-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
@@: Γιατί θες να πληρώσεις? Πασόκος είσαι??
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
[...]ΥΓ: Σε 2 λεπτά που ήμουν εκεί 4 άτομα από το ΠΑΜΕ μου είπανε να δώσω τα λεφτά σε αυτούς
Αντί να πωλούν το Ριζοσπάστη, είπαν να μαζέψουν κανά ψιλό από τα λεφτά των διοδίων προς ενίσχυση του κόμματος. 'Αποκλείεται' άνθρωποι με τόσο αγαθές προθέσεις να τα έβαζαν στην τσέπη τους!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
[...]
ΥΓ: Σε 2 λεπτά που ήμουν εκεί 4 άτομα από το ΠΑΜΕ μου είπανε να δώσω τα λεφτά σε αυτούς
Αντί να πωλούν το Ριζοσπάστη, είπαν να μαζέψουν κανά ψιλό από τα λεφτά των διοδίων προς ενίσχυση του κόμματος. 'Αποκλείεται' άνθρωποι με τόσο αγαθές προθέσεις να τα έβαζαν στην τσέπη τους!
Αν ενισχύσεις το ΠΑΜΕ με χρήματα, θα πάρεις κουπονάκι για να ξέρεις πως δεν θα καταλήξουν στην τσέπη κανενός άλλου πλην του κόμματος.
Γενικώς, τα μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, είναι από τους ελάχιστους που ακόμη και σήμερα, πληρώνουν από την τσέπη τους για το κόμμα και μάλιστα σε τακτική βάση. Σε πολλούς παρακρατείται και ένα μικρό μέρος του μισθού τους μονίμως.
Ίσως διαφωνείτε/διαφωνούμε με τις απόψεις τους, αλλά πραγματικά το βρίσκω εντελώς λάθος και άδικο να υπάρχουν τέτοια υπονοούμενα.
Η φράση 'αν θέλεις να πληρώσεις, δώσε τα σε μας', εννοούσε πως αντί να τα δώσεις στους εργολάβους, δώστα σε εμάς (το κάμμα δηλαδή) για να πιάσουν (σύμφωνα με την θεωρία της κοπέλας τουλάχιστον... ) περισσότερο τόπο. Να θυμίσω φυσικά πως το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ ήρθε (κλασικά...) τελευταίο και ...καταϊδρωμένο στο 'κίνημα των διοδίων' να προσφέρει το... καπελάκι του (εδώ και το Πολυτεχνείο, το ανακάλυψε μετά από χρόνια! ), αλλά δεν φταίει καθόλου αυτό για το χάλι των διοδίων: φταίνε αυτοί που μας κυβέρνησαν και τα έκαναν πλακάκια με τους εργολάβους με αποτέλεσμα αυτό το μπάχαλο.
-
Μόνο που η Αλέκα είναι κολλητή με το (πρωην) σύντροφο Κούτρα (σσ αρχηγό του Ακτωρα), τρώνε συχνά μαζί σε συνάξεις ματσό συντρόφων σε βίλες των Β. Προαστείων, και βέβαια σύντροφικά στελέχη που εργάζονται σε όλες τις μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες φροντίζουν να αγοράζουν (οι εταιρείες τους) μερικές χιλιάδες σε κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης του ΚΚΕ κάθε χρόνο.
Γενικά πάρα πολλά μεγαλοστελέχη των κατασκευαστικών εταιρείων είναι ή ήταν σύντροφοι της Αλέκας και βέβαια συνεχίζουν να ψηφίζουν ΚΚΕ για ευνόητους λόγους με πρώτο και καλύτερο τον προαναφερόμενο αρχηγό. -
Είναι θλιβερό να βλέπεις από τη μια τους γνωστούς αλήτες πολιτικούς και από την άλλη κάποιους που είναι εκ πεποιθήσεως χειρότεροι (αντιδημοκράτες, απολυταρχικοί, μισαλλόδοξοι κλπ) να σου ζητούν να τους ψηφίσεις για να 'τιμωρήσεις' τους υφιστάμενους αλήτες. Shkata.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
[...]
ΥΓ: Σε 2 λεπτά που ήμουν εκεί 4 άτομα από το ΠΑΜΕ μου είπανε να δώσω τα λεφτά σε αυτούς
Αν ενισχύσεις το ΠΑΜΕ με χρήματα, θα πάρεις κουπονάκι για να ξέρεις πως δεν θα καταλήξουν στην τσέπη κανενός άλλου πλην του κόμματος.
Γενικώς, τα μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, είναι από τους ελάχιστους που ακόμη και σήμερα, πληρώνουν από την τσέπη τους για το κόμμα και μάλιστα σε τακτική βάση. Σε πολλούς παρακρατείται και ένα μικρό μέρος του μισθού τους μονίμως.
Ίσως διαφωνείτε/διαφωνούμε με τις απόψεις τους, αλλά πραγματικά το βρίσκω εντελώς λάθος και άδικο να υπάρχουν τέτοια υπονοούμενα.
Η φράση 'αν θέλεις να πληρώσεις, δώσε τα σε μας', εννοούσε πως αντί να τα δώσεις στους εργολάβους, δώστα σε εμάς (το κάμμα δηλαδή) για να πιάσουν (σύμφωνα με την θεωρία της κοπέλας τουλάχιστον... ) περισσότερο τόπο. Να θυμίσω φυσικά πως το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ ήρθε (κλασικά...) τελευταίο και ...καταϊδρωμένο στο 'κίνημα των διοδίων' να προσφέρει το... καπελάκι του (εδώ και το Πολυτεχνείο, το ανακάλυψε μετά από χρόνια! ), αλλά δεν φταίει καθόλου αυτό για το χάλι των διοδίων: φταίνε αυτοί που μας κυβέρνησαν και τα έκαναν πλακάκια με τους εργολάβους με αποτέλεσμα αυτό το μπάχαλο.
ευχαριστως να δωσω και γω, μολις το ΚΚΕ αποφασισει να δωσει στη δημοσιοτητα τα οικονομικα του...
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Μόνο που η Αλέκα είναι κολλητή με το (πρωην) σύντροφο Κούτρα (σσ αρχηγό του Ακτωρα), τρώνε συχνά μαζί σε συνάξεις ματσό συντρόφων σε βίλες των Β. Προαστείων, και βέβαια σύντροφικά στελέχη που εργάζονται σε όλες τις μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες φροντίζουν να αγοράζουν (οι εταιρείες τους) μερικές χιλιάδες σε κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης του ΚΚΕ κάθε χρόνο.
Γενικά πάρα πολλά μεγαλοστελέχη των κατασκευαστικών εταιρείων είναι ή ήταν σύντροφοι της Αλέκας και βέβαια συνεχίζουν να ψηφίζουν ΚΚΕ για ευνόητους λόγους με πρώτο και καλύτερο τον προαναφερόμενο αρχηγό.Ακόμη κι αν τα παραπάνω είναι 100% ακριβή (που δεν νομίζω, αλλά πάμ' παρακάτ'... ), αυτός που στήνεται στα διόδια δεν νομίζω πως τα γνωρίζει ή τα λαβαίνει υπ' όψιν του. Το κάνει για άλλους λόγους, πιο ιδεαλιστικούς. Και σίγουρα, δεν περιμένει να βγάλει χαρτζιλίκι από τους διερχόμενους οδηγούς!
-
Το κάνει για άλλους λόγους, πιο ιδεαλιστικούς. Και σίγουρα, δεν περιμένει να βγάλει χαρτζιλίκι από τους διερχόμενους οδηγούς!ιδεολογικούς
Οι ιδεαλιστές είναι οι κακοί -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το κάνει για άλλους λόγους, πιο ιδεαλιστικούς. Και σίγουρα, δεν περιμένει να βγάλει χαρτζιλίκι από τους διερχόμενους οδηγούς!
ιδεολογικούς
Οι ιδεαλιστές είναι οι κακοίMea culpa!
-
Γενικά πάρα πολλά μεγαλοστελέχη των κατασκευαστικών εταιρείων είναι ή ήταν σύντροφοι της Αλέκας και βέβαια συνεχίζουν να ψηφίζουν ΚΚΕ για ευνόητους λόγους με πρώτο και καλύτερο τον προαναφερόμενο αρχηγό.Ακόμη κι αν τα παραπάνω είναι 100% ακριβή (που δεν νομίζω, αλλά πάμ' παρακάτ'... ), αυτός που στήνεται στα διόδια δεν νομίζω πως τα γνωρίζει ή τα λαβαίνει υπ' όψιν του. Το κάνει για άλλους λόγους, πιο ιδεαλιστικούς. Και σίγουρα, δεν περιμένει να βγάλει χαρτζιλίκι από τους διερχόμενους οδηγούς!
Η τοποθέτησή μου είχε να κάνει με τη σχέση του ΚΚΕ με όλους αυτούς τους εργολάβους και όχι με το κίνημα 'δεν πληρώνω' με το οποίο είμαι σαφώς αλληλέγγυος και συμφωνώ σε αρκετά θέματα και πρακτικές.
Όσο αφορά στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ η γνώμη μου είναι ότι οι περισσότεροι δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους, η πλειονότητά τους είναι δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι προφανώς όλο και κάποια ποδιά θα φιλήσανε για να μπούνε είτε μπλε είτε πράσινη είτε κόκκινη και δεν τους ακουμπάει κανένας στην εργασία τους γιατί είναι και καλά συνδικαλιστές και συμμετέχουνε σε πάσης φύσεως επιτροπές.
Οι υπόλοιποι είναι επαγγελματικά στελέχη του κόμματος κι αυτοί τεμπέληδες εκ πεποιθήσεως και εκ συνειδήσεως, σφουγγοκωλάριοι του κάθε Χαρίλαου και της κάθε Αλέκας και όπως λέει και ο Τζιμάκος 'και το βράδυ στις ταβέρνες ρετσίνα κι αντάρτικα'. -
Η τοποθέτησή μου είχε να κάνει με τη σχέση του ΚΚΕ με όλους αυτούς τους εργολάβους και όχι με το κίνημα 'δεν πληρώνω' με το οποίο είμαι σαφώς αλληλέγγυος και συμφωνώ σε αρκετά θέματα και πρακτικές.
Όσο αφορά στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ η γνώμη μου είναι ότι οι περισσότεροι δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους, η πλειονότητά τους είναι δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι προφανώς όλο και κάποια ποδιά θα φιλήσανε για να μπούνε είτε μπλε είτε πράσινη είτε κόκκινη και δεν τους ακουμπάει κανένας στην εργασία τους γιατί είναι και καλά συνδικαλιστές και συμμετέχουνε σε πάσης φύσεως επιτροπές.
Οι υπόλοιποι είναι επαγγελματικά στελέχη του κόμματος κι αυτοί τεμπέληδες εκ πεποιθήσεως και εκ συνειδήσεως, σφουγγοκωλάριοι του κάθε Χαρίλαου και της κάθε Αλέκας και όπως λέει και ο Τζιμάκος 'και το βράδυ στις ταβέρνες ρετσίνα κι αντάρτικα'.Κάνεις λάθος, αλλά μιας και δεν είμαι του... κόμματος, δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω.
Εξάλλου, μ' αρέσει κι εμένα ο Τζιμάκος (ο οποίος ψηφίζει ΚΚΕ βέβαια...). -
off topic αλλά ήμαρτον φίλε μου μη λέμε ότι θέλουμε, όχι και ΚΚΕ ο τζιμάκος
Εχει φάει πολύ ξύλο από τα ΚΝΑΤ της εποχής ο Τζιμάκος. -
KKΕδες....
Με τι κάθεστε και ασχολήστε ρε πστ μου...
-
Την Πεμπτη 24/3 στα διοδια Ελευσινας ειχε το ΠΑΜΕ κινητοποιηση και ειχαν κλεισει το e-pass, και περασα ελευθερα. Απο οτι ειδα δεν υπηρχε υπαλληλος στο γκισε.
Το ιδιο και χτες στα διοδια της Κορινθου.
Παντως ο δρομος Κορινθος- Τριπολη- Καλαματα οσος ειναι ετοιμος ειναι απιστευτος για τα Ελληνικα δεδομενα, και επειδη χτες εριχνε καρεκλες στη επιστροφη δεν κρατα καθολου νερο. Δεν πιστευα στα ματια μου, οι υαλοκαθαριστηρες στο γρηγορο και να μην ειναι αρκετο και ο δρομος απλα βρεγμενος.
Τα διοδια ειναι ακριβα και θα επρεπε μα μειωθουν, αλλα να μην πληρωνεις σε αυτον το δρομο ειναι παραλογο. -
το ιδιο και χτες το απογευμα στην ΑΟ στον Καρεα..
-
off topic αλλά ήμαρτον φίλε μου μη λέμε ότι θέλουμε, όχι και ΚΚΕ ο τζιμάκος
Εχει φάει πολύ ξύλο από τα ΚΝΑΤ της εποχής ο Τζιμάκος.Ο Τζιμάκος έχει μια σχέση αγάπης μίσους με το ΚΚΕ, και επιμένω πως ψηφίζει Αλέκα. Μέχρι και τραγουδάκι της έχει γράψει:
*Αλέκα
Κοιτάω το μωρό μου στη κούνια
και βλέπω σαμπουάν και σαπούνια
γκοφρέτες, σερβιέτες και πάνες
μοντέρνες, αδίσταχτες μάνεςΜισές ατελείωτες στύσεις
να γλύφω τις διαφημίσεις
συνέχεια, η συνέχεια σε λίγο
μετράω νεκρούς στις ειδήσειςΚλεισμένος σε τούβλα και τζάμια
τα χέρια μου χίλια πλοκάμια
πατάω κουμπιά και μουγκρίζω
σε σένα μονάχα ελπίζωΑλέκα
Τις νύχτες ξυπνάω παγωμένος
δεμένος στον 'Αρειο Πάγο
αλλάζω πλευρό ιδρωμένος
βαράω κουτουλιές μ' έναν τράγοΤα λόγια μου βγάλαν φουσκάλες
στα πόδια μου χάσκει ο Καιάδας
κουράγιο τελειώνουν οι σκάλες
εδώ στο βυθό της ΕλλάδαςΤο πριν, το μετά, λίγο απ' όλα
θα φάω κι απόψε τη φόλα
γαβγίζω, πουθενά δεν ελπίζω
σε γαμώ και σε υποστηρίζω
* -
Οι υπέρμαχοι των διοδίων, καλό θα ήταν να κάνουν μια βόλτα από τους αυτοκινητόδρομους της Κύπρου, οι οποίοι σημειωτέον είναι φτιαγμένοι από ΙΔΙΩΤΕΣ. Λεπτομέρειες και φωτογραφίες θα ακολουθήσουν.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Οι μη ΚΚΕδες, καλό θα ήταν να κάνουν μια βόλτα από τους αυτοκινητόδρομους της Κύπρου, οι οποίοι σημειωτέον είναι φτιαγμένοι από ΙΔΙΩΤΕΣ. Λεπτομέρειες και φωτογραφίες θα ακολουθήσουν. -
Και η πλάκα ξέρεις ποια είναι? Οτι την Κύπρο την κυβερνάει η αριστερά.
-
Υπάρχει κάποια σχέση στην οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και της Κύπρου; Στο μέγεθος του πληθυσμού; Στο μέγεθος του οδικού δικτύου και τις ανάλογες ανάγκες επέκτασης, συντήρησης και επιμέλειας;
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!