-
Ποια παρτίδα είναι το αμάξι; Σχετικά πρόσφατο ή κανένα που είχε ξεμείνει από τις πρώτες; Εμένα μου φαίνεται ότι είναι η κλασική περίπτωση του άξονα και πάνε να την σκαπουλάρουν. Δεν πατάνε καλά τα πλαστικά; Τι σημαίνει αυτό; Στα άλλα πως πατάνε καλά; Αλήθεια σε ποια αντιπροσωπεία δουλεύει αυτός ο 'μάστορας' για να έχουμε υπόψη μας. Πες έστω περιοχή.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Απ ότι μου είπαν δεν είναι ο άξονας...μάλιστα ο
μάστορας το πήγε σε ένα χωματόδρομο με έντονες λακούβες **όπου το ξεκατίνιασε στην κυριολεξία **και όντως μετά απ αυτό σταμάτησε και μου είπε ότι ο τριγμός υπήρχε γιατί δεν είχαν πατήσει καλά τα πλαστικά...Μετά από λίγο καιρό ξαναεμφανίστηκε.
Ο τριγμός ακούγεται από αριστερά..Καλά, αν μου το είχε κάνει, θα τον έβγαζα από το αυτοκίνητο επί τόπου.
Δεν μας λες και ποιός είναι αυτός ο 'μάστορας';
Καλά μην στεναχωριέσαι μήπως και δεν τον βρεις. Υπάρχουν πολλοί ανάλογων προσόντων 'μαστόροι'...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Απ ότι μου είπαν δεν είναι ο άξονας...μάλιστα ο
μάστορας το πήγε σε ένα χωματόδρομο με έντονες λακούβες **όπου το ξεκατίνιασε στην κυριολεξία **και όντως μετά απ αυτό σταμάτησε και μου είπε ότι ο τριγμός υπήρχε γιατί δεν είχαν πατήσει καλά τα πλαστικά...Μετά από λίγο καιρό ξαναεμφανίστηκε.
Ο τριγμός ακούγεται από αριστερά..Καλά, αν μου το είχε κάνει, θα τον έβγαζα από το αυτοκίνητο επί τόπου.
Δεν μας λες και ποιός είναι αυτός ο 'μάστορας';
Καλά μην στεναχωριέσαι μήπως και δεν τον βρεις. Υπάρχουν πολλοί ανάλογων προσόντων 'μαστόροι'...
Όπως σε όλες τις δουλειές, αλλά δεν πάει έτσι.
-
Ο tce ποτε εγινε tce 140? Το πηρε η αντιπροσωπεια απο το Auto Tsikno Pempti?
-
Ελα ντε... το είχα σχολιάσει κι εγώ. Ενα παλικάρι στο renault club μέτρησε σε dyno maha τον tce 130 και βγάζει 140 στον στρόφαλο. Στον τροχό πάντως δεν πάνε τόσα...
-
χαχαχα...τι χαζοι που ειναι οι Ελληναρες...Πηραν ολη τη φημολογια απ τα περιοδικα που ελεγαν οτι εχει 140 ιππους και το βαλανε εκδοση tce 140! xaxaxaxaxa
και πας κοιτας στο γαλλικο site και εχει tce 130!
-
Να ευχηθούμε να είναι μούφα η ονομασία, γιατί αυτοί μέσα στον πανικό τους για να χτυπήσουν τους TSi τους έχω ικανούς να αρχίσουν να πουσάρουν τον TCe με ...αδιευκρίνιστα αποτελέσματα
-
πάντως και στο 'autotriti.gr', τον tce τον έχουν δυναμομετρήσει να αποδίδει 141 ίππους και 209 Nm ροπή(αντί 190). Κατά πόσο αυτά ισχύουν δεν είμαι ειδικός να ξέρω.
http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... /37987.asp -
Ο χρήστης dimitrfilop έγραψε:
πάντως και στο 'autotriti.gr', τον tce τον έχουν δυναμομετρήσει να αποδίδει 141 ίππους και 209 Nm ροπή(αντί 190). Κατά πόσο αυτά ισχύουν δεν είμαι ειδικός να ξέρω.
http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... /37987.aspΤο γνωστό Auto Triti???
-
ναι. Το θεωρείς αναξιόπιστο?
-
Πιο αξιόπιστο το Madame Figaro σε αυτοκινητιστικά θέματα...
-
και ποιό είναι κατά τη γνώμη σου αξιόπιστο?
-
Υπάρχει ανάλογη συζήτηση στο Περί Αυτοκίνησης.
-
Παίζει το σενάριο να έχουν σπρώξει στον 'ειδικό τύπο' κάποιο megane με πρόγραμμα-μαμά για ανεβασμένες επιδόσεις (για να πάρει καλές μετρήσεις) και στη συνέχεια τα εμπορικά να πουλιούνται με πιο συντηρητική χαρτογράφηση;
-
Είχε ανεβάσει στο φόρουμ του GRC δυναμομέτρηση ένα μέλος, που είχε γίνει στην Ιταλία, όπου Coupe TCe 130 με φιλτράκι BMC και αλλαγμένη εξάτμιση + καταλύτη, είχε βγάλει 144 PS.
-
Ρε παιδια αν ειναι δυνατον, τι σχεση εχει μια δυναμομετρηση ενος περιοδικου, με μια δυναμομετρηση ενος τυπου στην Ιταλια, ενος στο Χαλανδρι και ενος στη Καλαματα με την επισημη θεση του εργοστασιου και της αντιπροσωπειας;;;;;
-
Κλασσικό παράδειγμα αποτελεί η Φορντ, όπου οι πωλητές λένε στους υποψήφιους αγοραστές ότι τα 1600ρια φόκους έβγαζαν 125-126 άλογα, καθότι υπήρξαν δυναμομετρήσεις όπου τα αυτοκίνητα πράγματι βγάζαν τόσα άλογα. Βεβαίως, δεν αναγραφόταν κάπου σε έντυπη μορφή, αλλά κι οι πωλητές ακολουθούσαν κάποια γραμμή...
-
Ο πωλητης συνηθως λεει οτιδηποτε προκειμενου να πεισει τον υποψηφιο πελατη...Αλλα το να λεει η επισημη αντιπροσωπεια στην Ελλαδα οτι tce140 επειδη το γραψε ενα περιοδικο πχ ενω το εργοστασιο ανακοινωνει tce130 τοτε για μενα ειναι απλα τραγικο...
-
Προφανώς τυπογραφικό...
-
Όχι υπάρχει πωλητής που μου το έχει πει προσωπικά και μάλιστα μου τόνισε ότι έχει γίνει από το Autoτριτη
Renault Megane III