-
Ποιος είναι ο ορισμός της πέργκολας; Εννοούμε μερικά σχεδόν οριζόντια δοκάρια που εκτείνονται μεταξύ του εξωτερικού τοίχου και ενός ξύλινου Π και το οποίο με κάλυμα από πανί ή καλαμωτή συνήθως χρησιμεύει για την δημιουργία σκιάς;;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ποιος είναι ο ορισμός της πέργκολας; Εννοούμε μερικά σχεδόν οριζόντια δοκάρια που εκτείνονται μεταξύ του εξωτερικού τοίχου και ενός ξύλινου Π και το οποίο με κάλυμα από πανί ή καλαμωτή συνήθως χρησιμεύει για την δημιουργία σκιάς;;Πέργκολα είναι κάτι σαν κληματαριά και εγώ έχω τσιμεντένιες πέργκολες και στο σπίτι και στο γραφείο (ρετιρέ).
-
Εκτός από τις πέργκολες , υπάρχουν και τα κινητά προστεγάσματα , που πιθανόν να μπορούν να τον καλύψουν κατά ένα μέρος .
Θα χρειαστεί όμως συναίνεση των συνιδιοκτητών του .
Γενικά μιά συμβουλή από μηχανικό θα του ήταν χρήσιμη . -
Οι περγκολες και τα καραβοπανα κλπ που μπορουμε να κανουμε στον ακαλυπτο εχουν νοημα μονο οταν γινονται πισω απο την οικοδομικη γραμμη του οικοπεδου μας,εφοσον η θεση του παρκινγ ειναι μπροστα απο την οικοδομικη γραμμη δεν επιτρεπεται τιποτα απο ολα αυτα.
-
Δεν είναι έτσι γιά τις ξύλινες .
-
Παιδία ποιος γνωρίζει αν επιτρέπεται σε υπόγειο σχολείου να υπάρχει παρκινκ αυτοκινήτων ….!
Το είδα για πρώτη φορά προχθές σε ένα σχολείο και μου έκανε εντύπωση….!!!
Δεν είναι λίγο επικίνδυνο ….!!!!
-
τα καινούρια σχολεία που έχουν φτιαχτεί .... έχουν υπόγεια πάρκινγκ ....
που είναι το επικίνδυνο ????
-
Τα πάρκινγκ πάνω από 10 θέσεις έχουν συστήματα πυρασφάλειας .
-
στο σχολείο μας .... έχει
-
Πρόβλημα!
Ενοικιάζω ένα σπίτι που έχει μια θέση πάρκινγκ στην πιλωτή, η οποία είναι σχετικά μικρή κ οριοθετημένη με κίτρινη γραμμή. Μέσα υπάρχουν άλλες 2 θέσεις πάρκιγνκ. Ο ένας οκ! Ο άλλος επειδή έχει χώρο βάζει 2 αυτοκίνητα και με το ένα με ενοχλεί καθώς κάνω 15 μανούβρες να παρκάρω. Ενώ τους έχω κάνει σύσταση (είναι ιδιοκτήτες κ διαχειριστές - βολικό!) συνεχίζει να με κλείνει (και ενώ έχει χώρο, απλά θέλει να μπορούν να βγαίνουν και τα 2 αυτ.). Και σήμερα μου την είπε γιατί λέει έτσι όπως είχα παρκάρει την ενοχλούσα να βγάλει το 2ο αυτ. Εγώ πατούσα με τον πίσω αριστερά τροχό το εσωτερικό 1cm από τα συνολικά ~5-6cm πάχουτς της γραμμής. Επίσης θεωρεί ότι το αμάξι όλο πρέπει να βρίσκεται εντός του πλαισίου. Σας φαίνεται λογικό? Τι μπορώ να κάνω?Επίσης θέλω να ρωτήσω τι παίζει με απλώστρα? Μου λέει απαγορεύεται από τον κανονισμό της πολυκατοικίας. Της τον ζήτησα και μου λέει έλα να τον διαβασεις, δεν στον δίνω. Για πείτε πριν τη φάω λάχανο και μας ακούσει όλος ο δήμος.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πρόβλημα!
.... Εγώ πατούσα με τον πίσω αριστερά τροχό το εσωτερικό 1cm από τα συνολικά ~5-6cm πάχουτς της γραμμής. Επίσης θεωρεί ότι το αμάξι όλο πρέπει να βρίσκεται εντός του πλαισίου. Σας φαίνεται λογικό? Τι μπορώ να κάνω?
Είσαι υποχρεωμένος να τοποθετείς το όχημά σου εντός της οριοθέτησης του χώρου που σου ανήκει (κίτρινη γραμμή=τοιχίο=δεν το γκρεμίζεις , άρα δεν ακουμπάς και τη γραμμή)
Επίσης θέλω να ρωτήσω τι παίζει με απλώστρα? Μου λέει απαγορεύεται από τον κανονισμό της πολυκατοικίας. Της τον ζήτησα και μου λέει έλα να τον διαβασεις, δεν στον δίνω. Για πείτε πριν τη φάω λάχανο και μας ακούσει όλος ο δήμος.
Να πάς στο σπίτι της, να τον ..... διαβάσεις -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Επίσης θέλω να ρωτήσω τι παίζει με απλώστρα? Μου λέει απαγορεύεται από τον κανονισμό της πολυκατοικίας. Της τον ζήτησα και μου λέει έλα να τον διαβασεις, δεν στον δίνω.Πες της οτι δεν αναγνωριζεις τον κανονισμο γιατι ουδεποτε σου εχει κοινοποιηθει και ουδεποτε τον εχεις αποδεχτει.
Επιπροσθετως πες της οτι για συντομια μπορει να σε παει κατευθειαν στον Αρειο Παγο. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πρόβλημα!
Ενοικιάζω ένα σπίτι που έχει μια θέση πάρκινγκ στην πιλωτή, η οποία είναι σχετικά μικρή κ οριοθετημένη με κίτρινη γραμμή. Μέσα υπάρχουν άλλες 2 θέσεις πάρκιγνκ. Ο ένας οκ! Ο άλλος επειδή έχει χώρο βάζει 2 αυτοκίνητα και με το ένα με ενοχλεί καθώς κάνω 15 μανούβρες να παρκάρω. Ενώ τους έχω κάνει σύσταση (είναι ιδιοκτήτες κ διαχειριστές - βολικό!) συνεχίζει να με κλείνει (και ενώ έχει χώρο, απλά θέλει να μπορούν να βγαίνουν και τα 2 αυτ.). Και σήμερα μου την είπε γιατί λέει έτσι όπως είχα παρκάρει την ενοχλούσα να βγάλει το 2ο αυτ. Εγώ πατούσα με τον πίσω αριστερά τροχό το εσωτερικό 1cm από τα συνολικά ~5-6cm πάχουτς της γραμμής. Επίσης θεωρεί ότι το αμάξι όλο πρέπει να βρίσκεται εντός του πλαισίου. Σας φαίνεται λογικό? Τι μπορώ να κάνω?Επίσης θέλω να ρωτήσω τι παίζει με απλώστρα? Μου λέει απαγορεύεται από τον κανονισμό της πολυκατοικίας. Της τον ζήτησα και μου λέει έλα να τον διαβασεις, δεν στον δίνω. Για πείτε πριν τη φάω λάχανο και μας ακούσει όλος ο δήμος.
θα πας το βραδυ και θα παρεις της ροδες απ τα αυτοκινητα τους και θα βαλεις απο κατω τσιμεντολιθους
-
Οι απλωστρες απο τους κανονισμους των πολυκατοικων δεν απαγορευονται εκτος και αν ειναι εξω απο τα καγκελα. Μεσα κανεις οτι θελει ςκαι αστους να κουρευονται. Επισης αν χρειαστεις 'βοηθεια' για την ιδεα του umaga εδω ειμαστε
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Πρόβλημα!
.... Εγώ πατούσα με τον πίσω αριστερά τροχό το εσωτερικό 1cm από τα συνολικά ~5-6cm πάχουτς της γραμμής. Επίσης θεωρεί ότι το αμάξι όλο πρέπει να βρίσκεται εντός του πλαισίου. Σας φαίνεται λογικό? Τι μπορώ να κάνω?
Είσαι υποχρεωμένος να τοποθετείς το όχημά σου εντός της οριοθέτησης του χώρου που σου ανήκει (κίτρινη γραμμή=τοιχίο=δεν το γκρεμίζεις , άρα δεν ακουμπάς και τη γραμμή)Eρώτηση: δεν πρέπει όλες οι θέσεις να έχουν το ίδιο μέγεθος? Εγώ αν πάρω μεγαλύτερο αυτοκίνητο (οποιοδήποτε golfοειδές και πάνω ΔΕΝ χωράει).
-
Μα ποσο μπορει να ειναι για να σου κανουν θεμα για το πως θα απλωσεις τα ρουχα σου??!!
Οσο για τον κανονισμο αφου δε σου τον ανεφεραν πριν το νοικιασεις και δε σε εβαλαν να τον υπογραψεις, μπορει να χρησιμοποιηθει καλλιστα σα χαρτι υγειας
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Επίσης θέλω να ρωτήσω τι παίζει με απλώστρα? Μου λέει απαγορεύεται από τον κανονισμό της πολυκατοικίας. Της τον ζήτησα και μου λέει έλα να τον διαβασεις, δεν στον δίνω.
Πες της οτι δεν αναγνωριζεις τον κανονισμο γιατι ουδεποτε σου εχει κοινοποιηθει και ουδεποτε τον εχεις αποδεχτει.
Επιπροσθετως πες της οτι για συντομια μπορει να σε παει κατευθειαν στον Αρειο Παγο.Φοβάμαι ότι θα λέει το συμβόλαιο ότι 'αποδέχομαι τον κανονισμό'....
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Οι απλωστρες απο τους κανονισμους των πολυκατοικων δεν απαγορευονται εκτος και αν ειναι εξω απο τα καγκελα. Μεσα κανεις οτι θελει ςκαι αστους να κουρευονται. Επισης αν χρειαστεις 'βοηθεια' για την ιδεα του umaga εδω ειμαστεΓια απ έξω από τα κάγγελα λέω. Αλλά τι πειράζει αφού θα βλέπει στον ακάλυπτο?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Οι απλωστρες απο τους κανονισμους των πολυκατοικων δεν απαγορευονται εκτος και αν ειναι εξω απο τα καγκελα. Μεσα κανεις οτι θελει ςκαι αστους να κουρευονται. Επισης αν χρειαστεις 'βοηθεια' για την ιδεα του umaga εδω ειμαστε
Για απ έξω από τα κάγγελα λέω. Αλλά τι πειράζει αφού θα βλέπει στον ακάλυπτο?
Πειραζει κ προσωπικα με εχεις πεισει οτι **[b]εισαι εν αδικω **[/b]
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
....φιλε στειλτους να και βρες αλλου σπιτι καλητερα, που να εχει γειτόνισσες φοιτητριες κλπ
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ