-
Εγώ είχα το antivir premium suite για 6 μήνες αλλά το βαρέθηκα και έβαλα το avg για δοκιμή
-
Για 64ρια windows προτείνω ανεπιφύλακτα το Microsoft Security Essentials 64bit. Δωρεάν, ελαφρύ, αποδοτικό και αθόρυβο!
-
Αθόρυβο; Δηλαδή τα άλλα έρχονται με τύμπανα και τρομπέτες;
-
Για μένα δεν υπάρχει λόγος ο οικιακός χρήστης να προτιμήσει κάτι άλλο από το Avast (και προαιρετικά το Windows Firewall, μακριά από τα υπερβολικά άλλα software firewalls, πολλή βαβούρα για το τίποτε... ).
Στην έκδοση 5 πλέον είναι πολύ απλό και κάνει την δουλειά του εξαιρετικά. Σαφώς ανώτερο και από την λύση της Symantec.Για επαγγελματικές καταστάσεις, και πάλι θα πρότεινα κάτι... εναλλακτικό: ESET Nod32 Business Edition : ό,τι φθηνότερο γιατί σου δίνει τα πάντα και είναι πολύ φτηνό να προσθέσεις επιπλέον άδειες σε ένα εταιρικό περιβάλλον.
Το αντίστοιχο Avast είναι πολύ καλό αλλά ακριβότερο!Θα έλεγα πως γενικώς μείνετε μακριά από Symantec, McAfee, δεν αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε σε κάθε περίπτωση.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Για μένα δεν υπάρχει λόγος ο οικιακός χρήστης να προτιμήσει κάτι άλλο από το Avast (και προαιρετικά το Windows Firewall, μακριά από τα υπερβολικά άλλα software firewalls, πολλή βαβούρα για το τίποτε... ).
Στην έκδοση 5 πλέον είναι πολύ απλό και κάνει την δουλειά του εξαιρετικά. Σαφώς ανώτερο και από την λύση της Symantec.Είναι καλό το avast αλλά βαρύ ....
-
Γνωρίζει κανείς αν το G DATA διατίθεται και με Ελληνικό μενού?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν το G DATA διατίθεται και με Ελληνικό μενού?Νομίζω ότι το G Data Antivirus 2010 είναι πλήρως εξελληνισμένο.
Λήψη στοιχείων εγγραφής κατά την πρώτη ενεργοποίηση
Η διαδικασία γίνεται μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα. Αν πατήσετε το κουμπί Ενημερωμένο,
θα σας ζητηθεί να κάνετε το πρώτο update.Θα πατήσετε Ναι, στην επόμενη ερώτηση, και θα δείτε ένα νέο παράθυρο με τίτλο Στοιχεία Πρόσβασης για τις Ενημερώσεις Ιών.
Θα πατήσετε το κουμπί Εγγραφή στο Διακομιστή..., και εκεί θα εισάγετε το σειριακό αριθμό που υπάρχει μέσα στο πακέτο σας ενώ θα συμπληρώσετε επίσης το email σας. Προσοχή στο email που εισάγετε για να μπορέσουν να σας αποσταλούν τα στοιχεία σύνδεσης.
Τα στοιχεία πρόσβασης θα δημιουργηθούν αυτόματα ενώ θα εισαχθούν και αυτόματα στο πρόγραμμα, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο. Ωστόσο, για παν ενδεχόμενο, ή τυχόν επανεγκατάσταση, τα ίδια στοιχεία σας αποστέλλονται και στο email σας.
http://www.amy.gr/el/support/faqs/g-data-faq/
...
Σημειώστε, ότι η έκδοση είναι πλήρως εξελληνισμένη.
...http://softzinegr.com/draws/giveaway-01.php (το πρώτο post στην αρχή της σελίδας)
-
καποια καλη προταση για παλιο pc με win XP;
πρεπει να ειναι ελαφρυ, αποτελεσματικο και δωρεαν.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καποια καλη προταση για παλιο pc με win XP;πρεπει να ειναι ελαφρυ, αποτελεσματικο και δωρεαν.
Εγώ θα πήγαινα η για το antivir της avira ή για το nod32 της eset. Κατά προτίμηση το πρώτο
-
νομιζω οτι το antivir δεν υποστηριζει ΧΡ?
-
To nod32 προσφέρεται δωρεάν; Γιατί εγώ το πλήρωσα
-
Υπάρχει και το avast! free για XP που χρησιμοποιούσα στην προ mac εποχή και το χρησιμοποιούσαν και φίλοι και ήταν ικανοποιημένοι από την απόδοση.
-
Πολύ καλή και δωρεάν πρόταση είναι το security essentials της Microsoft. Αρκεί να έχεις νόμιμα windows. Πανάλαφρο και πολύ αποδοτικό. Το συγκρίνω τουλάχιστον με το Avira.
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Πολύ καλή και δωρεάν πρόταση είναι το security essentials της Microsoft. Αρκεί να έχεις νόμιμα windows. Πανάλαφρο και πολύ αποδοτικό. Το συγκρίνω τουλάχιστον με το Avira.το ειχα δοκιμασει και πιστευα οτι ειναι καλο. Μεχρι που εβαλα το Avira...
-
τα mac...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
νομιζω οτι το antivir δεν υποστηριζει ΧΡ?Υποστηρίζει ρε συ..φοβερό antivirus κατά την γνώμη μου..
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν το G DATA διατίθεται και με Ελληνικό μενού?
Νομίζω ότι το G Data Antivirus 2010 είναι πλήρως εξελληνισμένο.
Ευχαριστώ,αλλά G data δεν βάζω πλέον ούτε δώρο να μου το κάνουν.
Εκανα εγκατάσταση την trial έκδοση και διαπιστώνω ότι έχει να ενημερωθεί κάτι μήνες και το βασικότερο,δεν μπορεί να κάνει update
Ωραία trial έκδοση
Το κερασάκι στο.....σκ@τό?
Το έκανα έκανα 3 φορές επανεγκατάσταση μήπως και.....και κατέστρεψε αρχεία απ τα win,κολήματα το pc και γενικά έγινε ένα μαλιοβράσι
Ευτυχώς μόλις τα είχα εγκαταστήσει και έφαγε ξανά φορματ στο δευτερόλεπτοKaspersky και ξανά kaspersy.
Γνωρίζει κάποιος χρήστης
1.αν αναβαθμίζεται το ΚΙS απ την 2010 έκδοση στην 2011 καθώς η διαφορά τιμής είναι σχεδόν στο ήμιση?
2.Είτε στην 2010 είτε στην 2011 έκδοση υπάρχει ελληνικό interface?
3.Oταν υπάρχει εγκατεστημένη η trial έκδοση χρειάζεται επανεγκατάσταση η κανονική γνήσια έκδοση που περιλαμβανάνει το κουτί αγοράς ή περνάμε μόνο τον κωδικό? -
Χρησιμοποιώ το Avast! 4 χρόνια, αρχικά σε ΧΡ και τώρα στα 7, δεν παρουσιάστηκε το παραμικρό, κατά καιρούς έχει εντοπίσει και μπλοκάρει διάφορους ιούς σε email, διάφορα sites, σε cd κλπ, λειτουργεί χωρίς να ενοχλεί, ενημερώνεται μόνο του, δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτό.
Όταν πήρα το laptop είχε σε δοκιμαστική έκδοση το Norton και μπήκε υιός που επηρέαζε το facebook (και ποιος ξέρει τι άλλο), το Norton δεν πήρε χαμπάρι, μόλις eγκατέστησα το Avast ο υιός εντοπίστηκε και σβήστηκε.
Το προτείνω σε όλους, είναι και δωρεάν. -
To πρόβλημα νομίζω με τα free antivirus και γενικά με τις βασικές εκδόσεις antivirus όλων των εταιριών είναι ότι δεν προσφέρουν όλο το πακέτο προστασίας των internet security.
-
εγω εχω avira
Ποιό ANTIVIRUS θεωρείτε το καλύτερο και γιατί;