-
Τέτοια κάνουν και μετά οι αλφιστι κοκορεύονται πως τσάγιασαν GTi
-
Ο καθενας με την μαλακια του εδω μεσα. οτι να ναι.
Σε ευχαριστω φιλε iROC. -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Για να γουστάρουν τα γκομενάκια και να ζηλεύει ο γείτονας.Ναι, το polo θα ζηλεψουν.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αυτα ειναι! με 2000+ κανεις την χελωνα να μοιαζει (εξωτερικα μονον) με λαγο και υστερα σου λειπαν μονον αλλα τοσα για να το παρεις σωστο απ την αρχη!
Ολα για τη Μοστρα!Τον παραγοντα 'ετσι μου αρεσει' δεν τον σκεφτεται κανεις?
Δηλαδη, εαν ενας ανθρωπος εχει εσωτερικα χαρισματα, γνωσεις κτλ πρεπει να κυκλοφορει ρακενδυτος? -
ασφαλως!
ετσι μου αρεσει - δεν εχω να δωσω 5Κ παραπανω για να παρω το αυθεντικο, αλλα εχω να δωσω 2000+ για να πουλησω μουρη!!
ασφαλως!
MITSOS, ακριβως στα λογια μου ερχεσαι!
Μπαινει ο καθε εδω και επειδη δεν ειχε λεφτα να παρει κατι 'αγριο' (δεν ειναι κατακριτεο αυτο), θελει με λιγα χρηματα να πουλησει μοστρα (εδω ομως, χτυπιομαστε απ τα γελια!!)
Μαγκια, κλανια κι εξατιμηση κατασταση να 'ουμ!!! -
Προβλημα του καθενος ειναι αυτο ομως κ εμας δεν μας αφορά! Εφοσον ειναι περιουσία του μπορεί να την κανει οτι θέλει εκτός αν π.χ βαλει ενα μπουρί κ ξεσηκώνει ολη τη γειτονιά! Τοτε αλλάζει το θεμα!
Κ εγω δεν θα το εκανα πλην π.χ να εβαζα μια ζαντα στο αυτοκίνητο μου η καποιο αισθητικό στοιχείο που με αρέσει (σκευτομουν να βάλω ενα GT οχι για κανένα αλλο λογο αλλα γιατι ταιριάζει με τα αρχικα του ονοματεπώνυμο μου )
αλλα το τη θα κανει ο αλλος thats not my problem!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τέτοια κάνουν και μετά οι αλφιστι κοκορεύονται πως τσάγιασαν GTiπαρακαλώ, όχι ρατσιστικά σχόλια
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Για να γουστάρουν τα γκομενάκια και να ζηλεύει ο γείτονας.
Ναι, το polo θα ζηλεψουν.
Και όμως το σηματάκι γουβού έχει περάσει στο υποσυνείδητο της υποψήφιας νύφης ώς σταθερή αξία, ειδικά σε ηλικίες του κατόχου (20 ετών???) Βέβαια όπως λες, πάντα θα υπάρχουν μύτες που μόνο με αστέρι και πάνω θα τις κατεβάσεις, αλλά για το ηλικιακό τάργκετ γκρουπ τους είναι μία χαρά και το πολάκι.
Τον παραγοντα 'ετσι μου αρεσει' δεν τον σκεφτεται κανεις?
Δηλαδη, εαν ενας ανθρωπος εχει εσωτερικα χαρισματα, γνωσεις κτλ πρεπει να κυκλοφορει ρακενδυτος?Φυσικά και όχι. Όμως θεωρώ απίθανο ένας ανθρωπος με εσωτερικά χαρίσματα, γνώσεις κτλ να πάει σε ένα ράφτη και αντί να του πει 'θέλω να μου ράψεις ένα καλό κοστούμι, στα μέτρα μου, στο στυλ και στο ύφασμα που θέλω' να του πει 'θέλω να μου φτιάξεις ένα κοστούμι με τα πατρόν και τα υφάσματα του αρμάνι στη βιτρίνα παραδίπλα'
-
ασφαλως και ο καθ' ενας μπορει να κανει οτι θελει (η οτι καταλαβαινει, μεχρι εκει που καταλαβαινε, τελος παντων) με τα λεφτα του και την περιουσια του.
Οπως αυτος εχει καθε δικαιωμα να κανει οτι γουσταρει, ετσι κι εμεις εχουμε καθε δικαιωμα να εκφραζουμε την αποψη μας επ' αυτου..
Στην προκειμενη μας προκαλει ΑΠΙΘΑΝΟ γελιο και βεβαια - οπως εγραψα και πιο πριν - να ειναι καλα, για το γελιο που μας χαριζουν, γιατι γελιο χρειαζομαστε ΟΛΟΙ! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
εδω και επειδη δεν ειχε λεφτα να παρει κατι 'αγριο' (δεν ειναι κατακριτεο αυτο), θελει με λιγα χρηματα να πουλησει μοστραΜη κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια...
Αλλωστε πολλες φορες εξωτερικες βελτιωσεις κανουν και οι ιδιοι οι κατασκευαστες...Όμως θεωρώ απίθανο ένας ανθρωπος με εσωτερικά χαρίσματα, γνώσεις κτλ να πάει σε ένα ράφτη και αντί να του πει 'θέλω να μου ράψεις ένα καλό κοστούμι, στα μέτρα μου, στο στυλ και στο ύφασμα που θέλω' να του πει 'θέλω να μου φτιάξεις ένα κοστούμι με τα πατρόν και τα υφάσματα του αρμάνι στη βιτρίνα παραδίπλα'
Μα το παιδι δε ζηταει ιμιτασιον look gti...
-
Αν και δεν θα επρεπε να απαντησω καν σε αυτον που εγραψε το αμιμητο
'Μπορει να θελει το λουκ, αλλα να μην θελει το γκαζι' , θα προκαλεσω την τυχη μου (ειμαι λιγο λασκα απο δουλεια σημερα) και θα ρωτησω...
Γουατ δε φακ σημαινει να μην κρινω εξ ιδιων? σε ποιο παραλληλο συμπαν αυτο εχει εφαρμογη σε μενα?
σκεφτεσαι πριν γραψεις?? -
Δεν είναι το θέμα εάν ο προφυλακτήρας θα είναι ιμιτασιόν ή όχι (που δεν γίνεται αναφορά άλλωστε πουθενά για υποχρεωτική χρήση αυθεντικών τμημάτων) αλλά για το να έχει το όχημα look gti. Θα μπορούσε να έχει μία πιο ωραία ζάντα, ένα πιο ωραίο προφυλακτήρα, αλλά ο άνθρωπος επιθυμεί να έχει ένα όχημα να μην αφήνει υπόνοια ότι δεν είναι gti. Και εδώ επειδή οι έννοιές είναι λίγο βαθιές και χρήζουν προσοχής αντίστοιχης με έκθεση πανελλαδικών υπάρχουν δύο περιπτώσεις στις οποίες κάποιος να θέλει ίδια ακριβώς εμφάνιση με αυτοκίνητο ανώτερων δυνατοτήτων/ακριβότερο ρούχο/ακριβότερο γυαλί κτλ
α) ψυχρή λογική που χρησιμοποιεί την παραποιήμενη εικόνα εν γνώσει του, προκειμένου να χαίρει εκτίμησης αυτών που όντως έχει αντίκρισμα αυτή η 'αναβαθμισμένη' εικόνα.
β) επηρεασμός από τη δύναμη της φίρμας (brand που λέγαμε στο χωριό μου) σε τέτοιο βαθμό ώστε να πιστεύει ότι η χρήση μίας παραποιημένης εικόνας είναι απαραίτητη για να επιτύχει τους στόχους τους, ενώ στην ουσία δεν την προσέχει κανείς (άσχετα εάν η πρόσθετη αυτοπεποίθηση που αποκτά ο καταναλωτής τελικά τον βοηθάει να επιτύχει τους στόχους του)Η διαφορά λοιπών μεταξύ των ανωτέρω περιπτώσεων έγκειται στο εάν ο καταναλωτής έχει ακριβή γνώση του βαθμού επηρεασμού των αποφάσεων του αντιπάλου.συνεταίρου/γκόμενας. Προσοχή! Δεν θέλω να κριτικάρω για το αν είναι θεμιτό κάποιος να χρησιμοποιεί την εικόνα του για οποιοδήποτε σκοπό. Αυτό είναι άλλο θέμα που έγκειται στον χαρακτήρα του καθενός.
πάλι βγήκα τρελά όφτόπικ
-
Σε ποιο σύμπαν κάποιος που έχει το 1.2 και θέλει να το κάνει look Gti, δεν θέλει τα γκάζια από το Gti;;
-
Αυτος που δεν μπορει να το παρει.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Σε ποιο σύμπαν κάποιος που έχει το 1.2 και θέλει να το κάνει look Gti, δεν θέλει τα γκάζια από το Gti;;αυτού που δεν του περισσεύουν για την εξτρά συντήρηση του!...180 αλόγα είναι αυτά.. θέλουν και σανό!και όταν έχεις τα αλόγα το μονο σίγουρο ειναι οτι θα το πατάς! πιο ecodriving και φούμαρα.....!
-
Δεν του περισσεύουν δηλαδή για τη συντήρηση, αλλά του περισεύουν για να το κάνει look;;;;
Συμφωνώ όλο και περισσότερο με αυτά που γράφει ο tm....
Δεν θα το έκανα ποτέ, αλλά δέχομαι αυτόν που αλλάζει ζάντες στο αμάξι του για να το κάνει πιο προσωπικό. Ή βάζει αεροτομή κλπ κλπ.
Δεν αποδέχομαι αυτόν όμως, που αλλάζει το αμάξι του, ώστε να μοιάζει σε κάτι που ΔΕΝ είναι, μιμούμενος κάτι άλλο. -
στην οικονομικη αδυναμια δεν σχολιαζουμε τιποτα. Αυτο μπορεις, αυτο κανεις, μπραβο και μαγκια σου!
Το να παρεις κατι ομως και να πληρωνεις ωστε να δειχνει σαν το πιο γρηγορο αδερφακι του, μας δινει ΚΑΘΕ δικαωμα να χαρακτηριζουμε αυτον που το κανει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ γελοιο!
μουφα, γιαλαντζι και τα σχετικα! -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Δεν του περισσεύουν δηλαδή για τη συντήρηση, αλλά του περισεύουν για να το κάνει look;;;;Συμφωνώ όλο και περισσότερο με αυτά που γράφει ο tm....
Δεν θα το έκανα ποτέ, αλλά δέχομαι αυτόν που αλλάζει ζάντες στο αμάξι του για να το κάνει πιο προσωπικό. Ή βάζει αεροτομή κλπ κλπ.
Δεν αποδέχομαι αυτόν όμως, που αλλάζει το αμάξι του, ώστε να μοιάζει σε κάτι που ΔΕΝ είναι, μιμούμενος κάτι άλλο.δες το λιγο πιο μακροχρονια!...εξαλου η αγορα βρωμάει απο ελαφρώς μεταχειρισμένα πράγματα απο gti(σαφος και ειναι κατι αντιοικονομικο στιν παρουσα φαση)αλλα δικα σου ειναι τα λεφτα??...εγω παντα πιστευα...οτι gti=gran touring injection
και οχι gti=hothatch που πολοι ενοειτε εδω!......
-
Σοβαρα τωρα ρε μητσο... τι θα κερδισεις με αυτο ειλικρινα ?? Θα σου την πεφτουν ολα τα μικρα gti κ συ απλα δεν θα μπορεις να κουνηθεις καν...Ασε που αργα η γρηγορα θα δουμε το πολο σου στο australia thread
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
gti=gran touring injectionκαι οχι gti=hothatch που πολοι ενοειτε εδω!......
GTi σημαινει GeorgT... Is Super φιλε iroc
Polo 1.2 Tsi σε Look Gti