-
Το αποτελεσμα ειναι
Αν θες πες μας πως εγινε η ολη διαδικασια
-

Ενα custom μινακι στο πνευμα που θελω να κανω το δικο μου, αλλα σε πιο μικρη κλιμακα.
-
Xθές μου χάρισαν μια κούτα με μινιατούρες που κάπου είχαν ξεχαστεί από μιά μετακόμιση . Ήταν όλα συσκευασμένα σε μαλακό χαρτί και όταν τα ξετύλιξα είδα ότι μερικές ήταν αρκετά ενδιαφέρουσες .

-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Το αποτελεσμα ειναιΑν θες πες μας πως εγινε η ολη διαδικασια
Λοιπόν στο 504 τα φώτα τα έβαλα πέρυσι μετά από 3 ώρες τα κατάφερα είχα βάλει και μέσα στην μηχανή αλλά το έβγαλα επειδή επρεπε να είναι το καπο ανοιχτό έτσι άφησα μόνο τα δυο κόκκινα στα φανάρια και ένα πράσινο στο πάτωμα από τα πίσω καθίσματα αργότερα πήρα όλες τις μινιατουρες που ήταν από εδώ και από εκεί και τις έβαλα στο ράφι! Όμως δεν μου άρεσε που είχε μόνο το 504 φως έτσι συνδεσα και ένα μπλε στο υπόλοιπο κύκλωμα που το κολησα στον τοίχο και φωτίζει την alfa Romeo Kai thn jaguar και ένα μπλε ακόμη που το έβαλα κάτω από την alfa Romeo να φωτίζει το 304 ( ευχαριστώ πολύ τον Στέλιο που μου το πήρε από το eBay) το 404 το fiat 500 και την ds! Μιας και μιλάμε για λαμπάκια έχω πάρε ένα φανάρι από το 304 μόνο το κρυσταλο και έχω βάλει φωτακια πορείας και με διακοπτακια τα φλας που είναι από λεντ και αυτά και η όπισθεν!
-
-
Ωραία είναι, αλλά το playmobil έχει ελλείψεις
-
Είναι παμπάλαιο,γι'αυτό,από τη δεκαετία του '80.
-
Έχω και εγω ένα ίδιο από τότε, πρέπει να κάνω ανασκαφές στην αποθήκη για να το βρω
-
Αυτό το είχαμε πάρει στον μικρό μου αδερφό και του έκανε μετατροπές κάθε τόσο.
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Ωραία είναι, αλλά το playmobil έχει ελλείψειςέπρεπε κάτι να βρω για να βάλω και όροφο για να χωρέσουν όλα! -
-
οκ μοερδευτηκα επειδή και εγώ χρησιμοποίησα κάτι από playmobil! Συγνώμη!
-
διακρινω μια προτιμηση στα γαλλικα εδω μεσα η ειναι η ιδεα μου?
απο περιεργεια ρωταω -
Δεν είναι ιδέα σου. Μας έχουν φάει τα βατράχια...
-
Για να αλλάξουμε λίγο από τα γαλλικά. Σε κλίμακα 1/18 πάντα

-
Αυτό που έιναι του '84 θεωρείται κλασικό;

-
Για μένα τουλάχιστον, ΝΑΙ!
-
-
Ο χρήστης kondorgr έγραψε:
διακρινω μια προτιμηση στα γαλλικα εδω μεσα η ειναι η ιδεα μου?
απο περιεργεια ρωταωορίστε τι είπατε.
-
Ιδεα σου ειναι
Μινιατουρες Κλασσικων Αυτοκινητων