-
OK. Είναι το Auto Union (DKW) 1000Sp Roadster του 1961.
http://img34.exs.cx/img34/6449/1962_DKW ... r_f3q2.jpg
http://img34.exs.cx/img34/1508/1962_DKW ... er_r3q.jpg
http://img34.exs.cx/img34/9180/1962_DKW ... er_int.jpg -
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Οι δρομοι μας ειναι παραλληλοι.Βαδιζουμε στους ιδιους.
Αλλα δεν θυμαμαι το μοντελο δεν μας το θυμιζεις;tsardaklis, με ξέρεις από κάπου? Στείλε pm αν θές.
-
Εννοω οτι για να ειμαστε συμφορουμιστες ολο και καποιους παραλληλους δρομους εχουμε.Μεταφορικα το εννοω
-
Γενικά πάντως Τζαζούρα οι ζάντες με το 'εβραϊκό καπελάκι' δεν αποτελούν τεκμήριο προελεύσεως κάποιου αυτοκινήτου. Εγώ σχεδόν πάντα το πρώτο πράγμα που κοιτάζω σε ένα αυτοκίνητο για να ανακαλύψω την ταυτότητά του είναι οι ζάντες. Σχεδόν πάντα οι ζάντες έχουν κάτι να σου πουν... Στην περίπτωση αυτή όμως αυτές οι ζάντες είναι οι πλέον πολυφορεμένες και συνηθισμένες των εποχών εκείνων. Μπορώ να σου φέρω πολλά παραδείγματα από MG, Mercedes μέχρι Lancia και Volvo τα οποία φορούν ζάντες σχεδόν πανομοιότυπες με αυτές. Και αμερικάνικα επίσης...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Είπαμε εύκολο ήταν! Είδα προχθες μία λαχανί με πινακίδες Ρόδου (στην Αθήνα).την έχω δει κι εγώ και την πόσταρα κάνα μήνα πριν στα πιο απίθανα των ελληνικών δρόμων.... ανοιχτό λαχανί, όχι φωσφοριζέ, σωστά?
Σπύρος
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Γενικά πάντως Τζαζούρα οι ζάντες με το 'εβραϊκό καπελάκι' δεν αποτελούν τεκμήριο προελεύσεως κάποιου αυτοκινήτου. Εγώ σχεδόν πάντα το πρώτο πράγμα που κοιτάζω σε ένα αυτοκίνητο για να ανακαλύψω την ταυτότητά του είναι οι ζάντες. Σχεδόν πάντα οι ζάντες έχουν κάτι να σου πουν... Στην περίπτωση αυτή όμως αυτές οι ζάντες είναι οι πλέον πολυφορεμένες και συνηθισμένες των εποχών εκείνων. Μπορώ να σου φέρω πολλά παραδείγματα από MG, Mercedes μέχρι Lancia και Volvo τα οποία φορούν ζάντες σχεδόν πανομοιότυπες με αυτές. Και αμερικάνικα επίσης...Έχεις δίκιο.
Επειδή όμως οι σκαραβαίοι και μόνο ξεπερνούν σε μονάδες όλα μαζί τα αυτοκίνητα που μπορεί να είχαν τέτοια τάσια, υπέθεσα οτι θα ήταν το πρώτο γνώριμο αμάξι που θα ερχόταν στο νου.
Συγνώμη αν σε μπέρδεψα.
-
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
(...) Συγνώμη αν σε μπέρδεψα.Σώπα καημένε...
-
Άντε, για να μη λέτε οτι βάζω μόνο Ιαπωνικά! (hint!)Ποιό είναι αυτό το (πανέμορφο) καμπριολέ?
Πάντα τα περνάω από Photoshop για να αφαιρεθούν τα... αναγνωριστικά!
Φίλε Τζαζούρα, μόλις τώρα θυμήθηκα τη γνωστή ταινία του Βέγγου με τη σχολή οδηγών. Είχε ένα DKW και ένα Singer. Και θυμήθηκα αυτήν ακριβώς τη φατσούλα σε ένα από τα δυο....Μη σου πω κιόλας ότι ήταν ακριβώς το ίδιο μοντέλο..... όχι ρε γαμ@το....
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
H AR 33.2 παρουσιαστηκε το 1969 http://www.carsfromitaly.com/alfaromeo/index.html
Δεν ξέρω κατά πόσον είναι αληθής η χρονολογία αυτή. Περιμένω απάντηση από το 'Museo Storico'...
Τελικά πράγματι η Alfa Romeo Tipo 33 παρουσιάστηκε από τον Πινινφαρίνα το 1969...
*'with reference to your request we are informing you that the Pininfarina prototype coupe has been presented in October 1969. For further information please contact Pininfarina at the following number: 011/7091460
Yours, Sincerely,
Automobilismo Storico
Archivio Alfa Romeo'* -
Για βρείτε αυτό...
-
SAAB 90? (διχρονο ? )
-
Όχι.
-
Μοιάζει τρομερά με την TZ1 του '61, αλλά δείχνει πιό παλιό...
Και ο αεραγωγός πίσω προδίδει κινητήρα πίσω...?Για να δούμε...
-
καλά ότι είναι άλφα είναι μάλλον προφανές. Εκτός αν αποφάσισε να ποστάρει και μη ιταλικά αυτοκίνητα ο AlfaRomeo
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...Εκτός αν αποφάσισε να ποστάρει και μη ιταλικά αυτοκίνητα ο AlfaRomeoΣπύρος
Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις για να πειστείς ότι πρόκειται για Ιταλικό. Θα μπορούσε να το είχε σχεδιάσει π.χ. Γερμανός, Γάλλος, Ιάπωνας....; χαχαχα
Τζαζούρα, τό' πιασες το υπονούμενο με την ΤΖ1, έτσι;
-
Το βρήκα!
Fiat Abarth 750Z Bialbero του '59!!!
Zagato βέβαια! -
Το βρήκα!Fiat Abarth 750Z Bialbero του '59!!!
Zagato βέβαια!To Bialbero αναφερεται στην μηχανη ;Ειναι δηλαδη ο κλασσικος κινητηρας των ALFA ;
-
Ωραίος ο Τζάζουρας!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το βρήκα!
Fiat Abarth 750Z Bialbero του '59!!!
Zagato βέβαια!To Bialbero αναφερεται στην μηχανη ;Ειναι δηλαδη ο κλασσικος κινητηρας των ALFA ;
Βialbero σημαίνει διπλός εκκεντροφόρος. Δεν έχει να κάνει με το αν ο κινητήρας είναι Άλφα ή όχι. Η F.I.A.T. συνήθιζε να δίνει αυτό το ακρώνυμο για τους υψηλής απόδοσης κινητήρες της. Δυστυχώς οι πληροφορίες για το συγκεκριμένο... κόσμημα είναι πενιχρότατες. Έχω στείλει email στην εταιρεία για περισσότερες πληροφορίες. Όταν λάβω απάντηση την ποστάρω!
-
Είδες τελικά που βοηθάει η υπογραφή?
Λοιπόν, κάτι (πιστεύω) εύκολο. Λόγω σπανιότητας...
Quiz: Βρείτε το αυτοκίνητο