-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Η κοπελα μου δεν μπορει να αποφασισει.
Το ειδε σε κιτρινο απο κοντα και της αρεσε, αλλα της αρεσει και σε μαυρο με ασπρη οροφη.
Τωρα εγω ειμαι της αποψης οτι το κιτρινο θα αρεσει σε καμια φιλη της κλπ κλπ (στο στυλ: ααα τι γλυκο, τι καλοοοοο), αλλα αφου αποφασισε να παρει το THP γνωμη μου ειναι οτι καποιο πιο σκουροχρωμο αντιπροσωπευει πιο πολυ τον GT χαρακτηρα του αυτοκινητου...
Και μου ζητησε να ρωτησω εδω και για αλλες αποψεις!και τα 2 ωραία είναι.
-
THP? Γκαζιάρα βγήκε η κοπέλα σου...
-
Μαθαινει!
-
Μαθαινει!Τωρα που θα σε παταει να σε δω..
-
Γκουχ γκουχ Δεν τα συζηταμε γκουχ γκουχ αυτα τωρα! γκουχ....
-
Κιτρινο με μαυρη οροφη γινεται?
ή μπορντω με μαυρο
Αυτα θα επαιρνα εγω!! -
Μπορντω με μαυρο δεν ξερω.
Μαυρο με μπορντω γινεται και μαλλον προς τα εκει παει.
Θα ξερω σε λιγη ωρα. Τωρα μαλλον γινεται η παραγγελια... -
Θα ξερω σε λιγη ωρα. Τωρα μαλλον γινεται η παραγγελια...Δεν σε πήρε καν μαζί της; Να υποθέσω ότι τα πιάτα τα πλένεις εσύ;
Πλακίτσα κάνω. Καλά κάνεις αν τα πλένεις, κι εγώ τα πλένω. Πρέπει να τις προσέχουμε και να τις ξεκουράζουμε!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα ξερω σε λιγη ωρα. Τωρα μαλλον γινεται η παραγγελια...Δεν σε πήρε καν μαζί της; Να υποθέσω ότι τα πιάτα τα πλένεις εσύ;
Πλακίτσα κάνω. Καλά κάνεις αν τα πλένεις, κι εγώ τα πλένω. Πρέπει να τις προσέχουμε και να τις ξεκουράζουμε!
παντοφλίτσα παίζει...;
-
Εγω δεν εχω λογο σε αυτο το αμαξι!
Εξ ολοκληρου δικο της ειναι...Τωρα οταν της ειπε η μητερα μου να μην πολυελπιζει οτι θα το οδηγει οσες φορες ειναι εδω, αλλο θεμα...
-
Θα ξερω σε λιγη ωρα. Τωρα μαλλον γινεται η παραγγελια...Γινεται και μπορντω με μαυρο. Μπες στο configurator της citroen, θα το δεις.
Το μαυρο με μπορντω βεβαια ειναι ακομα πιο ομορφο, και δειχνει πιο 'κακο'...
Να της πεις μονο, αφου παραλαβει με το καλο, αρκετη προσοχη γενικα αφου το στρωσει,
σε τυχον φρενα απο υψηλες ταχυτητες (ανω των 160km/h... ), γιατι η ουρα ειναι λιγο νευρικη...http://www.youtube.com/watch?v=9EakzpnI ... re=related
(δες απο το 4:15 και μετα για αυτη την παρατηρηση...) -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
παντοφλίτσα παίζει...;
Όχι βέβαια! Τα πατσίζουμε αλλιώς...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Θα ξερω σε λιγη ωρα. Τωρα μαλλον γινεται η παραγγελια...Γινεται και μπορντω με μαυρο. Μπες στο configurator της citroen, θα το δεις.
Το μαυρο με μπορντω βεβαια ειναι ακομα πιο ομορφο, και δειχνει πιο 'κακο'...
Να της πεις μονο, αφου παραλαβει με το καλο, αρκετη προσοχη γενικα αφου το στρωσει,
σε τυχον φρενα απο υψηλες ταχυτητες (ανω των 160km/h... ), γιατι η ουρα ειναι λιγο νευρικη...http://www.youtube.com/watch?v=9EakzpnI ... re=related
(δες απο το 4:15 και μετα για αυτη την παρατηρηση...)Εγω της ειπα οτι μαυρο με κατι θα ειναι πιο αγριο ετσι κι αλλιως, αντι για το κιτρινο που της αρεσε επισης,
το οποιο βεβαια ειναι αρκετα ομορφο.Το εχω δει το βιντεο Γρηγορη!
Ευχαριστω για την σημειωση παντως.
Βεβαια, δεν ξερω ποσες φορες η ιδια θα το παει με 160 km/h, αλλα ενταξει...
Στο C4 THP εμαθε οτι τελικα της αρεσει η 'αδρανεια', αρα δεν νομιζω να την συγκινουν τοσο
τα πολλα χλμ, οσο να μαζευει χλμ χαμηλα! -
Εχουμε νεα, απλα τα εγραψα στο τοπικο της Citroen!
-
-
Οχι παναϊα'μ'
-
the christ and the apostle
-
Παιδια το εχει κανεις τελικα?αποψεις οδηγικες?μηχανικες?επειδη ενδιαφερομαι για αγορα και δεν εχω δει και πολλα να κυκλοφορουν....
-
Αποφασισε που θα ρωτησεις και μην ρωτας το ιδιο πραγμα σε 1000 σημεια. Σου απανταω στο Citroen Forum που εχεις δωσει λιγες παραπανω πληροφοριες.
-
Αποφασισε που θα ρωτησεις και μην ρωτας το ιδιο πραγμα σε 1000 σημεια. Σου απανταω στο Citroen Forum που εχεις δωσει λιγες παραπανω πληροφοριες.Συγγνώμη
Citroen DS3