-
Επειδή κατά πάσα πιθανότητα θα πάω αυθημερόν, αν υπάρχει κάποιος φίλος από Αττική που θέλει να έρθει με το twingo, είναι ευπρόσδεκτος.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
η συμμετοχή μου θα καθοριστεί από τον προϋπολογισμό του Απριλίου
Σε κατέστρεψαν οι εμμονές σου για την τελειότητα
Δημήτρη ακόμα κι αυτό δεν είναι στα άμεσα πλάνα
-
Εχω χώρο για 2-3 άτομα.
Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
Απλώς διευκρινίζω ότι παρ ότι καπνιστής, δεν καπνίζω στο αυτοκίνητο, αλλά κάνω ικανοποιητικές στασεις γιά την πρόσληψη της αναγκαίας νικοτίνης.
Από μουσική, το αυτοκίνητο δέχεται να ακούει παλιά Ιταλικά, Λάτιν, τάνγκος, rock n' roll κλπ. Αρνείται δε Μέταλ, ραπ, RnB και λοιπά ηχητικά ακούσματα.
Α! Και παρ ότι είμαι κατά των διοδίων, εν τούτοις πληρώνω διόδια! -
ταιριάζουμε (εκτός απ'το τσιγάρο )
αλήθεια πόσο κυμαίνονται τα ξενοδοχεία εκεί τη βραδιά ;
-
3 Απριλιου θα ειμαι και εγω Αθηνα αλλα στο λιμανι του Πειραια(θα επιβιβαστουμε για 5ημερη ).Ελατε κομβοϊ.
-
E αυτοί θα είναι Βόλο/Πήλιο
-
...και όχι για πενθήμερη ...
-
Κυριοι εξ Αθηνων, να συναντηθουμε την Κυριακη κατα τις 6 στην πλατεια συνταγματος για καφεδακι και τα διαδικαστικα της πορειας προς το Βολο??
edit και να γνωριστουμε οσοι δεν εχουμε συναντηθει ακομα φυσικα!!
-
Ποτε ειναι η συνατηση τελικα..? Αν καταλαβα καλα στο Πηλιο..?
-
Τα έως τώρα 'κλειδωμένα' ... νομίζω!
**Συνάντηση στο Βόλο την Κυριακή 3 Απριλίου 2011, περί την 11:00-11:15 **
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Το προτεινόμενο σημείο συνάντησης στο Βόλο είναι αυτό
Όπως φαίνεται και στον χάρτι, η Λ. Αθηνών κάνει ένα άνοιγμα εκεί και υπάρχει ένα δρομάκι δίπλα, όπου παρκάρουν κάποιοι και έχει μηδενική κίνηση. Ουσιαστικά δεν εξυπηρετεί κάτι αυτός ο δρόμος γιατί σε λίγα μέτρα ενώνεται πάλι με τον κεντρικό. -
Και για όσους δεν έχουν/έχουμε συνειδητοποιήσει πότε είναι 3 Απριλίου, είναι την άλλη Κυριακή, ή αλλιώς σε 9 ημέρες από τώρα
-
Το ραντεβού για τους Θεσσαλονικείς είναι στις 7πμ στην Παλιά Αγνό
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Κυριοι εξ Αθηνων, να συναντηθουμε την Κυριακη κατα τις 6 στην πλατεια συνταγματος για καφεδακι και τα διαδικαστικα της πορειας προς το Βολο??edit και να γνωριστουμε οσοι δεν εχουμε συναντηθει ακομα φυσικα!!
Κι όχι μόνο.Όσοι ανεβαίνεται αυθημερόν μπορούμε να βρεθούμε κάπου(στα διόδια των Αφιδνών ας πούμε) και να συνταξιδέψουμε μέχρι το Βόλο
Στέλνεται πμ αν θέλετε -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Και για όσους δεν έχουν/έχουμε συνειδητοποιήσει πότε είναι 3 Απριλίου, είναι την άλλη Κυριακή, ή αλλιώς σε 9 ημέρες από τώρα........ ........ .......... ....... Αν και θα έρθω μόνος
-
Γιατι μονος??
-
Ούτε εγω παιρνω την συζυγο... δεν πιστευω να ανέβω και να σας βρώ όλους ζευγαρωμένους;
Αν είναι πειτε το, να κανονίσω διαφορετικά. -
να φερω μοντελα???
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Γιατι μονος??Η σύζυγος ανέλαβε χρέη νοσοκόμας, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας της μητέρας μου, εδώ και 20 ημέρες ...
Με τη συνάντηση ασχολούμαι ακόμα και θα έρθω, μόνο και μόνο για να 'ξεχαστώ' λίγες ώρες ! -
Περαστικα για την μητερα σου dbekos
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
να φερω μοντελα???Αυτό είναι άλλο!
Ρωταω για τα νόμιμα!
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF για espresso και κοψίδια