-
Το Σιβίκ VTi που είχε καρφωθεί στην στροφή της Κηφισίας έξω από το σπίτι μου με 180 και ο συνοδηγός ξεψύχησε στα χέρια του αδερφού μου δεν το έδειξαν.
Ούτε την 320 κουπέ τρέχον μοντέλο που πέρασε με πάνω από 160 σύριζα μπροστά μου ενώ περίμενα να αδειάσει η Κηφισίας να βγώ στο δρόμο, και τον βρήκα καρφωμένο με το πλάι του συνοδηγού στην παρακάτω κολώνα, με το λευκό μπλουζάκι του να έχει γίνει πουά από τα αίματα της συνοδηγού του που έσκασε το κεφάλι της παρά τους πλαυρικούς και τις 'κουρτίνες'.
Αν θέλετε μπορώ να γράφω τέτοια περιστατικά για μέρες. Απλά τότε ήταν καλοκαίρι και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι έκαναν μπάνια και κάλυπταν το πόσο γεμάτη είναι η πλαζ.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Ακόμα και με 200 χιλιόμετρα (σε ευθεία) δεν σας προκαλεί εντύπωση γιατί το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του?
Μήπως του πετάχτηκε κανάς θαμώνας από τα σκυλάδικα της περιοχής και προσπάθησε να τον αποφύγει?Όταν τρέχεις με 200χλμ. και το παραμικρό λάθος το πληρώνεις ακριβά.
Απο ότι είπανε στην τηλεόραση το αυτοκίνητο βρισκότανε στην αριστερή λωρίδα,οπότε είναι αδύνατον να ήθελέ να αποφύγει άνθρωπο γιατί στη περιοχη που τράκαρε έχει μπάρες στη μέση,εκτός και εαν ήθελε να αποφύγει κάμια γάτα!!! -
Ακόμα και με 200 χιλιόμετρα (σε ευθεία) δεν σας προκαλεί εντύπωση γιατί το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του?
Μήπως του πετάχτηκε κανάς θαμώνας από τα σκυλάδικα της περιοχής και προσπάθησε να τον αποφύγει?Μαλλον οχι μιας και εκει ακριβως εχει υπογεια διαβαση πεζων ασφαλη και καθαρη.
Μηπως ηθελε να στριψει δεξια για να παει στην Αμφιθεας , πηρε τελευταια στιγμη ειδηση το ανοιγμα και εκοψε αποτομα δεξια ?Αλλα οτι και ναναι.... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το Σιβίκ VTi που είχε καρφωθεί στην στροφή της Κηφισίας έξω από το σπίτι μου με 180 και ο συνοδηγός ξεψύχησε στα χέρια του αδερφού μου δεν το έδειξαν.Ούτε την 320 κουπέ τρέχον μοντέλο που πέρασε με πάνω από 160 σύριζα μπροστά μου ενώ περίμενα να αδειάσει η Κηφισίας να βγώ στο δρόμο, και τον βρήκα καρφωμένο με το πλάι του συνοδηγού στην παρακάτω κολώνα, με το λευκό μπλουζάκι του να έχει γίνει πουά από τα αίματα της συνοδηγού του που έσκασε το κεφάλι της παρά τους πλαυρικούς και τις 'κουρτίνες'.
Αν θέλετε μπορώ να γράφω τέτοια περιστατικά για μέρες. Απλά τότε ήταν καλοκαίρι και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι έκαναν μπάνια και κάλυπταν το πόσο γεμάτη είναι η πλαζ.
Φαντάζομαι πως εάν έχεις ζήσει τέτοιες εικόνες που περιγράφεις πρέπει να είσαι πολύ συνετός οδηγός...
-
Μήπως του πετάχτηκε κανάς θαμώνας από τα σκυλάδικα της περιοχής και προσπάθησε να τον αποφύγει?με λίγα ποτηράκια και τρένο να οδηγάς θα εκτροχιαστεί!
-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Φαντάζομαι πως εάν έχεις ζήσει τέτοιες εικόνες που περιγράφεις πρέπει να είσαι πολύ συνετός οδηγός...
Αρηηηηηηηηη,βριζουνε τον Γιωργο
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Έβρισα κανέναν και δεν το κατάλαβα???
-
Μήπως του πετάχτηκε κανάς θαμώνας από τα σκυλάδικα της περιοχής και προσπάθησε να τον αποφύγει?Όταν τρέχεις με 200χλμ. και το παραμικρό λάθος το πληρώνεις ακριβά.
Απο ότι είπανε στην τηλεόραση το αυτοκίνητο βρισκότανε στην αριστερή λωρίδα,οπότε είναι αδύνατον να ήθελέ να αποφύγει άνθρωπο γιατί στη περιοχη που τράκαρε έχει μπάρες στη μέση,εκτός και εαν ήθελε να αποφύγει κάμια γάτα!!!βρε ποιά γάτα, μία μόνο φορά έχω δει πεζούς να πηδάνε τα τεράστια κιγκλιδώματα της Λ.Συγγρού στις πιο άσχετες ώρες για να τη διασχίσουν;; ή πεζούς να περπατάνε στην αριστερή λωρίδα, πάνω στο πεζουλάκι;
και συμφωνώ με τον george tabs. Πολλά ατυχήματα δεν καλύπτονται [πολλά είναι μάλιστα τρομακτικά], είναι ανάλογα την τρέχουσα επικαιρότητα: εάν υπάρχει ανάγκη υλικού, είναι σε ετοιμότητα, ειδάλλως δεν τους καίγεται καρφί.
το ατύχημα με την 147 ήταν μια καλή ευκαιρία να πω στον αδερφό μου μπας και κόψει τις μ@λ@κίες με την 147... νομίζει πως είναι κλειστός αυτοκινητόδρομος και την τελικιάζει εκεί όταν μπορεί ο αναίσθητος... Καλός αυτός ο δρόμος αλλά πάνω από 140, βία 150 δεν σηκώνει. Δεν είναι κλειστός και μπορεί να συμβούν χίλια δύο πράγματα.
-
πανω απο 100 ειναι πολλα για το δρομο παιδια. Ενταξει δεν θα επρεπε να περναει κοσμος πανω απο τις μπαρες και ειναι αυτοχειρες οσοι το κανουν, αλλα δεν χρειαζεται να πηγαινει κανεις μαλιοκουβαρα εντος πολεως... Στο κατω κατω της γραφης υπαρχουν αναριθμητα που μπορουν να γινουν εκει.... ακου 150
ειπαμε γελοια τα ορια, αλλα μην το χεσουμε... -
Ο χρήστης gmak έγραψε:
....
Καλός αυτός ο δρόμος αλλά πάνω από 140, βία 150 δεν σηκώνει. Δεν είναι
κλειστός και μπορεί να συμβούν χίλια δύο πράγματα.Αναφέρεσαι για δρόμο μέσα στην πόλη η σε αυτοκινητόδρομο εκτός πόλης;
-
Ρε παιδιά καλησπέρα.. Είμαι νέος στο φόρουμ αλλά δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που διάβασα.. Υποτίθεται δηλαδή ότι μόνο οι Αλφίστι τρέχουν; Μην είστε τόσο φανατισμένοι.. Στους ίδιους δρόμους κυκλοφορούμε. Όπως είπαν και άλλοι, δεν έχει σημασία το σήμα, αλλά ο οδηγός. Όλοι νομίζω έχουμε πετύχει οδηγούς να κάνουν ανεπίτρεπτα πράγματα ανεξάρτητα αυτοκινήτου.. απο yugo μέχρι mercedes s 500. Όσον αφορά την ασφάλεια, νομίζω πως οτιδήποτε αυτοκινούμενο σε τρακάρισμα με 200χλμ θα είχε παρόμοια κατάληξη. Το euroncap crash test γίνεται στα 60χλμ, αν αυτό λέει κάτι..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ρε παιδιά καλησπέρα.. Είμαι νέος στο φόρουμ αλλά δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που διάβασα.. Υποτίθεται δηλαδή ότι μόνο οι Αλφίστι τρέχουν; Μην είστε τόσο φανατισμένοι.. Στους ίδιους δρόμους κυκλοφορούμε. Όπως είπαν και άλλοι, δεν έχει σημασία το σήμα, αλλά ο οδηγός. Όλοι νομίζω έχουμε πετύχει οδηγούς να κάνουν ανεπίτρεπτα πράγματα ανεξάρτητα αυτοκινήτου.. απο yugo μέχρι mercedes s 500. Όσον αφορά την ασφάλεια, νομίζω πως οτιδήποτε αυτοκινούμενο σε τρακάρισμα με 200χλμ θα είχε παρόμοια κατάληξη. Το euroncap crash test γίνεται στα 60χλμ, αν αυτό λέει κάτι..Αγαπητέ Skye, καλως όρισες στο forum. Συμφωνώ και εγώ με αυτό που γράφεις. Όσο για το κομμάτι του κειμένου σου που έκανα bold φυσικά και μας λέει πολλά
Με ειλικρινή εκτίμηση,
Δημήτρης -
Απο ότι είπανε στην τηλεόραση το αυτοκίνητο βρισκότανε στην αριστερή λωρίδα,οπότε είναι αδύνατον να ήθελέ να αποφύγει άνθρωπο γιατί στη περιοχη που τράκαρε έχει μπάρες στη μέση,εκτός και εαν ήθελε να αποφύγει κάμια γάτα!!!και τι έγινε που έχει μπάρες στη μέση? ξέρεις πόσοι πεζοί τις καβαλάνε? Φίλος μου έγραψε 2 τετάκες στην κάθοδο της Συγγρού, γιατί πήγε τραβεστί να καβαλήσει τη μπάρα, σκόνταψε στο τακούνι και έπεσε με τα μούτρα στην αριστερή λωρίδα
Σπύρος
-
Έβρισα κανέναν και δεν το κατάλαβα???
Πλάκα κάνει ο DAP,για το 'συνετός οδηγός' που λές για τον Ταμπς!! ...ο οποίος είναι συνοδηγός!!! ...που ως γνωστόν δεν εχει καμμιά σχέση με τον οδηγό!!...αλλά με όλα τα άλλα!!!(καιρός,λάστιχα, καφέδες,ωράρια,καθαριότητα,αναποδιές κλπ κλπ κλπ)!!
-
Το Σιβίκ VTi που είχε καρφωθεί στην στροφή της Κηφισίας έξω από το σπίτι μου με 180 και ο συνοδηγός ξεψύχησε στα χέρια του αδερφού μου δεν το έδειξαν.
Ούτε την 320 κουπέ τρέχον μοντέλο που πέρασε με πάνω από 160 σύριζα μπροστά μου ενώ περίμενα να αδειάσει η Κηφισίας να βγώ στο δρόμο, και τον βρήκα καρφωμένο με το πλάι του συνοδηγού στην παρακάτω κολώνα, με το λευκό μπλουζάκι του να έχει γίνει πουά από τα αίματα της συνοδηγού του που έσκασε το κεφάλι της παρά τους πλαυρικούς και τις 'κουρτίνες'.
Δεν έβρισες κανέναν, πλάκα κάνει ο DAP!
Θέλω να πιστεύω πως είμαι αρκετά συνετός, όχι πως ώρες ώρες δεν παίρνω τις ανάποδές μου για να καταλάβω το λάθος μου αργότερα...
Πιωμένος δεν οδηγώ ΠΟΤΕ, και είμαι άκρως απόλυτος σε αυτό, αφού για να είμαι συνηθισμένος να μην με ενοχλεί να βγώ για διασκέδαση και να μην πιω λόγω οδηγήματος, δεν πίνω ούτε σε πάρτυ στο σπίτι μου!!
Γενικά τα όρια σε γνωστό σε μένα δρόμο δεν τα πολυτηρώ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ψάχνω και τα όρια του αυτοκινήτου που οδηγώ.
Πάντως στα 19 μου 'αγόρασα' (μόνος) κι εγώ κάποιες λίγες μετοχές στην στροφή αυτή...
Αναθεώρησα τον τρόπο οδήγησής μου αρκετά, και πολλές φορές αυτό μου έδωσε το περιθώριο να σωθώ από άλλον...Πάντως θέλει προσοχή. ΠΟΛΛΗ προσοχή!
Πόσο μάλλον μέσα σε μια πόλη με τον πληθυσμό μικρής χώρας... -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
πανω απο 100 ειναι πολλα για το δρομο παιδια. Ενταξει δεν θα επρεπε να περναει κοσμος πανω απο τις μπαρες και ειναι αυτοχειρες οσοι το κανουν, αλλα δεν χρειαζεται να πηγαινει κανεις μαλιοκουβαρα εντος πολεως... Στο κατω κατω της γραφης υπαρχουν αναριθμητα που μπορουν να γινουν εκει.... ακου 150
ειπαμε γελοια τα ορια, αλλα μην το χεσουμε...Βρε και σημείωμα αυτοκτονίας να βρούνε αφού τον παρασύρεις-σκοτώσεις με το αυτοκίνητο μια φορά θα σε δικάσουν (αυτεπάγγελτα) για φόνο εξ αμελείας! Και αν βρούνε πως πήγαινες πάνω από το όριο (60; 70; 80; πόσο είναι εκεί...) θα σου βγεί συνυπαιτιότητα και τρέχα ξέμπλεκε....
Προσωπικά (το έχω ξαναγράψει αλλού, μάλλον κάπου στην σελίδα 100 των περίεργων των ελληνικών δρόμων) μου έτυχε να με τρακάρει παππούς που βγήκε με γεμάτη 2α από ΣΤΟΠ, ενώ εγώ πήγαινα με 30-40 και δεν πρόλαβα να κάνω κιχ. Σκοτώθηκε και το δικαστήριο με αθώωσε μεν, 18 αγωνιώδεις και ατέλειωτους μήνες μετά δε... Και η οικογένειά του είχε δηλώσει από την πρώτη στιγμή πως αναγνωρίζει την υπαιτιότητα του παππού...
Για σκέψου να πήγαινα και εγώ με σκασμένη 2α, μιας και ήμουν στον κεντρικό δρόμο... -
Êáé íá ìçí Þôáí ìåèõóìÝíïò ôçí ìáëáêßá ôçí Ýêáíå...Åãù èá ôï Ýëåãá Ýãêëçìá åê ðñïèÝóåùò...
-
Η Συγγρού που είναι γεμάτη κάμερες δεν 'απέτρεψε' το δυστύχημα;
Αφού είναι γεμάτη κάμερες, δεν κατέγραψαν τίποτα; Ακόμα και να μην είχε στο σημείο που έγινε το δυστύχημα στην κάθοδο, σίγουρα θα είχε αρκετά μεγάλη ταχύτητα και νωρίτερα, ούτε μία φωτογραφία δεν βγήκε; ένα βίντεο;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Η Συγγρού που είναι γεμάτη κάμερες δεν 'απέτρεψε' το δυστύχημα;Αφού είναι γεμάτη κάμερες, δεν κατέγραψαν τίποτα; Ακόμα και να μην είχε στο σημείο που έγινε το δυστύχημα στην κάθοδο, σίγουρα θα είχε αρκετά μεγάλη ταχύτητα και νωρίτερα, ούτε μία φωτογραφία δεν βγήκε; ένα βίντεο;
Χμμμμ αυτό που είπες πόσο όμορφα κολλάει στο θέμα με τις κάμερες στον Μαλιακό...
-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
....
Καλός αυτός ο δρόμος αλλά πάνω από 140, βία 150 δεν σηκώνει. Δεν είναι
κλειστός και μπορεί να συμβούν χίλια δύο πράγματα.Αναφέρεσαι για δρόμο μέσα στην πόλη η σε αυτοκινητόδρομο εκτός πόλης;
Η Λ.Συγγρού [ή όποιο είναι το ονομά της στα διάφορα σημεία] είναι ένας κεντρικός δρόμος που ξεκινά περίπου από το ύψος του Καλλιμάρμαρου και καταλήγει στην Παραλική Λεωφόρο. Έχει μετά από ένα σημείο και πέρα 3 λωρίδες κυκλοφορίας, μία βοηθητική, λωρίδες επιταχύνσεως στις εισόδους της και παράδρομο και στα δύο ρεύματα, περίπου σαν την Λεωφόρο Κηφισσίας, μόνο που η Συγγρού είναι μια μεγάλη ευθεία αρκετών χιλιομέτρων. Είναι φυσικά εντός της πόλης. Έχει ένα πολύ ψηλό και φαρδύ διάζωμα με μπάρες και έντονη βλάστηση ενδιάμεσα [παρ' όλα αυτά αυτό δεν σταματάει μερικούς που βαριούνται να περπατήσουν μέχρι τις διαβάσεις πεζών να τα σκαρφαλώνουν , αυτοκτονικοί χαρακτήρες...], αλλά δεν είναι κλειστή στις άκρες της όπου υπάρχουν στάσεις λεωφορείων κτλ.
Κατοικώ αρκετά μακρυά από τς περιοχές που διασχίζει η Λ.Συγγρού. Οδηγώ εκεί σχεδόν πάντα μετά τα μεσάνυκτα προς Παραλιακή και ο δρόμος έχει πολύ αραιή κυκλοφορία. Νομίζω το όριο ταχύτητας είναι 90 και εγώ συνήθως κινούμαι με 120 στην μεσαία λωρίδα. Θέτω μέγιστη ταχύτητα κίνησης περίπου τα 140 με τη δεδομένη ορατότητα που έχει ο άδειος, πλήρως φωτιζόμενος δρόμος.
Πρός οδηγούς ALFA ROMEO και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!