-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε τον τιμα και ιδιαιτερα..Ναι σε αυτο δεν εχεις αδικο....

-
Ειμαι που ειμαι αρρωστος μη με αρρωσταινεις κι αλλο με τετοιες φωτο..
-
Ο χρήστης PePONY έγραψε:
Αγαπητοι φίλοι καλησπέρα.΄Ότι έχει πάνω είναι μανίσιο εκτός από το βολτόμετρο το οποίο θέλω να αλλάξω με μανίσιο αμπερόμετρο που έχω ήδη αγοράσει. Με ταλαιπώρησαν λίγο οι καθρέφτες αλλά τελικά βρήκα τους δικούς του.
Που μπορω κι εγω να βρω τους δικους του καθρεφτες;
GeoKy εγώ τους βρήκα χωρίς τζάμια από γνωστό του γνωστού κ.λ.π. που είχε παλιότερα PONY και τους κράτησε.
Αρκετό καιρό πριν είχα γράψει ότι το PONY μου έχει μοτέρ VISA 652cc και είχα πρόβλημα στη εκκίνηση του μοτέρ αλλά και στην λειτουργία με συνεχείς διακοπές και σκασίματα . Αφού ηλεκτρολόγοι με έβαλαν και αλλαξα ηλεκτρονικές και όλα σχεδόν τα ηλεκτρικά μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να ψάξουμε . Πριν λίγες μέρες μετά από ενάμιση χρόνο ταλαιπωρίας φίλος ηλεκτρολόγος διαπίστωσε ότι είχαν συνδεθεί ανάποδα οι φίσες από τα μάτια και τώρα το μοτέρ λειτουργεί κανονικά . Αυτό μου το πάθημα, από άσχετο ηλεκτρολόγο που το πήγε ο φαναρτζής όταν το έφιαχνα, το γράφω για όσους έχουν ίδιο μοτέρ και μπορεί να το αντιμετωπίσουν.Εχω βρει καθρεφτες που ταιριαζουν αλλα δυστυχως οχι τους δικους του, ψαχνω ακομα! Προς το παρον του χω βαλει εναν απο Sherpa που ειχα
-
Το πετυχαινα μερικες φορες πριν χρονια.. Τωρα πωλειται.. Δε νομιζω να ειναι ουτε azelle ουτε hoffman..
-
Ολίγον τι καρναβάλι θα έλεγα...
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Ολίγον τι καρναβάλι θα έλεγα...έως πολύ.
-
Δειτε και αυτή την αγγελία.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1 -
Καλο για να ξεκινησεις για ιστορικο. Αλλα εχει σαμια πατωματα εμπρος οπως τα περισσοτερα...
-
Αλλά και στην Γερμανία Pony????
-
Υπήρχαν εξαγωγές στη Γερμανία, το χουμε αναφέρει στο παρελθόν.
-
Mια cx 25gti turbo 2 abs προς πώληση σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή,ελπίζω να περιλαμβάνεται στην τιμή αυτή και το πλύσιμο βεβαίως.
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1338851/ -
-
Αν η αυτη ειναι για 10 του Βαγγελη ειναι για 100..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν η αυτη ειναι για 10 του Βαγγελη ειναι για 100..Τα 10 ειναι υπερβολη οντως στο εξωτερικο βρισκεις με αυτα πρεστιζ σε καλη κατασταση

-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Αν η αυτη ειναι για 10 του Βαγγελη ειναι για 100..
Τα 10 ειναι υπερβολη οντως στο εξωτερικο βρισκεις με αυτα πρεστιζ σε καλη κατασταση

μας θυμήθηκες.
-
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Youtube Videoτο αναμμένο λαμπάκι στο ταμπλό μου έκοψε όλη την διάθεση.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
το αναμμένο λαμπάκι στο ταμπλό μου έκοψε όλη την διάθεση.
Ναι αλλα δεν διάβασες στο τέλος του video που γράφει οτι 'λόγω κανονισμών ασφαλείας έχουν τα αυτοκίνητα με λίγη βενζίνη και για αυτό είναι αναμμένα τα λαμπάκια βενζίνης, καθώς επίσης οτι κάποιοι θόρυβοι που ακούγονται κατα την κίνηση οφείλονται σε χαλίκια κολημένα στα λάστιχα'!!! Αυτό το γράφει σε ολα τα αυτκίνητα!
Και εμενα παντως εκει ειχεπεσει το ματι μου! -
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
το αναμμένο λαμπάκι στο ταμπλό μου έκοψε όλη την διάθεση.
Ναι αλλα δεν διάβασες στο τέλος του video που γράφει οτι 'λόγω κανονισμών ασφαλείας έχουν τα αυτοκίνητα με λίγη βενζίνη και για αυτό είναι αναμμένα τα λαμπάκια βενζίνης, καθώς επίσης οτι κάποιοι θόρυβοι που ακούγονται κατα την κίνηση οφείλονται σε χαλίκια κολημένα στα λάστιχα'!!! Αυτό το γράφει σε ολα τα αυτκίνητα!
Και εμενα παντως εκει ειχεπεσει το ματι μου!δεν αγοράζω αυτοκίνητο με αναμμένο λαμπάκι, είναι θέμα ψυχολογικό.
-
Αμα θα το πάρεις κι ανάψει μετά τι θα το κάνεις θα το κάψεις στο ρελαντί?
Classic Citroen Forum