-
Ο χρήστης jasonpap έγραψε:
Hello to all!Πρόσφατα είδα αυτό http://www.aggeliopolis.gr/vi/10320445.htm
το οποίο είναι too good to be true!!
Έστειλα ένα Mail στον πωλητή έτσι από περιέργεια και μου απάντησε ότι το αυτοκίνητο είναι στην Αγγλία πλέον, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι το είχε στην Ελλάδα και ότι του είχε βγάλει ελληνικές πινακίδες (άρα είναι ήδη ταξινομημένο ?). Επίσης μου είπε οτι μπορεί να μου το στείλει με δικιά του χρέωση (!!) και θα έχω 5 ημέρες για να δώ εαν μου κάνει. Τι είδους απάτη είναι τώρα αυτή ;;
Eίναι απλώς ΝIgerian car!
-
Δηλαδή;;;
-
Λογικά θα σου ζητήσει να καταθέσεις κάποιο ποσό για κάποιον ξαφνικό χ,ψ λόγο.
Τρολλαρε τον
Οι φωτό δεν είναι από Ελλάδα πάντως.
-
Τι να κανω?? Να ζητησω κανα VIN? Του ζήτησα extra photos και μου έστειλε πάντως..
-
E πες του να φέρει το αυτοκίνητο, άιντε
-
...και μετά πες μας με ποιο τρόπο σε δούλεψε και σου έφαγε τα λεφτά
-
Έστειλα ένα Mail στον πωλητή έτσι από περιέργεια και μου απάντησε ότι το αυτοκίνητο είναι στην Αγγλία πλέον, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι το είχε στην Ελλάδα και ότι του είχε βγάλει ελληνικές πινακίδες (άρα είναι ήδη ταξινομημένο ?). Επίσης μου είπε οτι μπορεί να μου το στείλει με δικιά του χρέωση (!!) και θα έχω 5 ημέρες για να δώ εαν μου κάνει. Τι είδους απάτη είναι τώρα αυτή ;;
Μηπως εχει ξαναμπει;Κατι μου θυμιζει
-
Τι να κανω?? Να ζητησω κανα VIN? Του ζήτησα extra photos και μου έστειλε πάντως..πες του να σου στειλει το αυτοκινητο, εαν ζητησει χρηματα προκαταβολικα πες του καληνυχτα
-
Τελικά βρίσκουν κ τα κάνουν.Καλά ρε φίλε το ρωτάς κιόλας ;
-
Hello,
Your vehicles is very fantastic, i seriously
want to buy it.
Your vehicles is absolutely mine.
I will be happy to know the last asking price??.
And the present Condition?.
I would like your urgent reply.
Regards
william_b_caldwell1@yahoo.com?!? Τελικά σε ποιους απευθύνονται τέτοια email ?
(ασήμαντη λεπτομέρεια : η αγγελία που 'ενδιαφέρει' τον 'αγοραστή' αφορά δικαίωμα απόσυρσης)
-
To ξαναλέμε λοιπόν.... Συμφωνείτε σε μια τιμή Α πολύ παραπάνω από αυτήν στην αγορά γιατί το όχημα είναι πολύ τεφαρίκι . Αυτός όμως από σφάλμα , λάθος υπολογισμό στο συνάλλαγμα , κακό υπάλληλο , ότι άλλο μπορεις να φανταστείς, σου βάζει Α΄ποσό + 2000 €. Σου λέει , ωπ έκανα λάθος , στείλε μου πίσω τις 2000 άμεσα με ταχυδρομική επιταγή ή Western Union κλπ γιατί τα λεφτά αυτά είναι τα εισιτήρια να κατέβω. Τα στελνεις εσύ άμεσα για να μη χάσεις το 'θύμα' και περιμένεις να τελειώσει το valeur της μεταφοράς από την τράπεζα να παραλάβεις τα λεφτα και να λοκληρώσεις την μεταβίβαση. Στις 2-3 μέρες που ειναι το valeur σε ισχύ ακυρώνει την συναλλαγή και σου έχει φάει τα 2000€ που του έχεις στείλει άμεσα .... Έτσι κάπως δουλεύει το σύστημα.
-
Τα ξέρω τι κάνουνε ... αλλά ποιοι απαντάνε σε τέτοια γελοία email που είναι προφανώς μαζικά και δεν προσέχουν ούτε τι πουλάς? Δεν αρκεί να είσαι ευκολόπιστος αλλά κάτι χειρότερο. Κατά τα άλλα καλά κάνεις και τα θυμίζεις!
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Τα ξέρω τι κάνουνε ... αλλά ποιοι απαντάνε σε τέτοια γελοία email που είναι προφανώς μαζικά και δεν προσέχουν ούτε τι πουλάς? Δεν αρκεί να είσαι ευκολόπιστος αλλά κάτι χειρότερο. Κατά τα άλλα καλά κάνεις και τα θυμίζεις!Ενα κοροιδο γεννιεται καθε λεπτο!
Αγορα αυτοκινήτου για πελάτη στη Γκανα?!?!?