-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Kαι εγώ θα θελα ειδοποίηση.ok
-
-
http://www.flickr.com/photos/57763865@N07/5500092663/
Καταπληκτική φωτογραφία! Μπράβο! -
Ενα ιδιο,σε χρωμα καφε με ασπρο,και αρκετα καλο,βρισκεται παρατημενο μεσα σε μαντρα απεναντι απο τα κτελ Κηφισου.
-
Jdc, απλά απίστευτη η φωτογραφία.
fiat127, όντως υπάρχει εκεί. Και φαίνεται και σχετικά πλήρες. Δυστυχώς μάλλον για σκραπ θα πάει και αυτό. -
**Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 Μουσειακό Δρομολόγιο με λεωφορείο SCANIA VABIS με αμάξωμα Φίτσιος! **Θα επανελθω μεσα στην ημερα με τηνωρα που θα ξεκινησει απο τον παραδρομο της Ακαδημιας
-
μόνο μια citroen θα μπορούσε να σχεδιάσει τέτοιο αμάξωμα, να υπάρχει άραγε κανένα τέτοιο.
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
**Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 Μουσειακό Δρομολόγιο με λεωφορείο SCANIA VABIS με αμάξωμα Φίτσιος! **Θα επανελθω μεσα στην ημερα με τηνωρα που θα ξεκινησει απο τον παραδρομο της Ακαδημιαςποιο δρομολόγιο θα κάνει!;; Μπορεί ο καθενασνα παει;
-
Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 Μουσειακό Δρομολόγιο με λεωφορείο SCANIA VABIS με αμάξωμα Φίτσιος και ώρα 10:30*!
Μαλλον το δρομολογιο που θα κανει θα ειναι προς Καισαριανη και μαλλον προς Παλληνη αυτα τα μεταφερω με επιφυλαξη!
Δεν χρειαζεται τιποτα παιδια! Κεφι, καλη παρεα και φωτογραφικες μηχανες!*10:30 Απο Ακαδημία!
-
ντρέπεσαι κάτι και δεν βάζεις τις φώτο η βαριέσαι.
[IMG=http://img34.imageshack.us/img34/3990/thumbnikonl207692.jpg][/IMG]Uploaded with ImageShack.us
-
Βαριεμαι , ασε που καθομαι και εχω στραβωθει με μια εργασια.
-
Την γκαντεμιά μου μέσα. Κυριακή μπαίνω μέσα από την έξοδο μου...
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
μόνο μια citroen θα μπορούσε να σχεδιάσει τέτοιο αμάξωμα, να υπάρχει άραγε κανένα τέτοιο. -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
μόνο μια citroen θα μπορούσε να σχεδιάσει τέτοιο αμάξωμα, να υπάρχει άραγε κανένα τέτοιο.
καλό και αυτό αλλά το διώροφο δεν παίζετε.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 Μουσειακό Δρομολόγιο με λεωφορείο SCANIA VABIS με αμάξωμα Φίτσιος και ώρα 10:30*!
Μαλλον το δρομολογιο που θα κανει θα ειναι προς Καισαριανη ** αυτα τα μεταφερω με επιφυλαξη!
Δεν χρειαζεται τιποτα παιδια! Κεφι, καλη παρεα και φωτογραφικες μηχανες!*10:30 Απο Ακαδημία!
** Μεχρι στιγμης ο πρωτος γυρος θα ειναι μεχρι Καισαριανη, αλλα θα αποφασιστει την τελευταια στιγμη .
Οσοι πιστοι προσελθετε φερτε και φωτογραφικες -
Δυστυχώς εγώ είμαι 'μέσα' σήμερα, οπότε δεν κατάφερα να παρεβρεθώ. Περιμένω φωτογραφίες (Ιωσήφ δεν έχω Facebook... )!
Θωμά σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.
-
-
Borgward B 1500 και το από πίσω πρέπει να είναι Mazda.
Το πρώτο το έχει ξαναβάλει κάποιος παλιότερα.
Ένα ίδιο μπλε υπάρχει στη Ν. Ιωνία. -
ακόμη και γω απέφυγα να το σχολιάσω, ναι το πίσω είναι μαζντα Β1600.
-
classic bussy, trucky