-
Δες και αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/849669/ σίγουρα δεν θα βρεις-δεις πολλά! Πιο παλιό βέβαια...
-
Ο χρήστης digitalnomad έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ίσως και εγώ να είμουν λίγο υπερβολικός στο πρώτο μήνυμα μιλώντας για διαφορετικότητα, κλπ, κλπ. Εντάξει μεταξύ δύο αυτοκινήτων με την ίδια ποιότητα, δυνατότητες, κλπ θα ήθελα το πιο ξεχωριστό αλλά δεν ψάχνω και το holy grail της εκκεντρικότητας (μιλαω για προτάσεις τύπου sebring, cadillac, κλπ, αφήστε που αυτά ως κλασσικά αμερικάνικα έχουν συνήθως άπειρα κυβικά με δυσανάλογα λίγα άλογα). Το Laguna που πρότεινε ο φίλος είναι όντως ένα κόσμημα αν και νομίζω οτι παίζει σε πιό πολλά λεφτά. Το Volvo τώρα είναι όντως πολύ όμορφο και καλό αμάξι αλλά με χαλάει οτι φοράει τους παλιούς κινητήρες που είναι λίγο δεινόσαυροι. Δηλαδή νομίζω πως στα 2.000+ κυβικά κερδίζει το Saab... Αν και το Volvo βέβαια έχει το πλεονέκτημα της σκληρής οροφής. Θα το σκεφτώ πάντως... Το ΤΤ το έχω επίσης σκεφτεί στην coupe εκδοχή του (λόγω της ελάχιστης παραπάνω πρακτικότητας, αλλά δεν ξέρω...έχει γεμίσει ο τόπος...αν και μου αρέσει η αλήθεια έιναι)Δεν θέλω με το στανιό cabrio. Αλλά το cabrio το έβλεπα πάντα σαν ένα πλεονέκτημα, ένα plus δεδομένης της χώρας και του καιρού. Δηλαδή ένα αμάξι έχει τα χ, y, z χαρακτηριστικά και αν είναι και cabrio ήταν πάντα για μένα σαν ένα έξτρα 'αξεσουάρ' υπέρ του αμαξιού. Για την GT βλέπω δεν υπήρξαν γνώμες αν και άπειροι οι alfisti εκεί έξω...Να το εκλάβω σαν ένα σιωπηρό όχι δεδομένης της ηλικίας/τεχνολογίας/ενδεχόμενης αναξιοπιστίας του αμαξιού? Πάντως παιδιά για Brera δεν ψήθηκα ποτέ αν και φίλος της Alfa. Επίσης πάντα με νευρίαζε οτι πλάσαραν το αμάξι αυτό σαν coupe ενώ όπως το scirocco είναι ένα glorified hatckback...και με τιμολόγηση επιπέδου coupe (Audi TT, κλπ) ήταν λίγο άστοχο. Κατ'εμέ ανάξιος συνεχιστής της υπέρτατης GTV (αχ και να είχαν συνεχίσει αυτό το αμάξι...)
Πάντως με μια γρήγορη έρευνα στο Wikipedia ο δίλιτρος τούρμπο της Saab με τους 210 ίππους δεν είναι και πολύ πιο καινούριος από τον 2.5 με τους 225 ίππους της Volvo.
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Δες και αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/849669/ σίγουρα δεν θα βρεις-δεις πολλά! Πιο παλιό βέβαια...Έβαλε led o ανεκδιήγητος και μάλιστα κλωτσάνε τον προφυλακτήρα έξω επειδή δεν χωράνε
συγγνώμη για το offtopic
-
Παντως απεφυγε την μινιμαλ ( ) σχεδιαση μεσα εξω του saab....
Θα κοιταζα για ενα απο τα τελευταια και πολυ φτηνα πλεον κομματια της brera tbi..
-
Αθλιο οδηγικα το chrysler και αργο...Το saab αν θες ενα vectra καμπριο το αγοραζεις...
Απο εμενα το c70 και το 407 coupe πολυ μανουλι.Και τα δυο αυτοκινητα σπανια και ωραια βεβαια το μονο κακο ειναι οτι δεν ειναι τοσο γρηγορο.Επισης και η laguna ομορφη και σπανια.Τωρα αναμεσα σε αυτα τα τρια και τη bmw μαλλον το volvo επειδη οι bmw ειναι πολλες.
-
Υπάρχει και αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1048108/ δεν είναι κουπέ αλλά την έχει την ομορφιά του
-
-
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Υπάρχει και αυτό καινούριο
Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Και σπάνιο αλλά με εύκολη συντήρηση σε μη premium κατασκευαστή και ζωηρό και πολύ πολύ όμορφο.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Και σπάνιο αλλά με εύκολη συντήρηση σε μη premium κατασκευαστή και ζωηρό και πολύ πολύ όμορφο.
'Αξιο απορίας πάντως οτι ενώ το RCZ κυκλοφορεί εδώ και καιρό δεν έχω δει ούτε ένα... λέτε να το φάει η μαρμαγκα;
-
Ο χρήστης digitalnomad έγραψε:
Για την GT βλέπω δεν υπήρξαν γνώμες αν και άπειροι οι alfisti εκεί έξω...Να το εκλάβω σαν ένα σιωπηρό όχι δεδομένης της ηλικίας/τεχνολογίας/ενδεχόμενης αναξιοπιστίας του αμαξιού? Πάντως παιδιά για Brera δεν ψήθηκα ποτέ αν και φίλος της Alfa.Oσον αφορα την GT η αληθεια ειναι οτι κυκλοφορει πολυ καιρο. αλλα κατα τη γνωμη μου παραμενει ενα απο τα ομορφα κουπε στο δρομο με πολυ καλη οδικη συμπεριφορα. στο site της alfa θα δεις οτι πουλανε οσες εχουν μεινει με 15.000
η brera ειναι ανωτερη τεχνολογικα και παλι σε παρα πολυ καλες τιμες.. απο κει και περα ειναι καθαρα θεμα γουστου
εγω περα απο αυτες τις δυο αλφα θα σου προτεινα και τo καινουριο peugeot rcz -
Mini Countryman FWD 1.6 Cooper S 184 hp 30750 euros
Προτάσεις για αγορά αυτοκινήτου