-
Ντροπης σας το αποπηρατε το παιδι , πρεπει να μπει χρημα στην αγορα οικονομικη κριση δεν εχετε ακουστα??
-
Εγώ θα σου έλεγα να δώσεις με απόσυρση το αυτοκίνητο σου, να βάλεις και τα χρήματα αυτά σαν προκαταβολή μιας και δεν είναι καθόλου μικρο ποσό και να πάρεις το GTI.
-
Ο χρήστης Nikodimoz έγραψε:
Εγώ θα σου έλεγα να δώσεις με απόσυρση το αυτοκίνητο σου, να βάλεις και τα χρήματα αυτά σαν προκαταβολή μιας και δεν είναι καθόλου μικρο ποσό και να πάρεις το GTI.Να αποσύρει αυτοκίνητο 1-2 ετών; Και να ήθελε δε γίνεται!
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ θα σου έλεγα να δώσεις με απόσυρση το αυτοκίνητο σου, να βάλεις και τα χρήματα αυτά σαν προκαταβολή μιας και δεν είναι καθόλου μικρο ποσό και να πάρεις το GTI.
Να αποσύρει αυτοκίνητο 1-2 ετών; Και να ήθελε δε γίνεται!
OΠ!!!! Μαλα....α........Ατυχής έκφραση.Κάτι σε ανταλλαγή τέλος πάντων
-
Κ πάλη δεν συμφέρει! Η αξια που χανει τα πρώτα χρόνια ενα αυτοκίνητο ειναι αναλογικά η μεγαλύτερη!
-
Ανταλλαγή με μεταχειρισμένο ;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1355698/
αν δεν είναι polo πειράζει ; -
ρε παιδια, δεν το εχετε πιασει το θεμα..
Ο φιλος μας θελει με λιγα χρηματα να πουλαει μοστρα, μουρη πως το λενε..
Αν ειχε λεφτα, θα επαιρνε το GTI απ την αρχη..
ειστε εκτος θεματος! -
Καλά μερικοί είστε εδώ μέσα....
Ο άνθρωπος ρώτησε, δεν ζήτησε την άδεια σας...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλά μερικοί είστε εδώ μέσα....Ο άνθρωπος ρώτησε, δεν ζήτησε την άδεια σας...
Eλα ντε. Και στο κατω-κατω μπορει να θελει το look αλλα οχι το γκαζι του GTi...
Αυτο του αρεσει του ανθρωπου. -
φφφφσσσσσσττττττττ
μποϊνγκ!! -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Καλά μερικοί είστε εδώ μέσα....
Ο άνθρωπος ρώτησε, δεν ζήτησε την άδεια σας...
Eλα ντε. Και στο κατω-κατω μπορει να θελει το look αλλα οχι το γκαζι του GTi...
Αυτο του αρεσει του ανθρωπου.Έλα ντε όπως λέει μία παλιά παροιμία: 'το γκάζι πολλοί εμίσησαν το πουλμούρ ουδείς'
Ψάξε για μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, δυστυχώς το μοντέλο είναι φρέσκο και η βενζίνη εδώ που έχει φτάσει, που να τρέξει κανείς για να στουκάρει
-
Γιατί πουλ-μουρ; Αυτούς τους δογματισμούς να μην είχατε...
Αντικειμενικά είναι πιο όμορφο και προσεγμένο αισθητικά το GTi, λογικό.
Γιατί να μην βελτιώσει αισθητικά κάποιος που έχει 1.2 ?Θα ήταν πουλ-μουρ και καγκουριά εάν κότσαρε πίσω κ ένα σήμα GTi. Εάν δεν το κάνει γιατί είναι κατακριτέο;
-
η απαντηση ειναι ΠΑΡΑ πολυ απλη...
ο τυπος δεν ειπε 'παιδια, βοηθηστε με να βελτιωσω αισθητικα το αμαξι μου'..
ειπε οτι θελει να ΔΕΙΧΝΕΙ GTI!
Φουμαρα, δηλαδη! να πουλησουμε καμμια μουρη, στατικα παντα - αν και οχι τοσο συχνα....
το αστειον του πραγματος το καταλαβαινεις, φανταζομαι.. ειναι οπως οι εκατονταδες BMW M3 με ταμπουρο πισω, π.χ.
Νταξ, να 'ναι καλα, γελιο μας προκαλουν και το γελιο ειναι καλο! -
έλα μωρέ, εσύ έχεις scooter και του έβαλες body kit s-2000 για να το κοτσάρεις avatar τι να λέμε τώρα
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
η απαντηση ειναι ΠΑΡΑ πολυ απλη...
ο τυπος δεν ειπε 'παιδια, βοηθηστε με να βελτιωσω αισθητικα το αμαξι μου'..
ειπε οτι θελει να ΔΕΙΧΝΕΙ GTI!
Φουμαρα, δηλαδη! να πουλησουμε καμμια μουρη, στατικα παντα - αν και οχι τοσο συχνα....
το αστειον του πραγματος το καταλαβαινεις, φανταζομαι.. ειναι οπως οι εκατονταδες BMW M3 με ταμπουρο πισω, π.χ.
Νταξ, να 'ναι καλα, γελιο μας προκαλουν και το γελιο ειναι καλο!Καλησπερα παιδια,θα ηθελα την βοηθεια σας.
Εχω το polo 1.2 TSi 3d και θα ηθελα να το αλλαξω εμφανισιακα σε look Gti(μπροστινος & πισω προφυλακτηρας,2πλη απολιξη εξατμισης,αεροτομη & ζαντες ).
Μπορείτε να μου πειτε αν γινεται? και αν ναι ποσο περιπου θα μου κοστίσει?
Σας ευχαριστω προκαταβολικά.look GTi ... ...σημαίνει απαραίτητα πουλ-μουρ ;;
-
λοιπων επειδει εχετε πεσει να το φατε το παιδι! ΟΧΙ δεν ειναι κατι δαπανηρο το λοοκ gti! εχουμε και λεμε:
1)ζαντες ελαφρος μεταχειρισμενες βρισκεις απο 400-600 ευρω! υπαρχουν απειρες στιν αγγορα και ειναι ιδιες με αυτες του γκολφ
2) εμπρος προφυλακτιρας 500 ευρω...200 ευρω μασκα και κανα 150 αρι τυχων βαφη! μετα ενα 250+ για τα προβολακια που δεν ξερω τι πεζει! (μπορεις να τον βαλεις και χωρις αυτα κ να δινει ενα ακομη πιο ωραιο λοοκ!)
3) μαρσπιεδες 200 ευρω
4) πισω προφυλακτιρας! αλαζει μονο το κατο τμημα! δλδ 250 ευρω το πολυ...
5)αεροτομη 300 ευρω(αλαζει και το 3 ο στοπ)
6)πισω φωτα πιο σκουρα(αν εχεις τιν τρενδλινε εκδοση)250 ευρω
7) τελικο εξατμισης (200 ευρω ελαφρος μεταχειρισμενο)καντα σούμα και βλέπεις οτι μιλάμε για ενα ποσο των 2000 +ευρω! οι τιμές ειναι πανω κατω ιδιες με του γκολφ που το εχω ψαξει προσωπικά το θέμα!αν θες μπορω να τις βρω και στο ετκα που εχω αλλα σε αλλο Η/Υ.. άποψη μου! αν θες και τα έχεις καντο! αλλά εγω θα το εκανα οταν εχεις σκοπο να το κρατεισεις το αμαξη πανω απο 7 χρονια! και μαλιστα να το κανεις οταν παει να βγει το καινούργιο μοντελο ώστε να ανανεώσεις τον' ερωτά σου'
σε πολλα πραγματα βρισκεις πολυ καλες ευκαιριες μεταχειρισμενον ελαφροσ με συμαντικη μειοση του μπαντζετ! πχ ζαντολαστιχα-τελικο-πισω φωτα-μασκα gti
-
Παιδιά είναι απλό ο άνθρωπος θέλει το πολάκι του να μοιάζει με τζιτιάι=>πουλμουρ. Γιατί? Για να γουστάρουν τα γκομενάκια και να ζηλεύει ο γείτονας. Προτιμώ αυτόν που παραδέχεται ότι δεν έχει για τζιτιάι και θέλει να μοιάζει με τζιτιάι 'για να γουστάρουν τα γκομενάκια και να σκάει ο γείτονας', παρά αυτόν που παίρνει 316 'επειδή έχει ωραία πλαστικά'
-
Και σιγά τις αισθητικές διαφορές που έχει το gti απο τα tsi... να είχες scirocco πχ. και να το κάνεις look R αν έχεις λεφτά
για πέταμα πάει και έρχεται... -
αυτα ειναι! με 2000+ κανεις την χελωνα να μοιαζει (εξωτερικα μονον) με λαγο και υστερα σου λειπαν μονον αλλα τοσα για να το παρεις σωστο απ την αρχη!
Ολα για τη Μοστρα!
Polo 1.2 Tsi σε Look Gti