-
Μου έβγαλε ένδειξη για service για αλλαγή λαδιών σε 9500 χλμ. ή σε 30 ημέρες. Εγώ ποιο από τα 2 να κάνω? ΄
Εχω αυτή τη στιγμή 19.000 χλμ. -
Στις 15.000χλμ άλλαξες λάδια?
-
Ο χρήστης dimigoul έγραψε:
Μου έβγαλε ένδειξη για service για αλλαγή λαδιών σε 9500 χλμ. ή σε 30 ημέρες. Εγώ ποιο από τα 2 να κάνω? ΄
Εχω αυτή τη στιγμή 19.000 χλμ.Πιθανόν να πέρασε περίπου ένας χρόνος από την τελευταία αλλαγή οπότε το δεύτερο. (σε 30 ημέρες)
-
Ο χρήστης GPAIGIO έγραψε:
Εγω ειχα ρωτησει στην delta car κ μου ειχαν πει για το CRUISE CONTROL περιπου 230€ (εχω τιμονι με τα χειρηστηρια πανω αρα μου ειπαν δεν χρειαζεται τιποτα αλλο) ομως αξιζει τον κοπο? δλδ τι παραπανω θα κανει το cruise control που δεν μπορει να κανει το ποδι στο πενταλ!!Και εγώ τα ίδια έλεγα μέχρι που τον Νοέμβρη στην Γερμανία, νοίκιασα μια BMW 118d. Το cruise ήταν όλα τα λεφτά στους γερμανικούς αυτοκινητόδρομους. Και είπα επί τη ευκαιρία να το βάλω γιατί ποτέ δεν ξέρεις…
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Εχω αυτή τη στιγμή 19.000 χλμ.Πιθανόν να πέρασε περίπου ένας χρόνος από την τελευταία αλλαγή οπότε το δεύτερο. (σε 30 ημέρες)
Λάδια άλλαξα στις 15.000 χλμ. Τωρα που κλεινει 1 χρονο τι θα μου κανουν? Θα μου αλλάξουν πάλι λάδια? Θα μου κανουν σερβις? Τι κοστος να υπολογιζω?
-
Λάδια άλλαξα στις 15.000 χλμ. Τωρα που κλεινει 1 χρονο τι θα μου κανουν? Θα μου αλλάξουν πάλι λάδια? Θα μου κανουν σερβις? Τι κοστος να υπολογιζω?
Αλλαγή λαδιών κάθε 15.000χλμ Ή κάθε 1 χρόνο!! Ότι προκύψει πρώτα...ρίχνουμε και ματιά στο manual...τόσα λεφτά έχεις δώσει!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αλλαγή λαδιών κάθε 15.000χλμ Ή κάθε 1 χρόνο!! Ότι προκύψει πρώτα...ρίχνουμε και ματιά στο manual...τόσα λεφτά έχεις δώσει!
Εγώ είχα αλλάξει λάδια στις 6000 χλμ.
Όταν έκλεισαν χρόνο τα λάδια (είχα 17000 χλμ), πήγα για αλλαγή και μου είπαν να περιμένω να συμπληρώσω τα χλμ.... και με έδιωξαν.... -
Καλα ρε παιδια .... δε βαριεστε να συζητατε για τα λαδια ???
Δε λεμε κατι αλλο πιο επικοδομητικο πχ .....
Να οργανωναμε καμμια συναντηση Q5 σε πανελληνια βαση μηπως και γνωριζομασταν απο κοντα ??
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Καλα ρε παιδια .... δε βαριεστε να συζητατε για τα λαδια ???Δε λεμε κατι αλλο πιο επικοδομητικο πχ .....
Να οργανωναμε καμμια συναντηση Q5 σε πανελληνια βαση μηπως και γνωριζομασταν απο κοντα ??
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα ανταλλάξουμε απόψεις και για τα λάδια....
-
Ο χρήστης skek έγραψε:
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα ανταλλάξουμε απόψεις και για τα λάδια....
....Πάρα ταύτα...συμφωνω στο να γίνει μια συνάντηση κατόχων Q5
-
....Πάρα ταύτα...συμφωνω στο να γίνει μια συνάντηση κατόχων Q5
Λοιπόν προτείνω να μοιραστούμε τις αποστάσεις και να βρεθούμε στα Ιωάννινα...
dimigoul συμφωνείς;;;
-
Ο χρήστης skek έγραψε:
Όταν έκλεισαν χρόνο τα λάδια (είχα 17000 χλμ), πήγα για αλλαγή και μου είπαν να περιμένω να συμπληρώσω τα χλμ.... και με έδιωξαν....Εγώ απλά είπα τι γράφει το μανουάλι...από κει και πέρα έκαστος κάνει του κεφαλιού του! Με την καλή έννοια!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Όταν έκλεισαν χρόνο τα λάδια (είχα 17000 χλμ), πήγα για αλλαγή και μου είπαν να περιμένω να συμπληρώσω τα χλμ.... και με έδιωξαν....Εγώ απλά είπα τι γράφει το μανουάλι...από κει και πέρα έκαστος κάνει του κεφαλιού του! Με την καλή έννοια!
Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα, γι'αυτό πήγα κι εγώ να τα αλλάξω στην αντιπροσωπεία.
Απλά επέμειναν και ετσι το καθυστέρησα ένα μήνα και πάλι τα άλλαξα νωρίτερα στις 19000 χλμ.
Δηλαδή μετά από 13 μήνες και 13000 χλμ.
Η επόμενη αλλάγή θα γίνει στις 30000χλμ, δηλ τα λάδια θα έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο περίπου 11000χλμ.
Πληροφοριακά, εργασία αλλαγής λαδιών+φίλτρο κόστισε 40€, όταν πέρυσι σε άλλη αντιπροσωπεία είχα πληρώσει για την ίδια εργασία+φίλτρο 60€. Πάντα με τα λάδια δικά μου, για να ξέρουμε τι βάζουμε...
Επίσης ο δείκτης ελέγχου στάθμης λαδιού μου κόστισε 17€.
Το service των 30.000χλμ, αν θυμάμαι καλά μου είπαν ότι θα κοστίσει λιγότερο από 300€, αλλά δεν θυμάμαι αν η τιμή είναι με την έκπτωση ή χωρίς. -
Καλα ρε παιδια .... δε βαριεστε να συζητατε για τα λαδια ???Δε λεμε κατι αλλο πιο επικοδομητικο πχ .....
Εν audi αδελφέ Ελευθέριε, ούτε στο μυαλό μου να ήσουνα!!!!
Το σκεφτόμουνα και εγώ να το προτείνω και έλεγα κάτι προς Λίμνη Πλαστήρα για να είμαστε κάπου στη μέση. Βέβαια έχουμε και τους νησιώτες που δεν ξέρω τι θα τους βόλευε εάν τα παιδιά μπορούσαν να έρθουν. Εάν μπορούν πρέπει μάλλον να έχουν το πρώτο λόγο στον καθορισμό της τοποθεσίας. -
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
Καλα ρε παιδια .... δε βαριεστε να συζητατε για τα λαδια ???
Δε λεμε κατι αλλο πιο επικοδομητικο πχ .....
Εν audi αδελφέ Ελευθέριε, ούτε στο μυαλό μου να ήσουνα!!!!
Το σκεφτόμουνα και εγώ να το προτείνω και έλεγα κάτι προς Λίμνη Πλαστήρα για να είμαστε κάπου στη μέση. Βέβαια έχουμε και τους νησιώτες που δεν ξέρω τι θα τους βόλευε εάν τα παιδιά μπορούσαν να έρθουν. Εάν μπορούν πρέπει μάλλον να έχουν το πρώτο λόγο στον καθορισμό της τοποθεσίας.Ιωάννινα είπαμε....
Παιδιά για σας το κάνω... εγώ από Χανιά θα έρθω...
Αλλά αντέ να κάνω την θυσία και να έρθω να σας βρω λίμνη Πλαστήρα!!!
-
Ο χρήστης skek έγραψε:
Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα, γι'αυτό πήγα κι εγώ να τα αλλάξω στην αντιπροσωπεία.
Απλά επέμειναν και ετσι το καθυστέρησα ένα μήνα και πάλι τα άλλαξα νωρίτερα στις 19000 χλμ.
Δηλαδή μετά από 13 μήνες και 13000 χλμ.
Η επόμενη αλλάγή θα γίνει στις 30000χλμ, δηλ τα λάδια θα έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο περίπου 11000χλμ.
Πληροφοριακά, εργασία αλλαγής λαδιών+φίλτρο κόστισε 40€, όταν πέρυσι σε άλλη αντιπροσωπεία είχα πληρώσει για την ίδια εργασία+φίλτρο 60€. Πάντα με τα λάδια δικά μου, για να ξέρουμε τι βάζουμε...
Επίσης ο δείκτης ελέγχου στάθμης λαδιού μου κόστισε 17€.
Το service των 30.000χλμ, αν θυμάμαι καλά μου είπαν ότι θα κοστίσει λιγότερο από 300€, αλλά δεν θυμάμαι αν η τιμή είναι με την έκπτωση ή χωρίς.Κάτω από 300€ μόνο αν δεν υπολογίζεις τα (δικά) σου λάδια. Α και αν δεις ένα sand beige με 18αρες αυτές τις μέρες στα Χανιά το δικό μας είναι...
-
Έχουν και οι....'πρωην' δικαίωμα συμμετοχής;
-
Αν συναντηθουμε καπου κ ερθει ο πατερας του Στεφανου μην αρχισετε ολοι να του κανετε παρατηρησεις για αυτα που γραφει ο κανακαρης του (καλυτερο το TIGUAN απο Q5 'ΕΣΤΩ Κ LIMITED')
-
Ο χρήστης GPAIGIO έγραψε:
Αν συναντηθουμε καπου κ ερθει ο πατερας του Στεφανου μην αρχισετε ολοι να του κανετε παρατηρησεις για αυτα που γραφει ο κανακαρης του (καλυτερο το TIGUAN απο Q5 'ΕΣΤΩ Κ LIMITED')Να τον αφήσετε ήσυχο το μπαμπάκα μου! Δεν θα μου τον προσηλυτίσετε εσείς γέρο άνθρωπο!!
-
Συμφωνώ!!!
Αλήθεια που θα μπορούσε να γίνει;
AUDI Q5