-
οfftopic
τελικά είχαμε παραγγελιά, το ipod nano 6th, οπότε σβου όλα.
ωραίο μαραφέτι, το ζήλεψα.../offtopic
-
συνδέω συσκευή android στο πσ...
το βλέπει σαν σκληρό...
που πετάω τις ταινίες και τι εφαρμ θέλει για να παίξει mperg κλπ? -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Αρκετά πιο 'μπαταριοβόρο' αποδεικνύεται μέχρι στιγμής το Gingerbread (Android 2.3.3) στο Nexus μου απ' ότι ήταν το Froyo (2.2) με το οποίο έβγαζε και πάνω από 3 μέρες καμια φορά. Με ίδια περίπου χρήση, αντέχει περίπου τις μισές ώρες, ενώ στο menu που δείχνει σε τι οφείλεται η κατανάλωση της μπαταρίας, το 'Android OS' φιγουράρει ΠΟΛΥ ψηλότερα απ' ότι πριν....Σημαντική διαφορά στις επιδόσεις δεν παρατήρησα (όπως υπήρχε μεταξύ Froyo και 2.1).
[ΕDIT] βρήκα και αυτό εδώ σχετικά:
http://phandroid.com/2011/03/04/android ... tery-life/και γω το ίδιο έχω διαπιστώσει μετά από 4-5 μέρες. Τι στο διάολο . Εν τω μεταξύ στο λινκάκι που παραθέτεις, στα πρώτα 30 σχόλια, οι 26-28 είτε είναι στα ίδια είτε έχουν δει και ελαφρά βελτίωση!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
συνδέω συσκευή android στο πσ...
το βλέπει σαν σκληρό...
που πετάω τις ταινίες και τι εφαρμ θέλει για να παίξει mperg κλπ?Oπουδηποτε.. Απλα να θυμασαι που.. Μετα κατεβαζεις στο κινητο εναν file explorer (π.χ Αstro ) απο το μαρκετ και done
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Αρκετά πιο 'μπαταριοβόρο' αποδεικνύεται μέχρι στιγμής το Gingerbread (Android 2.3.3) στο Nexus μου απ' ότι ήταν το Froyo (2.2) με το οποίο έβγαζε και πάνω από 3 μέρες καμια φορά. Με ίδια περίπου χρήση, αντέχει περίπου τις μισές ώρες, ενώ στο menu που δείχνει σε τι οφείλεται η κατανάλωση της μπαταρίας, το 'Android OS' φιγουράρει ΠΟΛΥ ψηλότερα απ' ότι πριν....
Σημαντική διαφορά στις επιδόσεις δεν παρατήρησα (όπως υπήρχε μεταξύ Froyo και 2.1).
http://phandroid.com/2011/03/04/android ... tery-life/και γω το ίδιο έχω διαπιστώσει μετά από 4-5 μέρες. Τι στο διάολο . Εν τω μεταξύ στο λινκάκι που παραθέτεις, στα πρώτα 30 σχόλια, οι 26-28 είτε είναι στα ίδια είτε έχουν δει και ελαφρά βελτίωση!
και γω απο defrost 1,6a με 2.2.1 πηγα σε CM7 με 2.3 και ειδα αυξηση καταναλωσης.
γυρισα ξανα σε 2.2.1... -
o default player τις βλεπει οπου και αν τις εχεις πεταξει, αν εχεις καναν αλλο πχ rockplayer θα πρεπει να θυμασαι το φακελο
εγω προσωπικα για ταινιες κτλ δημιουργησα δικο μου φακελο στη καρτα μνημης (απο το pc οπως το χα συνδεδεμενο)
o,τι σε βολευει κανειςμη μου πεις οτι σου λειπουν ξαφνικα τα itunes
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
o default player τις βλεπει οπου και αν τις εχεις πεταξει, αν εχεις καναν αλλο πχ rockplayer θα πρεπει να θυμασαι το φακελοεγω προσωπικα για ταινιες κτλ δημιουργησα δικο μου φακελο στη καρτα μνημης (απο το pc οπως το χα συνδεδεμενο)
δεν είναι για εμένα ... η μικρή με πρήζει να τις βάλω ταινία στο κινητό της...
το itunes είναι εξαιρετικά πολύπλοκο... απλά το συνδέεις και πατάς sync... βαριέμαι να ασχολούμε παραπάνω με το κινητό...πρέπει να το σπάσω για να βρω αυτούς τους πλαιερς???
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αρκετά πιο 'μπαταριοβόρο' αποδεικνύεται μέχρι στιγμής το Gingerbread (Android 2.3.3) στο Nexus μου απ' ότι ήταν το Froyo (2.2) με το οποίο έβγαζε και πάνω από 3 μέρες καμια φορά. Με ίδια περίπου χρήση, αντέχει περίπου τις μισές ώρες, ενώ στο menu που δείχνει σε τι οφείλεται η κατανάλωση της μπαταρίας, το 'Android OS' φιγουράρει ΠΟΛΥ ψηλότερα απ' ότι πριν....
Σημαντική διαφορά στις επιδόσεις δεν παρατήρησα (όπως υπήρχε μεταξύ Froyo και 2.1).
και γω απο defrost 1,6a με 2.2.1 πηγα σε CM7 με 2.3 και ειδα αυξηση καταναλωσης.
γυρισα ξανα σε 2.2.1...Για κάποιο μυστήριο λόγο, 1 εβδομάδα αφότου πέρασα το GingerBread (2.3.3) παρατηρώ ότι το 'Android OS' δεν καταναλώνει τόσο τρελή μπαταρία όσο τις πρώτες 4-5 μέρες, που έπινε τα άντερά του.... αλλά σχεδόν όσο το WiFi (που είναι μόνιμα ΟΝ)...
Χθες η μπαταρία μου έβγαλε 2 μέρες κι 6 ώρες μέχρι να τα φτύσει τελείως (με σχετικά light χρήση - περί τα 25 λεπτά κλήσεις και λιγότερο από 1.5 ώρες μηνύματα, browsing, κλπ), ενώ σήμερα, μετά από 12 ώρες που το έχω βγάλει απ' το φορτιστή (και μόνο 10 λεπτά τηλεφωνήματα, με 35 λεπτά συνολικό χρόνο 'ενασχόλησης' μαζί του (με ανοιχτό συνέχεια WiFi & bluetooth) είναι στο 84%....
Λες και θέλει μερικές μέρες να 'στρώσει', που διάβαζα σε ένα άλλο φόρουμ....
-
δε το αποκλειω να θελει λιγο χρονο, αλλα θα το δοκιμασω οταν ξαναβρω λιγο χρονο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
o default player τις βλεπει οπου και αν τις εχεις πεταξει, αν εχεις καναν αλλο πχ rockplayer θα πρεπει να θυμασαι το φακελο
εγω προσωπικα για ταινιες κτλ δημιουργησα δικο μου φακελο στη καρτα μνημης (απο το pc οπως το χα συνδεδεμενο)
δεν είναι για εμένα ... η μικρή με πρήζει να τις βάλω ταινία στο κινητό της...
το itunes είναι εξαιρετικά πολύπλοκο... απλά το συνδέεις και πατάς sync... βαριέμαι να ασχολούμε παραπάνω με το κινητό...πρέπει να το σπάσω για να βρω αυτούς τους πλαιερς???
Δεν χρειάζεται εξωτερικός player, θα τα παίξει ο ενσωματωμένος.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
...............
Για κάποιο μυστήριο λόγο, 1 εβδομάδα αφότου πέρασα το GingerBread (2.3.3) παρατηρώ ότι το 'Android OS' δεν καταναλώνει τόσο τρελή μπαταρία όσο τις πρώτες 4-5 μέρες, που έπινε τα άντερά του.... αλλά σχεδόν όσο το WiFi (που είναι μόνιμα ΟΝ)...Χθες η μπαταρία μου έβγαλε 2 μέρες κι 6 ώρες μέχρι να τα φτύσει τελείως (με σχετικά light χρήση - περί τα 25 λεπτά κλήσεις και λιγότερο από 1.5 ώρες μηνύματα, browsing, κλπ), ενώ σήμερα, μετά από 12 ώρες που το έχω βγάλει απ' το φορτιστή (και μόνο 10 λεπτά τηλεφωνήματα, με 35 λεπτά συνολικό χρόνο 'ενασχόλησης' μαζί του (με ανοιχτό συνέχεια WiFi & bluetooth) είναι στο 84%....
6.randy wrote on March 4, 2011
I noticed a big battery drain the first few days after installing Gingerbread. It seems to have fixed itself, though; I haven’t had the problem recently.
από τα σχόλια. Τέσπα, μακάρι να ναι έτσι γιατί αλλιώς θα φάει σουτ. Ούτως ή άλλως πέρα από τα ωραιότερα μπλιμπλίκια και κανά 2-3 εφαρμογές δεν έχω δει τπτ παραπάνω απ' τη 2.2 .
Τη tapatalk μπορώ να τη βρω πθν ... φθηνότερα; -
Για 'αγορα'? Πες μου αν θες να σου στειλω λινκ σε πμ γιατι ετσι νομιζω απαγορευεται..
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Για 'αγορα'? Πες μου αν θες να σου στειλω λινκ σε πμ γιατι ετσι νομιζω απαγορευεται..και εγω θελω να την 'αγορασω', μπορω να εχω το πμ?
-
Είπα και γω να περάσω στο ρεύμα των smartphones οπότε αναμένω σύντομα ένα Motorola Defy.
Ερώτηση: πόσο εύκολο είναι να αναβαθμίσω το Android από 2.1 σε 2.2 ή 2.3 ?
Τι θετικές και αρνητικές συνέπειες θα έχει κάτι τέτοιο ? (πχ. θα βγει εκτός εγγύησης/υποστήριξης ? θα χάσω κάποια φοβερή εφαρμογή ή user interface της Motorola ? θα κρατάει περισσότερο η μπαταρία ?) -
Ο χρήστης nass έγραψε:
πόσο εύκολο είναι να αναβαθμίσω το Android από 2.1 σε 2.2 ή 2.3 ?Πανευκολο.. Ειδικα αμα ειναι και επισημη εκδοση απο την motorola..
Τι θετικές και αρνητικές συνέπειες θα έχει κάτι τέτοιο ?
Θετικη συνεπεια στην προκειμενη περιπτωση ειναι οτι στην 2.1 με την οποια ερχεται το defy δεν μπορεις να αποθηκευεις εφαρμογες στην καρτα sd.. Πραγμα το οποιο ειναι εφικτο με την 2.2 ..
Φυσικα και δεν βγαινει εκτος εγγυησης το κινητο εφοσον ειναι επισημη εκδοση
ΥΓ : Βασικα υπαρχουν και δυο-τρεις κατοχοι defy εδω μεσα οποτε ας σωπασω..
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είπα και γω να περάσω στο ρεύμα των smartphones οπότε αναμένω σύντομα ένα Motorola Defy.Ερώτηση: πόσο εύκολο είναι να αναβαθμίσω το Android από 2.1 σε 2.2 ή 2.3 ?
Τι θετικές και αρνητικές συνέπειες θα έχει κάτι τέτοιο ? (πχ. θα βγει εκτός εγγύησης/υποστήριξης ? θα χάσω κάποια φοβερή εφαρμογή ή user interface της Motorola ? θα κρατάει περισσότερο η μπαταρία ?)Είναι πολύ εύκολο, αλλά μιας και είσαι καινούριος, προτίμησε στην αρχή να περιμένεις λίγο για την επίσημη ROM 2.2 που θα είναι απροβλημάτιστη σίγουρα. Λογικά, σύντομα θα βγει, εξάλλου στην αρχή θα θέλεις λίγο ν'ασχοληθείς με το κινητό ως έχει, δεν θα παίζεις με διαφορετικές ROM!
Τo Defy, έχει και πολύ γρήγορη CPU (οπότε δεν τίθεται θέμα ταχύτητας, άσε που μπορείς να κάνεις και overclocking! ) και άφθονη μνήμη για να εγκαταστήσεις όσες εφαρμογές θέλεις χωρίς να χρειάζεσαι τον έξτρα χώρο της πρόσθετης κάρτας μνήμης (ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της 2.2 σε σχέση με την 2.1).Για την 2.3 δεν υπάρχει ακόμη πληροφόρηση, αλλά η διαφορές της με την 2.2 είναι περισσότερο οπτικές παρά ουσίας αν θυμάμαι καλά...
Συμβουλή: το GPS να το έχεις κλειστό όταν δεν το χρησιμοποιείς, αλλιώς σου 'στεγνώνει' την μπαταρία ταχύτατα!
-
εκτος απο το Defy, ποιο αλλο android αξιζει αυτη τη στιγμη, στην χαμηλη κατηγορια τιμης, με τουλαχιστον 2.1 (αναβαθμισιμο καποια στιγμη) και καλες επιδοσεις?
-
desire
-
μιλαω για κατι πιο φθηνο απο 300€
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
...............
Για κάποιο μυστήριο λόγο, 1 εβδομάδα αφότου πέρασα το GingerBread (2.3.3) παρατηρώ ότι το 'Android OS' δεν καταναλώνει τόσο τρελή μπαταρία όσο τις πρώτες 4-5 μέρες, που έπινε τα άντερά του.... αλλά σχεδόν όσο το WiFi (που είναι μόνιμα ΟΝ)...Χθες η μπαταρία μου έβγαλε 2 μέρες κι 6 ώρες μέχρι να τα φτύσει τελείως (με σχετικά light χρήση - περί τα 25 λεπτά κλήσεις και λιγότερο από 1.5 ώρες μηνύματα, browsing, κλπ), ενώ σήμερα, μετά από 12 ώρες που το έχω βγάλει απ' το φορτιστή (και μόνο 10 λεπτά τηλεφωνήματα, με 35 λεπτά συνολικό χρόνο 'ενασχόλησης' μαζί του (με ανοιχτό συνέχεια WiFi & bluetooth) είναι στο 84%....
6.randy wrote on March 4, 2011
I noticed a big battery drain the first few days after installing Gingerbread. It seems to have fixed itself, though; I haven’t had the problem recently.
από τα σχόλια. Τέσπα, μακάρι να ναι έτσι γιατί αλλιώς θα φάει σουτ. Ούτως ή άλλως πέρα από τα ωραιότερα μπλιμπλίκια και κανά 2-3 εφαρμογές δεν έχω δει τπτ παραπάνω απ' τη 2.2 .
Πολύ περίεργο αυτό πάντως.... Τώρα είμαι στο 23% με χαλαρή χρήση για 2 μέρες και 8 ώρες απ' όταν το έβγαλα από τη φόρτιση... Android OS 4%, WiFi 6% λέει.... Σαν να 'προσαρμόστηκε'....
Περι συσκευών Android...