-
Ας μαθουν να φτιαχνουν και κανα αυτοματο... Αφου η volvo εχει αυτοματο στα 1.6 με 180αλογα τοτε γιατι δεν το βαζουν στοο focus?
-
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
Ας μαθουν να φτιαχνουν και κανα αυτοματο... Αφου η volvo εχει αυτοματο στα 1.6 με 180αλογα τοτε γιατι δεν το βαζουν στοο focus?Για να μη πεθάνουμε από την βαρεμάρα μας...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ας μαθουν να φτιαχνουν και κανα αυτοματο... Αφου η volvo εχει αυτοματο στα 1.6 με 180αλογα τοτε γιατι δεν το βαζουν στοο focus?
Για να μη πεθάνουμε από την βαρεμάρα μας...
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Ε χάλασαν το τιμόνι, αν του έβαζαν και αυτόματο...
-
Πίσω πάντως παίζει να είναι ότι ασχημότερο έχει κυκλοφορήσει την τελευταία 10ετία...αισχρό!
-
Αυτο μου θυμιζει το 'τα τουρμο σπανε'!
Βασικα το αυτοματο θα ηταν στα εξτρα, μην το φοβαστε εσεις που τρεχετε σε αγωνες! -
Ευτυχώς! Τώρα ηρέμησα! Γιατί πλησιάζει και το ΕΛΠΑ...
-
Υπάρχει το νέο διπλοσύμπλεκτο διαθέσιμο και στο Focus. Βέβαια Αμερικανοί και Ευρωπαίοι το κατηγορούν για αργές αλλαγές και γενικά ράθυμο χαρακτήρα χωρίς να είναι και το πιο ομαλό της αγοράς.
-
Μόνο στα ντίζελ προς το παρόν αγαπητέ Μιράζ. Αλλά είναι αργό πράγματι, στα Volvo κατακρημνίζει τις επιδόσεις...
-
Στην Αμερική το έχουν και τα βενζίνης λογικα δεν θα αργήσει να μπεί και στα βενζινοκίνητα στην Ευρώπη
Nα και ένα τεστ με τον δίλιτρο ατμοσφαιρικο
http://www.caranddriver.com/reviews/car/11q1/2012_ford_focus_sel-short_take_road_test -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Υπάρχει το νέο διπλοσύμπλεκτο διαθέσιμο και στο Focus. Βέβαια Αμερικανοί και Ευρωπαίοι το κατηγορούν για αργές αλλαγές και γενικά ράθυμο χαρακτήρα χωρίς να είναι και το πιο ομαλό της αγοράς.Ειναι μονο στα 2λιτρα πετρελαιο (και βενζινη αν βγαλουν). Αλλα οπως ειχα πει και σε εναν αλλον φιλο, τα αυτοματα δεν ειναι μονο για επιδοσεις και οικονομια καυσιμου, ειπαμε δεν ειναι ολοι οδηγοι αγωνων μπορει να ειναι οδηγοι μεγαλων διαδρομων και να θελουν ξεκουραση!
-
Το θέμα είναι πως δεν τα κάνει και αυτά καλά
-
Εδω δεν μπορουν να το βαλουν σε 1.6 και θελουν να χτυπησουν τα dsg? Απλα εγω προσωπικα νομιζα οτι θα κανουν καποιο αξιολογο κιβωτιο αλλα μαλλον θα μεινουν στα παλια με τις 4ταχυτητες!
-
-
Έχω περιέργεια να το οδηγήσω. Κάτι μου λέει ότι οι Αγγλάρες το εξυμνούν όπως κάνουν με οτιδήποτε δικό τους... (στην Αγγλία η Ford θεωρείται... αγγλική).
-
Έχω περιέργεια να το οδηγήσω. Κάτι μου λέει ότι οι Αγγλάρες το εξυμνούν όπως κάνουν με οτιδήποτε δικό τους... (στην Αγγλία η Ford θεωρείται... αγγλική).Σοβαρά μιλάς; Από που κι ως που;
-
Επειδή έχει παρουσία στην Αγγλία 80+ χρόνια (ήταν το πρώτο παράρτημα της Ford εκτός Αμερικής) και πολλά Ford σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν στην Αγγλία.
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Έχω περιέργεια να το οδηγήσω. Κάτι μου λέει ότι οι Αγγλάρες το εξυμνούν όπως κάνουν με οτιδήποτε δικό τους... (στην Αγγλία η Ford θεωρείται... αγγλική).
Σοβαρά μιλάς; Από που κι ως που;
όπως θεωρούν αγγλικά τις Rolls Royce, Bentley, Jaguar, Land Rover και Mini.
-
Ε καλά, αυτά είναι αυθεντικά αγγλικά, ασχέτως με τους ιδιοκτήτες τους. Η παράδοση, τεχνογνωσία, τεχνολογία, σχεδίαση, μηχανολογική μελέτη και κατασκευή είναι αγγλική 100%.
-
για τα τωρινά μιλάω...που βεβαίως ΔΕΝ είναι τίποτα από όλα αυτά που λες.
Ford Focus 2011