-
Ο χρήστης madox έγραψε:
'Οι Ελληνες είναι φασιστές ,ρατσιστές,παρτακιδες, ωφελιμιστές και γενικά κωλολαος που έχει σφάξει στο παρελθόν για επεκτατικούς λόγους'.
Προσυπογράφω ανεπιφύλακτα ... τι το κακό υπάρχει στα όσα έγραψες? Πρακτικά πρόκειται για χαρακτηριστικά που είχαν όλοι οι λαοί που κατά καιρούς κατείχαν τα σκήπτρα του παγκόσμιου πολιτισμού ...
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Αυτα για οσους μπορουν να καταλαβουν γραφη για φασιστο τρολ σαν το απο κατω υπαρχουν και αλλοι μεθοδοι..(καλα mods το μαγαζι δεν εχει?)
Oi mod κανουν πολυ καλα την δουλεια τους και δεν νομιζω να χρειαζονται υποδείξεις ειδικα απο καποιον με τοσο επιθετικο τροπο γραφης σαν τον δικο σου.
Ηρέμησε λιγο και ριξε λιγο τους τονους σου , κουβεντα κανουμε και η καθε αποψη ειναι σεβαστη , οπως λοιπον θελεις να σε σέβονται , σεβασου και εσυ οποιον εχει διαφορετκη αποψε με εσεναOχι κάνεις λάθος.Εθνικοφασιστικες απόψεις από την δικιά μου τουλάχιστο μεριά, αξίζουν μόνο για φτύσιμο μαζί με τα αβαταρ που τις εκφράζουν.
'Οι Ελληνες είναι φασιστές ,ρατσιστές,παρτακιδες, ωφελιμιστές και γενικά κωλολαος που έχει σφάξει στο παρελθόν για επεκτατικούς λόγους'.
Σου άρεσε η παραπάνω άποψη? Είναι σεβαστή? Στέκει καθόλου?ναι μου αρεσει , δεν εχεις και αδικο
-
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Σε ωραια μπλογκ μπαινοβγαινεις
Άντε και με το καλό να αρχίσουν τα λινκ απ ευθείας από το 'στοχο'.
(αυτο το 'ακροαριστεροι' τι σημαινει )
-
ναι μου αρεσει , δεν εχεις και αδικο
Και εγώ που νόμιζα οτι ήμασταν ο ευλογημένος λαός της ανθρωπότητας που όλοι ζηλεύουν και θέλουν να υποδουλώσουν.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Ακροαριστερά Αριστερά Γιώργος + Αντώνης Δεξιά Ακροδεξιά k2825
-
Ο χρήστης k2825 έγραψε:
Δηλαδή η ακροαριστερά είναι το αντιθετο ακρο της ακροδεξιας
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Δηλαδή η ακροαριστερά είναι το αντιθετο ακρο της ακροδεξιας
Λόγω εκλεκτικής συγγένειας με κάθε είδους απολυταρχική και αντιδημοκρατική ιδεολογία μάλλον ναι ... υποθέτω
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Σε ωραια μπλογκ μπαινοβγαινεις
Άντε και με το καλό να αρχίσουν τα λινκ απ ευθείας από το 'στοχο'.
Ξερεις το καλο ειναι να ανοιγουμε τα ματια μας , να διαβαζουμε απο indymedia μεχρι στοχο , να φιλτραρουμε και να αξιολογουμε το γεγονοτα .
Οι παρωπιδες ειναι μονο για τα αλογαναι μου αρεσει , δεν εχεις και αδικο
Και εγώ που νόμιζα οτι ήμασταν ο ευλογημένος λαός της ανθρωπότητας που όλοι ζηλεύουν και θέλουν να υποδουλώσουν.
Εισαι καλα? και να τους κανουμε σαν τα μουτρα μας ?
-
Η ακροαριστερά είναι μια ασθένεια που έχει δημιουργηθεί απο τα πολλά χημικά που έχουν πιεί ορισμένοι πολίτες.
Περνάει στους περισσότερους, αλλά θέλει χρόνια. -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Κατα πρωτον τον infinityΤόσοι ακροδεξιοί στην Αθήνα, δεν βρέθηκαν μερικοί να βάλουν μια βόμβα απο κάτω να λήξει το θέμα;
Ξεμπερδεύουμε και με μετανάστες και με αλληλέγγυους.
Τι πιο όμορφο.
Τόσοι ακροδεξιοί στην Αθήνα, δεν βρέθηκαν μερικοί να βάλουν μια βόμβα απο κάτω να λήξει το θέμα;
Τι πιο όμορφο.και κατα δευτερον τον κ2825 με τους συνεχομενους χαρακτηρισμους περι απλυτων..
Δεν διαταζω κανεναν μοντ και δεν απαγορευσα σε κανεναν να πει τιποτα απλα μου φαινεται περιεργο που σε συζητησεις στους ελληνικους αγωνες πχ μολις ακουστει καμια φεικ κατηγορια η κανα γαλλικο παρεμβαινουν οι μοντ εστω να ησυχασουν τα πνευματα ενω εδω χαλαρα..Ειμαστε και πολυ politicaly incorrect να ουμε..
ΖΧ lover εσυ ax εγω..ελα να τη βρουμε
Οι mods παρεμβαίνουν όταν παραβιάζεται ο κανονισμός, όχι όταν εκφράζονται απόψεις παντός είδους και χρώματος. Φασιστο-τρολλ, κομμουνιστο-τρολλ, αναρχο-τρολλ, μέχρι και ΠΑΣΟΚ-οτρολλ και ΝΔ-τρολλ, είναι αποδεκτά αρκεί να τηρούν τον κανονισμό (και μην ανησυχείς, η διαφορά flame bait από εκκούσια ή ακούσια προκλητική άποψη είτε αυθεντικής είτε χάριν συζήτησης είναι διακριτή). Οι απόψεις καθενός είναι δικαίωμά του και δεν υπόκεινται σε έλεγχο από τους mods, παρά μόνο στην κριτική των υπόλοιπων αναγνωστών. Γι΄ αυτό άσε σε παρακαλώ το backseat moderating και τους χαρακτηρισμούς για τους άλλους χρήστες και ασχολήσου με τα επιχειρήματα. [Mod]
-
Ρε παιδιά, είναι με τα καλά τους τα παλικάρια... τι είναι αυτά που ανακοινώνουν, τι θα γίνει η Ελλάδα, Κουρδιστάν? Θα νομιμοποιήσουμε όλους τους μετανάστες στο τέλος και θα βλέπουμε στην Ελλάδα περισσότερους μετανάστες παρά Έλληνες.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κατα πρωτον τον infinity
Τόσοι ακροδεξιοί στην Αθήνα, δεν βρέθηκαν μερικοί να βάλουν μια βόμβα απο κάτω να λήξει το θέμα;
Τι πιο όμορφο.
Τι πιο όμορφο.και κατα δευτερον τον κ2825 με τους συνεχομενους χαρακτηρισμους περι απλυτων..
Δεν διαταζω κανεναν μοντ και δεν απαγορευσα σε κανεναν να πει τιποτα απλα μου φαινεται περιεργο που σε συζητησεις στους ελληνικους αγωνες πχ μολις ακουστει καμια φεικ κατηγορια η κανα γαλλικο παρεμβαινουν οι μοντ εστω να ησυχασουν τα πνευματα ενω εδω χαλαρα..Ειμαστε και πολυ politicaly incorrect να ουμε..
ΖΧ lover εσυ ax εγω..ελα να τη βρουμε
Οι mods παρεμβαίνουν όταν παραβιάζεται ο κανονισμός, όχι όταν εκφράζονται απόψεις παντός είδους και χρώματος. Φασιστο-τρολλ, κομμουνιστο-τρολλ, αναρχο-τρολλ, μέχρι και ΠΑΣΟΚ-οτρολλ και ΝΔ-τρολλ, είναι αποδεκτά αρκεί να τηρούν τον κανονισμό (και μην ανησυχείς, η διαφορά flame bait από εκκούσια ή ακούσια προκλητική άποψη είτε αυθεντικής είτε χάριν συζήτησης είναι διακριτή). Οι απόψεις καθενός είναι δικαίωμά του και δεν υπόκεινται σε έλεγχο από τους mods, παρά μόνο στην κριτική των υπόλοιπων αναγνωστών. Γι΄ αυτό άσε σε παρακαλώ το backseat moderating και τους χαρακτηρισμούς για τους άλλους χρήστες και ασχολήσου με τα επιχειρήματα. [Mod]
Ενταξει μην μου λες ομως να αφησω στην ακρη τους χαρακτηρισμους γιατι οπως εγω χαρην συζητησης ειμαι απλυτος ετσι και αυτος που ενημερωνεται απο το στοχο ειναι φασιστας-ακροδεξιος(χαρην συζητησης παντα)..Και συγνωμη αν εθιξα το μοντερειτινγκ σου.
Μαντοξ..Ειμαστε στη μεση και ολα τα βλεπουμε απο ιδια αποσταση..(φημες για μεροληπτικη ταλαντωση προς την ακρα δεξια ελεγχονται ως ανακριβεις )
-
Ο χρήστης k2825 έγραψε:
Ξερεις το καλο ειναι να ανοιγουμε τα ματια μας , να διαβαζουμε απο indymedia μεχρι στοχο , να φιλτραρουμε και να αξιολογουμε το γεγονοτα .
Οι παρωπιδες ειναι μονο για τα αλογαΜ αρέσει που το indy μπαίνει στο ιδιο τσουβαλι με τον στόχο.Το μπουζούκι είναι όργανο-->το μονι είναι όργανο-->το μπουζούκι είναι μο*ι. Εσυ γιατι δεν μας ποσταρεις κατευθείαν απο το στόχο και προτιμάς τις απομιμήσεις. Ανυπομονώ να διαβάσω τα άρθρα του στόχου.
Λόγω εκλεκτικής συγγένειας με κάθε είδους απολυταρχική και αντιδημοκρατική ιδεολογία μάλλον ναι ... υποθέτω
Μάλιστα.
-
Το ιντυμίντια είναι μεν ακραίο και ανέχεται την δημοσίευση οριακής νομιμότητας σχολίων - πλήν όμως προσωπικά δεν έχω διαπιστώσει ποτέ λογοκρισία αντίθετης άποψης σε αυτό. Είναι γνήσιο γέννημα μιας ελευθεριακής κουλτούρας που - με όλα τα καλά και τα κακά της - προστατεύει ώς κόρη οφθαλμού την ελευθερία του λόγου.
Επί της ουσίας ο νόμος στον οποίο βασίστηκε η κυβέρνηση για την παροχή 'άνευ όρων ασυλίας και νομιμοποίηση' των εκβιαστών μπουκαδόρων είναι το άρθρο 21 του Ν. 3907/11 :
Άν και δεν είμαι νομικός, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι οι ιαχές νίκης των ταλαίπωρων εκβιαστών-μπουκαδόρων ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ... παίζει το ενδεχόμενο κυβερνητικών ελιγμών ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση προτού κάποιοι τους στείλουν αδιάβαστους πίσω στο μαγικό μαρόκο εντός ολίγων μηνών ...
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Μαντοξ..Ειμαστε στη μεση και ολα τα βλεπουμε απο ιδια αποσταση..(φημες για μεροληπτικη ταλαντωση προς την ακρα δεξια ελεγχονται ως ανακριβεις )
Ξέρεις είναι απίστευτα ανήθικο να γράψω: το 'golf είναι τενεκές για εξηνταχρονους με ακράτεια', παρά: 'να ψοφήσουν οι άπλυτοι σκυλαραπες που θέλουν και δικαιώματα'.
Στην πρώτη περίπτωση θίγω την υπόσταση του ιδιοκτήτη golf και πρέπει να φάω προειδοποίηση,στη δεύτερη εκφράζω ενα 'πολιτικό' χώρο και μπορώ να επιχειρηματολογήσω ελεύθερα.Τωρα το τι είδους επιχειρήματα ζητάνε οι mods να βρει για να απαντήσει κάποιος σε ακροδεξιούς χαρακτηρισμούς και τοποθετήσεις, είναι κάτι που δεν μπορώ να φανταστώ. -
Ο χρήστης madox έγραψε:
Ξέρεις είναι απίστευτα ανήθικο να γράψω: το 'golf είναι τενεκές για εξηνταχρονους με ακράτεια', παρά: 'να ψοφήσουν οι άπλυτοι σκυλαραπες που θέλουν και δικαιώματα'.
Μη ρίχνεις το επίπεδο μιλώντας για γερμανικούς θερμοσίφωνες ... είναι δεδομένο άλλωστε ότι η πλειοψηφία των άπλυτων φιλήδονων μελαχρινών αγοριών προτιμά γιαπωνέζικα ... rice burners - all show no go (από τα AE86 και τα DC2 μέχρι τα R34 & R35), που λένε και οι αιματοβαμμένοι ιμπεριαλιστές στην άλλη πλευρά του ατλαντικού ...
-
ΘΑΥΜΑ,ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 'ΑΓΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ'...ΕΓΙΝΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 44 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ!!!Δόξα στον Αλάχ..Έκανε πάλι το θαύμα του.Μετά από τις ανεπανόρθωτες βλάβες που προκλήθηκαν από 44 μέρες αυστηρής απεργία πείνας,μόλις ανακοινώθηκαν αυτά που ήθελαν οι αλληλέγγυοι,για να νομιμοποιήσουν κι άλλους,πετάχτηκαν σαν ελατήρια και χόρευαν,ζητωκραυγάζαν και έστελναν μηνυματα με τα κινητα..στο Μαρόκο.Ελάτε όλοι εδώ,δεν υπάρχει κυβέρνηση,10 ακροαριστεροί πράκτορες κάνουν ότι θέλουν.
φαντάζομαι διακρίνεις την διαφορά των ανθρώπων που ήταν μέσα στο νοσοκομείο και αυτων στην Υπάτη που είχαν μαζευτεί να τους υποστηρίξουν.
πιθανόν βέβαια να μην μπορείς να κάνεις ούτε κι αυτό, άλλωστε μόλις βγήκαν απ το νοσοκομείο, όλοι μαζί ντυμένοι, λογικό ε?
Ακόμα να μας πεις βέβαια αν τελικά οι αριστεροί τους εμπόδιζαν να φάνε
επιπλέον απορώ γιατί χαλιέστε με τα κοσμητικά επίθετα του μάστορα.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα βαρβάτα αγόρια δεν πλένονται, και γαμάνε τις γυναίκες τους. Αν περισσέψει και τπτ τους περνάνε κι αυτους ένα χεράκι(καλά μιλάμε πρέπει να πήρα και 30 πόιντς με το τελευταίο )
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Στην πρώτη περίπτωση θίγω την υπόσταση του ιδιοκτήτη golf και πρέπει να φάω προειδοποίηση,στη δεύτερη εκφράζω ενα 'πολιτικό' χώρο και μπορώ να επιχειρηματολογήσω ελεύθερα.Τωρα το τι είδους επιχειρήματα ζητάνε οι mods να βρει για να απαντήσει κάποιος σε ακροδεξιούς χαρακτηρισμούς και τοποθετήσεις, είναι κάτι που δεν μπορώ να φανταστώ.η πλακα ειναι οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που ανεχεται το φορουμ τετοια σχολια, πριν χρονια ειχαν γραφτει και χειροτερα.
Το σχολιο-εξηγηση επισης του μοντετεϊτορ nass ειναι τουλαχιστον ανεπαρκες, γιατι ρε nass δεν μπορω να γραψω σε μια εφημεριδα
Τα εβραϊκα σκυλια πρεπει να πεθανουν ολα( που εχει γραφτει σε αυτο το φορουμ απλα σε αλλη version ) ή σκοτωστε τους μεταναστες ?
Μηπως διαγραφοντας τα παραπανω θα περιοριζα την ελευθερια του λογου?
Υπαρχει κανονισμος τελικα διαγραφης προσβλητικων ποστ ή να το γυρισουμε και σε γηπεδικη φαση?Να ξερουμε δλδ να απανταμε με ενα δε γαμιεσαι ρε φασιστα και να αφησουμε τα επιχειρηματα και τα μακροσκελη ποστ, κουραζουμε και τα συντροφια τσαμπα.
-
.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;