-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Θα ήθελα πληροφορίες για το Picanto.Αξιοπιστία-τιμές σέρβις-κατανάλωση-ποιότητα κύλισης κλπ.Πρόκειται να αντικαταστήσει ένα Matiz οκτώ ετών.Για να προλάβω τους petrolheads,γνωρίζω ότι έρχεται καινούργιο,αλλά το υπάρχον είναι το πιό φθηνό στην αυτόματη έκδοση και έχει νορμάλ τέλη κυκλοφορίας.Κύριος λόγος για την επιλογή του η αξιοπιστία (;)και οι μαζεμένες του διαστάσεις,καθώς θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά στην πόλη..Περιμένω τις εμπειρίες σας κύριοι.Υ.Γ.Η πρώτη μου επιλογή το i 10 δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο σε αυτόματη έκδοση.Από τέλος Μαίου και μετά χωρίς να ξέρουν να μου πουν πότε.
fiat panda
-
απο μια εμπειρια 4-5 ημερων με νοικιαρικο καλο μου εδειξε! το ανεβασα στο βουνο, το πηγα σε επαρχιακο δρομο, μια χαρα κυλιση (καλυτερη απο το ματιζ που αλλαζεις)...καλο φρεναρισμα θυμαμαι και μεσα δεν ετριζε κατι η να δειχνει πολυ ξεφτιλα...στο παρκινγκ πανευκολο, παιρνει 3-4 ατομα και τα μετακινει χωρις να νιωθεις ασχημα...
για μεσα στη πολη καλο αμαξακι μου φανηκε, για εξω οταν το πας κουβαρια θα καψει και θα καψει πολυ...δε ξερω με το αυτοματο του τι κανει...
σαν γενικη αγορα πολης προκρινεται αλλα δε ξερω και τι τιμη το βρισκεις, υπαρχει και ντιζελ -
Η δημοσίευση αναφέρεται στο Kia.Τι σχέση έχει το Panda;
-
Η δημοσίευση αναφέρεται στο Kia.Τι σχέση έχει το Panda;Σου προτεινω το panda αντι για το kia
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
...................................Το βρίσκω λίγο πάνω από τις 11000 με το κλειδί στο χέρι.Ενδεικτικά το Splash ξεπερνά τις 14000 ευρώ με τέλη 200+ ευρώ και τα ετοιμοπαράδοτα Yaris φτάνουν 15800.
Σου προτεινω το panda αντι για το kia
Δεν αγοράζω ιταλικό για everyday car.
-
Σου προτεινω το panda αντι για το kia
Δεν αγοράζω ιταλικό για everyday car.
-
Η δημοσίευση αναφέρεται στο Kia.Τι σχέση έχει το Panda;Νταξ το καταλαβαμε οτι του προτείνεις το panta το εγραψες και προηγουμένως , αλλα γιατι ομως ?
Το picanto δεν το εχω οδηγησει αλλα απο πλευρας αξιοπιστιας των Κορεατων να ξερεις οτι δεν σπαει-δεν χαλαει !
-
Θα ήθελα πληροφορίες για το Picanto.Αξιοπιστία-τιμές σέρβις-κατανάλωση-ποιότητα κύλισης κλπ.Πρόκειται να αντικαταστήσει ένα Matiz οκτώ ετών.Για να προλάβω τους petrolheads,γνωρίζω ότι έρχεται καινούργιο,αλλά το υπάρχον είναι το πιό φθηνό στην αυτόματη έκδοση και έχει νορμάλ τέλη κυκλοφορίας.Κύριος λόγος για την επιλογή του η αξιοπιστία (;)και οι μαζεμένες του διαστάσεις,καθώς θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά στην πόλη..Περιμένω τις εμπειρίες σας κύριοι.Υ.Γ.Η πρώτη μου επιλογή το i 10 δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο σε αυτόματη έκδοση.Από τέλος Μαίου και μετά χωρίς να ξέρουν να μου πουν πότε.
Γενικά είναι πολύ καλό και αξιόπιστο αυτοκίνητο πόλης, με 7 χρόνια εγγύηση νομίζω πως είναι πολύ καλή επιλογή, τα σέρβις σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία είναι ακριβά και αυτό είναι θέμα ενώ στο δρόμο είναι ΟΚ. Επίσης μερικά χωρίς κάποια αιτία έχουν τσιμπημένη κατανάλωση (το δικό μου πχ έχει μ.ο. 8,5 λ/100χλμ ενώ άλλα έχουν πιό χαμηλή κατανάλωση )
Η επιλογή δική σουΔεν αγοράζω ιταλικό για everyday car.
Διαφωνώ, πριν το picanto είχα ένα seicento που τηρουμένων των αναλογιών και καθημερινών χλμ ήταν πολύ αξιόπιστο, μην το γενικεύεις
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Διαφωνώ, πριν το picanto είχα ένα seicento που τηρουμένων των αναλογιών και καθημερινών χλμ ήταν πολύ αξιόπιστο, μην το γενικεύειςΣ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Από το 1984 έχουν περάσει από τα χέρια περί τα δέκα ιταλικά αυτοκίνητα.Επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη.Εξάλλου χρειάζομαι κι ένα που θα είναι πάντα ετοιμοπόλεμο για να 'υποστηρίζει' τα υπόλοιπα πέντε ιταλικά.
-
Η δημοσίευση αναφέρεται στο Kia.Τι σχέση έχει το Panda;ε, και συ τώρα. Κάνεις πως δεν ξέρεις.
Με το που ποστάρει κάποιος για κορεάτικο όλο και κάποιος ή κάποιοι θα πεταχτούν και θα προτείνουν ευρώπη... με τις all time classic απαντήσεις και τελικά το θέμα θα γίνει κ@λ@ς... και μετά θα ... και αυτά.
Τέσπα η αξιοπιστία του Picanto θα είναι καλή αν κρίνω και από το Atos που έχω με 150.000χλμ απροβλημάτιστα χιλιόμετρα...
Οδηγικά δεν νομίζω να είναι κάτι το τρομερό και το φοβερό αλλά ως αυτοκίνητο πόλης θα έχει καλή συμπεριφορά. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τέσπα η αξιοπιστία του Picanto θα είναι καλή αν κρίνω και από το Atos που έχω με 150.000χλμ απροβλημάτιστα χιλιόμετρα...
Την ίδια ακριβώς εμπειρία έχω κι εγώ από το Matiz,γι'αυτό και κοιτάζω πρός Κορέα.
-
Την ίδια ακριβώς εμπειρία έχω κι εγώ από το Matiz,γι'αυτό και κοιτάζω πρός Κορέα.
Κοίτα, η εμπειρία μου με τα Κορεάτικα μόνο θετικά έχει. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που είχαν ή έχουν ψεγάδια και ελαττώματα που σπάνε τα νεύρα ή σε βάζουν σε μόνιμη ανησυχία/φοβία. (Θα εξαιρέσω το Opel Astra το οποίο πραγματικά ήταν αξιόλογη κατασκευή, στιβαρό αμάξωμα, ποιοτική συναρμολόγηση)
Ωστόσο όλα είναι και θέμα τύχης. Θυμάμαι και το Matrix όταν το είχαμε πάρει, είχε βγάλει ένα πρόβλημα με ένα μουαγιέ στους πίσω τροχούς. Εργοστασιακό ψεγάδι στο συγκεκριμένο κομμάτι. Μας χάλασε λίγο τη διάθεση και την ψυχολογία αλλά επιδιορθώθηκε άμεσα.
Άποψή μου; Επειδή μάλλον κοιτάς και την ευκολία σου, αν είναι να πάρεις το picanto καλό θα ήταν να έχεις και ένα συνεργείο κοντά στο σπίτι σου ή στην εργασία σου για να κάνεις την ζωή σου ποιο εύκολη και ευέλικτη...
Καλοτάξιδη η οποιαδήποτε επιλογή σου!...
-
Δες και την πιξο (Νισσσσάν) 1.0 accenta sportiva automatica με λιγότερα από 11 χιλιάρικα... εχεί φτηνή συντήρηση και είναι αρκετά ευρύχωρο....μπανιάνικο βέβαια αλλά δεν παύει να είναι επώνυμο προϊόν, άλλο ΚΙΑ και άλλο ΝΙΣΣΣΣΑΝ...
Στα μειονεκτήματα βάλε και το ότι μυρίζει περίεργα όταν είναι καινούργιο. -
Το είδα Αλεξ.Οπως και την τριάδα.Η εντύπωση που αποκόμισα ήταν της 'φθηνότερης' κατασκευής σε σχέση με το Kia.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Δες και την πιξο (Νισσσσάν) 1.0 accenta sportiva automatica με λιγότερα από 11 χιλιάρικα... εχεί φτηνή συντήρηση και είναι αρκετά ευρύχωρο....μπανιάνικο βέβαια αλλά δεν παύει να είναι επώνυμο προϊόν, άλλο ΚΙΑ και άλλο ΝΙΣΣΣΣΑΝ...
Στα μειονεκτήματα βάλε και το ότι μυρίζει περίεργα όταν είναι καινούργιο.3κυλινδρο και κλωνος του σουτζουκι αλτο , φτιάχνετε στην Ινδια .
Ειναι ενα ευχαριστο και οικονομικο αμαξι πολης ,σε τι ακριβως ομως ειναι ανωτερο το pixo απο το picato ή το i10 ? στο πουλ μουρ του ονοματος ?
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
3κυλινδρο και κλωνος του σουτζουκι αλτο , φτιάχνετε στην Ινδια .
Ειναι ενα ευχαριστο και οικονομικο αμαξι πολης ,σε τι ακριβως ομως ειναι ανωτερο το pixo απο το picato ή το i10 ? στο πουλ μουρ του ονοματος ?
Α) ΟΚ, αλλά τι πρόβλημα έχει το τρικύλινδρο δλδ; θα του λείψει η άνεση που είχε στο ματίζ;
Β) Το έγραψα και εγώ ότι είναι μπανιάνικο (ινδικό)
Γ) Α γειά σου... (ο scuderia monofaro αγοράζει ΜΟΝΟ επώνυμα προϊόντα . Στο άκουσμα της ΝΙΣΣΣΑΝ και μόνο θα λυγίσει, δεν μπορεί! ).Εντάξει, πέρα από την πλάκα υποστηρίζεται με μεγάλο δίκτυο και πολύ φτηνά σέρβις και ανταλλακτικά...και τα άλλα επίσης, βέβαια, αν και έχω ακούσει ότι τώρα τελευταία έχουν ψιλοκαβαλήσει το καλάμι ακι οι Κορεάτες και χρεώνουν τιμές Ευρώπης.
-
Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το Picanto είναι πολύ ανώτερο από το Pixo.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Εντάξει, πέρα από την πλάκα υποστηρίζεται με μεγάλο δίκτυο και πολύ φτηνά σέρβις και ανταλλακτικά...και τα άλλα επίσης, βέβαια, αν και έχω ακούσει ότι τώρα τελευταία έχουν ψιλοκαβαλήσει το καλάμι ακι οι Κορεάτες και χρεώνουν τιμές Ευρώπης.
Μια χαρα ειναι οι Κορεατες στις τιμες τους και ειδικα τωρα με την εκτπωση 40% που κανει ο Δαβαρης στα ανταλλακτικα
-
Το έκλεισα σήμερα σε λευκό,στην Autopoint στην Κηφισίας.Τιμή 11344 με το κλειδί στο χέρι και το συναγερμό δώρο.Στην απαίτησή μου να το δώ πρίν την εξόφληση απάντησαν θετικά.Διαθέσιμα μεταλλικά χρώματα υπήρχαν ασημί και γαλάζιο.Προτίμησα όμως να δώσω τα 250 ευρώ για ένα σετ καλύτερα ελαστικά από τα Kumho.Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να το πάρω κόκκινο που είναι πιό γρήγορο;
-
Καλοτάξιδο!...
KIA Forum