-
ΧΑΙ 7964
-
Το απογευμα ειδα ενα ΡΜΤ 7406 σε ολοκαινουργιο Fr ή Cupra
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Φουλ κοκκινα γραμματα και εγω λεω επαγγελματικα.. Βαρεσε το κρυολογημα στο κεφαλι
Αμα δω τιποτα θα αναφερω
Περαστικά! Περιμένουμε αναφορά.
EEE-4100
με μόνο δύο μήνες καθυστέρηση...παρά δύο μέρες! Εντωμεταξύ όταν το έγραφες ανανέωνα το πρώτο ποστ ως προς τις κόκκινες κι έλεγα να το γράψω,
να μην το γράψω... Έχει πλάκα πάντως πώς συμπληρώνεται το παζλ με τις κόκκινες, δε σας κρύβω πως είναι από τα
ελάχιστα πράγματα για τα οποία υπερηφανεύομαι, ιδίως όταν ξέρω από πρώτο χέρι πως τέτοια λίστα δεν υπάρχει ούτε
στο υπουργείο (όχι βέβαια πως τους είναι δύσκολο να τη φτιάξουν...).Κακά τα ψέμματα στο υπουργείο δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Πιο ενημερωμένοι είμαστε εμείς παρά αυτοί. 2-3 από μας να είμασταν μέσα θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα. Τουλάχιστον εμείς το αγαπάμε αυτό το χόμπι, ενώ εκείνοι αγγαρία το κάνουν. Τεσπα, όπως και να έχει η δουλειά ειδικά με τις κόκκινες που κάνεις είναι πολύ καλή και σίγουρα ξέρουμε πράγματα πλέον που δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα φτάναμε στο σημείο να τα γνωρίζουμε. Και ελπίζω εν καιρώ να μάθουμε και για άλλα. Keep walking
-
ΡΟΤ-9647 σε mini cooperS.
Νωρίτερα το πρωί είδα και ένα ΡΟΤ-9614
Το παράδοξο είναι ότι και τα δυο τα είδα στον τόπο εργασίας και είχα να δω κάτι εκει εδώ και παρά πολλούς μήνες... -
HKY 3680 opel corsa & HKY 5174 scirocco
-
ΝΙΡ-7204 χάρτινο σε επαγγελματικό VW Caddy TSI.
-
HAM-5515 την ώρα της παράδοσης. Λίγο μετά ΗΑΜ-5508 έτοιμο να παραδοθεί και αυτό.
-
Τέλη Απριλίου 2010... ΗΑΝ-271* και ΗΑΜ-500*
Τέλη Μαρτίου 2011... ΗΑΝ-351* και ΗΑΜ-550*
Επομένως, εκτός συγκλονιστικής αύξησης ρυθμών ο κλάδος Αμαλιάδας θα φτάσει στο ΗΑΜ-6000 την άνοιξη του 2012 όταν ο
Πύργος θα δίνει περίπου ΗΑΝ-43**. Ο νέος κλάδος Αμαλιάδας θα πρέπει να παίξει από ΗΑΝ-6*** και μετά, πχ θα μου
φαινόταν λογικό να πάρει ΗΑΝ-8001/9999. -
IOH-300* ειδα χτες σε Lexus 200
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΝΙΡ-7204 χάρτινο σε επαγγελματικό VW Caddy TSI.Παιδιά μου δώσανε (Θεσσαλονίκη) πινακίδες ΝΗΧ (από ότι είδα όχι μόνον σε εμένα) και μου είπαν ότι το μηχανολογικό Ανατολικής Θεσσαλονίκης δίνει ΝΗΧ. Καλά μου τα είπανε;
-
Αμέ μια χαρά είναι. Αν μας δώσεις και τους αριθμούς της πινακίδας θα είναι ακόμα καλύτερα αν μπορείς. Θα βοηθήσεις και στην συνέχεια των παρατηρήσεων των πινακίδων. Τα ΝΗΧ όντως τα δίνουν στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (για την ακρίβεια από Θέρμη). Να ρισκάρω και τους αριθμούς που σου δώσανε? λογικά 22.. ίσως και 23.. το πολύ? thnks προκαταβολικά
-
Ο χρήστης ggeo έγραψε:
Παιδιά μου δώσανε (Θεσσαλονίκη) πινακίδες ΝΗΧ (από ότι είδα όχι μόνον σε εμένα) και μου είπαν ότι το μηχανολογικό Ανατολικής Θεσσαλονίκης δίνει ΝΗΧ. Καλά μου τα είπανε;
Σωστά σου δώσανε η Ανατολική δίνει ΝΗΧ και η Δυτική ΝΙΡ, πες μας όμως και τους αριθμους που σου δώσανε!!!
Υ.Γ. Τρίτη ημέρα χωρίς παρατήρηση ... μου τις φυλάει για αύριο φαίνεται σε μίνι tour στην Δυτ.Μακεδονία!!! -
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Αμέ μια χαρά είναι. Αν μας δώσεις και τους αριθμούς της πινακίδας θα είναι ακόμα καλύτερα αν μπορείς. Θα βοηθήσεις και στην συνέχεια των παρατηρήσεων των πινακίδων. Τα ΝΗΧ όντως τα δίνουν στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (για την ακρίβεια από Θέρμη). Να ρισκάρω και τους αριθμούς που σου δώσανε? λογικά 22.. ίσως και 23.. το πολύ? thnks προκαταβολικά22.. θα πάρει ... τα 23.. πάνε στα επαγγελματικά ... λες να πήγαν στα 24..???
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Παιδιά μου δώσανε (Θεσσαλονίκη) πινακίδες ΝΗΧ (από ότι είδα όχι μόνον σε εμένα) και μου είπαν ότι το μηχανολογικό Ανατολικής Θεσσαλονίκης δίνει ΝΗΧ. Καλά μου τα είπανε;
Σωστά σου δώσανε η Ανατολική δίνει ΝΗΧ και η Δυτική ΝΙΡ, πες μας όμως και τους αριθμους που σου δώσανε!!!
Υ.Γ. Τρίτη ημέρα χωρίς παρατήρηση ... μου τις φυλάει για αύριο φαίνεται σε μίνι tour στην Δυτ.Μακεδονία!!!ΝΗΧ 2241 τη Δευτέρα. Συγνώμη που γίνομαι αδιάκριτος αλλά για ποιο λόγο παρατηρείτε τους αριθμούς πινακίδων; Σαν παιχνίδι - χόμπυ;
-
Επίσκεψη στο Μηχανολογικό σήμερα το πρωί. Πήγα στον αρμόδιο υπάλληλο και ρώτησα
'Σας παρακαλώ μπορείτε ναμ ου πείτε το μεγαλύτερο νούμερο που θα βγεί σήμερα απο εδω μέσα?'Αυτός μάλλον σάστισε, άνοιξε το βιβλίο του και απάντησε
'Τί θα έλεγες για ένα ΗΚΥ 3712? 'Πωπω ρε σείς σερνόμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης ggeo έγραψε:
Υ.Γ. Τρίτη ημέρα χωρίς παρατήρηση ... μου τις φυλάει για αύριο φαίνεται σε μίνι tour στην Δυτ.Μακεδονία!!!ΝΗΧ 2241 τη Δευτέρα. Συγνώμη που γίνομαι αδιάκριτος αλλά για ποιο λόγο παρατηρείτε τους αριθμούς πινακίδων; Σαν παιχνίδι - χόμπυ;
Χόμπι και μπορείς να το πεις και παιχνίδι. Εγώ θα το έλεγα κόλλημα (προσωπική γνώμη βέβαια) μια που στον δρόμο δεν κάνω τπτ άλλο απ' το να κοιτάω πινακίδες (και φυσικά και τον δρόμο εννοείται). Αυτό βέβαια συμφέρει την κοπέλα μου μια που αντί να κοιτάω γυναίκες κοιτάω πινακίδες οπότε την συμφέρει . Σε ευχαριστούμε για την πινακίδα να 'σαι καλα
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Χόμπι και μπορείς να το πεις και παιχνίδι. Εγώ θα το έλεγα κόλλημα (προσωπική γνώμη βέβαια) μια που στον δρόμο δεν κάνω τπτ άλλο απ' το να κοιτάω πινακίδες (και φυσικά και τον δρόμο εννοείται). Αυτό βέβαια συμφέρει την κοπέλα μου μια που αντί να κοιτάω γυναίκες κοιτάω πινακίδες οπότε την συμφέρει . Σε ευχαριστούμε για την πινακίδα να 'σαι καλα
Άσε εγώ είμαι πιο άρρωστος βάζω την μηχανή στον αυτόματο πιλότο ... πάει μόνη της ... κι εγώ ΠΑΡΑΤΗΡΩ!!!
-
Είναι σοβαρό γιατρέ?
-
ΕΒΜ 2625 σε ενα παλιο αυτοκινητο
και ΑΗΜ 7003 σε Grande Punto ολοκαινουργιο -
KNP 9248
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011