-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μονο εγω εχω την μαλακομαγνητη στις γυναικες δηλαδη? οτι ηλιθιο και παραξενο σε μενα εχει τυχει?
Aναδημοσιεύω από το faeenamalaka.blogspot.com
- Δεν υπάρχει 'μαλακομαγνήτης'. Αυτή η παπαριά ολκής επιστρατεύεται συνήθως από εγωκεντρικές καργιόλες που αρνούνται να κοιτάξουν την πραγματικότητα στα μάτια. 'Ρε γαμώτο, έχω κάνει 18 σχέσεις και δεν τα βρήκα με κανέναν απ' τους 18. Τι διάολο, μαλακομαγνήτη έχω;'. Εδώ θα αφήσω το λαό να σου απαντήσει με ένα από τα πιο σοφά ρητά του: 'Ή στραβός ειν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε'! Μάλλον ΕΣΥ είσαι ανίκανη να παραμείνεις συμπαθής σε κάποιον για πάνω από 2 βδομάδες. Ο μαλακομαγνήτης είναι ένα δημιούργημα της φαντασίας, όπως ο Άη Βασίλης ή ο Μωάμεθ, με αποκλειστικό σκοπό να πετάξει κάθε ίχνος ευθύνης από πάνω σου.
αυτο πηγαινε για τις γυναικες
-
-edit-
-
So?
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
'Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό φτάνει το 75%.
Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από... έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.'
Αυτό εξηγεί κάποιες περιπτώσεις κοριτσιών ετών 25-30 που γνωρίζω ότι έχουν να κάνουν σχέση καιρό...Δεν ξέρω πόσο βολεύει το μπάνιο, αλλά περί ορέξεως...
απο το ιδιο αρθρο που παρεθεσε ο drdino , παραθετω ακομα μια μεγαλη σοφια
- Δε θα μας φτάσεις ποτέ στη μαλακία. Όσο κι αν το παίζεις τζόβενο στις αγοροπαρέες σου, ότι και καλά βλέπεις τσόντες από μικρή και αυνανίζεσαι συχνά και άλλα τέτοια, δεν έχει να κάνει. Η μαλακία στον άντρα δεν είναι ούτε αστείο, ούτε κάτι γλυκούλι που κάνουμε για να περνάμε καλά. Είναι σκοτεινό και άρρωστο. Ένας εθισμός που καταλαμβάνει μεγάλο κομμάτι της ημέρας μας, τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην εκτέλεση. Η γυναίκα για να αυνανιστεί θέλει να είναι ζεστά και άνετα, με την ταινιούλα της, το παπλωματάκι της, το μπανάκι της και όλα τα ωραία. Όχι πως δεν απολαμβάνει και ο άντρας τα παραπάνω. Αλλά αν χρειαστεί, μπορεί να βαρέσει μαλακία πίσω από ένα σκουπιδοντενεκέ σε σκοτεινό σοκκάκι, χρησιμοποιώντας για υλικό το τελευταίο φωτορεπορτάζ του Έψιλον με εικόνες από νεκρά παιδιά στο Μπαγκλαντές. Εσύ μπορείς;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Που είναι όλες αυτές ρε παιδιά;Μόνο εγώ πέφτω στις πιασμένες;
Μάλλον οι πιασμένες δεν πήραν μέρος στην έρευνα. Από τις ελεύθερες λοιπόν έχουμε αυτά τα αποτελέσματα... δηλαδή ότι είναι ξινές και αμάμητες.
@Nozomi: Πόσο δίκιο έχεις...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
So?αλλο οι αντρες αλλο οι γυναικες
γενικα παντως συμφωνω οτι αυτο κολλαει και στους αντρες, αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις που ξερω οι περισσοτεροι δεν ξερουν πού να ψαξουν και δεν ειναι ετοιμοι να κανουν παραχωρησεις
σε καμια σχεση τα πραγματα δεν ειναι τελεια και δε γινεται να περνας παντα καλα
πρεπει παρα πολλες φορες να κανεις υποχωρησεις , κατι που παρα πολλοι δεν ειναι ετοιμοι να κανουν
μου λεγε ενας φιλος μου τις προαλλες (που δεν εχει σταυρωσει μεγαλη σχεση ποτε και κλαιγεται ολη την ωρα)
'ειμαι πολυ νεος για να κανω υποχωρησεις'
ε παρτα μ@λακα, τουλαχιστον κανε ο,τι κανεις ενσυνειδητα (γιατι ξερω πολλους που το παιζουν ασυμβιβαστοι σκληροι αντρες , αλλα τουλαχιστον ξερουν οτι δε θελουν μονιμη γκομενα) μην κλαιγεσαι αμα δεν καθεται γκομενα μαζι σου για πανω απο 6μηνο
δε μαθαινεις μια δυο πεντε.. εφτασες 27 ποτε περιμενεις να μαθεις ?
-
Που είναι όλες αυτές ρε παιδιά;Μόνο εγώ πέφτω στις πιασμένες;
φιλε τι λες υπαρχουν πολλες μπακουρισσες (και ωραιες κοπελες)
εγω παντα τις ρωταω:
μα καλα πώς αντεχεις χωρις σεξ?
περιμενουν το πριγκηπα ή να ξεπερασουν το πρωην τους (δεν μπορουν να εμπιστευτουν κανενα αντρα και λοιπες παπαριες)
γενικα παιζουν πολλα ψυχολογικα προβληματα στον κοσμο αλλα με τη καταλληλη χειραγωγηση μπορεις να τις φερεις στα ισια τους
το θεμα ειναι να εχεις κι εσυ την ορεξη και οι περισσοτεροι δεν εχουν
(λογικο βεβαια και αυτο) -
δε μπορούνε να φάνε φούτσο χωρίς συναίσθημα, καταλαβαίνεις, και θέλουν να κάνουν έρωτα όχι σεχ
-
Το σεξ χωρίς συναίσθημα είναι σαν αυτοκίνητο χωρίς ψυχή.
-
delete
-
Εγω επιμενω οτι μια ωραια αντρικη προσωπικοτητα μπορει να κανει οτι γουσταρει...
Οσον αφορα τα κριτηρια της πλατης των ποδιων στερνο και γεννητικα οργανα , τα πιστευα μεχρι να γινω 24 ετων και τελος παντων απο πρωτο χερι )ποιο πρωτο δεν γινεται εχω διαπιστωσει οτι δεν ισχυει τιποτα τετοιο.
Προσωπικοτητα και στομα που σκεφτεται πριν μιλησει να εχεις και καθαρισες....
εν τω μεταξυ τι να κανουμε που εχουμε πολλους αντρες και λιγες ωραιες γυναικες με αποτελεσμα οι ωραιες να ειναι συνηθως πιασμενες ? οταν υπαρχει ζητηση και δεν υπαρχει προσφορα, κανουμε εισαγωγες... και τι εισαγωγες
Η καθε κοτα αλλα λεει και αλλα θα ηθελε να συμβαινουν οταν την ρωτουν το οτιδηποτε ακομα και απο μια εταιρεια ερευνας.
Σπαστε τους τον τσαμπουκα ευγενικα και με αυτοπεποιθηση . MANGO
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Το σεξ χωρίς συναίσθημα είναι σαν αυτοκίνητο χωρίς ψυχή.
Και όμως, μπορεί να είναι τέλειο αν είναι μαστόρισσα η άλλη...
Ενώ το συναίσθημα δεν εγγυάται καλό σεξ !Αυτοκίνητο χωρίς ψυχή; Σαν VW δηλαδή;
Όσο για το σεξ χωρίς συναίσθημα... τέλειο δεν θα το έλεγα καθώς λείπει κάτι σημαντικό. Διασκεδαστικό πάντως σίγουρα μπορεί να είναι!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Που είναι όλες αυτές ρε παιδιά;
Μόνο εγώ πέφτω στις πιασμένες;
φιλε τι λες υπαρχουν πολλες μπακουρισσες (και ωραιες κοπελες)
Τι να πω. Ίσως φταίνε οι περιοχές που κυκλοφορώ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είναι νέες, ωραίες, δυναμικές, με μία γρήγορη ματιά οι σύγχρονες Ελληνίδες φαίνεται να τα έχουν όλα… σχεδόν. Τι τους λείπει; Η ερωτική ζωή… Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή.μια χαρά σεξουαλική ζωή έχουν
όλες έχουν από ένα πλαστικό ομοίωμα του πιο δημοφιλούς μέρους του σώματος του Peter North -
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
Οσον αφορα τα κριτηρια της πλατης των ποδιων στερνο και γεννητικα οργανα , τα πιστευα μεχρι να γινω 24 ετων και τελος παντων απο πρωτο χερι )ποιο πρωτο δεν γινεται εχω διαπιστωσει οτι δεν ισχυει τιποτα τετοιο.
ισχύει, ειδικά στις ξανθιές...
πριν απο κανένα χρόνο ήμουν στο τρένο και δίπλα καθόταν ένας τύπος που η φάτσα του μου ηταν αρκετά γνωστή αλλά δεν ήξερα από που
παρατήρησα ότι οι συνεπιβάτηδες ήταν ιδιαίτερα ευγενικές μαζί του, αν και αγνωστος σε αυτές και σκέφτομαι, τι διάολο ρε γμτ ούτε κανένα super model ειναι, ούτε καμιά Φερράρι έχει να τον περιτριγυρίζουν έτσι....μετά που έφτασα σπίτι, θυμήθηκα σε ποιον ηθοποιό έμοιαζε απίστευτα, σε αυτόν εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Julian_( ... c_actor%29την είχαν βρει τόσο με τις ταινίες του που αμέσως ο αλλος τους φάνηκε οικείος επειδή του έμοιαζε παρα πολύ -
Τι να πω. Ίσως φταίνε οι περιοχές που κυκλοφορώ.
αναφερομαι σε ολες τις περιοχες
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
μια χαρά σεξουαλική ζωή έχουν
όλες έχουν από ένα πλαστικό ομοίωμα του πιο δημοφιλούς μέρους του σώματος του Peter NorthΟπως ειπε και φιλος το Σαββατο... 'ειναι σεξουαλικα αυταρκεις!'
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
όλες έχουν από ένα πλαστικό ομοίωμα του πιο δημοφιλούς μέρους του σώματος του Peter NorthΣτον εγκέφαλο (κεφάλι) του κυρίου αναφέρεσαι;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
όλες έχουν από ένα πλαστικό ομοίωμα του πιο δημοφιλούς μέρους του σώματος του Peter NorthΣτον εγκέφαλο (κεφάλι) του κυρίου αναφέρεσαι;
τι γκαντεμιά να εχει το ιδιο ονομα, επιστήμονας ανθρωπος -
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες