- 

Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε: 
 Kαι εγώ θα θελα ειδοποίηση.ok 
- 

- 

http://www.flickr.com/photos/57763865@N07/5500092663/ 
 Καταπληκτική φωτογραφία! Μπράβο!
- 

Ενα ιδιο,σε χρωμα καφε με ασπρο,και αρκετα καλο,βρισκεται παρατημενο μεσα σε μαντρα απεναντι απο τα κτελ Κηφισου. 
- 

Jdc, απλά απίστευτη η φωτογραφία. 
 fiat127, όντως υπάρχει εκεί. Και φαίνεται και σχετικά πλήρες. Δυστυχώς μάλλον για σκραπ θα πάει και αυτό.
- 

**Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 Μουσειακό Δρομολόγιο με λεωφορείο SCANIA VABIS με αμάξωμα Φίτσιος! **Θα επανελθω μεσα στην ημερα με τηνωρα που θα ξεκινησει απο τον παραδρομο της Ακαδημιας 
- 

μόνο μια citroen θα μπορούσε να σχεδιάσει τέτοιο αμάξωμα, να υπάρχει άραγε κανένα τέτοιο. 
  Uploaded with ImageShack.us 
- 

Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε: 
 **Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 Μουσειακό Δρομολόγιο με λεωφορείο SCANIA VABIS με αμάξωμα Φίτσιος! **Θα επανελθω μεσα στην ημερα με τηνωρα που θα ξεκινησει απο τον παραδρομο της Ακαδημιαςποιο δρομολόγιο θα κάνει!;; Μπορεί ο καθενασνα παει; 
- 

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 Μουσειακό Δρομολόγιο με λεωφορείο SCANIA VABIS με αμάξωμα Φίτσιος και ώρα 10:30*! 
 Μαλλον το δρομολογιο που θα κανει θα ειναι προς Καισαριανη και μαλλον προς Παλληνη αυτα τα μεταφερω με επιφυλαξη!
 Δεν χρειαζεται τιποτα παιδια! Κεφι, καλη παρεα και φωτογραφικες μηχανες!*10:30 Απο Ακαδημία! 
- 

ντρέπεσαι κάτι και δεν βάζεις τις φώτο η βαριέσαι. 
 [IMG=http://img34.imageshack.us/img34/3990/thumbnikonl207692.jpg][/IMG]Uploaded with ImageShack.us 
- 

Βαριεμαι , ασε που καθομαι και εχω στραβωθει με μια εργασια. 
- 

Την γκαντεμιά μου μέσα. Κυριακή μπαίνω μέσα από την έξοδο μου... 
- 

Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε: 
 μόνο μια citroen θα μπορούσε να σχεδιάσει τέτοιο αμάξωμα, να υπάρχει άραγε κανένα τέτοιο.
- 

Ο χρήστης D-Jet έγραψε: μόνο μια citroen θα μπορούσε να σχεδιάσει τέτοιο αμάξωμα, να υπάρχει άραγε κανένα τέτοιο. καλό και αυτό αλλά το διώροφο δεν παίζετε. 
- 

Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε: 
 Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 Μουσειακό Δρομολόγιο με λεωφορείο SCANIA VABIS με αμάξωμα Φίτσιος και ώρα 10:30*!
 Μαλλον το δρομολογιο που θα κανει θα ειναι προς Καισαριανη ** αυτα τα μεταφερω με επιφυλαξη!
 Δεν χρειαζεται τιποτα παιδια! Κεφι, καλη παρεα και φωτογραφικες μηχανες!*10:30 Απο Ακαδημία! ** Μεχρι στιγμης ο πρωτος γυρος θα ειναι μεχρι Καισαριανη, αλλα θα αποφασιστει την τελευταια στιγμη . 
 Οσοι πιστοι προσελθετε φερτε και φωτογραφικες
- 

Δυστυχώς εγώ είμαι 'μέσα' σήμερα, οπότε δεν κατάφερα να παρεβρεθώ. Περιμένω φωτογραφίες (Ιωσήφ δεν έχω Facebook... )! Θωμά σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. 
- 

- 

Borgward B 1500 και το από πίσω πρέπει να είναι Mazda. 
 Το πρώτο το έχει ξαναβάλει κάποιος παλιότερα.
 Ένα ίδιο μπλε υπάρχει στη Ν. Ιωνία.
- 

ακόμη και γω απέφυγα να το σχολιάσω, ναι το πίσω είναι μαζντα Β1600. 
- 

classic bussy, trucky