-
Γεια σας παιδιά ειμαι νεος στο site και θελω την αποψη σας.Ποιο απο τα παραπανω θα μου προτείνατε σαν καινούργιο? Ειμαι φοιτητης στο ΤΕΙ Χαλκιδας και με το καινουργιο αυτοκινητο θα ανεβαινω χαλκιδα κανα 2 φορες την εβδομαδα(μενω νεα μακρη.) και θα το χρησιμοποιώ και για καμια βολτα στην Αθήνα τα σαββατοκύριακα.θελω να εχει ομως και το γκαζακι του,να μπορω να κανω την προσπέραση μου ανετα μην ειναι κάρο. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Γεια σας παιδιά ειμαι νεος στο site και θελω την αποψη σας.Ποιο απο τα παραπανω θα μου προτείνατε σαν καινούργιο? Ειμαι φοιτητης στο ΤΕΙ Χαλκιδας και με το καινουργιο αυτοκινητο θα ανεβαινω χαλκιδα κανα 2 φορες την εβδομαδα(μενω νεα μακρη.) και θα το χρησιμοποιώ και για καμια βολτα στην Αθήνα τα σαββατοκύριακα.θελω να εχει ομως και το γκαζακι του,να μπορω να κανω την προσπέραση μου ανετα μην ειναι κάρο. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
-
Σε σχολή δια αλληλογραφίας περασες και θα ανεβαινεις 2 φορές;
-
polo αν θες ποιο οικονομικο με ροπες,fiesta αν γουσταρεις στροφιλικι ντιζαϊν...Αυτα
-
Για να καταλαβεις ποιο εχει γκαζακι πανε κανε test drive και τα 2 και θα καταλαβεις ποιο σε καλυπτει.Με το πολο παντως εχεις ποιο λιγα τελη.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
polo αν θες ποιο οικονομικο με ροπες,fiesta αν γουσταρεις στροφιλικι ντιζαϊν...Αυταενδιαφέρον ακούγετε το στροφιλίκι ντιζαιν. Για περιέγραψε το.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Με το πολο παντως εχεις ποιο λιγα τελη.15 ολόκληρα ευρώ λιγότερα το χρόνο...
-
Νομίζω έχει ξανασυζητηθεί κάτι παρόμοιο, με μια αναζήτηση θα βρεις πολλά παρόμοια θέματα
-
polo αν θες ποιο οικονομικο με ροπες,fiesta αν γουσταρεις στροφιλικι ντιζαϊν...ΑυταΝτιζαιν ;
Omg
+
3 lol -
polo αν θες ποιο οικονομικο με ροπες,fiesta αν γουσταρεις στροφιλικι ντιζαϊν...ΑυταΣιγουρα θελω ντιζαϊν .. 20 χρονων ειμαι αν δεν θελω τωρα ποτε θα θελω?? Γιατι και το Fiesta μια χαρα ροπη δεν εχει? .. Αυτο που με προβληματιζει στο Fiesta ειναι ποσο θα καιει επειδη ειναι 1.6...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
polo αν θες ποιο οικονομικο με ροπες,fiesta αν γουσταρεις στροφιλικι ντιζαϊν...Αυτα
Ντιζαιν ;
Omg
+
3 lolΣυγγνωμη θεωρεις ποιο συγχρονο το polo απο το fiesta?
-
Το Polo ειναι ενα ανετο σουπερμινι το οποιο θα σου εξασφαλισει χαμηλες καταναλωσεις (απ'οτι καταλαβα οι δρομοι που θα περνας δεν ειναι δρομοι πολης) και δεν θα σε εμπνευσει για σπορ οδηγηση (εκτος κι αν παρεις την highline η οποια μπορει να βελτιωνει την κατασταση)
Αν λοιπον θες ανετες βολτες και τιποτα αλλο παρε το Polo
Το Fiesta μπορει να μην εχει τον κινητηρα του Polo αλλα τραβαει αρκετα καλα... Ενα ακομα ατου του ειναι καλυτερος εξοπλισμος του. Στο ταξιδι μπορει να σε προβληματισει η ελλειψη μιας 6ης αλλα μεχρι τα 140 εισαι ενταξει.. Οι καταναλωσεις του κυμαινονται απο 6,6 μεχρι 9 λιτρα (Εχω δει και 5,8 λιτρα σε Αθηνα- Χαλκιδα αλλα ηταν εποχες στρωσιματος ). Επισης το Fiesta ειναι καπως πιο ενδιαφερον οδηγικα απ'οτι το Polo
Αν λοιπον ζητας σπορτιφ οδηγηση και εξοπλισμο τοτε παρε το Fiesta..
Αν μου ερθει κατι ακομα θα το γραψω! -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Το Polo ειναι ενα ανετο σουπερμινι το οποιο θα σου εξασφαλισει χαμηλες καταναλωσεις (απ'οτι καταλαβα οι δρομοι που θα περνας δεν ειναι δρομοι πολης) και δεν θα σε εμπνευσει για σπορ οδηγηση (εκτος κι αν παρεις την highline η οποια μπορει να βελτιωνει την κατασταση)
Αν λοιπον θες ανετες βολτες και τιποτα αλλο παρε το Polo
Το Fiesta μπορει να μην εχει τον κινητηρα του Polo αλλα τραβαει αρκετα καλα... Ενα ακομα ατου του ειναι καλυτερος εξοπλισμος του. Στο ταξιδι μπορει να σε προβληματισει η ελλειψη μιας 6ης αλλα μεχρι τα 140 εισαι ενταξει.. Οι καταναλωσεις του κυμαινονται απο 6,6 μεχρι 9 λιτρα (Εχω δει και 5,8 λιτρα σε Αθηνα- Χαλκιδα αλλα ηταν εποχες στρωσιματος ). Επισης το Fiesta ειναι καπως πιο ενδιαφερον οδηγικα απ'οτι το Polo
Αν λοιπον ζητας σπορτιφ οδηγηση και εξοπλισμο τοτε παρε το Fiesta..
Αν μου ερθει κατι ακομα θα το γραψω!Απ οτι καταλαβα εχεις Fiesta.. Εμφανισιακα το Fiesta το Sport με την 17αρα ζαντα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ενω το polaki ειναι πιο low profile .. Απ οτι εχω ακουσει/διαβασει ο 1.2 του polo ειναι απιστευτος κινητηρας με μεγαλη ροπη που φτανει τα 175Nm ενω του Fiesta τα 165Nm.. Για το polo στην εκδοση Highline μου ειπανε 15.300 με το κλειδί στο χερι. Για το Fiesta ξερεις περιπου τιμη στην εκδοση sport με τις 17αρες ζαντες και το esp..?
-
Λοιπον, το esp ειναι απο περυσι standard ενω οι 17αρες ειναι προαιρετικες... Με λιγο ψαξιμο ομως μπορεις να τις βρεις και στην Ελλαδα... Γνωμη μου παντως ειναι μην βαλεις τις 17αρες... Εχω ηδη ψιλοστραβωσει μια απο τις ζαντες χαρη στις λακουβες μας (και η πλακα ειναι οτι προσεχα- μεχρι και σλαλομ εκανα για να τις αποφυγω) και θα αυξηθει η καταναλωση σου... Με 15.000 € ομως εισαι μια χαρα...
Polo Highline με 15.300€?? Φιλος μου το πηρε πριν ενα μηνα στην εκδοση comfortline 5θυρο και εδωσε 16.300!! -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Λοιπον, το esp ειναι απο περυσι standard ενω οι 17αρες ειναι προαιρετικες... Με λιγο ψαξιμο ομως μπορεις να τις βρεις και στην Ελλαδα... Γνωμη μου παντως ειναι μην βαλεις τις 17αρες... Εχω ηδη ψιλοστραβωσει μια απο τις ζαντες χαρη στις λακουβες μας (και η πλακα ειναι οτι προσεχα- μεχρι και σλαλομ εκανα για να τις αποφυγω) και θα αυξηθει η καταναλωση σου... Με 15.000 € ομως εισαι μια χαρα...
Polo Highline με 15.300€?? Φιλος μου το πηρε πριν ενα μηνα στην εκδοση comfortline 5θυρο και εδωσε 16.300!!Το ξερω για τις 17αρες αλλα ειναι πανεμορφες Ναι 15,300 το polo απο εναν φιλο του πατερα μου.. μαλλον γ αυτο διαφερουν τοσο οι τιμες.. 15.000 το fiesta sport? Εισαι σιγουρος? κατι ειχα ακουσει οτι ξεκιναει απο 16.000.. κανω λαθος? Οσο για το esp εννοω να μπορω να το βγαζω οποτε θελω αν εννοει αυτο,ok!
-
Ότι ειπώθηκε και παραπάνω, αν προσέχεις την κατανάλωση ιδιαίτερα και την άνεση ,καλύτερα το Polo.
Αν θες κάτι πιο sport ,με ότι συνεπάγεται αυτό, τσιμπάς το** Fiesta Sport.**Για ταξίδια που το θες πάντως, το Fiesta, είναι καλό όσο είσαι κάτω απο τις 4κ στροφές (πρακτικά πρπου 135χλμ/ώρα).
Απο κει και πάνω, η κατανάλωση
ανεβαίνει αρκετά όπως και ο θόρυβος λόγω έλλειψης 6ης. -
Ο χρήστης MITSOS_1990 έγραψε:
Το ξερω για τις 17αρες αλλα ειναι πανεμορφες Ναι 15,300 το polo απο εναν φιλο του πατερα μου.. μαλλον γ αυτο διαφερουν τοσο οι τιμες.. 15.000 το fiesta sport? Εισαι σιγουρος? κατι ειχα ακουσει οτι ξεκιναει απο 16.000.. κανω λαθος? Οσο για το esp εννοω να μπορω να το βγαζω οποτε θελω αν εννοει αυτο,ok!
Για το esp δεν το γνωριζω αν μπορει να απενεργοποιηθει πληρως, νομιζω ομως οτι υπαρχει κουμπι απενεργοποιησης
Επισης δεν νομιζω να το πουλανε με 16.000 €.. Εγω το ειχα παρει περυσι με 15.100€ και νομιζω οτι και τωρα καπου τοσο θα στο δωσουν (με καποια προσφορα και εκπτωση) -
@Focusman91 Ποσα χιλιομετρα εχεις κανει? Σου χει βγαλει κανενα προβλημα?
Εχω δει σε περιοδικα πως το polo το 1.2 Tsi πραγματικα(δυναμομετρημενα) αλογα ειναι 121 !? Ενω η VW λεει οτι βγαζει 105. Ξερει κανεις κατα ποσο ισχιει αυτο που αναφερουν καποια περιοδικα?
-
Το 1,2 tsi του ιμπιζα στη δυναμομετρηση των 4τροχων ειχε βγαλει 108 αλογα
edit τωρα που το σκεφτομαι, αν θες σπορτιφ χαρακτηρα αλλα τον κινητηρα του πολο, δες κ το ιμπιζα 'special edition'
Vw Polo 1.2 Tsi vs Ford Fiesta 1.6 Sport