-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Η μεγέθηνση της A=klasse ουσιαστικά ακύρωσε τον λόγο ύπαξής της. Η 'κοντή' είχε το μήκος ενός 106 και ασύγκριτους χώρους. Νομίζω ότι ήταν πολύ πρακτική για την πόλη, αν και πολύ ακριβή επίσης. Η 'μακριά' έχει μεγαλύτερους χώρους μα και μεγαλύτερο μήκος, οπότε δεν ξέρω αν αξίζει.Την θέση της παλιάς και καλά καλύπτει πλέον το Σμαρτ φορφορ...
Προσωπικά θα έπαιρνα την μία και θα την στούκερνα στην άλλη!! (Βέβαια θα προτιμούσα να το κάνω οδηγώντας την καινούρια... ) -
Ως απόφοιτος Ενεργειακής Τεχνολογίας, ψηφίζω το Πρίους.
Ούτως ή άλλως τα Φόκους, Σε4, 407 είναι απαράδεκτα αν σκεφτούμε τα αμάξια που αντικαθιστούν όταν πρωτοπαρουσιάστηκαν, η 'Ενάρα' (κατά το τριάρα, πεντάρα, εξάρα, εφτάρα, ωχτάρα... ) δεν μου κάνει μιας και έχω ήδη παντόφλες ( ), το Μόντους δεν έχω προλάβει να το δω ακόμα (πήρε όμως 5 αστέρια...), και το Άστρα, εντάξει... Θα προτιμούσα το Πρίους...
-
C4 δαγκωτό!!!
Είναι το πιο ξεχωριστό απ' όλα και η επιστροφή της Citroen σε παλιές καλές εποχές!!! (μετά την εξίσου καλή 'άσχημη' C5... )
Εντάξει, δεν θα στρίβει σαν το Focus (αν και ποτέ δεν ξέρεις... Έχουν τον τρόπο τους οι Γάλλοι... ), αλλά αν διατηρήσει και τις τιμές της Xsara... Τα πήρε όλα κι έφυγε!!!
Μετά το Modus, τρίτη η μικρή μπέμπα και τέταρτο το Focus (όχι τίποτα, απλά δεν ξεχωρίζει όσο τα προηγούμενα).
Δεν είναι λίστα αγοράς (προσωπικά πιο πιθανό να ήμουν μεταξύ Focus και Bmw αν ήταν να αγοράσω, αποκλειστικά και μόνο λόγω στριψίματος! ), αλλά η σειρά 'σημαντικότητας' και το πόσο αίσθηση μου έχει κάνει το κάθε μοντέλο!
Μετά έχουν άδικο όσοι λένε ότι δεν πάω καλά;;;
-
To C4 δεν έχει πάτωμα, κινητήρες κλπ του 307; Δεν πρόκειται να βραβεύσουν δύο φορές το ίδιο αμάξι!
-
Prius χαλαρά!
Υψηλή τεχνολογία σε εφαρμογή. Θα είναι το αυτοκίνητο που θα αλλάξει το τοπίο στην αυτοκίνηση
-
Ψήφισα 1 series. Προσωπικά μου αρέσει πολύ το σχήμα του η πίσω κίνηση (άσχετα αν στην πίστα η 1 δεν έχει δείξει κάποιο φοβερό πλεονέκτημα).
Είναι φυσικά γεγονός οτι πολοί ξεβράκωτοι θα αγοράσουν το 1.6 για να λένε οτι έχουν 'Μπεμβέ' όπως γίνεται τόσα χρόνια με τις 316. Όμως δέν το βρίσκω αυτό κοροιδία απο την BMW όπως ειπώθηκε απο κάποιους. Το κορυφαίο μοντέλο είναι η 120d και οι επιδόσεις της πάρα πολύ καλές. Άμα κάποιος αγοράσει το 1.6, πρόβλημά του.
-
Ή πρόβλημα της τσέπης του...
-
Opel Astra χωρίς αμφιβολία η καλύτερη εξωτερική σχεδίαση
-
Να ρωτήσω εγώ πώς επιλέγεται την C4 και το Focus χωρίς καν να τα έχετε δεί?
Ειδικά για την C4 δεν έχει γραφτεί καν preview... -
BMW Series 1 15% [ 19 ]
Ford Focus 16% [ 20 ]
Toyota Prius 26% [ 31 ]
Peugeot 407 15% [ 19 ]Σύνολο Ψήφων : 119
!!!!!!!!!!
Σε 2 μέρες 119 ψήφοι και 3 αυτοκίνητα σε 2 βαθμούς!!!ΚΟΛΑΣΗ!!Ούτε ψύλλος στον κόρφο του ΣΧ που θα πρέπει να διαλέξει ένα!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ειδικά για την C4 δεν έχει γραφτεί καν preview...Αυτή την απορία εχω και εγώ.....
-
To focus το έχουμε δει.. Όχι απο κοντά αλλά έστω, το έχουμε δει ακριβώς όπως θα είναι. Για το c4 συμφωνώ..
Εγώ ψηφίζω opel tigra (που δεν υπάρχει στον κατάλογο ) για το γαμώτο της υπόθεσης. . . . . -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ούτε ψύλλος στον κόρφο του ΣΧ που θα πρέπει να διαλέξει ένα!!!
Δεν διαλέγει ένα, ψηφίζει με βαθμολογία (που δεν θυμάμαι ποια είναι) και τα 7! (νομίζω)
-
Αν θυμάμαι σωστά, έχουν 20 βαθμούς να μοιράσουν όπως θέλουν ανάμεσα στα 7 μοντέλα. Και δεν είναι καν υποχρεωμένοι να δώσουν και τους 20.
-
Μπηκα και ειδα το link που μας ειχε πει ο cmarin και προσεξα οτι απο την Ελλαδα μονο ο Καβαθας ειναι σε αυτη τη 'επιτροπη'. Αραγε τι θα ψηφησει φετος;;;
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ειδικά για την C4 δεν έχει γραφτεί καν preview...Αυτή την απορία εχω και εγώ.....
Απορίες...
Προσωπικά, γιατί μ' αρέσει η αναβίωση της παλιάς καλής Citroen σε προσιτές τιμές και με καλή αξιοπιστία!
Σε στρίψιμο, ελπίζω να είναι πιο κοντά στο SAXO, παρά στο C3...
Είδομεν... Ούτως ή άλλως κουβέντα να γίνεται...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ακριβώς!!!
Αλλωστε,ο καθένας μας λέει,τό ποιό αυτοκίνητο 'νομίζει' ότι είναι καλύτερο,καί όχι ποιό είναι στήν πραγματικότητα,έτσι δέν είναι; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ακριβώς!!!
Αλλωστε,ο καθένας μας λέει,τό ποιό αυτοκίνητο 'νομίζει' ότι είναι καλύτερο,καί όχι ποιό είναι στήν πραγματικότητα,έτσι δέν είναι;Συμφωνώ 100%.
Εξάλλου, σημειώνω ότι πιθανότατα προσωπικά θα αγόραζα το Focus ή την μπέμπα, λόγω στριψίματος...
Αλλά θεωρώ καταλληλότερο για τον τίτλο του αυτοκινήτου της χρονιάς το C4! (άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου... )
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μπηκα και ειδα το link που μας ειχε πει ο cmarin και προσεξα οτι απο την Ελλαδα μονο ο Καβαθας ειναι σε αυτη τη 'επιτροπη'. Αραγε τι θα ψηφησει φετος;;;Eιδηκα ο καβαθας θα ψηφησει οτιδηποτε το οικολογικο δηλαδη το prius....εχει κανει μεγαλο αγωνα με το φαεθων
-
Η αναβίωση της παλιάς καλής Citroen γίνεται με αντιγραφή του CRX και του 3θυρου 323;
Και να στρίβει, με το τιμόνι που έχει, δεν θα θέλει (και δεν θα τολμά) κανείς να δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμό...
Αυτοκινητο του 2005!!!