-
Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα στην Αθήνα με απομιμήσεις αξεσουάρ για Αudi Α3 μοντέλο 2006? Κάποιος μου είπε για ένα στη Καλλιθέα στη Δοϊράνης αλλά δεν ήξερε ακριβώς.
Συγκεκριμένα ψάχνω για πατάκια και καλύμματα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
... οπως ενας τυπος που ειχα πετυχει με s3, οποιος δεν ειχε βαλει τιποτα απολυτως μεσα (ουτε καν πατακια για τους πισω και φυσικα λευκο ) , το συγκεκριμενο οχημα μαλιστα ηταν εταιρικοΉταν το αφεντικό ή ο γιός του αφεντικού ;;;;
-
Έλαβα τηλεφώνημα σήμερα από την αντιπροσωπεία για αλλαγή πολλαπλασιαστών, σύμφωνα με οδηγία από το εργοστάσιο. Χωρίς χρέωση φυσικά.
-
Γεία σας παιδιά! Μερικά θέματα που με απασχολούν, όποιος μπορεί ας σχολιάσει!
-
Το ντουλαπάκι του συνοδηγού μου είναι σπασμένο με αποτέλεσμα να καίει το λαμπάκι μέσα ασταμάτητα. Ξέρει κανείς πως το αποσυνδέω από τη μπαταρία και πόσο κοστίζει η επισκευή του ντουλαπιού?
-
Νιώθω μια απαλή δόνηση στο πόδι στο συμπλέκτη. Αυτό σημαίνει οτι υπάρχει βλάβη? Και τί σόι βλάβη είναι αυτή?
-
Έκανα σήμερα μια επίσκεψη στην autoplus και μου είπανε οτι στα Audi A3 2006 δεν μπαίνουν αλυσίδες γιατί δεν υπάρχει καθόλου χώρος πίσω από τους τροχούς. Μου είπαν οτι μπορούν να μπούν μόνο υφασμάτινες αλυσίδες.
Εγώ έχω ήδη αγοράσει υφασμάτινες αλυσίδες. Οι διαστάσεις των ελαστικών είναι 225/45/17''.
Ξέρει κανένας περισσότερα για το θέμα? Με τις υφασμάτινες είμαι εξασφαλισμένος ή μπορεί να προκαλέσω ζημιές (πχ να μπλεχτεί το ύφασμα) και να τρέχω μετά??? -
Τα κοινά υγρά μαντηλάκια είναι κατάλληλα για να καθαρίζει κανείς τις κουτσουλιές ή μπορεί να κάνουν ζημιά στο χρώμα?
-
-
Ο χρήστης alphani81 έγραψε:
- Τα κοινά υγρά μαντηλάκια είναι κατάλληλα για να καθαρίζει κανείς τις κουτσουλιές ή μπορεί να κάνουν ζημιά στο χρώμα?
κυριολεκτικα μιλαω το ξυδι ειναι το καλυτερο για της κουτσουλιες, αμα ειναι και καμια χοντρη που εχει ξεραθει ριξε μπολικο να τη μουλιασεις
-
- Το ντουλαπάκι του συνοδηγού μου είναι σπασμένο με αποτέλεσμα να καίει το λαμπάκι μέσα ασταμάτητα. Ξέρει κανείς πως το αποσυνδέω από τη μπαταρία και πόσο κοστίζει η επισκευή του ντουλαπιού?
Ξεκουμπώνεις το πλαϊνό κάλυμμα του ταμπλό και θα δείς κάτι που μοιάζει με αμορτισέρ, σπρώχνεις προς τα μέσα το κομμάτι που προεξέχει και σβήνει το λαμπάκι.
Έτσι θα σου είναι μόνιμα σβηστό όμως, μπορείς να πας σε ηλεκρτολόγο να σου κάνει άλλη πατέντα.- Έκανα σήμερα μια επίσκεψη στην autoplus και μου είπανε οτι στα Audi A3 2006 δεν μπαίνουν αλυσίδες γιατί δεν υπάρχει καθόλου χώρος πίσω από τους τροχούς. Μου είπαν οτι μπορούν να μπούν μόνο υφασμάτινες αλυσίδες.
Εγώ έχω ήδη αγοράσει υφασμάτινες αλυσίδες. Οι διαστάσεις των ελαστικών είναι 225/45/17''.
Ξέρει κανένας περισσότερα για το θέμα? Με τις υφασμάτινες είμαι εξασφαλισμένος ή μπορεί να προκαλέσω ζημιές (πχ να μπλεχτεί το ύφασμα) και να τρέχω μετά???
Μια χαρά είναι τα υφασμάτινα καλύματα, δεν υπάρχει φόβος να προκαλέσουν ζημιά, απλά έχε υπόψιν πως καταστρέφονται σχετικά εύκολα αν κινηθείς εκτός χιονιού.
-
κυριολεκτικα μιλαω το ξυδι ειναι το καλυτερο για της κουτσουλιες, αμα ειναι και καμια χοντρη που εχει ξεραθει ριξε μπολικο να τη μουλιασεις
Εγώ το ρωτάω και για πρακτικούς λόγους. Υγρά μαντηλάκια έχω πάντα μέσα στο αυτοκίνητο.... Τώρα να προσθέσω και το ξύδι στα μόνιμα αξεσουάρ δε θα το θελα να μου συμβεί!
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Ξεκουμπώνεις το πλαϊνό κάλυμμα του ταμπλό και θα δείς κάτι που μοιάζει με αμορτισέρ, σπρώχνεις προς τα μέσα το κομμάτι που προεξέχει και σβήνει το λαμπάκι.
Έτσι θα σου είναι μόνιμα σβηστό όμως, μπορείς να πας σε ηλεκρτολόγο να σου κάνει άλλη πατέντα.Έχει πλαϊνό κάλυμμα το ταμπλό??? Εκεί που βρίσκονται στροφόμετρο, ταχύμετρο κτλ? Μήπως εννοείς κάπου αλλού? Μήπως στο πλάϊ της κεντρικής κονσόλας στα πόδια του συνοδηγού? Και πως ξεκουμπώνει?
-
4. Τα κοινά υγρά μαντηλάκια είναι κατάλληλα για να καθαρίζει κανείς τις κουτσουλιές ή μπορεί να κάνουν ζημιά στο χρώμα?Γνωστός μου (με Α3 κατά σύμπτωση) καθαρίζει τις κουτσουλιές με μωρομάντηλα (αυτά αν δεν κάνω λάθος) εδώ και χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα.
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις πάντα ένα μπουκαλάκι νερό στο αυτοκίνητο και να μην αφήνεις την κουτσουλιά να μείνει δευτερόλεπτο (αυτό κάνω εγώ τουλάχιστον). -
Εγώ το ρωτάω και για πρακτικούς λόγους. Υγρά μαντηλάκια έχω πάντα μέσα στο αυτοκίνητο.... Τώρα να προσθέσω και το ξύδι στα μόνιμα αξεσουάρ δε θα το θελα να μου συμβεί!
δε νομιζω να κανουν καποια ζημια στη μπογια
για τι χρωμα μιλαμε ομως? γιατι το λευκο που ειναι μη μεταλλικο δεν εχει πολλη καλη ποιοτητα και με κουτσουλιες κανει σταμπα για πλακα
τα μεταλλικα της audi δε νιωθουν
-
Γκρι ανθρακί είναι
-
για τι χρωμα μιλαμε ομως? γιατι το λευκο που ειναι μη μεταλλικο δεν εχει πολλη καλη ποιοτητα και με κουτσουλιες κανει σταμπα για πλακα
**τα μεταλλικα της audi δε νιωθουν **:iconcool:
Μην κατέβω κάτω και αρχίσω τις φότος...θα την αφήσω να πέσει χάμω αυτή τη δήλωση...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Έτσι θα σου είναι μόνιμα σβηστό όμως, μπορείς να πας σε ηλεκρτολόγο να σου κάνει άλλη πατέντα.Τελικά δεν μπόρεσα να βρώ το κάλυμμα που λες, αλλά συνειδητοποίησα ότι κλειδώνοντας το αυτοκίνητο σβήνει το φωτάκι αυτόματα οπότε αυτό λύνει το πρόβλημα ουσιαστικά
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μην κατέβω κάτω και αρχίσω τις φότος...θα την αφήσω να πέσει χάμω αυτή τη δήλωση...
λευκο δεν ειναι το δικο σου?
το δικο μου παντως ειναι σε πολυ καλη κατασταση και δε το προσεχω καθολου (με εξαιρεση τις κουτσουλιες που αφαιρουνται αμεσα)
αν θες παντως μπορω να αρχισω κι εγω τις φοτος με κοκκινακι αλφα
-
το δικο μου παντως ειναι σε πολυ καλη κατασταση και δε το προσεχω καθολου (με εξαιρεση τις κουτσουλιες που αφαιρουνται αμεσα)
Sand BeigeΈχω χτυπηματάκι πάνω στην πίσω πόρτα, αγνώστου ταυτότητος, που έχει φύγει το χρώμα και φαίνεται λαμαρίνα και γύρω γύρω το χρώμα έχει σκάσει και δείχνει έτοιμο να βγάλει και σκουριά. Έχω ολόιδιο χτύπημα 5cmX2cm στην πόρτα της Alfa, από κολονάκι Δήμου Αμαρουσίου (όσοι έχουν σχέση με την περιοχή ξέρουν για τι εγκληματική κατασκευή μιλάμε), που δεν έχει μασήσει τπτ εδώ και 3-4 χρόνια που είναι έτσι. Το κόκκινο είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο γιατί θέλει πολύ περισσότερη φροντίδα. Ισχύει σε όλα μα όλα τα αυτοκίνητα.
-
Όπως το λέει ο Στέφανος... μην μείνει λίγο παραπάνω η κουτσουλιά στο χρώμα (μαύρο μεταλλικό) την έκατσες. Μέχρι και βερνίκι έχει πετάξει και την στάμπα την έχει μόνιμη... Μάλλον για ευαίσθητα τα κόβω της Audi.
Φωτό μπορώ να προσκομίσω πολλές για του λόγου το αληθές. -
Έτσι θα σου είναι μόνιμα σβηστό όμως, μπορείς να πας σε ηλεκρτολόγο να σου κάνει άλλη πατέντα.Έχει πλαϊνό κάλυμμα το ταμπλό??? Εκεί που βρίσκονται στροφόμετρο, ταχύμετρο κτλ? Μήπως εννοείς κάπου αλλού? Μήπως στο πλάϊ της κεντρικής κονσόλας στα πόδια του συνοδηγού? Και πως ξεκουμπώνει?
Το κομμάτι που φαίνεται στο κόκκινο πλαίσιο είναι ενιαίο και ξεκουμπώνει. (με ίσιο μικρό κατσαβίδι στο κενό, έχει 3-4 κλιπς)
Από εκεί έχεις πρόσβαση στον μηχανισμό του ντουλαπιού του συνοδηγού.
Από την άλλη μεριά (οδηγός) πίσω από το κάλυμα αυτό υπάρχει η ασφαλειοθήκη. -
-
τι λες βρε εντυ?
6αρι 'ξερο' εχω κανει εγω μονος μου για πλακα (και σε ελαφρως ανηφορικη κλιση) , tts με dsg ειναι πιο κατω απο αυτο
-
Το Vag έχει από τα πιο 'σκληρά' βερνίκια που υπάρχουν
Uploaded with ImageShack.us
Παιδιά επίσης μεταλλικό ή μη δεν έχει και πολύ σημασία στην αντοχή , το βερνίκι είναι αυτό που προστατεύει το χρώμα
AUDI FORUM