα γίνονται καλά στριμώγματα μέσα στο λεωφορείο? Κουβάλανε και τους χάρακες οι αρχιτέκτονες?Oι αρχιτέκτονες είναι στην Πατησίων άρα τουλάχιστον γλυτώνουμε τους χάρακες Στο λεοφωρείο μέσα γίνεται το έλα να δείς.Οι πόρτες μερικές φορές δεν ανοίγουν απο τον πολύ κόσμο....είναι και ανηφορική η διαδρομή στην πολυτεχνειούπολη και ζορίζεται το εργαλείο Εγώ πάντως προτιμώ το 140 που έχει λιγότερο κόσμο και κάνει στάση στην είσοδο κοκκινοπούλου.
Υγ:Οντως τετάρτη δεν πέρασε για πολύ ώρα το 242 και το περίεργο ήταν οτι σταμάτησε το πούλμαν του εμπ στην στάση
ΥΓ2:με τα μμε κάνω 1 ώρα -
Ο χρήστης johnnyka έγραψε:
Θα γίνονται καλά στριμώγματα μέσα στο λεωφορείο? Κουβάλανε και τους χάρακες οι αρχιτέκτονες?Για το αν πεφτει στριμωγμα πραγματικα αμφιβαλλεις ή ρωτας ετσι?
Ενα θα σου πω παντως, μου εχει τυχει το λεωφορειο να ειναι τοσο τσιτα φορτωμενο που οταν κατεβαινε τα σαμαρακια μεσα στη πολυτεχνειουπολη κοπαναγε το πατωμα κατω!!!
ΜΠΑΜ!!!!αυτά δεν είναι σαμαράκια...σπαστήρια είναι
Σπύρος
-
Με τα ΜΜΜ κάνω 1,5 ώρα!!!
Μίλησε κανείς;;; Τόσο δύσκολο είναι να κάνουν μια προέκταση του μετρό προς το Ε.Μ.Π.; Κάτι είπα τώρα ε; -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μίλησε κανείς;;; Τόσο δύσκολο είναι να κάνουν μια προέκταση του μετρό προς το Ε.Μ.Π.; Κάτι είπα τώρα ε;Ακριβώς αυτο συζητάγαμε με κάτι συμφοιτητές τετάρτη πρωί που έγινε όλο αυτό το μπουρδέλο στην στάση.?Μια προέκταση του μετρό θα εξυπηρετούσε αφάνταστα την πολυτεχνειούπολη
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Μίλησε κανείς;;; Τόσο δύσκολο είναι να κάνουν μια προέκταση του μετρό προς το Ε.Μ.Π.; Κάτι είπα τώρα ε;Ακριβώς αυτο συζητάγαμε με κάτι συμφοιτητές τετάρτη πρωί που έγινε όλο αυτό το μπουρδέλο στην στάση.?Μια προέκταση του μετρό θα εξυπηρετούσε αφάνταστα την πολυτεχνειούπολη
Είναι ανηφόρα και δύσκολο...
Βέβαια θα μπορούσαν να έχουν λεωφορεία που να πηγαίνουν από την Κατεχάκη στην Πολυτεχνειούπολη/Πανεπιστημιούπολη διαρκώς...Από την άλλη παρηγορηθείτε πως και τα ΤΕΙ που δεν είναι σε ανηφόρα, αλλά σε μία από τις πολυπληθέστερες συνοικίες της Αθήνας δεν έχουν μετρό, και χλωμό το κόβω να αποκτούν σε λογική απόσταση ποτέ...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!