-
Τώρα θα βγουν οι διάφοροι 'Γερμανοί' που 'πιάνουν το κατσαβίδι και σου φτιάχνουν αγγέλους' σαν σαλιγκάρια από το καβούκι τους να πουν πως ο GeorgeTabs δεν ξέρει τι λέει...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
To ότι η Alfa Romeo βρίσκεται 2 θέσεις πάνω από την Audi και η Fiat αντίστοιχα 7 ολόκληρες θέσεις μας αρκεί και με το παραπάνω...
Η Mercedes 9η; Τι λέτε ρε παιδιά; Ποιος ήταν αυτός που έλεγε ότι η Mercedes βρίσκεται στην κορυφή της αξιοπιστίας;
Για κάντε καμιά σβούρα γύρω από τον εαυτό σας να 'ρθείτε στα ίσα σας...
Όπως και ότι η SEAT βρίσκεται στην 7η θέση,
αμέσως μετά τους Ιάπωνες κατασκευαστές............???Ρε κάντε καμιά σβούρα γύρω απ' τον εαυτό σας λέω, μπας και δείτε το φως το αληθινό επιτέλους...
-
Βγάλτε την 'τσίμπλα' απ' το μάτι (απευθύνομαι σε όσους διαθέτουν) και διαβάστε αυτό..........
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Βγάλτε την 'τσίμπλα' απ' το μάτι (απευθύνομαι σε όσους διαθέτουν) και διαβάστε αυτό..........What quality?
Όταν ήρθε το επιτελείο του Drive στα Χανιά για το Cannonball, μπήκα στην τωρινή SLK. Δε μου φάνηκε καλύτερη ποιοτικά απ'το Stilo ενός φίλου μου.
-
Ας προσπεράσουμε το θέμα της ποιότητας....από αξιοπιστία πως πάμε;
Και ας μου πουν τώρα ότι φταίνε οι εμπαθείς οι Εγγλέζοι... -
Να γίνω λίγο κακός τώρα? Η Alfa είναι 4η απο το τέλος, όχι 7η Και η Audi είναι πιο πάνω απο την Alfa. Ολόκληρη η λίστα στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας: http://www.reliabilityindex.co.uk/trend ... 2522333596
-
Να γίνω κι εγώ κακός τώρα;
Κάτω απ'τη Citroen τα μπεμβέδια και τα φάου-βε; Και τα μερσενντικά μόλις μια θέση από πάνω της; ΚΡΑ ΡΕ!!! ΚΡΑ!!!
-
Aπο εμπειρία μου με ΑUDI έχω να πω τα χειρότερα.
Για αυτό που ειπώθηκε για την Mercedes, δεν γνορίζω με τί κριτήρια την θεωορούνε αξιόπιστο αυτοκίνητο. Δεν σημαίνει όμως οτι είναι και αναξιόπιστη. Η προσωπική μου εμπειρία με Mercedes μου έδειξε οτι ποτέ δεν έβγαλε κάποιο πρόβλημα, αλλά απο άτομα που έχουν αρκετά παλία αυτοκίνητα (πάνω απο 7 χρόνια ) έχουν αντιμετοπίσει πολλά προβλήματα.
Όσο για τα Ιαπωνικά, νομίζω οτι και οι φήμες έχουν κάποια βάση. Δεν έχω συναντήσει κατόχους ιαπωνικών αυτοκινήτων να παραπονιούνται για σοβαρά προβλήματα..Γεγονός όμως είναι οτι μπορεί κάποιος να πάρει το πιο αναξιόπιστης φήμης αυτοκίνητο και τελικά να μην του δημιιουργήσει κανένα πρόβλημα.
Όπως πολύ σημαντικτό είναι και πόσα χρόνια είναι στην αγορά το αυτοκίνητο. Άν μόλις έχει παρουσιαστεί συνήθως θα έχει περισσότερο προβλήματα.Με εκτίμηση,
Δημήτρης -
Να γίνω και εγώ πολύ κακός τώρα; Η F.I.A.T. 2 θέσεις πάνω από τη Μερσεντέ, 4 πάνω από τη VW, 7 πάνω από τη BMW και 9 πάνω από την Audi.... Αχαχαχαχαχαχαχά...έχετε πολύ πλάκα.....
-
Η λίστα αυτή συνδιάζει την κατάταξη των συχνοτήτων βλαβών και το κόστος επισκευής των βλαβών. Η λίστα στην οποία αναφέρεται το flash είναι η πρώτη από τις δύο. Και σ' αυτήν, οι πρώτες έξι θέσεις ανήκουν σε Γιαπωνέζους.
Τώρα, για να πιάσουμε το θέμα λίγο πιο ψύχραιμα, ο καθένας επιλέγει ό,τι θέλει και για τους δικούς του λόγους. Πρέπει όμως να αντιμετωπίζει και τις συνέπειες των επιλογών του. Κανείς δεν είπε ότι οι Alfa - και ίσως γενικά τα Ιταλικά αυτοκίνητα - δεν σε ενθουσιάζουν στην οδήγηση. Ή ότι δεν έχουν όμορφο σχεδιασμό. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι 'είναι τα καλύτερα, γιατί εμένα μου αρέσουν'. Όταν ο κόσμος 'το' χει τούμπανο' ότι τα Ιταλικά (και όχι μόνο αυτά, βέβαια) έχουν προβλήματα αξιοπιστίας, δεν μπορούμε να λέμε 'αυτά είναι βλακείες'.
Α! Και το Κλιό όντως συναρπάζει στην οδήγηση και στρίβει πολύ γρήγορα, για όποιον έχει απορία.. σε αυτούς τους τομείς δεν έχει κανένα πρόβλημα.
-
H Skoda που είναι....?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
H Skoda που είναι....?Στο συνεργείο...
Ούτε ο Ούρι Γκέλλερ δεν μπορεί να τα επισκευάσει... -
[list:262bdp1u]Αξιοπιστια ειναι να δινεις 7 μυρια για Αλφα και το πρωι που τη βαζεις μπροστα να κροταλιζει σαν κροταλιας μεχρι να ανεβασει λαδια [/list:u:262bdp1u][list:262bdp1u]Kyan δε σου αρεσει ο χαρακτηρισμος 'αντεικιμενικα' βλεπω Ενταξει ρε παιδια, το γκρουπο ειναι ποιο αξιοπιστο κι απ τους ιαπωνες.Ενταξει?Αντε να καλμαρετε.[/list:u:262bdp1u][list:262bdp1u]Ρε δε τα βαφετε μπλε να τα πεταξτε στη θαλλασα λεω γω [/list:u:262bdp1u]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:2ikjuxio]Αξιοπιστια ειναι να δινεις 7 μυρια για Αλφα και το πρωι που τη βαζεις μπροστα να κροταλιζει σαν κροταλιας μεχρι να ανεβασει λαδια [/list:u:2ikjuxio][list:2ikjuxio]Kyan δε σου αρεσει ο χαρακτηρισμος 'αντεικιμενικα' βλεπω Ενταξει ρε παιδια, το γκρουπο ειναι ποιο αξιοπιστο κι απ τους ιαπωνες.Ενταξει?Αντε να καλμαρετε.[/list:u:2ikjuxio][list:2ikjuxio]Ρε δε τα βαφετε μπλε να τα πεταξτε στη θαλλασα λεω γω [/list:u:2ikjuxio]Κι έλεγα κι εγώ που είναι που είναι
Στις βλάβες του VAG μετράνε οι γρύλλοι και οι πολλαπλασιαστές;;;
-
Συνέχισε, μη σταματάς.... γελάμε πάρα πολύ....συνέχισε....
-
Βρε ΑlfaRomeo, σιγά-σιγά...,
έχεις ξεκαρδιστεί στα γέλια !!! -
H Skoda που είναι....?
Στο συνεργείο...
Ούτε ο Ούρι Γκέλλερ δεν μπορεί να τα επισκευάσει...[list:2fdv69wp]Ασε φιλαρακο, ουτε τα πισω φαναρια δεν προλαβενετε να δειτε απ τα ΑBΤ και τα RS [/list:u:2fdv69wp]
-
Η Mercedes 9η; Τι λέτε ρε παιδιά; Ποιος ήταν αυτός που έλεγε ότι η Mercedes βρίσκεται στην κορυφή της αξιοπιστίας;μηπως αυτος που την πήρε με 160 δόσεις για να την πει στον γείτονα και δεν τον παιρνει να μαθει οτι χαλασε η μερσεντε??
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
[list:2ev0c6ua]Αξιοπιστια ειναι να δινεις 7 μυρια για Αλφα και το πρωι που τη βαζεις μπροστα να κροταλιζει σαν κροταλιας μεχρι να ανεβασει λαδια [/list:u:2ev0c6ua][list:2ev0c6ua]Kyan δε σου αρεσει ο χαρακτηρισμος 'αντεικιμενικα' βλεπω Ενταξει ρε παιδια, το γκρουπο ειναι ποιο αξιοπιστο κι απ τους ιαπωνες.Ενταξει?Αντε να καλμαρετε.[/list:u:2ev0c6ua][list:2ev0c6ua]Ρε δε τα βαφετε μπλε να τα πεταξτε στη θαλλασα λεω γω [/list:u:2ev0c6ua]
Κι έλεγα κι εγώ που είναι που είναι
Στις βλάβες του VAG μετράνε οι γρύλλοι και οι πολλαπλασιαστές;;;
[list:2ev0c6ua]Ασε, εσυ οδηγας και δεν καταλαβαινεις τι οδηγας [/list:u:2ev0c6ua][list:2ev0c6ua]Α και που εισαι?Καλυτερα να μου καει ο πολλαπλασιαστης παρα το μοτερ και το σασμαν [/list:u:2ev0c6ua][list:2ev0c6ua]viva italia........viva thalassssssaaaa [/list:u:2ev0c6ua]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
H Skoda που είναι....?
Στο συνεργείο...
Ούτε ο Ούρι Γκέλλερ δεν μπορεί να τα επισκευάσει...[list:12e9rk08]Ασε φιλαρακο, ουτε τα πισω φαναρια δεν προλαβενετε να δειτε απ τα ΑBΤ και τα RS [/list:u:12e9rk08]
Που να προλάβουμε να τα δούμε αφού μόλις βγαίνουμε για κόντρα στρίβετε με ελαφρά για το συνεργείο...
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!!